Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: size
Od wczoraj nie zmienili, bo u mnie na kompie tkwi otwarty,
&2, pkt 2, ppkt d
zachować dowód zakupu z sieci Biedronka co najmniej 4 Produktów w formie paragonu
fiskalnego lub faktury VAT
3. Przez cały czas trwania Konkursu, a także po jego zakończeniu do dnia 12.10.2013 r. Uczestnik jest
zobowiązany zachować dowód zakupu (paragon lub fakturę VAT lub ich ksero) dokumentujący
dokonanie zakupu co najmniej 4 Produktów
A mnie wkurza, że zapomniałam zagrać w tym konkursie...
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od poczatku było 4 zupy
Paragon wychodził 4,76zł
Wkurzają mnie komary
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mnie też sie wydaje że wcześniej był zapis o 3 zupach, dobrze, że dziś przed zakupem spojrzałam.
Wkurza mnie, że coraz częściej zapominam o konkursach w których powinnam wziąć udział
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No cóż, ale za to masz przynajmniej 12 obiadów z głowy!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Niestety od początku były 4 produkty amino, w pierwszym dniu zapisałam najważniejsze info i mam 4 produkty...
W temacie mój ojciec (nawet na odległość). Może ja jednak nie jestem jego córką...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja od początku widziałam 4 zupy, za to nie widziałam że w Biedronce
w tygodniu kupiłam już w Biedronce i dziś wysłałam syna o 19:00 po kolejny paragon bo miałam pomysł na hasełko a ten dzwoni 20:03 że właśnie
zapomniał, ja też zapomnę o kieszonkowym
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
migał mi juz gdzies ten konkurs to myslalam ze trwa
Gość: koza.k90
w Superpharm zaczął się w ubiegłym tygodniu
chyba 1 produkt
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekaj...czekaj.... jeśli dobrze rozumiem, bardziej oburza cię niepoprawna odmiana zaimka, niż to, że jedna z forumowiczek oszukuje przy wymianach?
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widze ze cisssteczko ma mega problem zeby to jeszcze mega ortgoraf byl:) , widocznie nie ma co z czasem zrobic:) i musi ujście swoich złosliwosci gdzieś wydalić, bo by ja żółć zalała - czepiając się problemow tam gdzie ich nie ma, a moze nie zrozumiała puenty mojej wypowiedzi? i jej celowosci, bo widze ze jakas czepialska jestes od paragonu z abc . Ktos Ci na odcisk nadepnał?? Mam wrazenie, ze wszystkie rozumy pozjadałaś i naprawdę masz powód do wkurzania!
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...39690,wiadomosc.html
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Wiesz, czasami sama już nie wiem czy się śmiać czy płakać. I tak od urodzenia...
Gość: merkana
https://www.facebook.com/ASUS.Polska
Regulamin wyraźnie określa, że zdjęcia powinny być własnością uczestników, a teraz Organizator ma to w nosie:/
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dostała taką odpowiedź:
Witam,
bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.
Pozdrawiam
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Yyyyyy, jakby to napisać... Bardzo profesjonalne i niezwykle osobiste podejście do tematu