Wkurza mnie...

joan

#5777182 Napisano: 21.11.2013 11:12:46
postscript napisał(a):

joan napisał(a):

postscript - a gdzie śpi & do której godziny? Bo Mój mnie o to ciągle pyta i jeszcze "Po co kotu wąsy?" emotka

spi ze mna. jak jest cieplo to w nogach, a jak zimno, to kladzie sie przy mojej glowie. o 4 nad ranem robi obchod mieszkania i wszystkich okien, a potem znowu sie kladzie i czeka, az wstane emotka jak tu takiej nie kochac?

Takiej słodyczy nigdy dosyć! emotka

dzasmina napisał(a):

joan powiedz Twojemu, że kocie wąsy są jak sejsmograf i że przyda Wam się taki czujnik bezpieczeństwa w razie trzęsienia ziemi lub innych takich emotka

A żebyś wiedziała, że powiem, bo co on mi za pytania zadaje? Kazałam mu z tym zadzwonić do Pani Sumińskiej w czasie audycji "Wierzę w zwierze", ale spękał emotka
0 0

Gość: postscript

#5777184 Napisano: 21.11.2013 11:13:11
dzasmina napisał(a):

joan powiedz Twojemu, że kocie wąsy są jak sejsmograf i że przyda Wam się taki czujnik bezpieczeństwa w razie trzęsienia ziemi lub innych takich emotka

kocie wasy sa po to, zeby sie fajnie ruszaly, gdy kotek je emotka
0 0

joan

#5777185 Napisano: 21.11.2013 11:13:43
postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

kocie wasy sa po to, zeby sie fajnie ruszaly, gdy kotek je emotka

Będę Was zaraz cytowała emotka
0 0

Gość: postscript

#5777187 Napisano: 21.11.2013 11:14:32
joan napisał(a):

przydalby sie watek na forum dla kociarzy emotka
0 0

mama2006

#5777279 Napisano: 21.11.2013 13:25:21
Rzadko biorę udział w konkursach klikanych.
Teraz jednak się skusiłam, ale żeby być w grze klikam różnym forumowiczom w zamian za głos dla mnie. Dopiero teraz się okazało jak wiele osób oszukuje, zapewnia o tym że się odwdzięczy, że zagłosuje i ....cisza.
Jest wielu wspaniałych, uczciwych, lojalnych ale niestety mnie najbardziej wkurza oszustwo.
0 0

79magda

#5777288 Napisano: 21.11.2013 13:36:18
mama2006 napisał(a):

Teraz jednak się skusiłam, ale żeby być w grze klikam różnym forumowiczom w zamian za głos dla mnie. Dopiero teraz się okazało jak wiele osób oszukuje, zapewnia o tym że się odwdzięczy, że zagłosuje i ....cisza.
Jest wielu wspaniałych, uczciwych, lojalnych ale niestety mnie najbardziej wkurza oszustwo.

Masz 475 głos emotka i polecam - nigdy więcej emotka
0 0

avatea

#5777301 Napisano: 21.11.2013 13:51:26
mama2006 napisał(a):

Głosik ode mnie poszedł... Niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego: co dajesz to do ciebie wraca... emotka
http://www.youtub.../watch?v=nwAYpLVyeFU uszy do góry!
0 0

wrrrryyy

#5777332 Napisano: 21.11.2013 14:23:46
postscript napisał(a):

joan napisał(a):

przydalby sie watek na forum dla kociarzy emotka

Lepiej nic nie mówcie o kotach. Dzis miałem super pobudke przez mojego pchlarza. Złapał rano na balkonie sroke i wciągnął ją do domu. Ptaszysko narobiło tyle wrzasku, że obudziło cały dom a kota zamurowało, chyba był w szoku emotka
0 0

Gość: iskierka

#5777355 Napisano: 21.11.2013 15:03:54
Mój kiciuch pewnego razu wracał do domu ..takim pięknym galopem .Jakoś dziwnie wyglądał coś mu się koło pyszczka merdało.Kurdę myślę..inny kot go napadł może i ucieka.Przybiegł z bliżej .Z jednej strony jedno skrzydełko z drugiej strony paszczy drugie skrzydełko dynda . Złapałam kota i trzęse nim ....oddawaj tego ptaszka...wypluł "mojego" dzięciołka , który co roku przylatywał na słoninkę emotka Chyba nie przeżył bo już zimą nie przyleciał
0 0

Gość: barcza

#5777408 Napisano: 21.11.2013 16:34:18
cudaczek121 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Zamiast się wkurzać, spójrzcie na to z innej strony.
We wrześniu w bazie padł rekord- 1567 konkursów PRZEZ MIESIĄC!
A dzisiaj?
Nadesłano 517 konkursów.

szkoda, że ilość nie idzie w parze z jakością emotka

no właśnie.Poza tym myślę,że wiele konkursów identycznych z bazy się teraz będzie powtarzać, tylko pod różnymi tytułami emotka

Dziwne ,że nie wywalacie spamerów co nam pocztę zaśmiecają a tutaj nam dajecie ograniczenia nie wystarczy ,że wchodzimy na forum bo rozumie ,że za te reklamy co na każdym kroku sa na forum to macie profity tak i to od wejścia na stronkę to chyba wy zarabiacie na tych reklamach . Co do konkursów to i tak fajnych jak ktoś chce to i tak nie da a podobno najfajniejsze to przetrzymujecie dla swoich albo dajecie z dużym opóźnieniem to tyle na temat .
0 0

pionas

#5777439 Napisano: 21.11.2013 17:38:56
barcza, a skąd my mamy wiedzieć kto Wam pw śle? Od tego jest opcja zablokowania danej osoby...
Co do profitów, to nie są duże, serwer kosztuje, każdy to traktuje hobbistycznie, każdy ma inne życie, inną pracę.
Być może da się dużo zarobić, nie wiem, nie znam się na marketingu, gdyby tak było to być może strona teraz wyglądałaby całkiem inaczej...
Co do przetrzymywania konkursów to jak jest jakieś zgłoszenie to staram się dodać je jak najszybciej, nic nie przetrzymuję (no teraz było bardzo dużo zgłoszeń stąd takie opóźnienie). Sam osobiście bardzo mało gram w konkursy, bo nie mam na to czasu, poza tym nie umiem dobrze pisać, a w takich są najlepsze i najciekawsze nagrody emotka
0 0

#5777453 Napisano: 21.11.2013 18:00:48
Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy.
0 0

kalisto1986

#5777458 Napisano: 21.11.2013 18:21:44
barcza napisał(a):

Nie gram dużo bo pracuje i nie mam czasu ale jak cos wygram to wchodzę na forum żeby sprawdzić czy dzwonili lub czy są już nagrody a nie mam czasu dodać konków bo ze strony sklepów daja rano ja w pracy a też siedzieć i szukać nie mam bardzo czasu bo dom małe dziecko .zamykać np. TESCO to przesada konek jest na ich stronie dla każdego a żeby sprawdzić czy dotarła nagroda blokować .W opisowe mało gram bo brak talentu . Kiedyś na forum było miło przyjemna atmosfera nawet czasem ktoś powiedział jak wygrał pomógł te czasy bezpowrotnie minęły a i atmosfera inna wymawianie ile kto i co wygrał a teraz takie zakazy.

barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów emotka Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.

Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.

0 0

#5777462 Napisano: 21.11.2013 18:29:27
kalisto1986 napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza, czy to potrafisz czytać ze zrozumieniem jak ktoś piszę po co jest ta blokada ?
To nie jest zablokowane po to, żebyś Ty nie mogła zobaczyć, czy ktoś dzwoni, nie jest to też zrobione, po to, żeby administrator miał więcej roboty z dodawaniem konkursów emotka Blokada została wprowadzona min po to, żeby nie panoszyły się po forum takie osoby jak ostatnio choćby w wątku biedronka. Serio 3 konkursy to jest dużo ? Tłumaczyło to już kilka osób, znalezienie 3 konkursów to jest chwilka, gdybyś chciała słuchać kogokolwiek rad to byś dawno miała 3 na "liczniku", więcej czasu zajmuje jęczenie jaki to świat jest zły. Mase osób zamiast pierdzielić jaki to świat niesprawiedliwy po prostu dodało konkursu i nie mieli z tym problemu. Dużo osób rozumie po co ta blokada, tylko kilka musi robić wielki szum na forum, bo inaczej byłoby za słodko.

Tak kiedyś na forum była fajna atmosfera, sama pamiętam tą radość, jak można było się pochwalić w mdw wygraną bez obaw, że ktoś zepsuje tą chwile, ale minęło to bezpowrotnie min przez to, że każdy mógł wejść, czytać, a później wylewać swój jad.

zostaje przy swoim zdaniu dla mnie to będzie zaśmiecanie forum bzdurnymi konkami.

0 0

staszek

#5777474 Napisano: 21.11.2013 18:57:35
barcza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

barcza napisał(a):

zostaje przy swoim zdaniu dla mnie to będzie zaśmiecanie forum bzdurnymi konkami.

ale one mogą być bzdurne dla Ciebie, dla mnie, ale są ludzie, dla których są godne zainteresowania i będą w nie grać, a co więcej wygrywać. I o to chyba też chodzi emotka
0 0

tereniagno

#5777484 Napisano: 21.11.2013 19:21:22
anta napisał(a):

wczoraj dodałam kilkanaście konkursów. Miałam dodanych oficjalnie 12, wieczorem 11, a dzisiaj rano 9, a teraz mam 8 dodanych. Nawet nie mogę sprawdzić jakie konkursy przeszły pozytywną weryfikację.
Za parę minut będę miałą 2 i ponownie trzeba będzie szukać konkursów
Nie ogarniam tego emotka

Wczoraj dodałam 3 konkursy,a zaliczony tylko 1,nie wyświetliło,żadnego komunikatu,że jest już w bazie.Nie wiem na czym to polega emotka
0 0

Gość: saintpaulia

#5777523 Napisano: 21.11.2013 20:31:04
A o co chodzi z tą biedronką?
mogę prosic o komentarz?, nic tam w watku nie doczytałam
0 0

ziolko

#5777575 Napisano: 21.11.2013 21:56:14
saintpaulia napisał(a):

jedna osoba świeżo zarejestrowana weszła i narobiła dymu wynosząc różne informacje na profil organizatora na fb

0 0

Gość: loczeq

#5777576 Napisano: 21.11.2013 21:58:27
ziolko napisał(a):

saintpaulia napisał(a):

jedna osoba świeżo zarejestrowana weszła i narobiła dymu wynosząc różne informacje na profil organizatora na fb

tak jakby organizatorzy sami tu nie zaglądali i nie wiedzieli co w trawie piszczy emotka
0 0

Gość: saintpaulia

#5777600 Napisano: 21.11.2013 22:27:47
aha, dzięki, pewnie ktoś się poczuł niedoceniony że nie wygrał
0 0