Wkurza mnie...

Gość: goralecka

#5681289 Napisano: 21.06.2013 18:09:44
wkurza mnie konkurs z kaskami na facebooku. Mam tylko 13 punktow i nie wiem gdzie mam zla odpowiedz. Az mi wstyd bo pytania niby takie proste emotka emotka

Juz mi dobre duszki forumowe pomogly emotka ;) i tez mam komplet punktow emotka dzieki emotka
0 0

Gość: swibek

#5681318 Napisano: 21.06.2013 19:13:10
efelinkaaa napisał(a):

chochliczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mój synek spadł dzisiaj z łózka, walnął policzkiem w ławę i ma ogromnego sińca ;(... przykładałam czym się da (mrożonki), posmarowałam żelem z arniką, ale jest spuchnięte i sine... Synek już śpi (odczekałam 3 godziny po upadku, nic się nie działo)... Zastanawiam się czy iść jutro do lekarza, czy ja jestem przewrażliwiona? To pierwszy taki poważny wypadek emotka

by nie było siniaków i by nie puchło po uderzeniu polecam smarowac dziecku masłem miejsce w ktore sie uderzyl.Moze byc margaryna,maslo,- za to odradzam przykladanie zimnych rzeczy typu łyżka (kiedeys jedne lekarz mi mówił ze od takich metod moze dziecku sie zrobic krwiak).A z masłem przetestowane i margaryna wiele razy i naprawde dziala emotka

ale to trzeba od razu po upadku smarować? Czy dzisiaj, jak minęła doba też mogę?

ps. tak w temacie to wkurzyłam się sama na siebie... miałam kilka nakrętek z Helleny i wrzuciłam do naszej "nakrętkowej torebki" i wczoraj oddałam do przedszkola... emotka

potwierdzam, że margaryna i masło to dobry sprawdzony domowy sposób! a z tych "aptekarskich" to maść z arniki.. zawsze mam w torebce jak idziemy gdzieś.. bo każdy byle upadek, rozwalone kolano tylko dyzenfekuje mokrą chusteczką i nakladam grubsza warstwę tego kremu. i tak co kilka godzin.. 2-3 dni i śladu nie ma po stłuczeniu czy siniakach.. emotka
0 0

Gość: wall.e

#5681408 Napisano: 21.06.2013 22:34:30
ziolko napisał(a):

ostatnio dostałam smsa od wróżki z numeru 72918, olałam to, ale jak dziś dostałam z numeru 73301, to już dość.
Poszukałam w necie, co to za smsy i skąd mają mój numer i jakież było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że właścicielem wróżek jest nasz ulubieniec.. Media Contact emotka emotka emotka
http://r-eg.pl/regulaminy.htm

kto dostaje smsy od nich, niech się wypisze, a jeśliby były jakieś problemy to niech napisze na maila - dział kontakt

Ja nie wiem .Tyle przekrętów .Tyle reklamacji.Tyle udowodnionych ,,pociotków'' wśród laureatów.Tyle niewiadomych w wynikach. A agencja dostaje coraz lepsze zlecenia emotka . Albo mają plecy wielkości Ściany Płaczu albo długie macki jak Mur Chiński .
0 0

Gość: kala405

#5681968 Napisano: 23.06.2013 15:45:24
goralecka napisał(a):

wkurza mnie konkurs z kaskami na facebooku. Mam tylko 13 punktow i nie wiem gdzie mam zla odpowiedz. Az mi wstyd bo pytania niby takie proste emotka emotka

Juz mi dobre duszki forumowe pomogly emotka ;) i tez mam komplet punktow emotka dzieki emotka

wiesz co u mnie ten sam problem emotka
0 0

asiakali

#5682001 Napisano: 23.06.2013 17:16:11
Wkurzają mnie włosy...miały być w kolorze miodowej miedzi a są...po prostu brązowe emotka nie cierpię takich "niespodzianek".
0 0

dochaaa

#5682417 Napisano: 24.06.2013 12:20:47
0 0

Gość: sarsaparilla

#5682530 Napisano: 24.06.2013 14:16:20
Ktoś ukradł mi pieniądze z portfela kiedy byłam w pracy. Pod koniec miesiąca to cudowna wiadomość. Ponieważ zorientowałam się dopiero w domu, nijak nie dojdę kto, jak i gdzie. Ech.
0 0

cc_investigator

#5682579 Napisano: 24.06.2013 15:10:11
sarsaparilla napisał(a):

Ktoś ukradł mi pieniądze z portfela kiedy byłam w pracy. Pod koniec miesiąca to cudowna wiadomość. Ponieważ zorientowałam się dopiero w domu, nijak nie dojdę kto, jak i gdzie. Ech.

szkoła?
macie jakikolwiek monitoring?
sklepik szkolny?
emotka
0 0

asantesana

#5682612 Napisano: 24.06.2013 15:40:52
Cif - na 14 zgłoszeń w całej loterii (głównie w tygodniach z blenderami) - 0 wygranych. Widocznie za bardzo mi zależało na blenderze. Gdyby ktoś chciał sprzedać po otrzymaniu chętnie kupię.
I ogólnie pech konkurowy mnie wkurza - nie, już nie wkurza, powoli załamuje i tracę wiarę w siebie...
0 0

Gość: koza.k90

#5682615 Napisano: 24.06.2013 15:43:04
asante napisał(a):

Cif - na 14 zgłoszeń w całej loterii (głównie w tygodniach z blenderami) - 0 wygranych. Widocznie za bardzo mi zależało na blenderze. Gdyby ktoś chciał sprzedać po otrzymaniu chętnie kupię.
I ogólnie pech konkurowy mnie wkurza - nie, już nie wkurza, powoli załamuje i tracę wiarę w siebie...

a jakiego szukasz ?

ręczny? dzbankowy?

w cifa nie gram, więc nie wiem, jakie tam dają
0 0

margo466

#5682618 Napisano: 24.06.2013 15:45:39
asante napisał(a):

jeszcze jest rezerwa - napewno się załapiesz emotka
0 0

#5682625 Napisano: 24.06.2013 15:47:53
margo466 napisał(a):

asante napisał(a):

jeszcze jest rezerwa - napewno się załapiesz emotka

ale nie wiesz, że los przewrotny bywa ?

trzeba do sklepu pofatygować, kupić blenderek, a potem ze 4 wpadną
0 0

Gość: sarsaparilla

#5682633 Napisano: 24.06.2013 15:57:27
cc_investigator napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

szkoła?
sklepik szkolny?
emotka

Nie ma monitoringu w pokoju ani w klasach. Poza tym byłam dzisiaj również w parku i na boisku szkolnym, ciężko powiedzieć kiedy to się mogło stać.

Zauważyłam to dopiero w domu, bez sensu iść na policję bo mogą mnie zgasić, że ktoś mi ukradł kasę w tramwaju, którym wracałam.

Małż słusznie zauważył, że mam nauczkę, żeby nie nosić przy sobie zbyt wiele gotówki. Generalnie tak właśnie robię ale dziś muszę za coś zapłacić i to właśnie w "keszu", rano w tym celu wybrałam kasę z bankomatu.

Siedzę spięta, za pół h idę na zaliczenie a nie mam dziś do tego melodii. Kurza stopa:/.
0 0

radosna

#5682637 Napisano: 24.06.2013 16:00:49
sarsaparilla napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

szkoła?
sklepik szkolny?
emotka

Nie ma monitoringu w pokoju ani w klasach. Poza tym byłam dzisiaj również w parku i na boisku szkolnym, ciężko powiedzieć kiedy to się mogło stać.

Zauważyłam to dopiero w domu, bez sensu iść na policję bo mogą mnie zgasić, że ktoś mi ukradł kasę w tramwaju, którym wracałam.

Małż słusznie zauważył, że mam nauczkę, żeby nie nosić przy sobie zbyt wiele gotówki. Generalnie tak właśnie robię ale dziś muszę za coś zapłacić i to właśnie w "keszu", rano w tym celu wybrałam kasę z bankomatu.

Siedzę spięta, za pół h idę na zaliczenie a nie mam dziś do tego melodii. Kurza stopa:/.

A czy w portfelu są Twoje dane dla ewentualnego znalazcy?

Tydzień temu pogodziłam się z utratą portfela, już zastrzegłam dowód i kartę, a tu nagle (tego samego dnia) przyszła cudowna młoda osoba i oddała mi portfel. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie.
0 0

#5682643 Napisano: 24.06.2013 16:05:40
ja nauczyłam się wszędzie chodzić z małym plecakiem

kiedyś dosłownie na moment odeszłam do baru a jakiś szkrab już szperał po kieszonkach

i co gorsza dziecko z naszej grupy, na wycieczce pod opieką matki
0 0

mia

#5682651 Napisano: 24.06.2013 16:13:47
asante napisał(a):

Graj o mikser emotka

Ja nie mam żadnego miksera, za to trzy blendery (a czwarty własny w domu) - chętnie się wymienię! emotka
0 0

vickichelm

#5682652 Napisano: 24.06.2013 16:14:09
Cif 7 zgłoszeń i nic ... emotka Prosze może ktoś da jakieś wskazówki kiedy słać smsy . Odwdzięczę się .
0 0

asantesana

#5682674 Napisano: 24.06.2013 16:34:40
mia napisał(a):

asante napisał(a):

Graj o mikser emotka

Ja nie mam żadnego miksera, za to trzy blendery (a czwarty własny w domu) - chętnie się wymienię! emotka

Nie kupię już ani pół cifa... emotka
Chyba, że mi do wieczora przejdzie emotka
0 0

wanderlust

#5682688 Napisano: 24.06.2013 16:44:30
Brak siły na cokolwiek emotka Nawet kop w tyłek nie pomaga emotka
0 0

tereniagno

#5682707 Napisano: 24.06.2013 16:58:33
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się,że dziś w biały dzień okradli kuzynkę(włamanie do mieszkania),która mieszka na przeciw mnie w innym bloku ok.50m ode mnie.Nie wiem co ukradli,bo dzwoniłam i w tej chwili jest u niej policja emotka emotka
0 0