Wkurza mnie...

bethan

#5696686 Napisano: 11.07.2013 21:49:41
koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

koza - po 1 nie wiem, o jaki wpis chodzi,
po 2 - widzę, że sama zaczynasz obraźliwie pisać emotka
po 3 - ostatnio zbanowałam gondol_jerzy za wpisy pod Twoim adresem, to jeszcze mało?????

za pkt 3 dziękuję

za pkt 1 przepraszam

pkt 4 - przycisk ZGŁOŚ się kłania i kilka zdublowanych próśb

Sam wywołałeś temat i teraz próbujesz odwracać kota ogonem. Mam wymienić wszystkie Twoje nicki, od kryni zaczynając?
0 0

Gość: koza.k90

#5696690 Napisano: 11.07.2013 21:50:48
bethan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

koza - po 1 nie wiem, o jaki wpis chodzi,
po 2 - widzę, że sama zaczynasz obraźliwie pisać emotka
po 3 - ostatnio zbanowałam gondol_jerzy za wpisy pod Twoim adresem, to jeszcze mało?????

za pkt 3 dziękuję

za pkt 1 przepraszam

pkt 4 - przycisk ZGŁOŚ się kłania i kilka zdublowanych próśb

Sam wywołałeś temat i teraz próbujesz odwracać kota ogonem. Mam wymienić wszystkie Twoje nicki, od kryni zaczynając?

masz

będę miała więcej materiału dla policji

słyszałaś o czymś takim jak przemoc internetowa ?
0 0

petunija1

#5696691 Napisano: 11.07.2013 21:51:06
asante napisał(a):

Petunija, antylopia, serio? emotka
Jakbym trzepnęła jednego z drugim... albo położyła się na łóżku i nic nie robiła...
A pewnie jak przychodzi co do czego to chętnie korzystają z nagród, najlepiej wygrac im PS albo wakacje, wrrr...

Niestety jest tak jak piszesz.Bony super,konsole też...a pralka to kłopot...ech... emotka
0 0

bethan

#5696693 Napisano: 11.07.2013 21:53:55
koza.k90 napisał(a):

będę miała więcej materiału dla policji

słyszałaś o czymś takim jak przemoc internetowa ?

emotka
0 0

efelinkaaa

#5696696 Napisano: 11.07.2013 21:54:53
Coraz rzadziej mam ochotę tu zaglądać.... emotka
Tak, to mnie wkurza.
0 0

ciasssteczko

#5696700 Napisano: 11.07.2013 22:02:29
ziolko gdyby tak częściej dawać karniaczki za obraźliwe treści lub notoryczne łamanie zasad netykiety to podejrzewam, że problem sam by się rozwiązał prędzej czy później - w końcu coraz trudniej ukrywać się pod coraz to nowymi nickami, zwłaszcza, gdy tak desperacko pragnie się robić wokół siebie szum emotka
0 0

bethan

#5696703 Napisano: 11.07.2013 22:14:38
Ciasssteczko, ale to odrasta jak łeb hydry. Żadne karniaczki tego nie powstrzymają.
0 0

ciasssteczko

#5696708 Napisano: 11.07.2013 22:19:26
bethan no to zostaje tylko przemoc emotka emotka
0 0

Aganaluzie

#5696709 Napisano: 11.07.2013 22:20:29
petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

Jakbym trzepnęła jednego z drugim... albo położyła się na łóżku i nic nie robiła...
A pewnie jak przychodzi co do czego to chętnie korzystają z nagród, najlepiej wygrac im PS albo wakacje, wrrr...

Niestety jest tak jak piszesz.Bony super,konsole też...a pralka to kłopot...ech... emotka

to nie pierzcie im gaci emotka
0 0

ziolko

#5696712 Napisano: 11.07.2013 22:21:55
ciasssteczko napisał(a):

ziolko gdyby tak częściej dawać karniaczki za obraźliwe treści lub notoryczne łamanie zasad netykiety to podejrzewam, że problem sam by się rozwiązał prędzej czy później - w końcu coraz trudniej ukrywać się pod coraz to nowymi nickami, zwłaszcza, gdy tak desperacko pragnie się robić wokół siebie szum emotka

teoretycznie racja...
wypowiem się teraz w swoim imieniu, ale wiem, że inni admini i moderatorzy mają podobnie
nie spędzam tyle czasu na forum, co kiedyś, już o początku moderowania nie wspominając emotka
więc siłą rzeczy wiele rzeczy omijam, czasami nieświadomie.
Jak byłam w szpitalu i później jak dochodziłam do siebie, to praktycznie 2 miesiące nie było mnie na forum.
Teraz pracuję... inni też pracują i mają rodziny.
Więc jak już wchodzę na forum, to coś przeczytam, przejrzę forum, czy coś się nie dzieje dużego, dam jakieś karniaki, a takie pojedyncze wyskoki, typu emotka nie tam, gdzie trzeba, jakieś pojedyncze pytanie, usuwam bez karniaka, bo to też zabiera czas.
Jak widzę, ze sprawa jest poważniejsza, albo jak ktoś notorycznie robi to samo to punkty lecą a czasami i bany na nicka lub na IP.
Poza tym adminów jest kilku, użytkowników forum kilkanaście tysięcy i nie sposób wszystkich upilnować.
A jak już pisałam wcześniej, nikt przy zdrowych zmysłach nie spędza na forum całej doby, trzeba zarobić na chleb, szczególnie, że adminowanie to zajęcie bezpłatne.
Staram się, ale czasami jak czytam niektóre wypowiedzi to ręce opadają, nie ma się chęci do czegokolwiek

Przeciez nie dam rady zmienić ludzi!! każdy odpowiada sam za siebie... emotka
0 0

petunija1

#5696713 Napisano: 11.07.2013 22:23:17
mereszka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Aganaluzie

#5696714 Napisano: 11.07.2013 22:26:15
ziolko napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

teoretycznie racja...
wypowiem się teraz w swoim imieniu, ale wiem, że inni admini i moderatorzy mają podobnie
nie spędzam tyle czasu na forum, co kiedyś, już o początku moderowania nie wspominając emotka
więc siłą rzeczy wiele rzeczy omijam, czasami nieświadomie.
Jak byłam w szpitalu i później jak dochodziłam do siebie, to praktycznie 2 miesiące nie było mnie na forum.
Teraz pracuję... inni też pracują i mają rodziny.
Więc jak już wchodzę na forum, to coś przeczytam, przejrzę forum, czy coś się nie dzieje dużego, dam jakieś karniaki, a takie pojedyncze wyskoki, typu emotka nie tam, gdzie trzeba, jakieś pojedyncze pytanie, usuwam bez karniaka, bo to też zabiera czas.
Jak widzę, ze sprawa jest poważniejsza, albo jak ktoś notorycznie robi to samo to punkty lecą a czasami i bany na nicka lub na IP.
Poza tym adminów jest kilku, użytkowników forum kilkanaście tysięcy i nie sposób wszystkich upilnować.
A jak już pisałam wcześniej, nikt przy zdrowych zmysłach nie spędza na forum całej doby, trzeba zarobić na chleb, szczególnie, że adminowanie to zajęcie bezpłatne.
Staram się, ale czasami jak czytam niektóre wypowiedzi to ręce opadają, nie ma się chęci do czegokolwiek

Przeciez nie dam rady zmienić ludzi!! każdy odpowiada sam za siebie... emotka

wieczór spać się chce A TY JESZCZE KONTAKTOWA I DOBRZE GADASZ , emotka SUPER
0 0

ciasssteczko

#5696716 Napisano: 11.07.2013 22:30:07
ziolko napisał(a):

teoretycznie racja...

zgadzam się z Tobą i rozumiem, miałam na myśli wybitnych artystów, których trudno nie zauważyć emotka zwłaszcza, gdy najbardziej kłapią dziobem "gdzie te adminy?!" emotka emotka
0 0

Gość: merkana

#5696723 Napisano: 11.07.2013 22:40:52
A ja tak zupełnie nie w temacie karniaków (choć powinnam sobie przyznać osobiście, takiego karniaka mentalnego)- wkurza mnie to, że jak w końcu odzyskałam internet i możliwość grania, to nie dość, że nie ma żadnych ciekawych konkursów, to jeszcze zatrważająco intensywnie mi się nie chce emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5696725 Napisano: 11.07.2013 22:44:53
ciasssteczko napisał(a):

ziolko napisał(a):

teoretycznie racja...

zgadzam się z Tobą i rozumiem, miałam na myśli wybitnych artystów, których trudno nie zauważyć emotka zwłaszcza, gdy najbardziej kłapią dziobem "gdzie te adminy?!" emotka emotka

Ale to juz bylo, i niestety wraca, najpierw wp....przanie sie wszedzie,podjudzanie,przytyki a potem wolanie jaki to jestem biedny,biedniutki, wszyscy sie uwzieli,
Ziolko,nie przejmuj sie krzykaczami, niech krzycza,moze chrypka sie przydarzy emotka
0 0

asantesana

#5696726 Napisano: 11.07.2013 22:45:26
mereszka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

A kosole oddajcie biednym/rodzinie, bo przecież są niepotrzebne i zajmują miejsce emotka
0 0

kalisto1986

#5696727 Napisano: 11.07.2013 22:45:27
weszłam się wkurzać i już mi przeszło...
jak tutaj wesoło emotka

ziółko nie rozumiem na cholere za każdym razem się tłumaczysz, bycie na tym forum nie jest obowiązkowe, a co niektórzy chyba o tym zapominają. Jak komuś sie nie podoba droga wolna, może usunąć konto i będzie (miał) święty spokój.

Czasem mam wrażenie,że czytam posty przedszkolaków "proszę pani,proszę pani, a on mnie nie lubi prosze dać mu kare"
odrobine starsi od przedszkolaków, jak coś im nie idzie też skarżą się,że "bo oni się uwzieli"

emotka
0 0

Aganaluzie

#5696729 Napisano: 11.07.2013 22:47:42
asante napisał(a):

mereszka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

asante napisał(a):

A kosole oddajcie biednym/rodzinie, bo przecież są niepotrzebne i zajmują miejsce emotka

asante ale skuterka nie ODDAWAJ emotka
0 0

ziolko

#5696731 Napisano: 11.07.2013 22:49:05
Kalisto... faktycznie się tłumaczę emotka emotka nosz kurde..
tylko, że zawsze chcę dobrze, nie chcę nikogo urazić.. ale z drugiej strony wkurza mnie, że się staram, a nikt tego nie docenia i uważa, że nic się nie robi
a mnie zwyczajnie w końcu się nie chce, jak poczytam te kłótnie właściwie o nic
bo są rózne powody, piszą różne osoby

kurde.. przecież nawet nie chce mi się grać w konkursach przez to!! emotka
głupia jestem, że się tym wszystkim przejmuję.. i teraz zamiast iść spać i odpocząć to staram się zażegnać spór
emotka

kto mi da kopa w tyłek, żebym już poszła spać??
0 0

kalisto1986

#5696736 Napisano: 11.07.2013 22:52:13
ziolko napisał(a):

Kalisto... faktycznie się tłumaczę emotka emotka nosz kurde..
tylko, że zawsze chcę dobrze, nie chcę nikogo urazić.. ale z drugiej strony wkurza mnie, że się staram, a nikt tego nie docenia i uważa, że nic się nie robi
a mnie zwyczajnie w końcu się nie chce, jak poczytam te kłótnie właściwie o nic
bo są rózne powody, piszą różne osoby

kurde.. przecież nawet nie chce mi się grać w konkursach przez to!! emotka
głupia jestem, że się tym wszystkim przejumuję.. i teraz zamiast iść spać i odpocząć to staram się zażegnać spór
emotka

kto mi da kopa w tyłek, żebym już poszła spać??

ja, ja emotka
daj sobie spokój emotka
wiem co mnie wkurza ...
reinkarnacja i to,że szukam jakiegoś filmu babskiego i wszystko albo oglądałam, albo nie ma online ooo
0 0