Wkurza mnie...

barszcz

#5717598 Napisano: 12.08.2013 14:12:01
Wkurza mnie,że cały urlop czułam się dobrze,a po przyjeździe do domu czuję się tragicznie emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5717605 Napisano: 12.08.2013 14:18:05
anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie dotrała do mnie biżuteria z laboo,oni wysłali niby do mnie.ale gdzie ona jest to nie wiadomo emotka emotka

proś do skutku o nr przesyłki
0 0

Gość: kamilara84

#5717682 Napisano: 12.08.2013 16:09:02
ziolko napisał(a):

Kamila, ale dlaczego?? emotka co to za różnica, czy podasz dane bezpośrednio, czy przez nich?

no właśnie! co za różnica? dla niektórych widocznie istotna emotka ehh
0 0

agusia147

#5717855 Napisano: 12.08.2013 18:00:45
rachel napisał(a):

wkurza mnie że ostatnio muszę się nagimnastykowac coraz bardziej by nie zrobic debetu na karcie...wszystko tak podrożało:////

Znam to, idę po pierdoły na obiad i kolację do Tesco a tu prawie 100zł w plecy a nic nie kupiłam... Dla mnie masakra. Kiedyś się szło do sklepu mając 50zł i wracało z pełnymi siatami. Jak byłam dzieckiem to zakupy cotygodniowe na cały tydzień kosztowały 150zł, a było nas pięcioro (z rodzicami) i nigdy lodówka pusta nie była.
0 0

mia

#5718133 Napisano: 12.08.2013 23:03:47
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie,że cały urlop czułam się dobrze,a po przyjeździe do domu czuję się tragicznie emotka

emotka
Może to tylko zmiana klimatu? Jutro będzie lepiej! emotka
0 0

jola29k

#5718138 Napisano: 12.08.2013 23:12:34
wkurzam się sama na siebie byłam dziś z dziecmi w dino parku koło Ostravy obiecałam im że będzie fajnie a było beznadziejnie a tak fajnie w internecie to wyglądało emotka emotka emotka
0 0

aerdna

#5718142 Napisano: 12.08.2013 23:16:42
jola29k napisał(a):

wkurzam się sama na siebie byłam dziś z dziecmi w dino parku koło Ostravy obiecałam im że będzie fajnie a było beznadziejnie a tak fajnie w internecie to wyglądało emotka emotka emotka

Ja byłam w Parku Wieloryba w Rewalu - NIE POLECAM NIKOMU, szkoda 35 zł. To samo w tych oceanariach nadmorskich miejscowości - NIE POLECAM. W internecie są zawsze piękne zdjęcia, a na żywo - szkoda słów.
0 0

barszcz

#5718145 Napisano: 12.08.2013 23:24:23
mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

emotka

Dzięki,pewnie masz rację!
Widziałam dziś 15 perseidów ,to musi być lepiej emotka
0 0

zarania

#5718146 Napisano: 12.08.2013 23:24:54
agusia147 napisał(a):

rachel napisał(a):

wkurza mnie że ostatnio muszę się nagimnastykowac coraz bardziej by nie zrobic debetu na karcie...wszystko tak podrożało:////

Znam to, idę po pierdoły na obiad i kolację do Tesco a tu prawie 100zł w plecy a nic nie kupiłam... Dla mnie masakra. Kiedyś się szło do sklepu mając 50zł i wracało z pełnymi siatami. Jak byłam dzieckiem to zakupy cotygodniowe na cały tydzień kosztowały 150zł, a było nas pięcioro (z rodzicami) i nigdy lodówka pusta nie była.

ja idę po chleb jedynie do pobliskiego sklepiku (bo całotygodniowe zakupy robimy w weekend) i tracę od 5 do 30 zł emotka
0 0

jola29k

#5718147 Napisano: 12.08.2013 23:27:31
aerdna napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja byłam w Parku Wieloryba w Rewalu - NIE POLECAM NIKOMU, szkoda 35 zł. To samo w tych oceanariach nadmorskich miejscowości - NIE POLECAM. W internecie są zawsze piękne zdjęcia, a na żywo - szkoda słów.

Rok temu była w Krasiejowie było super czysto dla dzieci raj no i w tym roku chciałam im pokazać coś innego no i zagranica a dla dziec to frajda jakbym wiedziała to bym do zoo do Opola pojechała i była by wycieczka
0 0

joan

#5718148 Napisano: 12.08.2013 23:30:04
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

emotka

To mrugnęłam do Ciebie światełkiem (również dziś oglądaliśmy Perseidy) emotka Oby to było tzw. światełko w tunelu emotka
0 0

mia

#5718157 Napisano: 12.08.2013 23:56:30
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

emotka

A ja zapomniałam! emotka emotka emotka
Chyba pora zacząć sobie wszystko zapisywać, albo coś łykać!
0 0

joan

#5718161 Napisano: 12.08.2013 23:59:27
mia napisał(a):

Ponoć jeszcze przez 4h będą widoczne emotka Aczkolwiek u mnie w końcu chmury zasłoniły niebo i nie było co oglądać...
0 0

mia

#5718166 Napisano: 13.08.2013 00:11:26
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ponoć jeszcze przez 4h będą widoczne emotka Aczkolwiek u mnie w końcu chmury zasłoniły niebo i nie było co oglądać...

Na właśnie chmury są emotka Wyszłam do ogródka, walnęłam się na leżak i nico.
Jedynie komary się jak diabli ucieszyły - miały lepsza niespodziankę, jak perseidy... emotka

Ale mężuś twierdzi, że już dwa dni latają i jeszcze w następne noce będą latać. emotka
Chyba, że mnie pocieszyć chciał emotka
0 0

barszcz

#5718203 Napisano: 13.08.2013 08:47:08
Mia,mężuś prawdę mówi.Trzy dni temu widziałam ,trzy w Bukowinie emotka Wczoraj moźna było zobaczyć ich najwięcej!
0 0

teodozja

#5718330 Napisano: 13.08.2013 11:27:00
Wkurza mnie to że ludzie nie potrafią bądź nie chcą podawać zamiast dań mięsnych niczego pożywnego. Nie jadam mięsa, albo bardzo sporadycznie. Byłam na urlopie w Zakopanym. Wybór dań wegetariańskich w restauracji sztuk 3. Same warzywa albo warzywa plus jajko emotka . Idę na spotkanie rodzinne to samo. Ni wiem skąd to przeświadczenie że osoby nie jedzące mięsa jadają wyłącznie warzywa.Jestem osobą szczupłą ale nie najem się wyłacznie samych warzyw. W restauracjach widocznie nie słyszano o soji, soczewicy, cieciorce i o kotletach z nich i wędlinach.
0 0

mimbla

#5718341 Napisano: 13.08.2013 11:38:57
Wczoraj wkurzyłam się na swoją pocztę a raczej na obsługę, bo
oczywiście po odstaniu kolejki, dowiedziałam się przy okienku, że listonosz dopiero przyszedł!!!! a była 18.40!!!!
Fajnie,rozumiem że ma ciężka pracę ale niech mi ktoś wytłumaczy ile trwa dzień pracy listonosza skoro na awizo miałam godzinę 9.20!!!
A skoro usłyszałam, ze dopiero "przyszedł" to dlaczego panienka nie ruszyła 4 liter na zaplecze po moja przesyłkę!!!
Za mna tylko z awizo do odbioru było chyba jeszcze ze 12 osób!!!! I raczej tez zostali tak potraktowani jak ja!!!
No i dziś muszę podjechać raz jeszcze po odbiór i znów odstać swoje w kolejne wrrrrrrr.....
0 0

barszcz

#5718342 Napisano: 13.08.2013 11:40:29
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie to że ludzie nie potrafią bądź nie chcą podawać zamiast dań mięsnych niczego pożywnego. Nie jadam mięsa, albo bardzo sporadycznie. Byłam na urlopie w Zakopanym. Wybór dań wegetariańskich w restauracji sztuk 3. Same warzywa albo warzywa plus jajko emotka . Idę na spotkanie rodzinne to samo. Ni wiem skąd to przeświadczenie że osoby nie jedzące mięsa jadają wyłącznie warzywa.Jestem osobą szczupłą ale nie najem się wyłacznie samych warzyw. W restauracjach widocznie nie słyszano o soji, soczewicy, cieciorce i o kotletach z nich i wędlinach.

Wróciłam właśnie z Bukowiny i tam wszędzie były w menu naleśniki,pierogi z serem lub owocami,jajka sadzone z grulami,moskol itp. emotka Było sporo dań bez mięsa,z których korzystała moja córa.Moźe kiepsko trafiłaś emotka
0 0

aerdna

#5718347 Napisano: 13.08.2013 11:42:56
mimbla napisał(a):

oczywiście po odstaniu kolejki, dowiedziałam się przy okienku, że listonosz dopiero przyszedł!!!! a była 18.40!!!!
Fajnie,rozumiem że ma ciężka pracę ale niech mi ktoś wytłumaczy ile trwa dzień pracy listonosza skoro na awizo miałam godzinę 9.20!!!
A skoro usłyszałam, ze dopiero "przyszedł" to dlaczego panienka nie ruszyła 4 liter na zaplecze po moja przesyłkę!!!
Za mna tylko z awizo do odbioru było chyba jeszcze ze 12 osób!!!! I raczej tez zostali tak potraktowani jak ja!!!
No i dziś muszę podjechać raz jeszcze po odbiór i znów odstać swoje w kolejne wrrrrrrr.....

U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu.
0 0

mimbla

#5718351 Napisano: 13.08.2013 11:46:18
aerdna napisał(a):

mimbla napisał(a):

U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu.

Jak była poprzednia ekipa, to zawsze przynosiły z zaplecza i nigdy nie było takich fochów! Teraz z tej ekipy jest tylko jedna kobieta i mimo, że jest jedna kolejka to ludzie przepuszczają innych, żeby do niej się dostać. Ale miałam tego pecha, że wczoraj nie bylo jej na zmianie emotka
0 0