Wkurza mnie...

cudaczek121

#5777117 Napisano: 21.11.2013 09:57:00
iwona0103 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zamiast się wkurzać, spójrzcie na to z innej strony.
We wrześniu w bazie padł rekord- 1567 konkursów PRZEZ MIESIĄC!
A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

szkoda, że ilość nie idzie w parze z jakością emotka

no właśnie.Poza tym myślę,że wiele konkursów identycznych z bazy się teraz będzie powtarzać, tylko pod różnymi tytułami emotka
0 0

anta

#5777118 Napisano: 21.11.2013 09:57:39
wczoraj dodałam kilkanaście konkursów. Miałam dodanych oficjalnie 12, wieczorem 11, a dzisiaj rano 9, a teraz mam 8 dodanych. Nawet nie mogę sprawdzić jakie konkursy przeszły pozytywną weryfikację.
Za parę minut będę miałą 2 i ponownie trzeba będzie szukać konkursów
Nie ogarniam tego emotka
0 0

pionas

#5777125 Napisano: 21.11.2013 10:07:59
koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

Wkurzają mnie te narzekania na forum.
A co wg Was znaczy jakość? Moja sąsiadka nic nigdy nie wygrała a przez te 2 dni zgarnęła już nagrody-dla Was to śmiecie a ona skacze z radości. Ale tak to jest jak ludziom za dobrze się powodzi-nie umieją się cieszyć z drobiazgów emotka
A może tak dodawać będziemy tylko konkursy gdzie są auta, kasa, wczasy-no bo po co śmieci, ech pazerność ludzka

A ja miałem to samo we wtorek... Podczas dodawania tego wszystkiego musiałem zrobić odpoczynek, wziąłem udział w konkursie na memo i wygrałem koszulkę emotka

"wyjadaczom" nie wystarczy zwykły konkurs, bo to za proste, ale dla nowicjusza to zachęta i motywacja do działania emotka
0 0

joan

#5777139 Napisano: 21.11.2013 10:24:03

A co wg Was znaczy jakość? Moja sąsiadka nic nigdy nie wygrała a przez te 2 dni zgarnęła już nagrody-dla Was to śmiecie a ona skacze z radości. Ale tak to jest jak ludziom za dobrze się powodzi-nie umieją się cieszyć z drobiazgów emotka
A może tak dodawać będziemy tylko konkursy gdzie są auta, kasa, wczasy-no bo po co śmieci,

Hehe, no właśnie - od sugerowania organizatorom, co chcielibyśmy wygrać, jest odpowiedni wątek. To nie moja wina, że nie w każdym konkursie do zgarnięcia są samochody albo karty przedpłacone. Do bazy każdy wpisuje to, co akurat wyszukał i o ile jest to konkurs, ma prawo się tam znaleźć.

Oprócz standardowo wymarzonych przeze mnie nagród, chciałabym wygrać " cenzurarele" typu: magnesik na lodówkę, szeleszcząca piłeczka, bilety na kabaret, zniżka do Pizzy Hut, mapa gór, odblaski... I oczywiście miniaturki kosmetyków, które można zabrać na wędrówki, a nie obciążają plecaka.
0 0

zaczytana-pola

#5777142 Napisano: 21.11.2013 10:27:05
pionas napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

A może tak dodawać będziemy tylko konkursy gdzie są auta, kasa, wczasy-no bo po co śmieci, ech pazerność ludzka

A ja miałem to samo we wtorek... Podczas dodawania tego wszystkiego musiałem zrobić odpoczynek, wziąłem udział w konkursie na memo i wygrałem koszulkę emotka

"wyjadaczom" nie wystarczy zwykły konkurs, bo to za proste, ale dla nowicjusza to zachęta i motywacja do działania emotka

Wiecie co... ja cieszę się nawet z książki. Jestem na forum już dość długo. Zdarza mi się wygrywać różne rzeczy, ale nawet t-shirt, czy książka sprawiają mi radość emotka I ciszę się, że takie konkursy też są do bazy dodawane.
0 0

Gość: rachel

#5777145 Napisano: 21.11.2013 10:28:43
Dzisiaj dzień życzliwości więc w tym wątku życze Wam i sobie żeby nikt tu dzisiaj nic nie pisał:))
0 0

joan

#5777148 Napisano: 21.11.2013 10:30:04

Wiecie co... ja cieszę się nawet z książki. Jestem na forum już dość długo. Zdarza mi się wygrywać różne rzeczy, ale nawet t-shirt, czy książka sprawiają mi radość emotka I ciszę się, że takie konkursy też są do bazy dodawane.

Z książek to akurat się nie cieszę, mam w domu kilkaset - o kilkaset za dużo emotka Ostatnio przez konkursy trochę nam ich przybyło i przybędzie, ale na szczęście są takie oto akcje emotka
http://www.kociez...=strona&site=240
0 0

Gość: postscript

#5777149 Napisano: 21.11.2013 10:31:39

emotka ja biorę udział tylko w takich z książkami. w innych i tak nie wygrywam, a czytam wszystko, co mi wpadnie w ręce i zawsze jest tego za mało. książki są super emotka
0 0

Gość: kot_z_klasa

#5777153 Napisano: 21.11.2013 10:35:50
Mnie najbardziej "wkurza" jakosc tych konkursow. Nagle zaroilo sie od takich, ktore rozpoczynaja sie 19.11, dodane zostany 20.11, a wygrywaja 3 pierwsze osoby. Albo teraz, trwa do 21.11. do 10:00, dodany zostal 10:04.
0 0

dzasmina

#5777158 Napisano: 21.11.2013 10:40:04
postscript śliczna ta Twoja czarnulka. Też od niedawna mam kota, ale przeżyłam wczoraj chwilę grozy jak przyłapałam go w klatce u chomika emotka a tyle razy tłumaczyłam - białej myszy nie ruszać! emotka
0 0

iwona0103

#5777159 Napisano: 21.11.2013 10:42:00
kot_z_klasa napisał(a):

Mnie najbardziej "wkurza" jakosc tych konkursow. Nagle zaroilo sie od takich, ktore rozpoczynaja sie 19.11, dodane zostany 20.11, a wygrywaja 3 pierwsze osoby. Albo teraz, trwa do 21.11. do 10:00, dodany zostal 10:04.

właśnie o to mi chodziło... bo ja też cieszę się z drobnostek emotka głównej nigdy nie wygrałam emotka
0 0

joan

#5777161 Napisano: 21.11.2013 10:43:45
dzasmina napisał(a):

postscript śliczna ta Twoja czarnulka. Też od niedawna mam kota, ale przeżyłam wczoraj chwilę grozy jak przyłapałam go w klatce u chomika emotka a tyle razy tłumaczyłam - białej myszy nie ruszać! emotka

Kotek się dziwował, że białe myszki widzi, to se sprawdzał, o co chodzi z tym całym chomikiem emotka

Ciągle powtarzam Mojemu, że statystycznie nie wypada mi kota nie posiadać, bo jak to tak - konkursowicz bez kota? emotka
0 0

#5777168 Napisano: 21.11.2013 10:53:18
dzasmina napisał(a):

dzasmina, moja piękna! czarnulka juz urosla, ale wciaz jest przeslodka. ma charakterek jak pan i pije herbate emotka
0 0

joan

#5777171 Napisano: 21.11.2013 10:58:30
koniczynka123 - jak Mojemu powiedziałam, że możemy oddać kilka kartonów książek i kupić JEDNĄ nową na kiermaszu, to Foch Roku emotka

Szkoda, że dziś ta cała akcja z życzliwością, chciałam załatwić pewną sprawę i wiem, że bez darcia japy się nie obędzie, no nic, przełożę na przyszły tydzień emotka

postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?" emotka
0 0

#5777173 Napisano: 21.11.2013 11:01:50
joan napisał(a):

postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?" emotka

spi ze mna. jak jest cieplo to w nogach, a jak zimno, to kladzie sie przy mojej glowie. o 4 nad ranem robi obchod mieszkania i wszystkich okien, a potem znowu sie kladzie i czeka, az wstane emotka jak tu takiej nie kochac?
0 0

marionzzz

#5777174 Napisano: 21.11.2013 11:05:24

joan napisał(a):

Z książek to akurat się nie cieszę, mam w domu kilkaset - o kilkaset za dużo emotka Ostatnio przez konkursy trochę nam ich przybyło i przybędzie, ale na szczęście są takie oto akcje emotka

Swietna inicjatywa, szkoda, że w moich regionach takich nie ma.
Mam też sporo książek,które tylko się kurzą a chętnie bym je gdzieś oddała. Moja biblioteka już nie chce ode mnie przyjmować bo je nie mieści emotka
A tak poza tematem. Sporo osób pisało, że chętnie zmieni forum. Jako, że dawniej sporo wygrywałam(wtedy jeszcze doceniano talent emotka byłam zapraszana na inne fora bo mogłam "sporo wnieść". W 2 byłam przez jakiś czas i więcej nie dam się namówić. To był dopiero Sajgon. Limit dodawanych konkursów, kupowanie gazet, itd-wyścig szczurów... Dopiero tutaj poczułam się normalnie i jak czytam te narzekania to mnie (wyjątkowo spokojną kobietę) szlag trafia.

Ps Ponieważ dziś Dzień życzliwości* życzę wszystkim marudzącym poczucia humoru i więcej radości emotka

u nas w bibliotece wystawili pusty regał z kartką "książka za darmo" i każdy kto ma książek w domu za dużo może je zostawić na tym regale - zazwyczaj znikają z niego jak gorące bułeczki emotka bardzo fajna inicjatywa-zostawiają ci co mają "za dużo" i zabierają ci co mają "za mało"może podrzućcie pomysł w swoich bibliotekach emotka ja parę razy znalazłam naprawdę dla mnie super pozycje
0 0

masza

#5777175 Napisano: 21.11.2013 11:05:45
postscript napisał(a):

joan napisał(a):

spi ze mna. jak jest cieplo to w nogach, a jak zimno, to kladzie sie przy mojej glowie. o 4 nad ranem robi obchod mieszkania i wszystkich okien, a potem znowu sie kladzie i czeka, az wstane emotka jak tu takiej nie kochac?

nie da się po prostu nie kochać emotka
0 0

dzasmina

#5777176 Napisano: 21.11.2013 11:06:16
joan powiedz Twojemu, że kocie wąsy są jak sejsmograf i że przyda Wam się taki czujnik bezpieczeństwa w razie trzęsienia ziemi lub innych takich emotka
0 0

masza

#5777177 Napisano: 21.11.2013 11:06:59
marionzzz napisał(a):

joan napisał(a):

Mam też sporo książek,które tylko się kurzą a chętnie bym je gdzieś oddała. Moja biblioteka już nie chce ode mnie przyjmować bo je nie mieści emotka
A tak poza tematem. Sporo osób pisało, że chętnie zmieni forum. Jako, że dawniej sporo wygrywałam(wtedy jeszcze doceniano talent emotka byłam zapraszana na inne fora bo mogłam "sporo wnieść". W 2 byłam przez jakiś czas i więcej nie dam się namówić. To był dopiero Sajgon. Limit dodawanych konkursów, kupowanie gazet, itd-wyścig szczurów... Dopiero tutaj poczułam się normalnie i jak czytam te narzekania to mnie (wyjątkowo spokojną kobietę) szlag trafia.

Ps Ponieważ dziś Dzień życzliwości* życzę wszystkim marudzącym poczucia humoru i więcej radości emotka

u nas w bibliotece wystawili pusty regał z kartką "książka za darmo" i każdy kto ma książek w domu za dużo może je zostawić na tym regale - zazwyczaj znikają z niego jak gorące bułeczki emotka bardzo fajna inicjatywa-zostawiają ci co mają "za dużo" i zabierają ci co mają "za mało"może podrzućcie pomysł w swoich bibliotekach emotka ja parę razy znalazłam naprawdę dla mnie super pozycje

u mnie można przynieść za darmo, ale kupić już za 1 zł emotka
0 0

zarania

#5777180 Napisano: 21.11.2013 11:11:58

joan napisał(a):

Książki zawsze można oddać do biblioteki w areszcie śledczym czy zakładzie karnym. Tam ich chyba nigdy nie ma za wiele. Moja biblioteka też chętnie przyjmuje książki, bo ma jeszcze trochę miejsca. A jeśli ktoś ma zbędne pozycje z bajkami w dobrym stanie to mógłby podesłać przedszkolu mojej córeczki. emotka
0 0