Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3465
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Aby brać udział w ich konkursach to trzeba mieć u nich poczte.
Problem w tym, że czasami maile z informacja o wygranej nie dochodzą, ale na szczęście przypominają drugi raz po kilku dniach o odeslaniu danych
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozstrzygnięcie konkursu „Wygraj podróż na Wyspy Kanaryjskie”.
Bardzo dziękujemy WSZYSTKIM, którzy wzięli udział w konkursie i w odpowiedzi na pytanie konkursowe „Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy zaprosić na Wyspy Kanaryjskie” podzielili się z nami swoją argumentacją.
Powodzenie konkursu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, ale jeszcze bardziej zaskoczyły nas Państwa odpowiedzi! Większość z nich była bardzo osobista, w wielu widać było dużą wiedzę o Hiszpanii i o Wyspach Kanaryjskich w szczególności. Odpowiedzi przybierały różne formy literackie, i nie tylko! Stworzyli Państwo mnóstwo historii, kilkanaście wierszy, jedną notatkę policyjną, ktoś załączył kolaż zdjęciowy, ktoś inny krótki filmik a ktoś wpadł na niesamowity pomysł i przysłał nam na tacy wielkie serce z wyrzeźbioną odpowiedzią – brawo!
Prawdę mówiąc argumenty wszystkich były przekonujące i zasługiwały na nagrodę.
Zwycięzca jest jednak tylko jeden i zostaje nim….. pan Jakub z Gdańska.
I jeszcze Organizator się cieszy,że dostał tyle świetnych załączników
Jak mnie to wkurza...
Mało-ponoć było ograniczenie w ilości znaków.
isiulka
Postów 3465
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Była koleżanka na forum która zapoczątkowała te laurki, czy jest choć jedna osoba (grająca wg zasad) mogąca pochwalić się tyloma wygranymi samochodami?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
myszania
Postów 691
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 2
http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kody można było wpisywać do końca listopada, a wybierać nagrody za punkty do 15 grudnia. Każdy, kto był zarejestrowany w klubie velvet, otrzymał mejla z tymi dwoma datami.
Jestem radosna jak wiosna!
petunija1
Postów 2507
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka wiem...,ale i tak mnie to irytuje.
joan
Postów 18643
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
szczupak
Postów 838
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8819
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja dzisiaj usłyszałam argumentację od organizatora w podobnej sprawie że uczestnik wykazał się wyjątkową oryginalnością i to właśnie sprawiło że zasłużył bardziej niż inni na nagrodę
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dlatego nie dziwię się, że w urnie pewnego Polomarketu też było coś więcej aniżeli tylko zwykłe kupony.
Mam tylko nadzieję, że wielkość zgłoszenia nie przesądzi o miejscu na liście zwycięzców.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
petunija1
Postów 2507
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
myszania
Postów 691
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 2
W konku Nivea w filmiku laska wsadzila film z ledwo zyjącą babcią
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.
Gość: pewnastudentka
Gość: bruce
Przykro mi, Efelinkaaa. Nie wiem, czy akurat tu na forum o tym pisałam, ale ja np. kilka lat temu dowiedziałam się ze zdumieniem (napisano do mnie PW na FB), że właśnie na Facebook'u mam podwójny profil! I na dodatek ktoś, podszywający się pode mnie, zbierał głosy na swoje zgłoszenia konkursowe, podając moje dane!
anialistopad
Postów 14154
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
henkela i odliczyli jakis rabat ,zamiast 35 mam 34 ,57 ,nie pokapowal sie,bo kupowal tez inne produkty,ale mnie wkurzyli tym
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: iwonciaaa
Mnie też to wkurza
Ile to już historii przeczytałam : chcę wygrać bransoletkę, bo mam chore dziecko - uzasadnienie mistrz.
Potrzebuję Waszej bielizny, bo zostawił mnie mąż, bo nosiłam wielkie majty, to teraz chcę nowe