Wkurza mnie...

brylka

#5651476 Napisano: 11.05.2013 23:29:32
konkurs auchan miały być bony na stówkę a są na 50 zeta emotka emotka

i wyniki tylko w jednej miejscowości emotka
0 0

Gość: goralecka

#5651479 Napisano: 11.05.2013 23:58:36
brylka napisał(a):

Moze sie pomylili bo dalej wszedzie widnieje kwota 100 zl. Musieliby zmienic regulamin a wczesniej o tym poinformowac wiec to chyba tylko pomylka. Mam taka nadzieje przynajmniej emotka
0 0

cudaczek121

#5651484 Napisano: 12.05.2013 00:14:46
Wkurzyła mnie dziś jedna babka, która zadzwoniła do mnie do domu na stacjonarny i chciała mi wcisnąć jakiś suplement diety za jedyne 9.95 koszty przesyłki.Kiedy grzecznie podziękowałam,ona poprosiła,abym jakoś umotywowała powód swojej odmowy emotka Naprawdę wkurzające są tego typu pytania,bo niby czemu ja mam jakiejś obcej babie albo facetowi tłumaczyć,dlaczego nie chcę wydać swoich pieniędzy na ich emotka suplementy diety,maszynki, bieliznę czy inne takie emotka Już nie chciałam jej mówić,że wolę 5 groszy dołożyć i kupić nowe doładowanie do komórki albo zjeść obiad w barze emotka
0 0

brylka

#5651486 Napisano: 12.05.2013 01:02:06
goralecka napisał(a):

brylka napisał(a):

Moze sie pomylili bo dalej wszedzie widnieje kwota 100 zl. Musieliby zmienic regulamin a wczesniej o tym poinformowac wiec to chyba tylko pomylka. Mam taka nadzieje przynajmniej emotka

wejdz w rankingi i pierwsza miejscowość z góry już ma wyniki emotka emotka

mam nadzieje ze to pomyłka
0 0

elhad

#5651498 Napisano: 12.05.2013 08:32:40
Wkurza mnie, że coraz mniej jest ludzi, którzy zrobią coś dla kogoś, pomogą innym - ale tak naprawdę bezinteresownie, tak od siebie, z dobroci serca.
Czytając posty o wygraniu kulki lodów "za niewielką kwotę" - po prostu opadają ręce, włos się jeży na głowie - czy naprawdę ta złotówka jest najważniejsza???????- bo nieraz czyjeś dziękuję ma większą wartość niż niejedno 10 zł. Jeżeli oferujesz oferuje pomoc, to zrób to za darmo - po to, żeby zrobić komuś przyjemność, pokaż, że życie to nie tylko pieniądze, ale i trochę człowieczeństwa. emotka
0 0

ziolko

#5651524 Napisano: 12.05.2013 10:31:14
elhad napisał(a):

Wkurza mnie, że coraz mniej jest ludzi, którzy zrobią coś dla kogoś, pomogą innym - ale tak naprawdę bezinteresownie, tak od siebie, z dobroci serca.
Czytając posty o wygraniu kulki lodów "za niewielką kwotę" - po prostu opadają ręce, włos się jeży na głowie - czy naprawdę ta złotówka jest najważniejsza???????- bo nieraz czyjeś dziękuję ma większą wartość niż niejedno 10 zł. Jeżeli oferujesz oferuje pomoc, to zrób to za darmo - po to, żeby zrobić komuś przyjemność, pokaż, że życie to nie tylko pieniądze, ale i trochę człowieczeństwa. emotka

zgadza się.. jakiś czas temu widziałam, że ktoś oferuje pomoc w wygraniu koszulki tigera, więc zapytałam jedną osobę na pw, za ile lub za co pomaga wygrać (sama chciałam, żeby była większa satysfakcja), albo czy udziela wskazówek za "dziękuję"... osoba ta NIE odpisała mi w ogóle, bo po co?? sama chciałam wygrać, więc potrzebowałam wskazówek a nie płaciłam od razu xx zł za wygranie.
Koszulka warta 10 zł... zero pomocy

a pamiętam jak były koszulki PZU emocje, to ludzie, którzy mieli po kilka postów na forum i nie znałam ich, pisali do mnie, wygrywałam im za dziękuję, a czasami nawet tego brakło.
Jak mogłam to pomagałam, jeśli nie mogłam, bo nie wiedziałam jak grać, to pisałam o tym szczerze.
A teraz?? tylko interesowność i pazerność emotka emotka i to przy rzeczach wartych kilka-kilkanaście złotych
0 0

cudaczek121

#5651597 Napisano: 12.05.2013 13:47:32
ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

zgadza się.. jakiś czas temu widziałam, że ktoś oferuje pomoc w wygraniu koszulki tigera, więc zapytałam jedną osobę na pw, za ile lub za co pomaga wygrać (sama chciałam, żeby była większa satysfakcja), albo czy udziela wskazówek za "dziękuję"... osoba ta NIE odpisała mi w ogóle, bo po co?? sama chciałam wygrać, więc potrzebowałam wskazówek a nie płaciłam od razu xx zł za wygranie.

a pamiętam jak były koszulki PZU emocje, to ludzie, którzy mieli po kilka postów na forum i nie znałam ich, pisali do mnie, wygrywałam im za dziękuję, a czasami nawet tego brakło.
Jak mogłam to pomagałam, jeśli nie mogłam, bo nie wiedziałam jak grać, to pisałam o tym szczerze.
A teraz?? tylko interesowność i pazerność emotka emotka i to przy rzeczach wartych kilka-kilkanaście złotych

Pamiętam,że ktoś mi kiedyś wygrał za darmo koszulki z konka Oswoić emocje-PZU. Ja z kolei za darmo i bezinteresownie wygrałam kilku osobom z forum gadżety ze Shreka.No,ale wtedy jeszcze nie pracowałam, to miałam więcej czasu,aby gapić się w monitor aż się shrekowy sezam otworzy emotka Prawda jest taka,że gdyby oferujący wiedzieli,że nie znajdą chętnych na swoje usługi wygrywania za pieniądze, to by po prostu nie oferowali emotka Ostatnio sprzedałam zwycięski numer z suszarką za 25 zł doładowania, bo osoba,która się do mnie zgłosiła sama zaoferowała taką kwotę.Ale uważam,że płacenie komuś choćby 5 zł za wygranie 3 gałek lodów to przegięcie emotka Potrafiłam sobie sama wygrać tylko 1 gałkę,to tylko jedną dostałam emotka
0 0

Gość: haz0r

#5651603 Napisano: 12.05.2013 14:06:43
cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

Pamiętam,że ktoś mi kiedyś wygrał za darmo koszulki z konka Oswoić emocje-PZU. Ja z kolei za darmo i bezinteresownie wygrałam kilku osobom z forum gadżety ze Shreka.No,ale wtedy jeszcze nie pracowałam, to miałam więcej czasu,aby gapić się w monitor aż się shrekowy sezam otworzy emotka Prawda jest taka,że gdyby oferujący wiedzieli,że nie znajdą chętnych na swoje usługi wygrywania za pieniądze, to by po prostu nie oferowali emotka Ostatnio sprzedałam zwycięski numer z suszarką za 25 zł doładowania, bo osoba,która się do mnie zgłosiła sama zaoferowała taką kwotę.Ale uważam,że płacenie komuś choćby 5 zł za wygranie 3 gałek lodów to przegięcie emotka Potrafiłam sobie sama wygrać tylko 1 gałkę,to tylko jedną dostałam emotka

Mi też zdarzyło się kilka razy pomagać za darmo, ale w momencie jak mi się nie udało dostałem w zamian kilka gorzkich słów, dlatego od tego momentu nie gram za darmo... chyba, że są to osoby z dużym stażem, ilością postów lub po prostu znam emotka
0 0

Gość: merkana

#5651649 Napisano: 12.05.2013 15:38:56
haz0r napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

Mi też zdarzyło się kilka razy pomagać za darmo, ale w momencie jak mi się nie udało dostałem w zamian kilka gorzkich słów, dlatego od tego momentu nie gram za darmo... chyba, że są to osoby z dużym stażem, ilością postów lub po prostu znam emotka

A ja nigdy nie zapomnę jak 2 lata temu, pewna dziewczyna z forum wygrała mi szminkę Maybelline. Miałam dołądować jej konto, ale że mieszkałam jeszcze wtedy na wsi i musiałam jechać do miasta, żeby się jej odpłacić (zapytałam, czy mogę spóźnić się dzień/2 dni z kodem), powiedziała, że wystarczy jej jednak samo dziękuję i wyraziłą nadzieję na to, że w przyszłości los jej to konkursowo wynagrodzi. Mam nadzieję, że szczęście się do niej uśmiechnęło:) Widzicie, rzadko, bo rzadko, ale jednak zdarzają się bezinteresowne akty pomocy:):)
Ale teraz, żeby uniknąć wkurzania się, po prostu wolę obejść się smakiem i nie proszę o pomoc w wygrywaniu czegoś z nadzieją na bezinteresowność:)
0 0

Gość: pola731

#5651654 Napisano: 12.05.2013 16:03:10
mimo, że zupełnie tym razem nie w temacie wątku pozwolę sobie napisać, że przez te wszystkie lata tutaj miałam szczęście spotykać sympatycznych ludzi - fakt - nie zaglądam do wątku "wygraj mi/wygram za" bo mnie na to nie stać - ale pomagałam za dziękuję jak umiałam i mnie pomagano za dziękuję - dostałam wsparcie wirtualne i dużo miłych, ciepłych słów

- buziol dla Was emotka
0 0

monikar

#5651688 Napisano: 12.05.2013 17:02:51
pola731 napisał(a):

mimo, że zupełnie tym razem nie w temacie wątku pozwolę sobie napisać, że przez te wszystkie lata tutaj miałam szczęście spotykać sympatycznych ludzi - fakt - nie zaglądam do wątku "wygraj mi/wygram za" bo mnie na to nie stać - ale pomagałam za dziękuję jak umiałam i mnie pomagano za dziękuję - dostałam wsparcie wirtualne i dużo miłych, ciepłych słów

- buziol dla Was emotka

zgadzam się z Tobą całkowicie, na naszym forum można spotkać mnóstwo fantastycznych osób, które pomogą za darmo (głównie starzy wajadacze acz nie tylko), sama miałam przyjemność mieć z nimi "do czynienia", przemiła osoba wygrała mi kiedyś maskarę Maybelline, pamiętam, że była także osoba która zrobiła dla mnie zkaupy na konkurs promocyjny za darmo twierdząc, że być koże kiedyś ja kupię coś dla niej, takie osoby jak najbardziej są niestety czasy sprawiły że ludzie zaczynaja zachowywać się jak chciwe, czasem wręcz pazerne istoty które wydrapią oczy za każdą złotówkę i mnie również bardzo to wkurza...
0 0

Gość: alter ego

#5651728 Napisano: 12.05.2013 19:06:08
Zlikwidujcie wątek "wgraj mi/wygram za..." i przestańcie się wkurzać. emotka
Osobiście nie widzę nic złego w odpłatności za pomoc w uzyskaniu nagrody, o ile zależy mi na nagrodzie i cena nie jest wygórowana. I zawsze pozytywnie zaskakuje mnie, gdy ktoś jest gotów pomóc za darmo (takim osobom zawsze prędzej czy później staram się odwdzięczyć za ich dobroć). Nie ma nic złego w tym, że ktoś ceni swój czas i umiejętności. Choć zapłata za 3 gałki lodów to przegięcie. emotka
0 0

aerdna

#5651946 Napisano: 13.05.2013 09:08:36
I gdzie ta piękna majowa pogoda... emotka emotka
0 0

koper

#5651968 Napisano: 13.05.2013 09:36:36
Wkurza mnie bezsilność.
Moja córeczka w najbliższą środę, czyli pojutrze ma wizytę u specjalisty. Wizytę na którą czekaliśmy pół roku (skierowanie dostaliśmy w grudniu). Żeby było ciekawiej, do tego lekarza musimy pojechać do innego miasta (prawie 100 km)
A dzisiaj moje dziecko wstało z tzw "gilem do pasa" ...
No i teraz co zrobić, żeby dziecko wyzdrowiało w 2 dni? No co?
0 0

calliope

#5651971 Napisano: 13.05.2013 09:41:18
aerdna napisał(a):

no przecież jest emotka
0 0

dolly

#5652098 Napisano: 13.05.2013 11:46:02
aerdna napisał(a):

wyjechała na długi weekend, nie martw się w środę wraca emotka

Koper, spokojnie, gil nie przeszkadza w wizycie, a może to alergia..
0 0

koper

#5652186 Napisano: 13.05.2013 13:29:37
dolly napisał(a):

Koper, spokojnie, gil nie przeszkadza w wizycie, a może to alergia..

To nie alergia, ma katar i gorączkę. A wizyta jest u immunologa. Staram się tam dodzwonić, żeby się dowiedzieć, czy jest sens jechać, ale oczywiście tylko mięczaki odbierają telefony w poradni emotka a tam żadne mięczaki nie pracują.

A najbardziej boję się tego, że ona przez podróż jeszcze bardziej się rozchoruje, a niedługo ma urodziny i w niedzielę planowane jest "kinder-party"

Wszystko pod górkę...
0 0

dolly

#5652226 Napisano: 13.05.2013 14:04:28
oooo jak ma gorączke to faktycznie nie ciekawie. Jak CI sie uda, to próbuj przełożyć na przyszły tydzień, a jak nie to jedź w środę, chyba, ze gorączka mocno wzrośnie. a ile teraz ma?
0 0

Gość: koza.k90

#5652426 Napisano: 13.05.2013 16:39:27
to nie piątki 13-tego są pechowe, ale poniedziałki emotka emotka

kurza tfasz
0 0

asia670

#5652443 Napisano: 13.05.2013 16:50:48
ze ponad 20 lat płacę składki,a dzisiaj poszłam zapisać się na zabiegi rehab....dopiero na listopad emotka emotka jak potrzebuję juz!!!
0 0