Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dzięki blokadzie wątków konkursowych problem zaglądania w nie przez organizatorów zostanie rozwiązany. To był jeden z głównych celów.
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: loczeq
masz pracownikow agencji za takich co nie beda umieli dodac kilku konkursow jak bedzie ich interesowal dostep do bazy ?
Gość: koza.k90
naiwna jesteś
dajmy na to, że pracuję w agencji xyz i nagle jako agencja nie mam dostępu do forum i nie wiem co tam w świecie Poszukiwaczy Paragonów piszczy
wrzucam więc do bazy 3 konki organizowane w najbliższym czasie przez agencję, o których nota bene na chwilę obecną wiem tylko ja i nikt mnie nie wyprzedzi, i dalej robię swoje
czyli nie dyskutuję - śledzę dyskusje i wyciągam wnioski
i śmieję się z przeciętnych konkursowiczów, którzy w pocie czoła szukają nowych konkursów i nie mają pełnego dostępu do forum
Twoje tłumaczenie jest więc dla mnie całkowicie absurdalne
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: dotti25
Anita26
Postów 531
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś było tam inaczej
Gość: merkana
Naczytałam sie trochę co to może być- wkurza mnie to, że większość przyczyn takiego bólu to brak ruchu, a ja całe wakacje w kalafiorach zasuwałam, potem w gruszkach, ćwiczę regularnie. Boli potwornie i nie mam pojęcia co to może być, a dzisiaj mnie lekarz rodzinny nie przyjmie
Gość: hepinka
też nie rozumiem "logiki" tego "celu"?
jeśli to czyjaś praca to poszuka i doda te 3 konki, albo poda się za osobę nieporadną której linki podeśle np zdolnabestia
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18639
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gnypienie przy warzywach to nie jest ten "ruch", o który chodzi, wręcz przeciwnie. Skoro i tak musisz czekać na przyjęcie do lekarz, może delikatnie pojoguj?
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To nie mój pomysł i nie moja argumentacja.
Póki co po pomoc zgłaszają się osoby, które naprawdę chętnie coś dodadzą i mają znajome dla mnie nicki. Jak się zgłosi całkiem nowa osóbka z zerową lub małą ilością postów, to raczej odmówię, niech się zapozna ze stroną, z forum, poudziela trochę i da coś od siebie.
Pojawiały się już głosy, żeby oprócz dodania 3 konków wziąć też pod uwagę staż na forum, np minimum 3 miesiące.
Piszcie swoje propozycje w "czas na zmiany".
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Własnie z tym samym wrociłam wczoraj od lekarza, to prawdopodobnie rwa kulszowa, niestety bardzo bolesna. Póki co weź tabletki przeciwbólowe i koniecznie idź do lekarza po środki przeciwzapalne.Jeśli piszesz, że zasuwalaś przy kalafiorach, to znaczy, ze nadwyrężyłaś tą okolice kręgosłupa a teraz ciach, objawiło się. Powodzenia, wiem co to za ból, 3 dni nie spałam.
Gość: gosia16
ja z powodu wypadniętego dysku w odcinku szyjnym i z tego powodu rwy barkowej juz od sierpnia sie męczę, nie jestem w stanie opisać tego bólu
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Częściowo i racja, bo świeżynki nie będą się logowały tylko po to by wynieść coś z forum.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: bruce
Ja miałam podobnie, dosłownie: pewnego ranka nagle poczułam straszny ból i zwlec nie umiałam się z łóżka, jęczałam przy każdym schyleniu, próbie wstania czy siedzenia, pojechałam po robocie do lekarza, a on przestraszył mnie nie na żarty podczas szczegółowego badania, że to może być chora śledziona.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to tak trudno pogratulować i odpuścić kąśliwe komentarze?
przeswietlenie kręgosłupa, może tomografia lub rezonans obowiązkowe
przy takich objawach nie radzę lekceważyć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sugeruję zrobić czarną listę takich osób
wtedy może by się ludziom odechciało mącenia