Wkurza mnie...

ziolko

#5649284 Napisano: 08.05.2013 11:20:22
ela napisał(a):

wkurza mnie bo właśnie chciałam odkurzać włączam odkurzacz a ten ani drgnie emotka wczoraj jeszcze działał emotka Co z tego że na gwarancji jak nie moge paragonu znależć emotka

jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wydruk z konta, że danego dnia kupiłaś odkurzacz
0 0

koper

#5649289 Napisano: 08.05.2013 11:22:36
Mimo, że już dawno jestem po studiach, dalej czasem mam w nocy koszmary związane z maturą. Tak więc gorąco trzymam kciuki za maturzystów i ich zestresowanych rodziców emotka
Będzie dobrze, musi być dobrze emotka
0 0

mia

#5649293 Napisano: 08.05.2013 11:26:00
koper napisał(a):

Mimo, że już dawno jestem po studiach, dalej czasem mam w nocy koszmary związane z maturą. Tak więc gorąco trzymam kciuki za maturzystów i ich zestresowanych rodziców emotka

Oby święte Twoje słowa emotka
0 0

asantesana

#5649295 Napisano: 08.05.2013 11:28:37
mia napisał(a):

170 minut... Czyli wg moich obliczeń, po 11.50 powinni rzucić już testy?
O matko, aż się będę bała zajrzeć - od razu będę wiedzieć, co moja położyła na 100%. Kwestia tylko jeszcze, co poza tym. emotka

Jeszcze mnie łeb boli na dobitkę. emotka

Mia, tak nie wolno!
Wiesz, że takimi myslami przyciągasz zdarzenia - serio serio, sprawdzone, przetestowane.
Sprobuj (nawet na siłę) wyobrażac sobie, ze ona fajnie zda tę maturę, ciesz sie z jej sukcesu - to pomoże i Tobie i jej. Trzymam kciuki emotka
0 0

Gość: pola731

#5649296 Napisano: 08.05.2013 11:29:13
mia napisał(a):

koper napisał(a):

Oby święte Twoje słowa emotka

mia - a co Twoja córka jeszcze zdaje ?

(czemu ten czas dziś tak wolno płynie ?)
0 0

koper

#5649300 Napisano: 08.05.2013 11:33:20
http://www.edulan...wo_.html#BoxSlotIIMT

Na fanpage'u "Ożeż w maturę" pojawiają się pierwsze komentarze maturzystów, którzy już zakończyli pisanie. Dominuje opinia: "Łatwe".
0 0

mia

#5649301 Napisano: 08.05.2013 11:33:25
Asante, masz rację, ale te matury są tak debilne - kto wymyślił test wyboru na matematykę? - że to jest nie tylko kwestia umiejętności, ale szczęścia i skupienia się.
A moje dziecko rozkojarzone jest emotka

Ja sobie powtarzam, że to nie koniec świata i sa rzeczy ważniejsze.
Ale jak otworze testy i zobaczę kretyńskie pytania/zadania, to na pewno mocno się wk..ię! emotka
0 0

mia

#5649304 Napisano: 08.05.2013 11:34:58
Pola, oprócz obowiązkowego angielskiego i polskiego ustnego, jeszcze polski rozszerzony i historia podstawowy. Typowa humanistka. emotka

Koper, dzięki za link! emotka
0 0

ela

#5649305 Napisano: 08.05.2013 11:38:14
ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

wkurza mnie bo właśnie chciałam odkurzać włączam odkurzacz a ten ani drgnie emotka wczoraj jeszcze działał emotka Co z tego że na gwarancji jak nie moge paragonu znależć emotka

jeśli płaciłaś kartą to wystarczy wydruk z konta, że danego dnia kupiłaś odkurzacz

płąciłam karta ale skad ja mam ten wydruk wziąć mam konto internetowe a daty kiedy go kupowałam nie pamietam ale napewno juz z rok czasu albo i lepiej go mam
0 0

olunka

#5649310 Napisano: 08.05.2013 11:43:34
ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

płąciłam karta ale skad ja mam ten wydruk wziąć mam konto internetowe a daty kiedy go kupowałam nie pamietam ale napewno juz z rok czasu albo i lepiej go mam

a znasz dokładna kwotę? bo na pewno jest wyszukiwarka na stronie twojego konta i po kwocie tez znajdzie
0 0

Gość: pola731

#5649311 Napisano: 08.05.2013 11:43:56
mia napisał(a):

Pola, oprócz obowiązkowego angielskiego i polskiego ustnego, jeszcze polski rozszerzony i historia podstawowy. Typowa humanistka. emotka

Koper, dzięki za link! emotka

a mój informatyk (ma być) ale też rozkojarzony ; no nic - jeszcze 5 minut - musi być dobrze, po prostu musi
0 0

konwaliowa

#5649318 Napisano: 08.05.2013 11:50:29
wkurza mnie Desperados, co to ma być? Termin dostarczenia nagród drastycznie się zbliża, a oni nawet do mnie nie raczyli zadzwonić żeby się umówić na termin. I z tego co czytam nie tylko ja mam ten problem. ;/
0 0

ziolko

#5649341 Napisano: 08.05.2013 12:42:54
olunka napisał(a):

ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

a znasz dokładna kwotę? bo na pewno jest wyszukiwarka na stronie twojego konta i po kwocie tez znajdzie

szukaj po nazwie sklepu na koncie, to chyba pamiętasz??
0 0

ela

#5649349 Napisano: 08.05.2013 12:53:11
ziolko napisał(a):

olunka napisał(a):

ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

chyba jednak płaciłam gotówką bo nie mam w histori tego emotka przewaliłam do góry nogami dom i paragon przepadł
ale dziekuje za pomoc
0 0

olunka

#5649376 Napisano: 08.05.2013 13:33:40
ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

olunka napisał(a):

ela napisał(a):

ziolko napisał(a):

ela napisał(a):

chyba jednak płaciłam gotówką bo nie mam w histori tego emotka przewaliłam do góry nogami dom i paragon przepadł
ale dziekuje za pomoc

a pudełku po odkurzaczu nie masz?
0 0

mia

#5649390 Napisano: 08.05.2013 13:50:39
No niestety... Matura łatwa, a jej poszło fatalnie. emotka
Powiedzcie mi jeszcze, bo ja się już kompletnie nie orientuje, czy jeśli by zawaliła tę matematykę, to wyniki z pozostałych przedmiotów liczą się, czy musi powtarzać wszystko?
Ten rok 2013 w mojej rodzinie jest po prostu beznadziejny pod każdym względem. emotka
0 0

malenka89

#5649392 Napisano: 08.05.2013 13:53:23
mia napisał(a):

No niestety... Matura łatwa, a jej poszło fatalnie. emotka
Powiedzcie mi jeszcze, bo ja się już kompletnie nie orientuje, czy jeśli by zawaliła tę matematykę, to wyniki z pozostałych przedmiotów liczą się, czy musi powtarzać wszystko?
Ten rok 2013 w mojej rodzinie jest po prostu beznadziejny pod każdym względem. emotka

Może nie będzie tak źle emotka Ja też miałam czarne myśli, a zostałam przy wynikach mile zaskoczona emotka

Jeśli jednak powinie jej się noga tylko z matematyką to poprawia ją bodajże w sierpniu emotka
0 0

mia

#5649394 Napisano: 08.05.2013 13:55:29
No to chociaż tyle dobrego... emotka
Dzięki.
0 0

Gość: chochliczka

#5649400 Napisano: 08.05.2013 14:01:10
henryczka62 napisał(a):

"W Halls jest dość łatwo wygrać ipoda" z tym akurat bym się nie zgodziła emotka i halls mnie właśnie wkurza

wkurzylo mnie to stwierdzenie emotka

bo gram gra i cenzura blada emotka
mam nadzieję, że maturzystom poszło dobrze dziś emotka
0 0

malenka89

#5649403 Napisano: 08.05.2013 14:03:49
mia napisał(a):

No to chociaż tyle dobrego... emotka
Dzięki.

sprawdziłam, dokładnie 27 sierpnia są poprawki emotka

mimo wszystko bądźcie dobrej myśli emotka z reguły jest o wiele lepiej niż nam się wydaje.

0 0