Wkurza mnie...

isiulka

#5790135 Napisano: 11.12.2013 15:25:28
luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

martunik3 napisał(a):

wkurza mnie poczta na onecie, która nie działa emotka emotka

mnie tez , ostatnio czesto im sie to zdarza emotka

Dziwię się ludziom zawsze, że mają tam pocztę. Najgorsza z możliwych. emotka

Aby brać udział w ich konkursach to trzeba mieć u nich poczte.
Problem w tym, że czasami maile z informacja o wygranej nie dochodzą, ale na szczęście przypominają drugi raz po kilku dniach o odeslaniu danych emotka
0 0

petunija1

#5790137 Napisano: 11.12.2013 15:26:34

Rozstrzygnięcie konkursu „Wygraj podróż na Wyspy Kanaryjskie”.

Bardzo dziękujemy WSZYSTKIM, którzy wzięli udział w konkursie i w odpowiedzi na pytanie konkursowe „Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy zaprosić na Wyspy Kanaryjskie” podzielili się z nami swoją argumentacją.
Powodzenie konkursu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, ale jeszcze bardziej zaskoczyły nas Państwa odpowiedzi! Większość z nich była bardzo osobista, w wielu widać było dużą wiedzę o Hiszpanii i o Wyspach Kanaryjskich w szczególności. Odpowiedzi przybierały różne formy literackie, i nie tylko! Stworzyli Państwo mnóstwo historii, kilkanaście wierszy, jedną notatkę policyjną, ktoś załączył kolaż zdjęciowy, ktoś inny krótki filmik a ktoś wpadł na niesamowity pomysł i przysłał nam na tacy wielkie serce z wyrzeźbioną odpowiedzią – brawo!
Prawdę mówiąc argumenty wszystkich były przekonujące i zasługiwały na nagrodę.
Zwycięzca jest jednak tylko jeden i zostaje nim….. pan Jakub z Gdańska.

I jeszcze Organizator się cieszy,że dostał tyle świetnych załączników
Jak mnie to wkurza...
Mało-ponoć było ograniczenie w ilości znaków. emotka
0 0

isiulka

#5790143 Napisano: 11.12.2013 15:33:44
Petunija, prawda jest taka, że tym rzeźbieniem , laurkami, filmikami wygrywa się główne nagrody. I można się obrażać, pisać reklamacje i oburzać, ale liczy się nagroda a nie to w jaki sposób się ją zdobędzie. Oczywiście są zwolennicy teorii ", nie ważne co, ważne w jaki sposób wygrywasz", ale to Ci drudzy częściej jeżdżą na wakacje nowymi samochodami emotka Mi osobiście nie chce się kleić ale już zdążyłam się przyzwyczaić i dopóki te laurki się nie przejedzą, to niestety będą wygrywać.
Była koleżanka na forum która zapoczątkowała te laurki, czy jest choć jedna osoba (grająca wg zasad) mogąca pochwalić się tyloma wygranymi samochodami?
0 0

myszania

#5790144 Napisano: 11.12.2013 15:35:35
Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA
0 0

radosna

#5790146 Napisano: 11.12.2013 15:39:12
edi999a napisał(a):

wkurza mnie klub velvet- po zalogowaniu powinno pojawić się pole do wpisania kodu - ale pola tego nie ma... szukam go wszędzie, ale go nie widzę emotka

Kody można było wpisywać do końca listopada, a wybierać nagrody za punkty do 15 grudnia. Każdy, kto był zarejestrowany w klubie velvet, otrzymał mejla z tymi dwoma datami.
0 0

petunija1

#5790148 Napisano: 11.12.2013 15:40:55
isiulka napisał(a):

Petunija, prawda jest taka, że tym rzeźbieniem , laurkami, filmikami wygrywa się główne nagrody. I można się obrażać, pisać reklamacje i oburzać, ale liczy się nagroda a nie to w jaki sposób się ją zdobędzie. Oczywiście są zwolennicy teorii ", nie ważne co, ważne w jaki sposób wygrywasz", ale to Ci drudzy częściej jeżdżą na wakacje nowymi samochodami emotka Mi osobiście nie chce się kleić ale już zdążyłam się przyzwyczaić i dopóki te laurki się nie przejedzą, to niestety będą wygrywać.
Była koleżanka na forum która zapoczątkowała te laurki, czy jest choć jedna osoba (grająca wg zasad) mogąca pochwalić się tyloma wygranymi samochodami?

isiulka
wiem...,ale i tak mnie to irytuje. emotka
0 0

joan

#5790155 Napisano: 11.12.2013 15:54:48
isiulka - jakoś się czuję wywołana do tablicy emotka Mogę jedynie napisać, że całkowicie się z Tobą nie zgadzam emotka A co laurek, to cóż, jest, jak zawsze, czyli świat będzie taki, jakim go ukształtujemy emotka
0 0

szczupak

#5790158 Napisano: 11.12.2013 16:00:42
a mnie wkurza że od trzech dni czekam na kuriera z przesyłką od merlina, nic nie wygrałam, muszę siedzieć do 18 w pracy i mąż który ma wolne i nic w domu nie robi, tylko sobie w łeb strzelić, żeby mieć troche spokoju emotka
0 0

notta

#5790159 Napisano: 11.12.2013 16:03:01
isiulka napisał(a):

ja dzisiaj usłyszałam argumentację od organizatora w podobnej sprawie że uczestnik wykazał się wyjątkową oryginalnością i to właśnie sprawiło że zasłużył bardziej niż inni na nagrodę emotka
0 0

zarania

#5790160 Napisano: 11.12.2013 16:03:11
petunija1 napisał(a):

Rozstrzygnięcie konkursu „Wygraj podróż na Wyspy Kanaryjskie”.

Bardzo dziękujemy WSZYSTKIM, którzy wzięli udział w konkursie i w odpowiedzi na pytanie konkursowe „Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy zaprosić na Wyspy Kanaryjskie” podzielili się z nami swoją argumentacją.
Powodzenie konkursu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania, ale jeszcze bardziej zaskoczyły nas Państwa odpowiedzi! Większość z nich była bardzo osobista, w wielu widać było dużą wiedzę o Hiszpanii i o Wyspach Kanaryjskich w szczególności. Odpowiedzi przybierały różne formy literackie, i nie tylko! Stworzyli Państwo mnóstwo historii, kilkanaście wierszy, jedną notatkę policyjną, ktoś załączył kolaż zdjęciowy, ktoś inny krótki filmik a ktoś wpadł na niesamowity pomysł i przysłał nam na tacy wielkie serce z wyrzeźbioną odpowiedzią – brawo!
Prawdę mówiąc argumenty wszystkich były przekonujące i zasługiwały na nagrodę.
Zwycięzca jest jednak tylko jeden i zostaje nim….. pan Jakub z Gdańska.

I jeszcze Organizator się cieszy,że dostał tyle świetnych załączników
Jak mnie to wkurza...
Mało-ponoć było ograniczenie w ilości znaków. emotka

I dlatego nie dziwię się, że w urnie pewnego Polomarketu też było coś więcej aniżeli tylko zwykłe kupony. emotka
Mam tylko nadzieję, że wielkość zgłoszenia nie przesądzi o miejscu na liście zwycięzców. emotka
0 0

asantesana

#5790161 Napisano: 11.12.2013 16:06:13
myszania napisał(a):

Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...
0 0

ciasssteczko

#5790164 Napisano: 11.12.2013 16:07:23
rzekomą "oryginalność" laurek i dodatków zaserwowanych w linkach łatwo spalić wysyłając do organizatorów zapytania, czy przyjmują takie pierdoły - osobiście pytam mailem lub telefonicznie za każdym razem, kiedy przymierzam się do jakiegoś konkursu tego typu i przynajmniej się potem nie wkurzam (a przy okazji wiem, kto z organizatorów jest/nie jest bazarowym badziewiarzem emotka ) emotka
0 0

petunija1

#5790169 Napisano: 11.12.2013 16:14:24
asante napisał(a):

myszania napisał(a):

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...

emotka bez komentarza. emotka
0 0

79magda

#5790174 Napisano: 11.12.2013 16:20:15
asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka
0 0

myszania

#5790179 Napisano: 11.12.2013 16:26:09
Co racja to racja.
W konku Nivea w filmiku laska wsadzila film z ledwo zyjącą babcią emotka leżącą w szpitalu i mamroczącą coś pod nosem. Makabra.
0 0

asantesana

#5790189 Napisano: 11.12.2013 16:37:02
79magda napisał(a):

asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka

"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.
0 0

Gość: pewnastudentka

#5790208 Napisano: 11.12.2013 16:52:59
moim zdaniem o zgłoszenie w chocolissimo jest całkiem sympatyczne - lekko napisane, z przymrużeniem oka, a nie typowe żalenie się w stylu: "jestem taki biedny, nigdy nic nie wygrałem, zlitujcie się nade mną bo dalsze moje życie nie będzie miało sensu". Po Waszych komentarzach spodziewałam się zobaczyć coś gorszego emotka
0 0

Gość: bruce

#5790331 Napisano: 11.12.2013 21:12:04
magnus napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Chamstwo ludzi... ich podłość. Ktoś się pode mnie podszył (ukradł zdjęcie, założył profil o takim samym imieniu i nazwisku) tylko po to by naubliżać innej osobie. Po prostu szkoda słów. Zero nie człowiek. Totalne dno.

Zgłoś do usunięcia fałszywy profil. Już ktoś pisał,ze jest "podwójny".
Chamstwo i tyle emotka , zdjęcia często kradli i kradną na FB ale profile to już szczyt emotka

Przykro mi, Efelinkaaa. Nie wiem, czy akurat tu na forum o tym pisałam, ale ja np. kilka lat temu dowiedziałam się ze zdumieniem (napisano do mnie PW na FB), że właśnie na Facebook'u mam podwójny profil! I na dodatek ktoś, podszywający się pode mnie, zbierał głosy na swoje zgłoszenia konkursowe, podając moje dane! emotka Byłam w sporym szoku! Zgłosiłam to, ale pewnie takich oszustów jest dużo więcej. Nawet nie dodaję, jak mnie to wówczas wkurzyło! emotka
0 0

anialistopad

#5790465 Napisano: 12.12.2013 08:44:58
czy w polo moge zwrocic zakupione produkty? Wczoraj mezus kupowal na konkurs
henkela i odliczyli jakis rabat ,zamiast 35 mam 34 ,57 ,nie pokapowal sie,bo kupowal tez inne produkty,ale mnie wkurzyli tym
0 0

Gość: iwonciaaa

#5790473 Napisano: 12.12.2013 09:16:45
asante napisał(a):

79magda napisał(a):

asante napisał(a):

myszania napisał(a):

"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.

Mnie też to wkurza emotka ale cóż można poradzić.
Ile to już historii przeczytałam : chcę wygrać bransoletkę, bo mam chore dziecko - uzasadnienie mistrz.
Potrzebuję Waszej bielizny, bo zostawił mnie mąż, bo nosiłam wielkie majty, to teraz chcę nowe emotka

0 0