Wkurza mnie...

Gość: sarsaparilla

#5612213 Napisano: 14.03.2013 07:16:36
No ale chyba może się komuś nie podobać papież? Wydaje mi się, że raczej chodzi o to, że wszystkie serwisy żyją tym newsem. Mi to akurat wisi ale rozumiem, że katolikom nie, stąd poruszenie, bo w pl powiedzieć, że coś kogoś wkurza związanego z kościołem jest jak strzał w stopę.

Też mnie wkurza FB, 4 potwierdzania tożsamości w ciągu dnia jeszcze bardziej.

0 0

trebor1

#5612259 Napisano: 14.03.2013 09:33:40
magdaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

Jak go wkurza, to niech jedzie do ameryki emotka

A mnie bardzo się podoba nowy papież emotka

Śmiga na rowerze emotka i to mi się podoba emotka

co by nie powiedzieć, konklawe było krótkie i klawe emotka
0 0

staszek

#5612330 Napisano: 14.03.2013 11:00:31
magdaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

ciekawe czy naprawdę w czasie junty donosił na braci i siostry, którzy potem znikali w tajemniczych okolicznościach... Wczoraj to info wyjątkowo szybko zniknęło emotka
A mnie niemiłosiernie wkurza jak się do nich mówi "Ojcze Święty" emotka jaki on święty, człowiek jak każdy inny. Też pierdzi, je itp (to apropos tego skeczu co ludzie się niemiłosiernie oburzyli. Fizjologia dotyczy nawet papieży i królów
0 0

dochaaa

#5612337 Napisano: 14.03.2013 11:04:42
staszek napisał(a):

magdaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

ciekawe czy naprawdę w czasie junty donosił na braci i siostry, którzy potem znikali w tajemniczych okolicznościach... Wczoraj to info wyjątkowo szybko zniknęło emotka
A mnie niemiłosiernie wkurza jak się do nich mówi "Ojcze Święty" emotka jaki on święty, człowiek jak każdy inny. Też pierdzi, je itp (to apropos tego skeczu co ludzie się niemiłosiernie oburzyli. Fizjologia dotyczy nawet papieży i królów

no co po niektorzy tego nie rozumieja ze pod jednym wzgledem wszyscy sa tacy sami emotka
0 0

margo466

#5612339 Napisano: 14.03.2013 11:06:40
trebor1 napisał(a):

magdaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

co by nie powiedzieć, konklawe było krótkie i klawe emotka

emotka mnie się szczególnie podoba wybór Argentyny a nie że to Brazylia emotka
0 0

joan

#5612340 Napisano: 14.03.2013 11:07:49
staszek napisał(a):

Ano zniknęło emotka Mój facet się zirytował, ale PrintScreena zdążył zrobić emotka
0 0

staszek

#5612344 Napisano: 14.03.2013 11:11:29
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Ano zniknęło emotka Mój facet się zirytował, ale PrintScreena zdążył zrobić emotka

to dobrze, nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać emotka
0 0

agusia147

#5612350 Napisano: 14.03.2013 11:16:23
malutka456 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

karolineczka1591 napisał(a):

ela napisał(a):

wkurza mnie facebook
nie mogę dostać sie na konto ,że niby fałszywe ? Ludzie ja używam go od kilku lat i jakoś do tej pory nie było fałszywe A weryfikacja? Dają takie obrazki że ciężko kogokolwiek na nich rozpoznać emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

od dwóch dni mam to samo emotka

i mnie szlag trafia emotka

ja na moim koncie juz nawet komentowac nie moge emotka generalnie, to juz tylko na nie sie loguje i tyle.... emotka emotka emotka

A ja włączyłam sobie kody sms do logowania i kablowanie na email o wszystkich próbach logowania. Mam dość weryfikacji - wczoraj 13 razy!
0 0

pecia

#5612352 Napisano: 14.03.2013 11:18:00
a ja z innej beczki-dostałam dzisiaj wiadomość
o możliwości wypróbowania świetnych w moim mniemaniu produktów Vichy,a że typowana apteka znajduje się blisko mnie, więc przeszłam się na spacerek po odbiór próbek. Niestety pani w aptece była wielce zdziwiona, że zapytałam o próbki, pomimo, że na sali obsługowej wisiał plakat a i przy stanowiskach znajdowały się ulotki z szatą graficzną jak przysłany przez państwa mail. Po wytłumaczeniu jak, co i skąd wiem o akcji pani magister przyniosła z zaplecza kartonik nie omieszkując jeszcze raz poinformować mnie, że w zasadzie to oni nie rozdają tych próbek Niepewność No cóż sytuacja niezbyt miła, czułam się jakbym coś od tej pani siłą wymusiła, a ona z tego powodu jakby straciła coś cennego. Przecież to tylko malutkie, miniaturowe produkty. Gdybym wiedziała, że zaistnieje taka sytuacja nie wybrałabym się do tej apteki, czuję niesmak i zażenowanie, bo na takie próbeczki często można natknąć się w gazetach. No cóż może to magia małego miasta.
0 0

koper

#5612355 Napisano: 14.03.2013 11:19:01
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

W wikipedii ciągle jest o tym, że donosił na inne osoby duchowne: http://pl.wikiped...ek_%28papie%C5%BC%29

Swoją drogą ja osobiście cieszę się, że to on został nowym papieżem. Człowiek jak człowiek, każdy popełnia błędy, a myślę, że jest szansa, że on nie da sobie wejść na głowę i zrobi porządek z niektórymi sprawami...
0 0

asantesana

#5612357 Napisano: 14.03.2013 11:19:37
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Serio wierzycie w to? Że wybraliby papieża z taką przeszłością? Ja jakoś nie... Poza tym czytałam też inne informacje - że go o to podejrzewano, a on twierdzi, że ostrzegał tych księży przed niebezpieczeństwem. Gdzie leży prawda - tylko on wie. A mnie intuicyjnie ten człowiek się podoba...
0 0

margo466

#5612363 Napisano: 14.03.2013 11:22:12
pecia napisał(a):

a ja z innej beczki-dostałam dzisiaj wiadomość
o możliwości wypróbowania świetnych w moim mniemaniu produktów Vichy,a że typowana apteka znajduje się blisko mnie, więc przeszłam się na spacerek po odbiór próbek. Niestety pani w aptece była wielce zdziwiona, że zapytałam o próbki, pomimo, że na sali obsługowej wisiał plakat a i przy stanowiskach znajdowały się ulotki z szatą graficzną jak przysłany przez państwa mail. Po wytłumaczeniu jak, co i skąd wiem o akcji pani magister przyniosła z zaplecza kartonik nie omieszkując jeszcze raz poinformować mnie, że w zasadzie to oni nie rozdają tych próbek Niepewność No cóż sytuacja niezbyt miła, czułam się jakbym coś od tej pani siłą wymusiła, a ona z tego powodu jakby straciła coś cennego. Przecież to tylko malutkie, miniaturowe produkty. Gdybym wiedziała, że zaistnieje taka sytuacja nie wybrałabym się do tej apteki, czuję niesmak i zażenowanie, bo na takie próbeczki często można natknąć się w gazetach. No cóż może to magia małego miasta.

w dużym też nie jest lepiej emotka
0 0

staszek

#5612365 Napisano: 14.03.2013 11:25:27
asante napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Serio wierzycie w to? Że wybraliby papieża z taką przeszłością? Ja jakoś nie... Poza tym czytałam też inne informacje - że go o to podejrzewano, a on twierdzi, że ostrzegał tych księży przed niebezpieczeństwem. Gdzie leży prawda - tylko on wie. A mnie intuicyjnie ten człowiek się podoba...

każdy jeden ma coś na swoim sumieniu. Każdy. Tym bardziej oni, bo zaczynali swoją pracę w takich, a nie innych czasach. Nie dało się nie ubrudzić rąk.
Oczywiście, że tego nie wiemy czy donosił czy nie, ale krystalicznie czystych ludzi nie ma. A przecież ci kardynałowie wszyscy się znają i konklawe pewnie wygląda wcale nie tak, jak nam się wydaje. Została szopka z dawnych czasów i tak sobie trwa, jak wiele innych rzeczy
0 0

joan

#5612366 Napisano: 14.03.2013 11:27:49
asante napisał(a):

Nie chodzi o to, czy w to wierzymy, raczej o niesmak wynikający stąd, że kwadrans po wybraniu papieża takie info zostało uznane za "niepoprawne politycznie" i zniknęło.

Faceta nawet na oczy nie widziałam i pewnie przez długi czas nie zobaczę. Nie mam zdania na jego temat emotka
0 0

assal

#5612367 Napisano: 14.03.2013 11:28:02
Od trzech dni nic nie zrobiłam emotka
Poza wypraniem paragonu z Leclerca z Vanishem
emotka
Na szczęście nie zdążyłam zagrać emotka
0 0

mia

#5612368 Napisano: 14.03.2013 11:30:39
asante napisał(a):

emotka Mnie tak samo. emotka

W temacie wkurza mnie... zima. emotka
Jest prawie -10, śnieg, lód, ogrzewanie chodzi na full i znowu rachunek za gaz będzie cudowny. Gdzie ta wiosna??? emotka
0 0

anialistopad

#5612370 Napisano: 14.03.2013 11:34:26
A ja mam to głęboko gdzieś , dla mnie jedynym papieżem , któremu ufałam był śp.Jan Paweł II, inni mnie nie interesują , cieszy mnie tylko fakt, ze nie wybrali murzyna.Nie żebym miała cos do koloru skóry, tak po prostu, a w temacie wkurzania , mam katar i co chwilę kicham , wkurza mnie to już emotka
0 0

asantesana

#5612373 Napisano: 14.03.2013 11:38:45
Staszek, oczywiście że krystalicznie czystych ludzi nie ma, ale ani Ty ani ja nie wiemy co tam się działo, nie możesz wiedzieć czy musiał "ubrudzić ręce" czy też nie, nie wiemy także jak w rzeczywistości wygląda konklawe, a historia pokazuje, że jesteśmy w stanie oczernić i znaleźć "coś" na każdego - czy to jest papież, czy prezydent Polski czy USA, czy tylko wójt gminy. Mamy to we krwi i strasznie mnie to denerwuje. A przecież nie ma winy póki się jej nie udowodni.

Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje...
0 0

joan

#5612381 Napisano: 14.03.2013 11:43:04
asante napisał(a):

Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje...

Trafiłaś w sedno: wobec osób, które obsługują portale. Nie podobają mi się takie zachowania. Jeśli nie mieli wiedzy, jak było naprawdę, trzeba było od razu napisać, że to niesprawdzone informacje. A z zaistniałej sytuacji wynika, że o kardynale można negatywnie pisać, o papieżu już nie wypada...
0 0

Gość: zeida

#5612392 Napisano: 14.03.2013 11:49:23
A mnie wkurza, że tak po prostu sobie przegapiłam wybór nowego Papieża. Za dużo czasu poświęcam na te konkursy - żeby jeszcze coś z tego było !
I jeszcze mnie wkurza, że dzisiaj zgubiłam czapkę w Oszołomie i nie chciało mi się tam wracać i jeszcze raz krażyć między regałami emotka
0 0