Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: chochliczka
jomajd86
Postów 2402
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ja co prawda nie mam (jeszcze?), ale zdecydowanie bardziej się przejmuję niż moja córka
Gwoli jasności - nie jest ona z orłów swego liceum, więc to nie tak, że tylko kwestia ile procent.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ane123ta
Postów 184
Data rejestracji 19.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
u mnie zdaje młody - i podobnie jak u Ciebie Mia nie błyszczał talentem - powinnam kończyć pracę licencjacką a siedzę na kibelku i się stresuję;
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia ,u mnie podobny problem ale jestem pełna nadziei
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
rwas
Postów 2213
Data rejestracji 19.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem z Wami,przezywałam w ub roku i za rok u mlodszej mnie stres znowu czeka
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka.
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie...
Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"...
P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mojej siostry tak samo.Z wczorajszego polskiego jest bardzo zadowolona,ale z matmy w liceum zawsze miała dwóję mimo korepetycji u naprawdę dobrej nauczycielki
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
mam to samo - młody zdolny , ale leń - nie czuł presji "dobra średnia" , uczył się tak ,żeby bez problemów zdawać
ja też zamiast pisać swoją pracę to zaklinam zegar i wciąz tu zaglądam - wysłali mnie w pracy na przymusowy urlop - bo albo teraz w maju albo w październiku - no i mam 4 dni i z tego szczęścia zamiast pracy ubywać to mi przybywa ...
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie dobrze
Słyszałam, że maturę dzieci przeżywa się bardziej niż własną. Mój we wrześniu pójdzie doi I klasy, więc też mnie czeka "powrót do szkoły";)
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może z tych nerwów zagraj w jakiś konkurs
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od jakiegoś czasu konkursy nie są dla mnie łatwe ; szczęścia mam niewiele - posiedzę na kanapie i pośledzę z zainteresowaniem wskazówki zegarka
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
O matko, aż się będę bała zajrzeć - od razu będę wiedzieć, co moja położyła na 100%. Kwestia tylko jeszcze, co poza tym.
Jeszcze mnie łeb boli na dobitkę.
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS.A będzie jeszcze coś zdawał oprócz polskiego, matematyki i języka obcego?
zdaje rozszerzoną matmę właśnie i fizykę - też rozszerzoną - no zdolny , ale mało uważny jak na ścisłe przedmioty - całe zadanie zrobi dobrze a potem w ostatnim momencie nie zmieni znaku przy przenoszeniu , nie wpisze odpowiedzi , nie zaznaczy wyniku na osi ... boję się nie braku wiedzy tylko tego , że stres go zje i właśnie nie pokończy ;
dobra - czarnowidztwo precz - wizualizuję sobie wynik 90 % i więcej
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ładna pogoda - może mały spacerek w ramach relaksu? Trzymam kciuki za dobry wynik - min. 90%