Wkurza mnie...

Gość: awi

#5615110 Napisano: 18.03.2013 00:09:44
Dlaczego nie lubicie zimy?
0 0

Gość: size

#5615122 Napisano: 18.03.2013 01:32:06
awi napisał(a):

Dlaczego nie lubicie zimy?

Bo jest zimnno*1000000000, bo są krótkie dni, bo jest ponuro i mało optymistycznie, bo miejsko-wiejska zima nie wygląda jak ta na stoku, bo nie uprawiamy sportów zimowych z różnych powodów, bo mam poniszczone buty, bo parę razy zaliczyłam niebo/piekło na chodniku, bo dziecko choruje częściej niż zwykle, bo autobusy wjeżdżają w prywatne auta emotka , bo drogowcy na wsiach nie działają, bo mama w mieście zaliczyła upadek - mimo podeszłego wieku udało się z nowym biodrem, bo zwierzęta nie mają co jeść, wyrzucone biedują, bo zdarzają się sytuacje trudne dla osób w zapuszczonych regionach.

To tak na prędko, czysto subiektywnie. Beż żadnych przemyśleń.

:)
Wystarczy?
0 0

martu18

#5615228 Napisano: 18.03.2013 10:06:29
dziś więcej rzeczy mnie wkurza, niż nie wkurza...

emotka emotka
0 0

mia

#5615237 Napisano: 18.03.2013 10:15:54
Wkurza mnie, że się niektórym ludziom we łbach przewraca... emotka
0 0

dolly

#5615243 Napisano: 18.03.2013 10:21:20
mia napisał(a):

żeby to się jeszcze głowa nazywało emotka
0 0

wesoyromek

#5615245 Napisano: 18.03.2013 10:22:00
dolly napisał(a):

mia napisał(a):

żeby to się jeszcze głowa nazywało emotka

emotka emotka
0 0

Gość: fish1976

#5615356 Napisano: 18.03.2013 11:43:19
martu18 napisał(a):

dziś więcej rzeczy mnie wkurza, niż nie wkurza...

emotka emotka

tak bywa emotka
0 0

Gość: gracet

#5615362 Napisano: 18.03.2013 11:47:16
wkurza mnie, że prześladuje mnie pech
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije emotka
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka
0 0

xooxoo

#5615369 Napisano: 18.03.2013 11:52:16
wkurza mnie, że co roku moje wszystkie posty kasują się z mojego profilu! emotka
0 0

cudaczek121

ashley878

#5615375 Napisano: 18.03.2013 11:59:00
mia napisał(a):

DOKŁADNIE! Mam dziś to samo emotka
0 0

turli

#5615378 Napisano: 18.03.2013 12:00:37
teodozja napisał(a):

pecia napisał(a):

a ja z innej beczki-dostałam dzisiaj wiadomość
o możliwości wypróbowania świetnych w moim mniemaniu produktów Vichy,a że typowana apteka znajduje się blisko mnie, więc przeszłam się na spacerek po odbiór próbek. Niestety pani w aptece była wielce zdziwiona, że zapytałam o próbki, pomimo, że na sali obsługowej wisiał plakat a i przy stanowiskach znajdowały się ulotki z szatą graficzną jak przysłany przez państwa mail. Po wytłumaczeniu jak, co i skąd wiem o akcji pani magister przyniosła z zaplecza kartonik nie omieszkując jeszcze raz poinformować mnie, że w zasadzie to oni nie rozdają tych próbek Niepewność No cóż sytuacja niezbyt miła, czułam się jakbym coś od tej pani siłą wymusiła, a ona z tego powodu jakby straciła coś cennego. Przecież to tylko malutkie, miniaturowe produkty. Gdybym wiedziała, że zaistnieje taka sytuacja nie wybrałabym się do tej apteki, czuję niesmak i zażenowanie, bo na takie próbeczki często można natknąć się w gazetach. No cóż może to magia małego miasta.

Niestety w dużym mieście to samo, ale nakablowałam na nich do Vichy i maja ich doinformować emotka

a ja miałam zamiar też wybrać się po takie próbki, ciekawe jak bedzie u mnie , choć z góry nastawiam się na ,,już rozdane,,
0 0

anialistopad

#5615388 Napisano: 18.03.2013 12:03:40
a mnie wkurza ten debil,co zabil 3 osobowa rodzine w Gdansku, bo inaczej sie go nazwac nie da. Dlaczego zabil dziecko,przeciez ona byla nic nie winna emotka
0 0

Gość: merkana

#5615397 Napisano: 18.03.2013 12:16:07
Kurczę, głupiaa sprawa i śmieszna trochę. Kiedyś wspominałam, że mieszkam w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę. Byłam przyzwyczajona do tego, że cos sobie spadnie z półki itd, ale dzisiaj na maksa się wystraszyłam i wściekłam. Byłam w łazience, kiedy czajnik elektryczny sam się włączył. Może to jakaś wada, nie wiem, ale pierwszy raz mu tak odbiło i pal licho 'nawiedzone' mieszkanie, ale gdyby mnie nie było, mogłoby dojść do pożaru, bo w czajniku nie było wody emotka teraz będę wszystko z gniazdek wyłączać przed wyjściem emotka
0 0

marzanna

#5615399 Napisano: 18.03.2013 12:16:58
gracet napisał(a):

dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka
0 0

sylzab2294

#5615400 Napisano: 18.03.2013 12:17:11
gracet napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wkurza mnie, że dzieci mają gorączkę już drugi dzień...środki przeciwko gorączce pomagają na chwile, nie wiem co jest grane..niby nic ich nie boli, tylko głowa...ale wrrr ja już padam emotka

u moich była gorączka bez objawów, a potem kaszel i kaszel i kaszel... oby to nie ten sam wirus:(

juz zaczyna się kaszel..idziemy dziś do lekarza...znowu jak kasy brakuje, choroba się do domu pakuje! wrrr jak mnie to wkurza emotka
0 0

antylopia

#5615413 Napisano: 18.03.2013 12:29:22
merkana napisał(a):

Kurczę, głupiaa sprawa i śmieszna trochę. Kiedyś wspominałam, że mieszkam w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę. Byłam przyzwyczajona do tego, że cos sobie spadnie z półki itd, ale dzisiaj na maksa się wystraszyłam i wściekłam. Byłam w łazience, kiedy czajnik elektryczny sam się włączył. Może to jakaś wada, nie wiem, ale pierwszy raz mu tak odbiło i pal licho 'nawiedzone' mieszkanie, ale gdyby mnie nie było, mogłoby dojść do pożaru, bo w czajniku nie było wody emotka teraz będę wszystko z gniazdek wyłączać przed wyjściem emotka

moj stary czajnik tez lubił sie sam wlaczac, to wina sprzetu. Ja swoj wymieniłam.
0 0

Gość: merkana

#5615427 Napisano: 18.03.2013 12:36:51
antylopia napisał(a):

merkana napisał(a):

moj stary czajnik tez lubił sie sam wlaczac, to wina sprzetu. Ja swoj wymieniłam.

Rany, kamień z serca. Nie lubię takich dreszczyków emocji, więc i mój pójdzie w odstawkę.
0 0

#5615439 Napisano: 18.03.2013 12:44:23
marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?
0 0

#5615440 Napisano: 18.03.2013 12:44:53
sylzab2294 napisał(a):

gracet napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wkurza mnie, że dzieci mają gorączkę już drugi dzień...środki przeciwko gorączce pomagają na chwile, nie wiem co jest grane..niby nic ich nie boli, tylko głowa...ale wrrr ja już padam emotka

u moich była gorączka bez objawów, a potem kaszel i kaszel i kaszel... oby to nie ten sam wirus:(

juz zaczyna się kaszel..idziemy dziś do lekarza...znowu jak kasy brakuje, choroba się do domu pakuje! wrrr jak mnie to wkurza emotka

moje piją syrop prawoślazowy i wapno
0 0