Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
Poczytajcie sobie listy do Mikolaja w konkursie Faktu
Super sa!
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
cudaczek121
Postów 6774
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: amif
Gość: boom30
Zaręba, hmmm dziwne bo to bardzo konkursowe nazwisko i troche nie pasuje stwierdzenie "nic nie wygrałam"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu mężowi ostatnio często blokują ,twierdząc ze z jego skrzynki wysłano spam i pewnie została zaatakowana Cieżko uwierzyć,ale nie będę z nimi sie kłócić.:) ,ale on cały czas mówi ..to przez te twoje konkursy
Tak czy siak tez mnie wkurza łonet
cudaczek121
Postów 6774
Punkty karne 2
Konkursy dodane
nazwisko osoby, którą zapewne masz na myśli pisze się przez "em", więc bardzo Cię proszę nie obrażaj ludzi
zezowaty_kot
Postów 2790
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: koza.k90
szybka ocena sytuacji i bieg do poprzedniego sklepu, gdzie robiłam zakupy przed 3 godzinami i gdzie według wszelkich znaków na niebie i ziemi feralna karta została
zaniepokoiło mnie, że karta była już podobno w biurze, ktoś po nią chodził i nawet mnie nie wylegitymowano
równie dobrze przecież mógł przyjść ktoś, kto usłyszał rozmowę w autobusie, przez telefon, gdziekolwiek
przy okazji wieczorem dowiaduję się, że dzisiaj kilka znajomych osób miało w tym samym sklepie podobną przygodę z kartami podczas płatności zbliżeniowej
kasjerki mają terminal zbliżeniowy za kasą i podają klientowi paragon oraz wydruk z terminala, karta przez przypadek zostaje
czy to jednak przypadek ???
mam nadzieję, że blokada karty pomoże i nikt na żadną kopię nie będzie robił transakcji zbliżeniowych
zapomnieć czegoś - rzecz ludzka, ale żeby co piąty klient o karcie zapominał ???
to już nie mieści mi się w głowie
Gość: bruce
Gość: koza.k90
Ale chyba do rana nie zasne
Też mi to wygląda podejrzanie, bo chodzi o karty zbliżeniowe
A jedna ze znajomych nawet 2 karty posiala w tym sklepie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bruce
To dobrze!
W temacie - bardzo mnie wkurza, że chciałam Wam dziś w topie "Teraz..." opisać konkurs SMS-owy "Dziennika Zachodniego" (śląskie, lokalny, cotygodniowy), bo są ciekawe nagrody (np. bilety na Bajm czy "Jezioro łabędzie" oraz tradycyjnie do kin), a tu klapa - organizator zapomniał wydrukować zasady konkursu; wprawdzie podejrzewam, że się nie zmieniły i treść SMS-a zgłoszeniowego jest taka sama, ale gwarantować tego nie mogę. Dzwoniłam tam, nikogo oczywiście nie ma od 9.00, zgłosiłam do sekretariatu, aby najwyżej zamieścili na FB, bo przecież konkurs trwa od 9.00 tylko do 13.00!
cudaczek121
Postów 6774
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wkurzył mnie dziś od rana ojciec będący zarazem szefem
isiulka
Postów 3466
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A żeby jeszcze uczcić piątek 13 to jeszcze zepsuł mi się moj główny komputer , od tak ;(
Gość: amif
Gość: ksantypa
mam to samo -gram i albo za późno albo źle odpowiem
Anita26
Postów 531
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: maksior88
luko922
Postów 4865
Data rejestracji 05.08.2010