Wkurza mnie...

Gość: chochliczka

#5648950 Napisano: 07.05.2013 19:59:24
Wkurza mnie,ze dopadl mnie tumiwisizm.. nic mi sie nie chce, najchetniej bym sie zawinela w koc i tyle ech emotka
0 0

jomajd86

#5649037 Napisano: 07.05.2013 21:56:46
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze dopadl mnie tumiwisizm.. nic mi sie nie chce, najchetniej bym sie zawinela w koc i tyle ech emotka

witam w klubie
0 0

mia

#5649112 Napisano: 07.05.2013 23:53:09
kozuszka38 napisał(a):

Matura....córka ją pisze ale czemu ja mam sraczkę??? emotka

Ja co prawda nie mam (jeszcze?), ale zdecydowanie bardziej się przejmuję niż moja córka emotka
Gwoli jasności - nie jest ona z orłów swego liceum, więc to nie tak, że tylko kwestia ile procent. emotka
0 0

ane123ta

#5649170 Napisano: 08.05.2013 08:53:02
a mnie halls tyle zgłoszeń i nic
0 0

Gość: pola731

#5649183 Napisano: 08.05.2013 09:17:27
że nie mogę się na niczym skupić
mia napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Ja co prawda nie mam (jeszcze?), ale zdecydowanie bardziej się przejmuję niż moja córka emotka
Gwoli jasności - nie jest ona z orłów swego liceum, więc to nie tak, że tylko kwestia ile procent. emotka

u mnie zdaje młody - i podobnie jak u Ciebie Mia nie błyszczał talentem - powinnam kończyć pracę licencjacką a siedzę na kibelku i się stresuję;
0 0

kozuszka38

#5649187 Napisano: 08.05.2013 09:30:00
mia napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Mia ,u mnie podobny problem ale jestem pełna nadziei emotka
0 0

rwas

#5649196 Napisano: 08.05.2013 09:39:32
emotka emotka
jestem z Wami,przezywałam w ub roku i za rok u mlodszej mnie stres znowu czeka
0 0

mia

#5649204 Napisano: 08.05.2013 09:45:44
Najbardziej wkurza mnie to, że plączę się po chałupie i nic nie robię - zamiast zabrać się do czegoś sensownego, ja tylko liczę minuty, kiedy zobaczę zadania w necie.
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka. emotka
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie... emotka

Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"... emotka emotka

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można. emotka
0 0

cudaczek121

#5649215 Napisano: 08.05.2013 10:03:53
mia napisał(a):

Najbardziej wkurza mnie to, że plączę się po chałupie i nic nie robię - zamiast zabrać się do czegoś sensownego, ja tylko liczę minuty, kiedy zobaczę zadania w necie.
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie... emotka

Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"... emotka emotka

u mojej siostry tak samo.Z wczorajszego polskiego jest bardzo zadowolona,ale z matmy w liceum zawsze miała dwóję mimo korepetycji u naprawdę dobrej nauczycielki emotka Ja zdawałam maturę w 2003 roku tą starą jeszcze i jak usłyszałam w radio info,że jednak mój rocznik 84' nie musi zdawać obowiązkowej matury z matematyki, to z radości zaczęłam skakać po łóżku mimo choroby emotka
0 0

#5649217 Napisano: 08.05.2013 10:06:53
mia napisał(a):

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można.

emotka

mam to samo - młody zdolny , ale leń - nie czuł presji "dobra średnia" , uczył się tak ,żeby bez problemów zdawać

ja też zamiast pisać swoją pracę to zaklinam zegar i wciąz tu zaglądam - wysłali mnie w pracy na przymusowy urlop - bo albo teraz w maju albo w październiku - no i mam 4 dni i z tego szczęścia zamiast pracy ubywać to mi przybywa ...
0 0

melissa

#5649219 Napisano: 08.05.2013 10:07:25
mia napisał(a):

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można. emotka

Będzie dobrze emotka
Słyszałam, że maturę dzieci przeżywa się bardziej niż własną. Mój we wrześniu pójdzie doi I klasy, więc też mnie czeka "powrót do szkoły";)
0 0

cudaczek121

#5649221 Napisano: 08.05.2013 10:11:29
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można.

emotka

mam to samo - młody zdolny , ale leń - nie czuł presji "dobra średnia" , uczył się tak ,żeby bez problemów zdawać

ja też zamiast pisać swoją pracę to zaklinam zegar i wciąz tu zaglądam - wysłali mnie w pracy na przymusowy urlop - bo albo teraz w maju albo w październiku - no i mam 4 dni i z tego szczęścia zamiast pracy ubywać to mi przybywa ...

może z tych nerwów zagraj w jakiś konkurs emotka W Halls jest dość łatwo wygrać ipoda i info o wygranej dają e-mailem, więc nawet jak wrócisz do pracy po wolnym, to spokojnie odbierzesz maila po pracy emotka
0 0

henryczka62

#5649227 Napisano: 08.05.2013 10:16:35
"W Halls jest dość łatwo wygrać ipoda" z tym akurat bym się nie zgodziła emotka i halls mnie właśnie wkurza
0 0

#5649237 Napisano: 08.05.2013 10:25:15
henryczka62 napisał(a):

"W Halls jest dość łatwo wygrać ipoda" z tym akurat bym się nie zgodziła emotka i halls mnie właśnie wkurza

od jakiegoś czasu konkursy nie są dla mnie łatwe ; szczęścia mam niewiele - posiedzę na kanapie i pośledzę z zainteresowaniem wskazówki zegarka
0 0

mia

#5649240 Napisano: 08.05.2013 10:29:51
170 minut... Czyli wg moich obliczeń, po 11.50 powinni rzucić już testy?
O matko, aż się będę bała zajrzeć - od razu będę wiedzieć, co moja położyła na 100%. Kwestia tylko jeszcze, co poza tym. emotka

Jeszcze mnie łeb boli na dobitkę. emotka
0 0

henryczka62

#5649243 Napisano: 08.05.2013 10:31:19
pola731 będzie dobrze, piszesz, że syn jest zdolny, więc zda na pewno. Ja zdając 7 lat temu stresowałam się bardzo, ogólnie panikara jestem więc stracha miałam, ale zdałam, a teraz już po studiach jestem.
PS.A będzie jeszcze coś zdawał oprócz polskiego, matematyki i języka obcego?
0 0

#5649246 Napisano: 08.05.2013 10:35:57
henryczka62 napisał(a):

pola731 będzie dobrze, piszesz, że syn jest zdolny, więc zda na pewno. Ja zdając 7 lat temu stresowałam się bardzo, ogólnie panikara jestem więc stracha miałam, ale zdałam, a teraz już po studiach jestem.

zdaje rozszerzoną matmę właśnie i fizykę - też rozszerzoną - no zdolny , ale mało uważny jak na ścisłe przedmioty - całe zadanie zrobi dobrze a potem w ostatnim momencie nie zmieni znaku przy przenoszeniu , nie wpisze odpowiedzi , nie zaznaczy wyniku na osi ... boję się nie braku wiedzy tylko tego , że stres go zje i właśnie nie pokończy ;

dobra - czarnowidztwo precz - wizualizuję sobie wynik 90 % i więcej
0 0

ela

#5649258 Napisano: 08.05.2013 10:45:22
wkurza mnie bo właśnie chciałam odkurzać włączam odkurzacz a ten ani drgnie emotka wczoraj jeszcze działał emotka Co z tego że na gwarancji jak nie moge paragonu znależć emotka
0 0

melissa

#5649262 Napisano: 08.05.2013 10:49:17
pola731 napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

zdaje rozszerzoną matmę właśnie i fizykę - też rozszerzoną - no zdolny , ale mało uważny jak na ścisłe przedmioty - całe zadanie zrobi dobrze a potem w ostatnim momencie nie zmieni znaku przy przenoszeniu , nie wpisze odpowiedzi , nie zaznaczy wyniku na osi ... boję się nie braku wiedzy tylko tego , że stres go zje i właśnie nie pokończy ;

dobra - czarnowidztwo precz - wizualizuję sobie wynik 90 % i więcej

Ładna pogoda - może mały spacerek w ramach relaksu? Trzymam kciuki za dobry wynik - min. 90% emotka
0 0

#5649273 Napisano: 08.05.2013 10:56:57
kochani jesteście emotka
0 0