Wkurza mnie...

elhad

#5644983 Napisano: 01.05.2013 09:02:26
Wkurza mnie, że nie czytam regulaminów konkursów i dopiero po ogłoszeniu wyników (kiedy oczywiście nic nie wygrałam) to nagle zaczyna mnie interesować jego treść. emotka
0 0

bachacz

#5645077 Napisano: 01.05.2013 12:35:12
Mam wolne i to nie jest powodem do wkurzania ale mam wolne a na zewnątrz dziesięć stopni, i wilgoć i wiatr i to już mnie wkurza. Dobrze, że nie muszę iść na pochód pierwszomajowy emotka ale na spacer tak bardzo chętnie bym poszła gdyby nie ta pogoda . emotka
0 0

ondine

#5645089 Napisano: 01.05.2013 13:14:43
zaczytana-pola napisał(a):

Mnie też wkurzają wydarzenia drogowe... Dzisiaj wracałam do domu i w sąsiedniej miejscowości przed szkołą stały samochody, szły dzieciaki z rodzicami i był... pan listonosz, który wjechał mi prawie w samochód włączając się do ruchu, zdążyłam odbić kierownicą w lewo w ostatnim momencie. Całe szczęście, ze nie jechało nic z naprzeciwka.. Czasami zastanawiam się komu dają w naszym kraju prawo jazdy. Gdyby ten facet wjechał we mnie, to ja siedziałabym teraz w więzieniu... za morderstwo emotka bo nie darowałabym mu tego. Ludziom zawsze wszędzie się spieszy, a ja... chciałabym chociaż odrobinę kultury na drodze- zarówno ze strony pieszych, jak i kierowców... emotka

Zdecydowanie... U mnie jest plac, na którym dzieci się bawią, grają w piłkę, a jak widziałam wczoraj jak jakiś idiota samochodem między nimi przejechał i jeszcze zahamował z piskiem opon przed sklepem to myślałam, że mi serce stanie...
0 0

Gość: goralecka

#5645114 Napisano: 01.05.2013 13:58:43
wkurzają mnie suche skórki na nosie emotka czego to ja już nie wypróbowałam emotka Wierzyłam, że może ten wygrany cetaphil będzie moim odkryciem roku ale niestety emotka Już nie mam do nich siły, każdy podkład je podkreśla a w internecie i w aptekach kazdy doradza mi co innego. Musiałabym wykupić wszystko emotka
0 0

zaczytana-pola

#5645117 Napisano: 01.05.2013 14:04:13
goralecka napisał(a):

wkurzają mnie suche skórki na nosie emotka czego to ja już nie wypróbowałam emotka Wierzyłam, że może ten wygrany cetaphil będzie moim odkryciem roku ale niestety emotka Już nie mam do nich siły, każdy podkład je podkreśla a w internecie i w aptekach kazdy doradza mi co innego. Musiałabym wykupić wszystko emotka

Mój synek ma w okresie późnej zimy i wczesnej wiosny całe suche i szorstkie ręce, schodzi mu skóra. Nie pomagały żadne kremy z apteki, dopiero Neutrogena zdziałała cuda...
0 0

beniaminowa

#5645124 Napisano: 01.05.2013 14:12:07

goralecka napisał(a):

Mój synek ma w okresie późnej zimy i wczesnej wiosny całe suche i szorstkie ręce, schodzi mu skóra. Nie pomagały żadne kremy z apteki, dopiero Neutrogena zdziałała cuda...

Mi też pęka i łuszczy się skóra na rękach i u mnie też Neutrogena zdziałała cuda emotka Tylko koniecznie ta z czerwoną nakrętką emotka
0 0

zaczytana-pola

#5645125 Napisano: 01.05.2013 14:14:57
beniaminowa napisał(a):

goralecka napisał(a):

Mi też pęka i łuszczy się skóra na rękach i u mnie też Neutrogena zdziałała cuda emotka Tylko koniecznie ta z czerwoną nakrętką emotka

Dokładnie emotka emotka
Nie przyszłoby mi do głowy, żeby kupić Neutrogenę na takie problemy, ale kiedyś wygrałam w Magazynie Tesco chyba... i wypróbowaliśmy. Taka:
http://img.szafa....3-12676080848374.jpg
0 0

#5645136 Napisano: 01.05.2013 14:34:20
Ale ta Neutrogena z czerwonej serii jest chyba tylko do rąk i ciała. Do twarzy nic nie ma emotka no chyba, ze sam nosek bede smarowala. Ehh sama juz nie wiem emotka
0 0

ziolko

#5645137 Napisano: 01.05.2013 14:36:07
na suchą skórę polecam genialną 3-składnikową maść EPADERM

jest na suchą skórę, na łuszczycę, inne problemy związane z suchą skórą, na całe ciało, do smarowania i do... mycia

używam już drugie pudełko - genialna na suche łokcie i pięty, na twarz też

0 0

mia

#5645138 Napisano: 01.05.2013 14:37:08
goralecka napisał(a):

Ale ta Neutrogena z czerwonej serii jest chyba tylko do rąk i ciała. Do twarzy nic nie ma emotka no chyba, ze sam nosek bede smarowala. Ehh sama juz nie wiem emotka

Jak coś znajdziesz skutecznego, to będę wdzięczna za info! emotka
Mam dokładnie ten sam problem od lat - z tym, że u mnie suche skórki nie tylko NA nosie, ale także koło nosa emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5645142 Napisano: 01.05.2013 14:42:05
Ziólko poczytalam na necie i faktycznie kazdy zachwala masc- tytlko cena mnie odstrasza emotka
Wkurza mnie,ze niedługo mój ma powazny zabieg i nie wiemy czy ma isc na niego czy po nim nie bedzie jeszcze gorzej, w koncu to kregoslup emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5645144 Napisano: 01.05.2013 14:42:17
na suchą skórę twarzy polecam też sok aloesowy - nawilża 4x lepiej niż woda, stosowałam jak tonik - smarowałam twarz, później zostawiałam do wyschnięcia. Tonizuje, łagodzi, nawilża, ma działanie lekko bakteriobójcze. Jak stosowałam regularnie, to twarz mi się poprawiła, wyrównał koloryt i była zdecydowanie lepiej nawilżona
0 0

ziolko

#5645145 Napisano: 01.05.2013 14:46:20
chochliczka napisał(a):

Ziólko poczytalam na necie i faktycznie kazdy zachwala masc- tytlko cena mnie odstrasza emotka
Wkurza mnie,ze niedługo mój ma powazny zabieg i nie wiemy czy ma isc na niego czy po nim nie bedzie jeszcze gorzej, w koncu to kregoslup emotka emotka emotka

fakt, za 500 g pudełko trzeba zapłacić ok 90 zł, ale warto. 100 g wychodzi 18 zł

też byłam zniechęcona ceną, ale lekarz dał mi tą maść do wypróbowania przed zakupem, umyłam nią ręce. Można ją stosować zamiast mydła i innych środków myjących, zwilża się skórę, zmydla maść i można ją używać na mokro, później spłukać wodą i delikatnie się wytrzeć.
Na skórze zostaje film ochronny, który chroni skórę. Nie każdy może stosować różne kremy i maści z konserwantami innymi środkami, szczególnie zapachowymi.

Maść polecił mi lekarz chirurg, a chirurdzy jak wiadomo muszą myć ręce spirytusem przed operacją a ten wysusza skórę.
Teraz ja polecam z czystym sumieniem, bo sprawdziłam ją na sobie.
Łokcie i pięty sobie poprawiłam tą maścią a miałam nieźle spękane i bolące.
Na twarz - byłam sceptycznie nastawiona, ale zastosowałam i widzę różnicę, a też mam cykliczny problem z suchymi skórkami na nosie... ale też jest dobra
0 0

ankasss

#5645147 Napisano: 01.05.2013 14:52:59
Odnośnie suchej skóry to warto spróbować maści ochronnej z witaminą A. Kosztuje 2-3 zł Gdy mam bardzo przesuszoną skórę, np. podczas kataru to smaruję nią skórę na noc i rano zawsze jest lepiej.
0 0

#5645149 Napisano: 01.05.2013 15:05:52
dzieki dziewczyny za rady. Skore jako tako mam nawilzona bo z tym sobie radzi i sok aloesowy i cetaphil ale skorki na nosie zostaly. Tylko w tym jednym miejscu ale wyglada to koszmarnie. Może zaryzykuje z tą maścią od ziółko bo widać,że to specjalistyczny "produkt".
0 0

ziolko

#5645152 Napisano: 01.05.2013 15:10:51
goralecka napisał(a):

dzieki dziewczyny za rady. Skore jako tako mam nawilzona bo z tym sobie radzi i sok aloesowy i cetaphil ale skorki na nosie zostaly. Tylko w tym jednym miejscu ale wyglada to koszmarnie. Może zaryzykuje z tą maścią od ziółko bo widać,że to specjalistyczny "produkt".

osobiście polecam szczerze, do stosowania na całe ciało, a jeśli będziesz uważała, że jakaś partia skóry wymaga lepszego nawilżenia i natłuszczenia to będziesz stosowała ją częściej.
Np. na pięty emotka
0 0

aerdna

#5645441 Napisano: 02.05.2013 08:56:17
Okropna dzisiejsza pogoda emotka
0 0

Gość: amif

#5645754 Napisano: 02.05.2013 15:21:36
Mnie pogoda wróciłam do domu a tu korki wywalone w całym domu a na dodatek nie chodzi satelita chyba ją szlak trafił emotka emotka
0 0

visserarthur

#5646044 Napisano: 02.05.2013 23:51:15
List, że 4 miesiące temu moje auto przekroczyło prędkość i mam podać kto prowadził, zdjęcia oczywiście nie udostępnili emotka mandat pół biedy, ale w takim układzie każdemu mogą napisać, że gdzieś, kiedyś jechał za szybko emotka
0 0

zaczytana-pola

#5646047 Napisano: 02.05.2013 23:54:51
Idiota, który zakłóca ciszę nocną emotka
0 0