Wkurza mnie...

dolly

#5627050 Napisano: 03.04.2013 21:23:11
wrzuciłam sobie wczoraj do koszyka gacie a dzisiaj zrobili dzień darmowej dostawy i sie wszyscy na moje majciochy rzucili emotka
0 0

luko922

#5627288 Napisano: 04.04.2013 10:50:58
Wkurza mnie brak fajnych promocyjnych konkursów w tym roku... Jest ich mało, a jak już to "kup sony vaio...", "kup zmywarkę..." emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5627295 Napisano: 04.04.2013 10:55:19
luko922 napisał(a):

Wkurza mnie brak fajnych promocyjnych konkursów w tym roku... Jest ich mało, a jak już to "kup sony vaio...", "kup zmywarkę..." emotka emotka

Poczekaj, niedługo będzie- kup samochód wygraj czajnik albo kup mieszkanie i wygraj żelazko emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5627298 Napisano: 04.04.2013 10:58:36
śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg.... ile można emotka
0 0

assal

#5627303 Napisano: 04.04.2013 11:02:22
Już jest. Kup auto, może dostaniesz torebkę emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5627309 Napisano: 04.04.2013 11:05:35
luko922 napisał(a):

no to sobie kup wafle, czekoladę,cukierki na osłodę i wygrywaj emotka
0 0

joan

#5627311 Napisano: 04.04.2013 11:08:04
efelinkaaa napisał(a):

śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg.... ile można emotka

Wczoraj przerzuciłam łopatą tak z 50 kg śniegu emotka Potem w ręce nawet kubka z herbatą nie mogłam utrzymać, do teraz mnie wszystko boli. Ale już wysmarowałam stosowne pismo do guanozjadów, co za to odpowiadają, faken prywatnej firmy emotka

assal - w pierwszej chwili pomyślałam, że na pewno wzięłabym udział w takim konkursie, ale obawiam się, że torebka byłaby przyznawana losowo, a więc niekoniecznie "pod-kolor" samochodu emotka
0 0

cudaczek121

#5627334 Napisano: 04.04.2013 11:22:20
Wkurzyła mnie wczoraj moja mamuśka.Kuzyn z narzeczoną przyjechali z zaproszeniami na swój ślub.Tak sobie gadamy, w pewnym momencie zapytałam żony kuzyna,jakie nazwisko będzie nosiła po ślubie.Na co moja mama w obecności gości, odparowała do mnie: a co cię to obchodzi emotka Nie wiem, co jest niestosownego w tym pytaniu, bo przyszła żona kuzyna powiedziała mojej mamie,że jest normalne i chętnie na nie odpowie emotka W podobny sposób Mama skrytykowała pytania ojca i mojej siostry emotka No tak, bo zawsze tylko to, co ona robi i mówi jest jedynie słuszne emotka
0 0

asantesana

#5627398 Napisano: 04.04.2013 11:59:19
joan napisał(a):

Wczoraj przerzuciłam łopatą tak z 50 kg śniegu emotka Potem w ręce nawet kubka z herbatą nie mogłam utrzymać, do teraz mnie wszystko boli. Ale już wysmarowałam stosowne pismo do guanozjadów, co za to odpowiadają, faken prywatnej firmy emotka

Joan, w wielu miejscach jest tak, że "akcja zima" kończy się 31.03 i do tej daty miasto płaci danej firmie, która zajmuje się odśnieżaniem. Po tym czasie miasto musi zlecić przedłużenie akcji i oczywiście za to zapłacić. Moze tego nie zrobiło, to dlaczego firma ma odśnieżać. Może tu jest problem?
0 0

efelinkaaa

#5627404 Napisano: 04.04.2013 12:01:54
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Joan, w wielu miejscach jest tak, że "akcja zima" kończy się 31.03 i do tej daty miasto płaci danej firmie, która zajmuje się odśnieżaniem. Po tym czasie miasto musi zlecić przedłużenie akcji i oczywiście za to zapłacić. Moze tego nie zrobiło, to dlaczego firma ma odśnieżać. Może tu jest problem?

Dokładnie, mój mąż jest drogowcem. Akcja zima zakończona i nie można jej przedłużyć (tylko raz się powołuje w sezonie). Teraz firma wyjeżdża tylko na zlecenie.
0 0

joan

#5627410 Napisano: 04.04.2013 12:04:00
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Wiosłowałam łopatą na parkingu - uważam, że za przejezdność parkingu oraz warunki umożliwiające bezpieczne zaparkowanie samochodu w wyznaczonym miejscu odpowiada zarządca/właściciel parkingu. Ale co miałam zrobić, jak tam pracownikami są sami zaawansowani wiekiem renciści i jedna szczuplutka babeczka? Przecież nie pójdę do siedemdziesięciolatka z szuflą i hasłem "Odśnieżaj Pan!" Miasto jest raczej porządnie odśnieżane, na moją ulicę mniej więcej raz na rok pług zagląda, ale da się przeżyć, choć staje się jednokierunkowa emotka
0 0

moskala22

#5627439 Napisano: 04.04.2013 12:18:10
Wkurza mnie stan dróg i dziura na dziurze. Wczoraj miałam niezła przygodę - jadę sobie samochodem po męża, a droga w naszej wsi to niestety dziura na dziurze. No więc jade zygzakiem. Gdy wjeżdżam do sąsiedniej wsi (a tam jest już droga wojewódzka) jadę w miarę prosto. W pewnym momencie wyprzedza mnie policja i pokazuje żeby zjechać na pobocze. Zrobiło mi się goraco, bo nie wiem odkąd za mną jechali i stwierdziłam, że jeśli już u nas we wsi to pewnie pomysleli że jestem pijana. Zatrzymałam się, podchodzi policjant, ja czerwona jak burak. Gość przedstawia się i mówi: "Ja wiem, ze drogi są dziurawe jak cholera, ale proszę trzymac się prawej krawędzi w czasie jazdy, dobrze?". Zatkało mnie, pokiwałam tylko głową i odetchnełam z ulgą emotka
0 0

zaczytana-pola

#5627453 Napisano: 04.04.2013 12:26:12
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie stan dróg i dziura na dziurze. Wczoraj miałam niezła przygodę - jadę sobie samochodem po męża, a droga w naszej wsi to niestety dziura na dziurze. No więc jade zygzakiem. Gdy wjeżdżam do sąsiedniej wsi (a tam jest już droga wojewódzka) jadę w miarę prosto. W pewnym momencie wyprzedza mnie policja i pokazuje żeby zjechać na pobocze. Zrobiło mi się goraco, bo nie wiem odkąd za mną jechali i stwierdziłam, że jeśli już u nas we wsi to pewnie pomysleli że jestem pijana. Zatrzymałam się, podchodzi policjant, ja czerwona jak burak. Gość przedstawia się i mówi: "Ja wiem, ze drogi są dziurawe jak cholera, ale proszę trzymac się prawej krawędzi w czasie jazdy, dobrze?". Zatkało mnie, pokiwałam tylko głową i odetchnełam z ulgą emotka

emotka

To ja dzisiaj jadę sobie na pocztę, jak zwykle chciałam podjechać "od tyłu" na parking. No więc jadę, jadę, patrzę- kufa gdzie jest droga emotka emotka Normalna ulica, przy której mieszkają ludzie, wcale nie odśnieżona. A co najlepsze ten pług, który odśnieżał główniejszą ulicę zepchnął cały śnieg tak, że nie ma wjazdu na tą ulicę. Tak, jakby jej nie było emotka podziwiam tylko mieszkańców emotka
0 0

Gość: rachel

#5627455 Napisano: 04.04.2013 12:26:52
wkurza mnie to że coraz trudniej jest spiąć budżet w całość! Nie szaleję z zakupami, raczej w tym temacie jest stagnacja a kasa rozpływa sie jak woda i nie ma po niej śladu....
emotka emotka emotka
0 0

Gość: awi

#5627469 Napisano: 04.04.2013 12:37:00
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie wczoraj moja mamuśka.Kuzyn z narzeczoną przyjechali z zaproszeniami na swój ślub.Tak sobie gadamy, w pewnym momencie zapytałam żony kuzyna,jakie nazwisko będzie nosiła po ślubie.Na co moja mama w obecności gości, odparowała do mnie: a co cię to obchodzi emotka Nie wiem, co jest niestosownego w tym pytaniu, bo przyszła żona kuzyna powiedziała mojej mamie,że jest normalne i chętnie na nie odpowie emotka W podobny sposób Mama skrytykowała pytania ojca i mojej siostry emotka No tak, bo zawsze tylko to, co ona robi i mówi jest jedynie słuszne emotka

Mama nie miała żadnych pytań? emotka

Nie wiem dlaczego, cudaczku, rozbawiło mnie to emotka
0 0

dotusia

#5627500 Napisano: 04.04.2013 12:59:34
sprzedałam na Allegro słuchawki z konkursu tic taca białe śliczne BEATS SOLO HD... nówki sztuki w folii z zaświadczeniem, że kupione w sklepie iSpot i w ogóle...

dzisiaj dzwoni ten koleś, że on ma oryginalne solo, studio a te monstery to na podróby mu wyglądają... gorzej wykonane, dzwięk tragedia, bo mu charczy i nic nie słychać...

jak się wkurzyłam... to moja wina? tyle podrób na allegro, ja właściwie za pół ceny mu oryginalne sprzedałam, a teraz będę się bujać... odeśle mi je pewnie, ale to już nie będą nówki sztuki w folii, tylko jako używane będę od tej pory mogła sprzedać... na razie czekam na odzew tego kolesia, bo do iSpotu pojechał... ale ciśnienie mi się podniosło...

czy ktoś też miał problemy z tymi słuchawkami z tego konkursu? emotka

0 0

Gość: koza.k90

#5627505 Napisano: 04.04.2013 13:02:27
dotusia napisał(a):

sprzedałam na Allegro słuchawki z konkursu tic taca białe śliczne BEATS SOLO HD... nówki sztuki w folii z zaświadczeniem, że kupione w sklepie iSpot i w ogóle...

dzisiaj dzwoni ten koleś, że on ma oryginalne solo, studio a te monstery to na podróby mu wyglądają... gorzej wykonane, dzwięk tragedia, bo mu charczy i nic nie słychać...

jak się wkurzyłam... to moja wina? tyle podrób na allegro, ja właściwie za pół ceny mu oryginalne sprzedałam, a teraz będę się bujać... odeśle mi je pewnie, ale to już nie będą nówki sztuki w folii, tylko jako używane będę od tej pory mogła sprzedać... na razie czekam na odzew tego kolesia, bo do iSpotu pojechał... ale ciśnienie mi się podniosło...

czy ktoś też miał problemy z tymi słuchawkami z tego konkursu? emotka

pewnie na jakiegoś kombinatora trafiłaś

odeśle Ci swoje używane... podróby
0 0

zaczytana-pola

#5627506 Napisano: 04.04.2013 13:03:10
dotusia są stołki i taborety... Jest wiele historii związanych z allegro. Ludzie czepiają się bez powodu. Sprzęt może być oryginalny, ale oni będą próbowali wmówić Ci coś innego. Ten typ tak ma. Jeśli nie sprzedałaś jako firma, nie musisz przyjmować zwrotu.
0 0

malenka89

#5627510 Napisano: 04.04.2013 13:06:47
ja bym w żadnym wypadku nie przyjmowała zwrotu, koleś ewidentnie kombinuje, na allegro niestety takich nie brakuje emotka
0 0

koper

#5627532 Napisano: 04.04.2013 13:21:04
Oczywiście, że nie powinnaś przyjmować zwrotu. Jaką masz gwarancję, że on odeśle Ci rzeczywiście Twoje słuchawki, a nie jakieś podróby, które miał wcześniej?
0 0