Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: panimisiowa
ja też na chromie same horrory...
Gość: panimisiowa
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nawet po odświeżeniu strony?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: aneczkar10
ja też widzę na IE
anialistopad
Postów 14214
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
vickichelm
Postów 2590
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To faktycznie przydało się odświeżyć stronę!
Oby święte Twoje słowa!
A w temacie: pieroński, migrenowy ból głowy od rana. Pewnie ciśnienie w dół leci, patrząc na pogodę, i to stąd.
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
http://forumprawn...ianie-wizerunku.html
notta
Postów 8861
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
co za żal..
teraz sama nie wiem czy śmiać się czy płakać?
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezstronnie... umowa, choćby ustna, obowiązuje obie ostrony
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No ba; mnie najbardziej dziwi, że do takiej sytuacji w ogóle doszło - jeśli ktoś nie ma ochoty podzielić się nagrodą, to niech wszystko zrobi samodzielnie i po problemie. Szczeniactwo mentalne w konkach
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogólnie żal.pl dla tej, co nie dotrzymała umowy
dziwne, że organizator nie zareagował na list poszkodowanej, która użyczyła swojego wizerunku, ale może doszli do wniosku, że to umowa między dwoma koleżankami, więc nie będą ingerować
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mnie to wkurza.. jak to "musiała wyróżnić"? musiała ją zdyskwalifikować jako niezgodną z regulaminem czy innymi zasadami, ale jak widać, wazelina wszedzie króluje, a kto nie włazi w tyłek, to nie jest doceniany
Gość: asiasia
Monikar, ludzie już na loterie wysyłają instalacje. Widziałaś wyniki Westland? jeśli nie to sobie zobacz. Ja się już z tego śmieje, inaczej się nie da bo mentalności nie zmienisz.
Gość: koza.k90
jak masz kopie wniosków, możesz złożyć skargę reklamacje
a o jaki bank chodzi ?
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: asiasia
Po lewej stronie, przy tym największym zdjęciu masz mniejsze, tam jest cała galeria "regulaminowych" zgłoszeń.