Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kaszel i katar u dzieciaków
Amamy takie fajne plany weekendowe
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale faktycznie ta galeria konkursowa woła o pomstę do nieba
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: polarniczka
polecam dla starszych gorąca herbata z miodem, cytryną i z prądem a dla młodszych gorąca herbata z sokiem, miodem i cytryną...dla wszystkich porcja czosnku i do łóżek...rano wstaniecie w lepszych nastrojach...u mnie się sprawdziło ostatnio
Gość: katrin22
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
dziekuje, kurujemy się jak możemy
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam podobną opinię odnośnie tego konkursu
The ultimate inspiration is the deadline
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co z tego, że towar jest 1/3-1/2 tańszy, skoro ktoś może zaproponować jeszcze niższą cenę??
A może powinnam wystawiać towar z ofertą dopłaty??? Np. sprzedam portfel z dopłatą 100 zł
Co robicie w takiej sytuacji?? przyjmujecie ofertę? odpisujecie w ogóle?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też zazwyczaj mam "oferty nie do odrzucenia", czasem odpisuję (pralka warta 1000zł, wystawiona za 650zł a gość pisze cytuję "dam 450" to ja mu na to, że za tyle to wolę ją mężowi zostawić na pranie ubrań roboczych
a czasem kasuję, bo nie mam weny odpisywać na maile w stulu "dam..., lub daję...albo jeszcze płacę od ręki..., no dziwne, żeby w rsatach płacił albo za 2 miesiące, ech na durnotę nie ma rady, ignorować chyba i tyle.
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
xooxoo
Postów 969
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja jeszcze nie miałam na allegro takiej sytuacji ale na tablicy zdarzyło się prawie zawsze jak coś wystawiałam. Niektórzy myślą, że cena do negocjacji oznacza "oddam za darmo".. Niekiedy też nie odpisywałam bo w sumie nie było chyba sensu. Nie wiem czy ktoś ustaje na taką super propozycję, że oni ciągle je piszą..
Wkurzam się, że punkty payback tak długo mi idą z allegro. Już trzy miesiące prawie. Czekam na 50 żeby sobie zamówić wyczekaną nagrodę i nic..
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Z moich doświadczeń wynika, że prędzej czy później znajdzie się odpowiedni klient na dany towar i nie ma co dawać go za grosze naciagaczom. Chyba, że towar jest niechodliwy/traci na wartości itd., to ide na większe ustępstwa. I zwykle odpisuję w stylu:
np. Cena telefonu w sklepie 1000 zł, wystawiam za 700 zł
klient: kupię za 400 zł
ja odpisuję: ja też chętnie kupię, gdzie można taki dostać?
Zwykle drugą stronę zatyka
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Rozumiem targowanie się, ale kurcze... mnie nawet przez myśl nie przeszło, żeby pisać takie rzeczy do osób, które mają wystawione coś, na czym mi zależy, ale niestety nie mam tyle kasy.
To wolę obejść się bez tej rzeczy, albo kupić podobną tańszą. A nie sępić
Krótko mówiąc.. nie rób drugiemu, co Tobie niemiłe
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: katrin22
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
masz sok aloesowy? maślankę?
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maślankę mam
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chociaż lepszy sok aloesowy
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko uważaj żebyś za jakieś parę godzin nie dostała bólu głowy i dreszczy bo możesz mieć udar od słońca ja też kiedyś nie na takim ostrym słońcu trochę siedziałam i myślałam że się przekręce,weż sobie wrazie czego apap i zrób zimne okłady,niby nic takie słońce ale te pierwsze promienie są zdradliwe.