Wkurza mnie...

dolly

#5623772 Napisano: 28.03.2013 18:49:22
czy tylko mnie tak muli forum, że zdążę zrobić herbatę nim sie załaduje strona? emotka emotka emotka
0 0

Gość: diabe

#5623786 Napisano: 28.03.2013 19:07:54
dolly napisał(a):

czy tylko mnie tak muli forum, że zdążę zrobić herbatę nim sie załaduje strona? emotka emotka emotka

a ja myślałam że to internet tak mi muli emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5623796 Napisano: 28.03.2013 19:17:52
diabe napisał(a):

dolly napisał(a):

a ja myślałam że to internet tak mi muli emotka

a u mnie jest ok, ale by na temat napisać, to powiem, że
znowu emotka ... ale prawie zdałam egzamin na prawko... jeździłam ponad 40 minut emotka
0 0

malutka456

#5623862 Napisano: 28.03.2013 20:36:29
wkurza mnie, ze nic ostatnimi czasy nie wpadlo z nagrod, a wydatkow jest mnostwo emotka emotka
0 0

monikar

#5623864 Napisano: 28.03.2013 20:36:49
asante napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Dziękuję wszystkim...
Tak to jest, że jak człowiekowi wydaje się, że tyle to już nie da rady, to los udowodni mu skutecznie, że zniesie 2x więcej. Tylko skąd czerpać siły.

Wiesz, w moim słowniku jest zakazane powiedzenie "gorzej już być nie może". Trzy razy w życiu w ten sposób pomyślałam i w każdym przypadku mijało max 5 minut i działo się coś tak strasznego, czego nawet sobie nie potrafiłam wcześniej wyobrazić. Po trzecim razie obiecałam sobie już nigdy tak nie pomyśleć emotka

oj zgadzam się, nigdy nie myśl, że gorzej być nie może bo uwierz mi, że MOŻE emotka
0 0

dochaaa

#5623988 Napisano: 29.03.2013 00:04:53
to ze za bardzo kombinowałam ze zgloszeniem na Rexone i ostatecznie wyslalam je minute po polnocy no niech to szlag emotka
0 0

monia24

#5624046 Napisano: 29.03.2013 09:12:44
Wkurza mnie zima za oknem emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5624049 Napisano: 29.03.2013 09:23:38
monia24 napisał(a):

mnie też - u mnie dodatkowo wieje paskudne wietrzysko. Musiałam dokupić opał ale korzystnie opyliłam ubiegłoroczną wygraną, więc przynajmniej nie naruszyłam zawartości portfela.
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę jechać rowerem ani do Kaufa, ani do Reala, bo najkrótsze drogi to po parę kilometrów przez las, boję się spotkania z dzikami - są głodne - biegają jak nakręcane - po lesie, do dróg, zatoczek, z nadzieją, że kierowcy wywalą resztki emotka
0 0

marzanna

#5624170 Napisano: 29.03.2013 12:03:00
dochaaa napisał(a):

to ze za bardzo kombinowałam ze zgloszeniem na Rexone i ostatecznie wyslalam je minute po polnocy no niech to szlag emotka

Ale w czym problem? emotka Przecież zgłoszenie nie musi nastąpić w dniu zakupu....
0 0

Gość: barcza

#5624234 Napisano: 29.03.2013 13:37:59
zwierzyniec napisał(a):

monia24 napisał(a):

mnie też - u mnie dodatkowo wieje paskudne wietrzysko. Musiałam dokupić opał ale korzystnie opyliłam ubiegłoroczną wygraną, więc przynajmniej nie naruszyłam zawartości portfela.
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę jechać rowerem ani do Kaufa, ani do Reala, bo najkrótsze drogi to po parę kilometrów przez las, boję się spotkania z dzikami - są głodne - biegają jak nakręcane - po lesie, do dróg, zatoczek, z nadzieją, że kierowcy wywalą resztki emotka

ZA oknem zamieć snieżna szok dobrze ,że nasz Szef o 10.00 do domku wygnał - dotarłam cała jak bałwanek biała emotka
0 0

picola

#5624290 Napisano: 29.03.2013 14:56:04
wkurza mnie, że ludzie jeżdżą jak wariaci emotka emotka Dzisiaj jakiś debil wyprzedzał na trzeciego na zakręcie i o mało mnie nie zabił. Uratowało mnie mega gwałtowne hamowanie i ucieczka na pobocze. Ułamki sekund brakowało do czołówki emotka emotka Powinny być testy psychologiczne dla kierowców, do teraz się trzęsę
0 0

dochaaa

#5624547 Napisano: 29.03.2013 22:00:43
marzanna napisał(a):

dochaaa napisał(a):

Ale w czym problem? emotka Przecież zgłoszenie nie musi nastąpić w dniu zakupu....

zalezalo mi koniecznie aby je wyslac przed polnoca a zeby bralo udzial wsrod prac zgloszonych wczoraj tj 28 marca a dzisiaj wyslalabym kolejne a tak jestem "stratna" o jeden dzien
0 0

koper

#5624557 Napisano: 29.03.2013 22:23:05
dochaaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

dochaaa napisał(a):

zalezalo mi koniecznie aby je wyslac przed polnoca a zeby bralo udzial wsrod prac zgloszonych wczoraj tj 28 marca a dzisiaj wyslalabym kolejne a tak jestem "stratna" o jeden dzien

A nawet o całe 3 dni, bo z tego co pamiętam, to z weekendów (piątek, sobota, niedziela) wybierają tylko jednego zwycięzcę.

A w temacie, to może nawet nie tyle wkurza ile smuci śnieg... Znowu napadało... Jakieś niesamowite ilości co spojrzę w stronę okna, to mi się chce płakać... WIOSNO GDZIE TY emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: magdaa

#5624562 Napisano: 29.03.2013 22:30:27

asantesana

#5624579 Napisano: 29.03.2013 22:57:28
Wkurza mnie tak strasznie i płakać mi się chce z bezsilności. Mam sąsiada, który jest (chyba) śpiewakiem operowym. Ćwiczy ciągle, paskudnie śpiewa (nie wiem gdzie go ktoś zatrudnił). jako, ze mieszka pode mną, jestem w najgorszej sytuacji, głos niesie się po rurach i kominem. Czasami ćwiczy w łazience, muszę zamykać wszystkie drzwi bo jest takie echo. Ok, nic mu nie mogę zrobić w ciągu dnia, ale on ciągle ćwiczy po 22.00. Teraz kupił sobie gitarę i codziennie śpiewa i gra refren tej samej piosenki od miesiąca. Oczywiście nijak się to ma do oryginału, bo on miauczy a nie śpiewa. Wczoraj śpiewał do 2 w nocy, nie mogłam spać, dzisiaj wyje znowu. Byłam u niego - pukałam, dzwoniłam, przestał śpiewać ale nie otworzył mi drzwi. I miauczy nadal, nic sobie z tego nie zrobił. Kiedyś u niego byłam, powiedział mi, że "on musi ćwiczyć". Innym razem dzwoniłam do Straży Miejskiej, powiedziano mi, że szkoda im paliwa na upomnienie bo tylko tyle mogą zrobić. Budzą się we mnie najgorsze instynkty, mam go ochotę autentycznie zabić. Proszę, podpowiedzcie mi co ja mogę z tym zrobić?
0 0

staszek

#5624582 Napisano: 29.03.2013 23:03:27
Rammstein, (zresztą mój ulubiony), na ful głośniki przy kaloryferze, żeby niosło się do niego. Idealnie byłoby gdyby on w ciągu dnia był w domu. Wtedy Ty masz na to wyje...ane i sąsiedzi też, bo akurat ich nie ma w domu, a śpiewak jest i co najwyżej może sobie zaśpiewać "du hast" lub "du riechts so gut" emotka
0 0

asantesana

#5624586 Napisano: 29.03.2013 23:09:37
staszek napisał(a):

Rammstein, (zresztą mój ulubiony), na ful głośniki przy kaloryferze, żeby niosło się do niego. Idealnie byłoby gdyby on w ciągu dnia był w domu. Wtedy Ty masz na to wyje...ane i sąsiedzi też, bo akurat ich nie ma w domu, a śpiewak jest i co najwyżej może sobie zaśpiewać "du hast" lub "du riechts so gut" emotka

Tylko że wtedy ucierpią wszyscy, nie tylko on. Poza tym ok - musi ćwiczyć, niech robi to do 22, ale chcę coś zrobić żeby kończył o 22.00. Byłam teraz u niego drugi raz, nie otworzył mi, za to puścił na ful jakąś operę...
A... a głośniki mam zamontowane na ścianie, nie ma jak ich dać przy kaloryferze.
0 0

staszek

#5624592 Napisano: 29.03.2013 23:25:38
nie masz jakiegoś znajomego mundurowego, który przyszedłby raz i nastraszył gościa mandatami itp?
0 0

asantesana

#5624594 Napisano: 29.03.2013 23:31:10
staszek napisał(a):

nie masz jakiegoś znajomego mundurowego, który przyszedłby raz i nastraszył gościa mandatami itp?

Właśnie o tym myślałam, ale teraz nie mam. Kiedyś mialam dużo i w Policji i w Straży Miejskiej. Pytanie czy on by otworzył drzwi...
0 0

marzanna

#5624599 Napisano: 29.03.2013 23:44:05
koper napisał(a):

dochaaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

dochaaa napisał(a):

A nawet o całe 3 dni, bo z tego co pamiętam, to z weekendów (piątek, sobota, niedziela) wybierają tylko jednego zwycięzcę.

A w temacie, to może nawet nie tyle wkurza ile smuci śnieg... Znowu napadało... Jakieś niesamowite ilości co spojrzę w stronę okna, to mi się chce płakać... WIOSNO GDZIE TY emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Nie sądzę...W regulaminie jest tylko napisane, że zwycięzcy z piątku, soboty i niedzieli są wybierani w poniedziałek emotka
0 0