Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#5790484 Napisano: 12.12.2013 09:33:20
O majtach dobre!
Poczytajcie sobie listy do Mikolaja w konkursie Faktu emotka
Super sa!
0 0

dochaaa

#5790942 Napisano: 12.12.2013 14:50:14
eciepecie napisał(a):

emotka emotka
http://www.sfora....li-go-gwalcic-a62562
emotka emotka
Para gejów zgotowała piekło adoptowanemu chłopcu. Przez cztery lata wykorzystywali seksualnie swojego synka. Nie koniec na tym: za pieniądze pozwalali go gwałcić także innym mężczyznom.

I niech mnie ktoś przekona, że trzeba dać związkom homoseksualnym prawo do adopcji. Never! emotka

po przeczytaniu artykulu poplakalam sie, oni adoptowali tego malca kiedy mial 2 latka? Boooze ja takiego malucha mam obok siebie radosnie sie bawiacego nie wyobrazam sobie jak mozna takiemu dziecku zrobic takie okropienstwo emotka
0 0

cudaczek121

#5790964 Napisano: 12.12.2013 15:11:25
Wkurzyłam się, bo dostałam dziś za ankietę z panelu Ibis tylko 10 punktów i nadal brakuje mi 15, aby zamienić na bon do merlina lub doładowanie emotka W ogóle jestem dziś tak rozdrażniona od rana,że hej emotka
0 0

Gość: amif

#5791108 Napisano: 12.12.2013 17:31:01
wkurzyłam się na swoja drukarkę, kupiłam pierwszy raz zamienniki, włożyłam , a ta nie widzi tuszu, a drukarke potrzebuję na wczoraj emotka
0 0

Gość: boom30

#5791268 Napisano: 12.12.2013 21:07:21
asante napisał(a):

79magda napisał(a):

asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka

"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.

Zaręba, hmmm dziwne bo to bardzo konkursowe nazwisko i troche nie pasuje stwierdzenie "nic nie wygrałam" emotka
0 0

maria1980

#5791271 Napisano: 12.12.2013 21:14:21
isiulka napisał(a):

martunik3 napisał(a):

wkurza mnie poczta na onecie, która nie działa emotka emotka

mnie tez , ostatnio czesto im sie to zdarza emotka

Mojemu mężowi ostatnio często blokują ,twierdząc ze z jego skrzynki wysłano spam i pewnie została zaatakowana Cieżko uwierzyć,ale nie będę z nimi sie kłócić.:) ,ale on cały czas mówi ..to przez te twoje konkursy emotka
Tak czy siak tez mnie wkurza łonet emotka
0 0

cudaczek121

#5791289 Napisano: 12.12.2013 21:34:41
boom30 napisał(a):

asante napisał(a):

79magda napisał(a):

asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka

"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.

Zaręba, hmmm dziwne bo to bardzo konkursowe nazwisko i troche nie pasuje stwierdzenie "nic nie wygrałam" emotka

nazwisko osoby, którą zapewne masz na myśli pisze się przez "em", więc bardzo Cię proszę nie obrażaj ludzi emotka
0 0

zezowaty_kot

#5791293 Napisano: 12.12.2013 21:36:05
Wkurza mnie jeżdżenie na sprawy do sądu, czekanie kilka godzin tylko po to żeby dowiedzieć się, że nie zdążą przesłuchać. Albo żeby okazało się, że szanowny Pan Oskarżony nie raczył się znów stawić! Motyla noga! 5 rok już! emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5791331 Napisano: 12.12.2013 22:45:09
wkurzyłam się dziś na maksa, gdy podczas małych zakupów konkursowych nagle okazało się, że nie mam karty w portfelu

szybka ocena sytuacji i bieg do poprzedniego sklepu, gdzie robiłam zakupy przed 3 godzinami i gdzie według wszelkich znaków na niebie i ziemi feralna karta została

zaniepokoiło mnie, że karta była już podobno w biurze, ktoś po nią chodził i nawet mnie nie wylegitymowano
równie dobrze przecież mógł przyjść ktoś, kto usłyszał rozmowę w autobusie, przez telefon, gdziekolwiek

przy okazji wieczorem dowiaduję się, że dzisiaj kilka znajomych osób miało w tym samym sklepie podobną przygodę z kartami podczas płatności zbliżeniowej

kasjerki mają terminal zbliżeniowy za kasą i podają klientowi paragon oraz wydruk z terminala, karta przez przypadek zostaje

czy to jednak przypadek ???

mam nadzieję, że blokada karty pomoże i nikt na żadną kopię nie będzie robił transakcji zbliżeniowych

zapomnieć czegoś - rzecz ludzka, ale żeby co piąty klient o karcie zapominał ???
to już nie mieści mi się w głowie
0 0

Gość: bruce

#5791338 Napisano: 12.12.2013 22:55:17
koza.k90 napisał(a):

przy okazji wieczorem dowiaduję się, że dzisiaj kilka znajomych osób miało w tym samym sklepie podobną przygodę z kartami podczas płatności zbliżeniowej

kasjerki mają terminal zbliżeniowy za kasą i podają klientowi paragon oraz wydruk z terminala, karta przez przypadek zostaje

czy to jednak przypadek ???

zapomnieć czegoś - rzecz ludzka, ale żeby co piąty klient o karcie zapominał ???
to już nie mieści mi się w głowie

emotka To mi wygląda na świadome oszustwo, w dodatku zakrojone na szeroką skalę! emotka A zdążyłaś chociaż na czas zablokować?
0 0

Gość: koza.k90

#5791348 Napisano: 12.12.2013 23:10:13
Zablokowalam od razu po powrocie do domu

Ale chyba do rana nie zasne

Też mi to wygląda podejrzanie, bo chodzi o karty zbliżeniowe

A jedna ze znajomych nawet 2 karty posiala w tym sklepie
0 0

Gość: bruce

#5791419 Napisano: 13.12.2013 09:42:52
koza.k90 napisał(a):

Zablokowalam od razu po powrocie do domu
Ale chyba do rana nie zasne
Też mi to wygląda podejrzanie, bo chodzi o karty zbliżeniowe
A jedna ze znajomych nawet 2 karty posiala w tym sklepie

To dobrze! emotka Bądź dobrej myśli, na pewno nic złego się nie stanie, bo zorientowałaś się na szczęście stosunkowo szybko. emotka
W temacie - bardzo mnie wkurza, że chciałam Wam dziś w topie "Teraz..." opisać konkurs SMS-owy "Dziennika Zachodniego" (śląskie, lokalny, cotygodniowy), bo są ciekawe nagrody (np. bilety na Bajm czy "Jezioro łabędzie" oraz tradycyjnie do kin), a tu klapa - organizator zapomniał wydrukować zasady konkursu; wprawdzie podejrzewam, że się nie zmieniły i treść SMS-a zgłoszeniowego jest taka sama, ale gwarantować tego nie mogę. Dzwoniłam tam, nikogo oczywiście nie ma od 9.00, zgłosiłam do sekretariatu, aby najwyżej zamieścili na FB, bo przecież konkurs trwa od 9.00 tylko do 13.00! emotka
0 0

cudaczek121

#5791441 Napisano: 13.12.2013 10:42:27
Ja nie mam zaufania do tych kart zbliżeniowych.Gdy płacę swoją kartą tradycyjną w sklepie na pytanie ekspedientki-zbliżeniowo czy z pinem będzie płacone, zawsze odpowiadam: normalnie,nie zbliżeniowo proszę pani/pana.
Wkurzył mnie dziś od rana ojciec będący zarazem szefem emotka Mam do napisania dość nietypową, ciężką umowę i poprosił mnie do swojego gabinetu,aby omówić tą umowę. Zaczyna przeglądać papiery jej dotyczące, które przygotowałam mu w foliówce.Po chwili zaczyna się na cały głos wydzierać: Kaśka, emotka zgubiłaś dokument, ja cię normalnie zabiję emotka Tłumaczę mu,że już zaczęłam pisać tę umowę i wszystko było, niech się przestanie denerwować i jeszcze raz przejrzy dokumenty. Zaproponowałam nawet,żeby mi oddał foliówkę, to sama znajdę.Odmówił i kazał mi,żebym lepiej dokładnie przeszukała swoje biurko.No to zaczęłam wszystko wyjmować z szuflady.Po kilku minutach, woła mnie z powrotem.Okazało się,że miał ten wypis i wyrys z mapy ewidencyjnej gruntów pod własną ręką i tego nie zauważył emotka Nie pierwszy raz się zdarza niestety sytuacja,że ojciec każe swoim pracownicom szukać czegoś,więc przewracamy wszystko do góry nogami, po czym przychodzi z głupim uśmieszkiem na twarzy,że jednak ma u siebie i przeprasza emotka
0 0

isiulka

#5791638 Napisano: 13.12.2013 13:58:00
No ja właśnie dzięki płatności zbliżeniowej dostałam karę na dzień dobry, bo pieniadze zakesiegowało mi dopiero po 6 dniach, i okazało się, że jestem na minusie i tadaa kara za nieregulaminową transakcję + 25 zł za wysłanie listu (który nawet nie dotarł bo był wysłany na zły adres) .

A żeby jeszcze uczcić piątek 13 to jeszcze zepsuł mi się moj główny komputer , od tak ;(
0 0

Gość: amif

#5791663 Napisano: 13.12.2013 14:27:14
Tymbark mnie wkurza na fb, nie mogę tej cho.. poduszki trafić emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5791677 Napisano: 13.12.2013 14:40:55
amif napisał(a):

Tymbark mnie wkurza na fb, nie mogę tej cho.. poduszki trafić emotka

mam to samo -gram i albo za późno albo źle odpowiem
0 0

Anita26

#5791686 Napisano: 13.12.2013 14:50:53
wkurzyłam się dziś niemiłosiernie na faceta i na sklepy, w których nic nie ma konkretnego poza cenami oczywiście, a ten mój niby doradca to już nawet pisać mi się nie chce i wróciłam zamiast z pięknymi kozaczkami to z popsutym humorem emotka
0 0

Gość: maksior88

#5791707 Napisano: 13.12.2013 15:10:00
Wkurza mnie ze taka konkursowa susza u mńie, może wpis tutaj to odczaruje ....
0 0

luko922

#5791740 Napisano: 13.12.2013 15:50:25
Wkurza mnie SMOLAR :X
0 0

vickichelm

#5791752 Napisano: 13.12.2013 16:10:54
wkurzają mnie niezdecydowane osoby... po kilka razy pytają się o jedna i tą samą rzecz sa wielce zainetresowane i g.... z tego wychodzi masakra. Nie rozumiem po co bić piane i zawracać komuś gitarę emotka Nie chcesz się wymieniać, kupic to nie strzep jezyka... Kilka razy pisać co i jak na darmo bo jak przyjdzie co do czego to i tak dana osoba albo raczy odpisac co i jak albo pozostawia wiadomosc bez odpowiedzi i za jakiś czas znów zawraca tyłek emotka
0 0