Wkurza mnie...

marzanna

#5615458 Napisano: 18.03.2013 12:56:41
gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

wkurza mnie, że prześladuje mnie pech
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije emotka
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić.
0 0

marzanna

#5615472 Napisano: 18.03.2013 13:07:18
merkana napisał(a):

Kurczę, głupiaa sprawa i śmieszna trochę. Kiedyś wspominałam, że mieszkam w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę. Byłam przyzwyczajona do tego, że cos sobie spadnie z półki itd, ale dzisiaj na maksa się wystraszyłam i wściekłam. Byłam w łazience, kiedy czajnik elektryczny sam się włączył. Może to jakaś wada, nie wiem, ale pierwszy raz mu tak odbiło i pal licho 'nawiedzone' mieszkanie, ale gdyby mnie nie było, mogłoby dojść do pożaru, bo w czajniku nie było wody emotka teraz będę wszystko z gniazdek wyłączać przed wyjściem emotka

Bywa emotka Mnie kilka razy włączył się samoistnie komputer i telewizor. Ale nie łączę tego z działaniami sił nieczystych emotka
0 0

Gość: alika

#5615608 Napisano: 18.03.2013 15:14:33
a mnie wkurzają "zapachy kuchenne" sąsiadów w mojej łazience. Nie wiem, co można zrobić, bo wg specjalisty, przewody wentylacyjne są sprawne.
0 0

Gość: gracet

#5615696 Napisano: 18.03.2013 16:42:18
marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić.

tak myślałam, wielkie dzięki za rady:) i te na pv też
0 0

asantesana

#5615704 Napisano: 18.03.2013 16:55:54
marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

Gracet, jest jeszcze taka bardzo stara maść Cepan - na bazie cebuli. Nieładnie pachnie, ale widziałam bardzo dobre efekty w gojeniu się blizn po ranach, musisz sprawdzić, czy na oparzenia też działa. Oczywiście rana musi się najpierw zagoić. Bio-oil używam i nie widzę efektów póki co.
W temacie, strasznie mi źle, że mam dzisiaj urodziny, a czuję się jakby cały świat chciał mi podłożyć nogę, począwszy od rana, gdy nieudane ciasto wylądowało w koszu na śmieci (nie pamiętam, żebym kiedykolwiek musiała wyrzucić ciasto). O reszcie nawet mi się nie chce pisać, bo potem było tylko gorzej. O konkursach nie wspomnę...
0 0

mia

#5615713 Napisano: 18.03.2013 17:04:16
asante napisał(a):

W temacie, strasznie mi źle, że mam dzisiaj urodziny, a czuję się jakby cały świat chciał mi podłożyć nogę, począwszy od rana, gdy nieudane ciasto wylądowało w koszu na śmieci (nie pamiętam, żebym kiedykolwiek musiała wyrzucić ciasto). O reszcie nawet mi się nie chce pisać, bo potem było tylko gorzej. O konkursach nie wspomnę...

emotka
0 0

Gość: kamisiek

#5615782 Napisano: 18.03.2013 18:16:32
mia napisał(a):

asante napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka
0 0

like-a-bomb

#5615893 Napisano: 18.03.2013 19:24:24
Wkurza mnie ból głowy. emotka
0 0

asantesana

#5615896 Napisano: 18.03.2013 19:27:01
kamisiek napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka

Bardzo dziękuję emotka
0 0

Gość: pola731

#5615925 Napisano: 18.03.2013 19:51:09
asante napisał(a):

kamisiek napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

emotka

emotka emotka emotka

Bardzo dziękuję emotka

emotka emotka
0 0

marzanna

#5615933 Napisano: 18.03.2013 20:01:10
magnus napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

bardzo dziękuję

Dokładnie tak !
Na zabliźnioną ranę wg mnie (rana była głęboka i blizna niezła)
najpierw był Cepan , ale śmierdzi i jest tłusty emotka Wg mnie (na mnie) super zadziałał DERMABLIZ silikon w żelu, niedrogi, super się rozprowadza i wchłania, nie pozostawia plam a blizna bardzo ładnie rozeszła się emotka

Większość, jeśli nie wszystkie maści na blizny są na bazie cebuli, z tym że te nowoczesne nie śmierdzą emotka Silikonowe są dobre na małe blizenki, mnie lekarze polecali Contractubex i tego się trzymałam emotka
0 0

henryczka62

#5615934 Napisano: 18.03.2013 20:01:11
Dermatix jest podobno dobry, ale cenę ma kosmiczną
0 0

dolly

#5615962 Napisano: 18.03.2013 20:44:36
alika napisał(a):

a mnie wkurzają "zapachy kuchenne" sąsiadów w mojej łazience. Nie wiem, co można zrobić, bo wg specjalisty, przewody wentylacyjne są sprawne.

na kominie można zamontować wentylatorek, ale w praktyce niewiele to pomaga emotka

asante napisał(a):

nie w tym temacie, ale...

emotka emotka emotka zdrówka, szczęścia, spokoju i kasiorki emotka
0 0

Gość: gracet

#5615964 Napisano: 18.03.2013 20:46:18
dziękuję dziewczyny:) tyle tych specyfików, który wybrać emotka
0 0

asantesana

#5616021 Napisano: 18.03.2013 21:41:56
Dziękuję wszystkim emotka
0 0

asiakali

#5616024 Napisano: 18.03.2013 21:44:32
Wkurza mnie padający śnieg i koszmarny, lodowaty wiatr...gdzie jest wiosna!? emotka
0 0

Gość: magdaa

#5616025 Napisano: 18.03.2013 21:44:34
asante sana najlepszego!

Wkurza mnie zimowy krajobraz za oknem emotka
0 0

sylzab2294

#5616027 Napisano: 18.03.2013 21:48:02
asante sanasto lat!
a mnie wkurza, że po dzieciach przyszła chyba kolej na mnie..siedzę i parskam sama teraz..wrrr emotka
0 0

kalisto1986

#5616086 Napisano: 18.03.2013 23:18:34
gracet napisał(a):

dziękuję dziewczyny:) tyle tych specyfików, który wybrać emotka

spytaj się swojego lekarza, ja miałam kiedyś specjalną maść z oddziału poparzeń
(robiona), robiła na ranie taki film, który podobno miał wtapiać się w rane, dzięki czemu skóra odbudowywała się. Smarowałam synkowi rączkę jak się poparzył, a później jak pojechaliśmy na wakacje i mąż okropnie poparzył sobie plecy od słońca, wyleczyła mu moment rany
0 0

dochaaa

#5616087 Napisano: 18.03.2013 23:25:38
anialistopad napisał(a):

a mnie wkurza ten debil,co zabil 3 osobowa rodzine w Gdansku, bo inaczej sie go nazwac nie da. Dlaczego zabil dziecko,przeciez ona byla nic nie winna emotka

blagam nic nie mow... Gdansk to moje rodzinne miasto i czesto tamtedy przechodzilam, od teraz kiedy bede szla spacerem po Długiej bede miała zapewne ciarki na całym ciele...
0 0