Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
moskala22
Postów 3534
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co chwilę maile: "Wyślij tacie prezent na Dzień Ojca...", "Masz już prezent na Dzień Ojca?", "Weź udział w konkursie z oakzji Dnia Ojca..."
A ja nie mam już taty od dwóch lat i mi smutno...
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: loczeq
kiedyś się też męczyłem z reklamami i spamem
Gość: hittmanka
czasem to ma znaczenie.... paczki dochodzą w soboty a listy nie
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest różnica?
skoro płacę za paczkę i ponoszę koszty to chcę dostać to, za co zapłaciłam
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się z powyższym, skoro wybieram opcję paczki i płacę te kilka zł więcej to oczekuję przesyłki w takiej właśnie formie, zwłaszcza, gdy zależy mi żeby zawartość się nie zniszczyła i nie pogniotła. Częściej jednak wybieram listy bo wychodzi taniej, a po drugie wiem kiedy mogę spodziewać się listonosza. Na paczkowego to czasem cały dzień trzeba czekać ;/
masz rację ale ja to widzę trochę inaczej (co innego jak wybierasz kuriera a dostajesz PP albo na otwór) tutaj jest tylko ta różnica że masz naklejoną etykietę paczka pocztowa
ale list też można zapakować jak paczkę jeśli waga/gabaryty mieszczą się w tych akceptowanych przez pocztę
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli sprzedawca byłby ok, to by zwrócił różnicę, a ten nawet litery nie napisał w odpowiedzi
jak mnie kiedyś zdarzyło się za dużo policzyć to sama oddałam kasę.
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, że sms są jeszcze za grosz, bo za niedługo pewnie i tego nie będzie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dlatego ja cene i koszty wysylki traktuje jako calkosc i tak jak szybciej powiedzialem bez roznicy mi jest czy jest to 1+99zł czy 99+1zł najważniejsze żeby kupić u najtańszego sprzedawcy
Gość: minka77
Gość: chochliczka
by nie było siniaków i by nie puchło po uderzeniu polecam smarowac dziecku masłem miejsce w ktore sie uderzyl.Moze byc margaryna,maslo,- za to odradzam przykladanie zimnych rzeczy typu łyżka (kiedeys jedne lekarz mi mówił ze od takich metod moze dziecku sie zrobic krwiak).A z masłem przetestowane i margaryna wiele razy i naprawde dziala
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to trzeba od razu po upadku smarować? Czy dzisiaj, jak minęła doba też mogę?
ps. tak w temacie to wkurzyłam się sama na siebie... miałam kilka nakrętek z Helleny i wrzuciłam do naszej "nakrętkowej torebki" i wczoraj oddałam do przedszkola...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to płatne za ważność rok??
Gość: chochliczka
Wiesz nie wiem,ja zawsze po takich "akcjach" bratanków smarowalam margaryna od razu, nie raz całe czoło i włoski mieli az tłuste - ale naprawde po godzinie normalnie nie było widac guza ani nic. Kiedys mi siostrzeniec tak niefortunnie upadl na podłogę ze rozcial sobie usta, od razu mu napuchło, a po margarynie naprawde obrzek duzo mniejszy.
A mnie wkurza ze jutro mam do pracy, a ja marze by sie w koncu wyspac echh
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.orange...e-1-rok,article.html
masza
Postów 7693
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje pytanie o resztę pieniązków bez odzewu, wystawiłam komentarz neutralny z opinią, dostałam taki sam w odwecie, i co z tego , ze napisała w nim nieprawdę.....szkoda słów...
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaaaaaa... No to mnie olśniłaś. Dziękuję. Bo ostatnio próbowałam też przedłużyć i wyskoczyło mi, że nie jestem jeszcze 93 dni w Orange bla bla bla. A nie pamiętałam od kiedy mam numer. Dlatego wczoraj próbowałam jeszcze raz, z myslą, że te 93 dni już minęły. Stąd to zamieszanie
Swoją drogą wkurzyło mnie, że ludzie potrafią ukraść stary, poplamiony farbą koc, którym była okryta lodówka na korytarzu. I to dosłownie obok moich drzwi wejściowych.
Na kocu były inne rzeczy położone, w dywaniki do samochodu. Wszystko jest na swoim miejscu, ktoś po prostu przyszedł po koc. Co za pip...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukałam w necie, co to za smsy i skąd mają mój numer i jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że właścicielem wróżek jest nasz ulubieniec.. Media Contact
http://r-eg.pl/regulaminy.htm
kto dostaje smsy od nich, niech się wypisze, a jeśliby były jakieś problemy to niech napisze na maila - dział kontakt
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JAK DLUGO na numer 130
http://www.telepo...viewtopic.php?t=7784