Wkurza mnie...

zdolnabestia

#5777625 Napisano: 21.11.2013 23:45:48
loczeq napisał(a):

tak jakby organizatorzy sami tu nie zaglądali i nie wiedzieli co w trawie piszczy emotka

Dzięki blokadzie wątków konkursowych problem zaglądania w nie przez organizatorów zostanie rozwiązany. To był jeden z głównych celów.
0 0

zdolnabestia

#5777626 Napisano: 21.11.2013 23:54:20
Jak ktoś ma jeszcze problem ze znalezieniem konkursów, wszystko już jest, nie jest w tym dobry czy coś - zapraszam na PW, zawsze znajdę jakieś linki.
0 0

Gość: loczeq

#5777649 Napisano: 22.11.2013 01:28:44
zdolnabestia napisał(a):

loczeq napisał(a):

tak jakby organizatorzy sami tu nie zaglądali i nie wiedzieli co w trawie piszczy emotka

Dzięki blokadzie wątków konkursowych problem zaglądania w nie przez organizatorów zostanie rozwiązany. To był jeden z głównych celów.

masz pracownikow agencji za takich co nie beda umieli dodac kilku konkursow jak bedzie ich interesowal dostep do bazy ?
0 0

Gość: koza.k90

#5777670 Napisano: 22.11.2013 08:18:09
zdolnabestia napisał(a):

loczeq napisał(a):

naiwna jesteś emotka

dajmy na to, że pracuję w agencji xyz i nagle jako agencja nie mam dostępu do forum i nie wiem co tam w świecie Poszukiwaczy Paragonów piszczy

wrzucam więc do bazy 3 konki organizowane w najbliższym czasie przez agencję, o których nota bene na chwilę obecną wiem tylko ja i nikt mnie nie wyprzedzi, i dalej robię swoje

czyli nie dyskutuję - śledzę dyskusje i wyciągam wnioski

i śmieję się z przeciętnych konkursowiczów, którzy w pocie czoła szukają nowych konkursów i nie mają pełnego dostępu do forum

Twoje tłumaczenie jest więc dla mnie całkowicie absurdalne
0 0

Gość: dotti25

#5777678 Napisano: 22.11.2013 08:56:47
wydaje mi się, że ten problem nie znajdzie skutecznego rozwiązania. Moja przyjaciółka pracuje w takiej agencji i do jej zadań, poza pisaniem firmowego bloga dla kilku instytucji należy pisanie postów na forach i z tego jest rozliczana. Czasem są to posty reklamowe, a czasem na rozpoczynać dyskusję bądź po prostu brać w niej udział. Teraz już są ludzie do wszystkiego. Będzie trzeba - będą dodawali konkursy, innym razem - pisali posty
0 0

Anita26

#5777700 Napisano: 22.11.2013 09:40:04
wkurza mnie onet, nie mogę się zalogować chyba czas zmienić poczte, bo cos za często maja jakieś wpadki
0 0

Gość: rafi323raf

#5777721 Napisano: 22.11.2013 10:14:45
koza.k90 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

loczeq napisał(a):

naiwna jesteś emotka

dajmy na to, że pracuję w agencji xyz i nagle jako agencja nie mam dostępu do forum i nie wiem co tam w świecie Poszukiwaczy Paragonów piszczy

wrzucam więc do bazy 3 konki organizowane w najbliższym czasie przez agencję, o których nota bene na chwilę obecną wiem tylko ja i nikt mnie nie wyprzedzi, i dalej robię swoje

czyli nie dyskutuję - śledzę dyskusje i wyciągam wnioski

i śmieję się z przeciętnych konkursowiczów, którzy w pocie czoła szukają nowych konkursów i nie mają pełnego dostępu do forum

Twoje tłumaczenie jest więc dla mnie całkowicie absurdalne

Ale jeśli dla Ciebie było taaakim ogromnym problemem dodać 3 konkursy, musiałaś napisać kilkanaście postów jaki to świat niesprawiedliwy i jak trudno je znaleźć, to na pewno niektóre osoby które tylko przeglądały forum, czy tam niektóre agencje sobie darują ten dostęp, w końcu i tak już mają wyrobione zdanie o konkursowiczach i wiedzą jaki ten półświatek jest emotka
0 0

karolkas

#5777732 Napisano: 22.11.2013 10:34:35
mnie tez jest ciężko coś wynaleźć nowego, zazwyczaj coś już jest w bazie, trudno sie mówi, będę mniej na forum siedziała emotka no ale admini moze mi zaktualizujecie ilość dodanych konków, powinnam miec dwa konkursy dodane a ciagle mam jeden, chyba że konkursy lokalne nie wliczaja się w statystykę
0 0

maria1980

#5777791 Napisano: 22.11.2013 11:45:31
Wkurza mnie ,że oddaję głosy w "Kliknijcie" a rewanżu brak emotka emotka emotka
kiedyś było tam inaczej emotka
0 0

Gość: merkana

#5777821 Napisano: 22.11.2013 12:19:07
A mnie wkurza na maksa to, że mimo 21 lat jakies cholerstwo przyczepiło mi sie do kręgosłupa. Od jakiegoś miesiąca tak co 3 dni łapał mnie ból korzonków, ale wczoraj poskładało mnie na amen. Dosłownie pojawiło się w sekundzie, jk smażyłam frytki w kuchni. Ścięło pode mną nogi i ruszyć sie sama nie mogłam. Leżę w łóżku od wczoraj od 18 i sama nawet do łazienki nie dojdę... :\
Naczytałam sie trochę co to może być- wkurza mnie to, że większość przyczyn takiego bólu to brak ruchu, a ja całe wakacje w kalafiorach zasuwałam, potem w gruszkach, ćwiczę regularnie. Boli potwornie i nie mam pojęcia co to może być, a dzisiaj mnie lekarz rodzinny nie przyjmie emotka
0 0

Gość: hepinka

#5777835 Napisano: 22.11.2013 12:29:02
loczeq napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

loczeq napisał(a):

masz pracownikow agencji za takich co nie beda umieli dodac kilku konkursow jak bedzie ich interesowal dostep do bazy ?

też nie rozumiem "logiki" tego "celu"?
jeśli to czyjaś praca to poszuka i doda te 3 konki, albo poda się za osobę nieporadną której linki podeśle np zdolnabestia emotka
0 0

joan

#5777837 Napisano: 22.11.2013 12:31:39
merkana napisał(a):

A mnie wkurza na maksa to, że mimo 21 lat jakies cholerstwo przyczepiło mi sie do kręgosłupa. Od jakiegoś miesiąca tak co 3 dni łapał mnie ból korzonków, ale wczoraj poskładało mnie na amen. Dosłownie pojawiło się w sekundzie, jk smażyłam frytki w kuchni. Ścięło pode mną nogi i ruszyć sie sama nie mogłam. Leżę w łóżku od wczoraj od 18 i sama nawet do łazienki nie dojdę... :\
Naczytałam sie trochę co to może być- wkurza mnie to, że większość przyczyn takiego bólu to brak ruchu, a ja całe wakacje w kalafiorach zasuwałam, potem w gruszkach, ćwiczę regularnie. Boli potwornie i nie mam pojęcia co to może być, a dzisiaj mnie lekarz rodzinny nie przyjmie emotka

Gnypienie przy warzywach to nie jest ten "ruch", o który chodzi, wręcz przeciwnie. Skoro i tak musisz czekać na przyjęcie do lekarz, może delikatnie pojoguj?
0 0

zdolnabestia

#5777852 Napisano: 22.11.2013 12:45:22
hepinka napisał(a):

jeśli to czyjaś praca to poszuka i doda te 3 konki, albo poda się za osobę nieporadną której linki podeśle np zdolnabestia emotka

To nie mój pomysł i nie moja argumentacja.
Póki co po pomoc zgłaszają się osoby, które naprawdę chętnie coś dodadzą i mają znajome dla mnie nicki. Jak się zgłosi całkiem nowa osóbka z zerową lub małą ilością postów, to raczej odmówię, niech się zapozna ze stroną, z forum, poudziela trochę i da coś od siebie.

Pojawiały się już głosy, żeby oprócz dodania 3 konków wziąć też pod uwagę staż na forum, np minimum 3 miesiące.
Piszcie swoje propozycje w "czas na zmiany".
0 0

asantesana

#5777884 Napisano: 22.11.2013 13:18:43
merkana napisał(a):

Własnie z tym samym wrociłam wczoraj od lekarza, to prawdopodobnie rwa kulszowa, niestety bardzo bolesna. Póki co weź tabletki przeciwbólowe i koniecznie idź do lekarza po środki przeciwzapalne.Jeśli piszesz, że zasuwalaś przy kalafiorach, to znaczy, ze nadwyrężyłaś tą okolice kręgosłupa a teraz ciach, objawiło się. Powodzenia, wiem co to za ból, 3 dni nie spałam.
0 0

Gość: gosia16

#5777909 Napisano: 22.11.2013 13:40:30
asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Własnie z tym samym wrociłam wczoraj od lekarza, to prawdopodobnie rwa kulszowa, niestety bardzo bolesna. Póki co weź tabletki przeciwbólowe i koniecznie idź do lekarza po środki przeciwzapalne.Jeśli piszesz, że zasuwalaś przy kalafiorach, to znaczy, ze nadwyrężyłaś tą okolice kręgosłupa a teraz ciach, objawiło się. Powodzenia, wiem co to za ból, 3 dni nie spałam.

ja z powodu wypadniętego dysku w odcinku szyjnym i z tego powodu rwy barkowej juz od sierpnia sie męczę, nie jestem w stanie opisać tego bólu
0 0

agusia147

#5777919 Napisano: 22.11.2013 13:52:42
zdolnabestia napisał(a):

hepinka napisał(a):

To nie mój pomysł i nie moja argumentacja.
Póki co po pomoc zgłaszają się osoby, które naprawdę chętnie coś dodadzą i mają znajome dla mnie nicki. Jak się zgłosi całkiem nowa osóbka z zerową lub małą ilością postów, to raczej odmówię, niech się zapozna ze stroną, z forum, poudziela trochę i da coś od siebie.

Pojawiały się już głosy, żeby oprócz dodania 3 konków wziąć też pod uwagę staż na forum, np minimum 3 miesiące.
Piszcie swoje propozycje w "czas na zmiany".

Częściowo i racja, bo świeżynki nie będą się logowały tylko po to by wynieść coś z forum.
0 0

Gość: bruce

#5778413 Napisano: 23.11.2013 09:32:50
asante napisał(a):

merkana napisał(a):

Ja miałam podobnie, dosłownie: pewnego ranka nagle poczułam straszny ból i zwlec nie umiałam się z łóżka, jęczałam przy każdym schyleniu, próbie wstania czy siedzenia, pojechałam po robocie do lekarza, a on przestraszył mnie nie na żarty podczas szczegółowego badania, że to może być chora śledziona. emotka Na szczęście nie była i antybiotyki stosunkowo szybko mi pomogły. Asante Sana ma rację, najprawdopodobniej po takiej ciężkiej pracy to rwa kulszowa, więc - im szybciej pójdziesz do specjalisty, tym lepiej dla Ciebie. emotka Może na razie czymś nacieraj i rozgrzewaj bolące miejsca? Trzymaj się dzielnie, życzę Ci zdrówka! emotka
0 0

efelinkaaa

#5778423 Napisano: 23.11.2013 10:05:14
wkurzają mnie marudy: człowiek coś wygra, cieszy się, to zjadą od góry do dołu, że prace są banalne, głupie i wybierane losowo... i cała radość z wygranej ucieka....
czy to tak trudno pogratulować i odpuścić kąśliwe komentarze? emotka
0 0

#5778424 Napisano: 23.11.2013 10:05:47
merkana, powinnaś natychmiast udać się na pogotowie

przeswietlenie kręgosłupa, może tomografia lub rezonans obowiązkowe

przy takich objawach nie radzę lekceważyć
0 0

#5778428 Napisano: 23.11.2013 10:10:39
efelinkaaa napisał(a):

wkurzają mnie marudy: człowiek coś wygra, cieszy się, to zjadą od góry do dołu, że prace są banalne, głupie i wybierane losowo... i cała radość z wygranej ucieka....
czy to tak trudno pogratulować i odpuścić kąśliwe komentarze? emotka

sugeruję zrobić czarną listę takich osób

wtedy może by się ludziom odechciało mącenia
0 0