Wkurza mnie...

anialistopad

#5624795 Napisano: 30.03.2013 15:49:57
podziwiam Cie ja bym nic nie zrobila.a wkurzam sie ,bo jutro tesciowa przychodzi ,a ona tak mnie wkur...
0 0

pistacja9

#5624797 Napisano: 30.03.2013 15:57:38
Od 1 kwietnia drożeją pobraniówki i klika innych http://www.poczta...gi-pocztowe-bez-vat/ emotka
I znowu trzeba dokładać do interesu, bo już nigdzie nie znajdę otwartej poczty w marcu emotka
0 0

cc_investigator

#5625017 Napisano: 31.03.2013 15:58:25
Ja tak nieśmiało i w świątecznej atmosferze (choć nie wiem w którym wątku) chciałabym poprosić o ograniczenie ofert cetaphilow i maskotek kubusiow. W oczach mi się od nich troi i mam wrażenie, że my wszyscy już wiemy kto i co oferuje.
0 0

dochaaa

#5625018 Napisano: 31.03.2013 16:05:16
cc_investigator napisał(a):

Ja tak nieśmiało i w świątecznej atmosferze (choć nie wiem w którym wątku) chciałabym poprosić o ograniczenie ofert cetaphilow i maskotek kubusiow. W oczach mi się od nich troi i mam wrażenie, że my wszyscy już wiemy kto i co oferuje.

emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5625366 Napisano: 01.04.2013 19:26:23
Kurw w piątek wyrwali mi zęba, całe święta gęba napuchnięta, policzek boli, nos boli, dzis nie wytrzymalam palcem dotknęlam a tam jakis kawalek ostry siedzi wrrr emotka emotka emotka
na samą myśl, ze jutro mam tam znów isc i beda mi wyrywac to emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

margo466

#5625418 Napisano: 01.04.2013 21:07:39
chochliczka napisał(a):

Kurw w piątek wyrwali mi zęba, całe święta gęba napuchnięta, policzek boli, nos boli, dzis nie wytrzymalam palcem dotknęlam a tam jakis kawalek ostry siedzi wrrr emotka emotka emotka
na samą myśl, ze jutro mam tam znów isc i beda mi wyrywac to emotka emotka emotka emotka emotka emotka

to prawdopodobnie kość zębodołu a nie resztki zęba - też tak miałam
0 0

zdolnabestia

#5625419 Napisano: 01.04.2013 21:09:08
Ja sobie kiedyś coś takiego wyharatałam pęsetą emotka
0 0

sylzab2294

#5625422 Napisano: 01.04.2013 21:10:12
zdolnabestia napisał(a):

Ja sobie kiedyś coś takiego wyharatałam pęsetą emotka

ja też hehhe
0 0

#5625424 Napisano: 01.04.2013 21:17:51
margo466 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

raczej to nie kosc zebodolu- poczytalam o tym na necie i tam niby tylko boli miejsce po wyrwaniu,ale nic nie pisza o tym ze kawalek zeba zostal. U mnie zab podczas wyrywania kruszyl sie i najprawdopodobnej kawalek dalej siedzi emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5625453 Napisano: 01.04.2013 22:20:36
chochliczka napisał(a):

margo466 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

raczej to nie kosc zebodolu- poczytalam o tym na necie i tam niby tylko boli miejsce po wyrwaniu,ale nic nie pisza o tym ze kawalek zeba zostal. U mnie zab podczas wyrywania kruszyl sie i najprawdopodobnej kawalek dalej siedzi emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ktos to musi obejrzec dla pewnosci

przykładaj lód - ja wkłądałam go w torebkę foliową i trzymałam przy policzku aż bolał od zimna, ale na szczeke działało
0 0

#5625456 Napisano: 01.04.2013 22:28:26
cc_investigator napisał(a):

chochliczka napisał(a):

margo466 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ktos to musi obejrzec dla pewnosci

przykładaj lód - ja wkłądałam go w torebkę foliową i trzymałam przy policzku aż bolał od zimna, ale na szczeke działało

Dzięki ide sie polozyc i walsnei tak zrobie.Od tramalu to juz mi slab osie robi emotka
i pomyslec ze zaplacilam za ta "przyjemnosc" 150zl. Mam nadzieje,ze jutro nie beda mi kazali nic doplacac b osie wkurze emotka
0 0

Gość: size

#5625466 Napisano: 01.04.2013 23:19:56
chochliczka napisał(a):

Stawiam, że siedzi Ci korzeń. Nie pomoże na długo żaden farmaceutyk. Nawet najmocniejszy. Pędź do lekarza usunąć co zostało. Mógł przy napuchnięciu dziąsła nie zauważyć. Albo jest zły - ja tak miałam, przy usuwaniu 8. A polecam wizytę prędko, bo może dojść do zakażenia i będziesz musiała brać antybiotyk. Ale on bólu i tak nie zlikwiduje. Tylko odwlecze termin usunięcia.

Ja miałam z takich doświadczeń zachowane korzenie (ponoć usunięte) - nie zdecydowałam się jednak na tego samego dentystę (choć był prywatny ale jak widać zły), poszłam do specjalisty z zakresu chirurgii - też prywatnie (centrum stomatologii) emotka Mówili mi tam, że powinnam pana pozwać. Ale mi się nie chciało.
Korzenie przynieśli mi w pudełeczku emotka
Powo, idź szybko bo ból może być okropny. Do czasu usunięcia...

Stawiam, ze to to.
Spokojnej nocy
0 0

dolly

#5625482 Napisano: 01.04.2013 23:36:45
nooo Size, z pewnością spokojnie uśnie z wizją bólu i zakażenia. Podniosłaś dizewczyne na duchu, miejmy nadzieję, że już śpi emotka
0 0

#5625491 Napisano: 02.04.2013 00:06:45
dolly napisał(a):

nooo Size, z pewnością spokojnie uśnie z wizją bólu i zakażenia. Podniosłaś dizewczyne na duchu, miejmy nadzieję, że już śpi emotka

No lepiej by spała a potem pędziła
emotka

I mi tu z krzesłem nie wyjeżdżaj Dolluś emotka
Lepsza taka wizja niż ta, którą ja miałam po środkach przeciwbólowych i antybiotykach po dwóch tygodniach
emotka emotka emotka emotka emotka itp. itd.

:)
0 0

#5625492 Napisano: 02.04.2013 00:14:00
size napisał(a):

dolly napisał(a):

No lepiej by spała a potem pędziła
emotka

I mi tu z krzesłem nie wyjeżdżaj Dolluś emotka
Lepsza taka wizja niż ta, którą ja miałam po środkach przeciwbólowych i antybiotykach po dwóch tygodniach
emotka emotka emotka emotka emotka itp. itd.

:)

A właśnie przypomniało mi się, ze ten pan doktor dentysta był z polecenia teściowej emotka
Przypadek? emotka
0 0

#5625591 Napisano: 02.04.2013 09:58:45
dentysta przyjmuje od 11 emotka emotka
cala noc znow na tramalu a teraz mi slabo-swieze powietrze pomaga,wiec okno mam na osciez echh
boje sie isc emotka emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#5625601 Napisano: 02.04.2013 10:07:02
chochliczka napisał(a):

dentysta przyjmuje od 11 emotka emotka
cala noc znow na tramalu a teraz mi slabo-swieze powietrze pomaga,wiec okno mam na osciez echh
boje sie isc emotka emotka emotka emotka

emotka będzie dobrze
0 0

Gość: koza.k90

#5625617 Napisano: 02.04.2013 10:38:16
wchodzę w MDW a tu info:

Home » Forum » Konkursy » moje dzisiejsze wygrane emotka
Wątek o podanym ID nie istnieje.

co jest grane emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: diabe

#5625619 Napisano: 02.04.2013 10:39:51