Wkurza mnie...

barszcz

#5696741 Napisano: 11.07.2013 22:56:30
Ziolko zamiast kopa,tekst z wojska "NIE PRZEJMUJ SIĘ ROLĄ,BO I TAK CIĘ OPIE....!"
Wrzuć na luz,nie daj innym satusfakcji emotka
0 0

ziolko

#5696743 Napisano: 11.07.2013 22:59:00
Kalisto wielkie dzięki, teraz tyłek mnie boli od kopniaka, a głowa od krzesła.. nie musiałaś tak mocno emotka emotka

barszcz - nie znałam tego, ale widzę, że masz rację.. niestety

chrzanię wszystko.. idę spać emotka
0 0

joan

#5696744 Napisano: 11.07.2013 22:59:11
kalisto1986 napisał(a):

(...) Czasem mam wrażenie,że czytam posty przedszkolaków "proszę pani,proszę pani, a on mnie nie lubi prosze dać mu kare"
odrobine starsi od przedszkolaków, jak coś im nie idzie też skarżą się,że "bo oni się uwzieli" emotka

Hihi, to samo miałam napisać emotka Przecież na forum siedzą dorośli ludzie, to czy naprawdę trzeba komuś tłumaczyć, że nie da się wszystkich lubić, ani być przez wszystkich lubianym? Wystarczy zaakceptować ten fakt i włala emotka

A mnie wkurza yyy że jest zimno i że jaskółki sr* nam po szybach, no kufa lubię zwierzaki, ale bez przesady, wszystkie okna ufafrane, Mój już dziś nie wytrzymał i szyby w sypialni umył, patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało emotka
0 0

asantesana

#5696746 Napisano: 11.07.2013 23:04:43
joan napisał(a):

patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało emotka

A co, oczekujesz, że zastukają do okna i poproszą o papier toaletowy? emotka
0 0

Aganaluzie

#5696749 Napisano: 11.07.2013 23:06:18
asante napisał(a):

joan napisał(a):

patrzę: w salonie guano szybach, a jaskółki popiskują i szybują, jakby nic się nie stało emotka

ha ha ha aaaaaaaa nie mogę ze śmiechu się posikał...
0 0

joan

#5696753 Napisano: 11.07.2013 23:09:28
asante napisał(a):

joan napisał(a):

A nie mogłyby np. celować w przechodniów? emotka Albo załatwiać się na dach? NIEEE. One mają domki gdzieś w stropie - rozpędzone lecą pod kątem 90 stopni wprost na szybę, a potem ostro strzelają w górę. W tym czasie niestety guano nie skręca, why why why? U rodziców to samo, ale oni mają jaskółki od lat, to się już zdążyli przyzwyczaić emotka
0 0

antylopia

#5696754 Napisano: 11.07.2013 23:10:14
asante napisał(a):

joan napisał(a):

o matko, nie mogę emotka
0 0

kalisto1986

#5696760 Napisano: 11.07.2013 23:15:43
asante emotka

przypomniałyście mi jak moja siostra jakieś 2 miesiące temu, odwalona jak stróż w boże ciało wracała do domu i kopnął ją zaszczyt bliskiego spotkania ze "szczęściem" ptaka. Nie, nie nawalił jej tylko na włosy ( które są jej manią i nie może nawet mieć 1 niekontrolowanego kosmyka), ale podobno wyglądała jak po spotkaniu ze stadem ptaków, łącznie z wiadomym w dekolcie, podobno popłakała się z bezsilności bo nie wiedziała jak dojdzie do domu. Jak mi to opowiadała to wyłam ze śmiechu :hahaha"
0 0

asantesana

#5696763 Napisano: 11.07.2013 23:17:57
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

A nie mogłyby np. celować w przechodniów? emotka Albo załatwiać się na dach? NIEEE. One mają domki gdzieś w stropie - rozpędzone lecą pod kątem 90 stopni wprost na szybę, a potem ostro strzelają w górę. W tym czasie niestety guano nie skręca, why why why? U rodziców to samo, ale oni mają jaskółki od lat, to się już zdążyli przyzwyczaić emotka

No sory... nie chciałabym być Twoim gościem, chyba, że zamiast chlebem i solą witałabyś wodą, mydłem i ręcznikiem. Albo na zaproszeniach dodajesz "niezależnie od pogody proszę zabrać parasol i bezwzględnie rozłożyć go przed przystapieniem do wejścia do klatki" emotka
0 0

asantesana

#5696771 Napisano: 11.07.2013 23:30:10
A skoro już jest tak wesoło, to jeszcze opowiem Wam historię, z której smieję się dzisiaj cały dzień (na szczęście jest po 22.00).
Moja 2,5 letnia siostrzenica pomagała mi dzisiaj wieszać pranie i mówi: "ciociu, jakie masz ładne kolorowe majtusie, o niebieskie i te też są kolorowe". Po czym wyciaga z pralki moje stringi, bierze za jeden sznureczek, drugi i pyta: "a co to jest?". Ja na to: "no też majtusie". Popatrzyła na mnie, na nie, rozciągnęła je w rękach i pełna konsternacji mówi: "ale... ale... tu czegoś... brakuje..." emotka
0 0

cudaczek121

#5696774 Napisano: 11.07.2013 23:32:39
Wkurza mnie Play emotka Moja przyjaciółka kilka dni temu tam przeniosła swój numer na abonament.No więc podałam jej swój numer startera Play na konki,żeby miała do mnie za darmo (mam swój główny numer w Plusie na abon.)Ona dzwoni do mnie, więc ja też nie chcę być gorsza i załadowałam sobie starter play za 5 zł,żeby do niej dzisiaj zadzwonić i mi zeżarło normalnie kasę emotka Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie,że ja ten starter mam od 6 lat emotka Czy ja muszę wpisać jakiś kod,żeby mieć z Play do Play gratis emotka A może trzeba załadować aż 30 zł,żeby mieć darmowe rozmowy dopiero emotka
0 0

joan

#5696775 Napisano: 11.07.2013 23:33:24
asante sana - W stringach całych majtek brakuje, taki bieliźniany deficyt w bieliźnie emotka
0 0

asantesana

#5696777 Napisano: 11.07.2013 23:37:06
joan napisał(a):

asante sana - W stringach całych majtek brakuje, taki bieliźniany deficyt w bieliźnie emotka

Ale jakbyś widziała jej zatroskaną minkę, ja umarłam ze śmiechu emotka
Cudaczku, oczywiście, że musisz sobie wybrać opcję gratis do Play (jest kilka rodzajów kart) lub płacić 30 zł miesięcznie (co też masz do wykorzystania do innych sieci).
0 0

Gość: merkana

#5696778 Napisano: 11.07.2013 23:38:09
kalisto1986 napisał(a):

asante emotka

przypomniałyście mi jak moja siostra jakieś 2 miesiące temu, odwalona jak stróż w boże ciało wracała do domu i kopnął ją zaszczyt bliskiego spotkania ze "szczęściem" ptaka. Nie, nie nawalił jej tylko na włosy ( które są jej manią i nie może nawet mieć 1 niekontrolowanego kosmyka), ale podobno wyglądała jak po spotkaniu ze stadem ptaków, łącznie z wiadomym w dekolcie, podobno popłakała się z bezsilności bo nie wiedziała jak dojdzie do domu. Jak mi to opowiadała to wyłam ze śmiechu :hahaha"

Otóż i ja zostałam ptasio-obrobiona. "Pochlapały" mnie po ramieniu i dekolcie, co gorsze- w chwili składania kuzynowi weselnych życzeń. Nie wiem, czy to miał być dla mnie "znak z góry", żeby nigdy nie iść w jego ślady, czy co, ale sukni zastępczej nie miałam ... emotka
0 0

kalisto1986

#5696781 Napisano: 11.07.2013 23:40:14
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie Play emotka Moja przyjaciółka kilka dni temu tam przeniosła swój numer na abonament.No więc podałam jej swój numer startera Play na konki,żeby miała do mnie za darmo (mam swój główny numer w Plusie na abon.)Ona dzwoni do mnie, więc ja też nie chcę być gorsza i załadowałam sobie starter play za 5 zł,żeby do niej dzisiaj zadzwonić i mi zeżarło normalnie kasę emotka Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie,że ja ten starter mam od 6 lat emotka Czy ja muszę wpisać jakiś kod,żeby mieć z Play do Play gratis emotka A może trzeba załadować aż 30 zł,żeby mieć darmowe rozmowy dopiero emotka

oj cudaczku, cudaczku emotka cała tajemnica darmowych rozmó tkwi .... w odpowiedniej taryfie emotka Przy darmowych rozmowach i smsach, nie ma ważności konta na rok emotka
0 0

cudaczek121

#5696783 Napisano: 11.07.2013 23:48:31
kalisto1986 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

oj cudaczku, cudaczku emotka cała tajemnica darmowych rozmó tkwi .... w odpowiedniej taryfie emotka Przy darmowych rozmowach i smsach, nie ma ważności konta na rok emotka

a no tak zapomniałam.W życiu nie można mieć wszystkiego emotka
0 0

Gość: puma941

#5696784 Napisano: 11.07.2013 23:50:02
cudaczek121 napisał(a):

Tu jest dokładnie opisane co i jak z tymi taryfami emotka
http://inteligo.p...pozostalo-bez-zmian/
0 0

agusia147

#5697559 Napisano: 12.07.2013 19:12:44
joan napisał(a):

To przecie dwa sznurki ze sobą związane emotka
0 0

asantesana

#5697894 Napisano: 13.07.2013 10:33:19
Wkurza mnie, że moja mama jest na coć uczulona, a lekarze nie chcą jej zrobić testów, bo w "tym wieku już się nie robi". To co, po 60-tce trzeba się już do trumny połozyć? W dodatku chudnie w oczach i nikt nie wie co jej jest, prawie nic nie je. Może zna ktoś z Was jakiegoś dobrego lekarza alergologa z Krakowa (takiego, który nie przepisze jej wapna na uczulenie) lub jakiegoś super lekarza prowadzącego osoby starsze? Muszę się sama za to wziąć, bo ją lekarze olewają, a ona nie umie się domagać swoich praw. emotka
0 0

mia

#5697906 Napisano: 13.07.2013 10:48:14
asante napisał(a):

Wkurza mnie, że moja mama jest na coć uczulona, a lekarze nie chcą jej zrobić testów, bo w "tym wieku już się nie robi". To co, po 60-tce trzeba się już do trumny połozyć? W dodatku chudnie w oczach i nikt nie wie co jej jest, prawie nic nie je. Może zna ktoś z Was jakiegoś dobrego lekarza alergologa z Krakowa (takiego, który nie przepisze jej wapna na uczulenie) lub jakiegoś super lekarza prowadzącego osoby starsze? Muszę się sama za to wziąć, bo ją lekarze olewają, a ona nie umie się domagać swoich praw. emotka

Kochana, może przejrzyj to (generalnie chodzi o opinie pacjentów) i coś wybierzesz... emotka
http://www.znanyl....pl/alergolog/krakow
0 0