Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5863152 Napisano: 16.05.2014 19:22:04
To co zawsze oferuje nam ogłoszenie wyników na fb - gorzkie żale nieudaczników...
0 0

monikar

#5863208 Napisano: 16.05.2014 21:14:43
zezowaty_kot napisał(a):

To co zawsze oferuje nam ogłoszenie wyników na fb - gorzkie żale nieudaczników...

z tego powodu coraz rzadziej biorę udział w konkursach na FB...a to ktoś miał lepszą wypowiedź/ a wyniki zostały sfałszowane/ a to wygrał ktoś ze znajomych organizatora/ "ale jak to nie wygrałam? przecież moja wypowiedź była taka cudna...mojemu dziecku bardzo by się ta nagroda przydała..." itp. Nie ma sensu się wkurzać...
0 0

Gość: Anonima

#5863850 Napisano: 19.05.2014 11:53:55
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

z tego powodu coraz rzadziej biorę udział w konkursach na FB...a to ktoś miał lepszą wypowiedź/ a wyniki zostały sfałszowane/ a to wygrał ktoś ze znajomych organizatora/ "ale jak to nie wygrałam? przecież moja wypowiedź była taka cudna...mojemu dziecku bardzo by się ta nagroda przydała..." itp. Nie ma sensu się wkurzać...

jest to bardzo wkurzajace. Mnie rowniez wkurza przed ogloszeniem wynikow oczernianie innych bezpodstawnie, a raczej tylko dlatego ze ktos ma fajna i ciekawa prace, to skoro moglby miec szanse wygrac, to lepiej go oczernic, przeciez i tak nikt tego nie sprawdzic, a niesmak zostaje...
jeszcze jak ludzie pisza, "nie biore udzialu w konkursie, ale ta i ta osoba, to(oczernianie)..." a jak wejdziesz w znajomych tego oczerniajacego, widac ze to znajomy bioracych udzial w konkursie, co gorsza cala grupka znajomych, zapewne z forum, co wzajemnie sie adoruja, a innych gnoja, zeby niszczyc konkurencje.
0 0

zezowaty_kot

#5863852 Napisano: 19.05.2014 11:55:55
Anonima, dokładnie taka sytuacja miała miejsce ostatnio... emotka
0 0

#5863858 Napisano: 19.05.2014 12:08:45
zezowaty_kot napisał(a):

Anonima, dokładnie taka sytuacja miała miejsce ostatnio... emotka

strasznie mnie wkurzyla ta sytuacja, nie wiem czy organizator na takie glupie komentarze patrzy, oczywiscie kulturalnie odpisalam, ale ludzie to maja tupet wygadywac takie glupoty, byle tylko zmniejszyc sobie konkurencje.

Widze ze najlepiej potworzyc wzajemne kregi adoracji z forum, pozapraszac znajomych i polowac na konkursy na facebooku.
0 0

joan

#5863861 Napisano: 19.05.2014 12:16:36
To ja dopiszę, że wkurza mnie mieszanie dzieci do konków nie mających z dziećmi nic wspólnego. Jakiekolwiek by nie było zadanie konkursowe, dziecko MUSI się przewinąć. Coraz częściej szał w stylu „Moje dziecko nielubi jak w ubikaci śmierdzi kupom i mama ma biegunkę i bardzo chciała bym wygrać dla mojej rodziny Stoperan.” Ostatnio mój facet nie wygrał w pewnym konku, bo przebiło go słabiutkie zgłoszenie. Ze słowem „dziecko” oczywiście. Na pocieszenie pozostało mu jedynie uznanie ze strony innych uczestników. I moje.
0 0

#5863864 Napisano: 19.05.2014 12:20:41
joan napisał(a):

To ja dopiszę, że wkurza mnie mieszanie dzieci do konków nie mających z dziećmi nic wspólnego. Jakiekolwiek by nie było zadanie konkursowe, dziecko MUSI się przewinąć. Coraz częściej szał w stylu „Moje dziecko nielubi jak w ubikaci śmierdzi kupom i mama ma biegunkę i bardzo chciała bym wygrać dla mojej rodziny Stoperan.” Ostatnio mój facet nie wygrał w pewnym konku, bo przebiło go słabiutkie zgłoszenie. Ze słowem „dziecko” oczywiście. Na pocieszenie pozostało mu jedynie uznanie ze strony innych uczestników. I moje.

heh tez zauwazylam ze jakikolwiek temat, ludzie czesto lubia umieszczac swoje dzieci, wedlug mnie to taki trik, na jury, bo jak mozna nie polubic ladnych dzieci na zdjeciu emotka czy to konkurs z ciastem, gdzie umazane dziecko lepi jakies pierniczki, czy to inny konkurs chocby lekow, niestety taka moda nastala.
0 0

joan

#5863865 Napisano: 19.05.2014 12:27:25
Anonima napisał(a):

(...) bo jak mozna nie polubic ladnych dzieci na zdjeciu emotka (...)

Można emotka To chyba takie psychologiczne podejście, poszukiwanie empatii u jury, które przecież również na bank posiada dzieci emotka

Aha, jeszcze mnie wkurza konek Rosska, gdzie "nagrodą" jest jakaś durna sesja zdjęciowa w Warszawie, na którą trzeba przyjechać ze zwierzakiem. Ten, kto to wymyślił, chyba w życiu zwierzęcia w domu nie miał emotka Ktoś ma się telepać z sierściuchem 900 km (tam + nazad), żeby cyknąć jakieś fotki? Chyba ich posr* i to solidnie. Ale to sponsorowi wygarnę w mejlu emotka
Obżarłam się w weekend urodzinowymi przysmakami i jestem w walecznym nastroju (to pewnie wina poziomu cukru w korpusie) emotka
0 0

moskala22

#5863868 Napisano: 19.05.2014 12:32:16
joan napisał(a):

I mnie to cholernie wkurza - pamiętam że w jakimś konkursie foto było zadanie przedstawienie jaka jest Twoja pasja. Było mnóstwo naprawdę świetnych zgłoszeń, a wygrała babka która napisała że uwielbia patrzec jak jej dzieci śpią emotka Sama mam dzieci ale nie daję ich zdjęć i nie opisuję jacy to są wspaniali do każdego konkursu bez względu na temat.
0 0

mia

#5863879 Napisano: 19.05.2014 12:43:19
To, że w życiu jak jedno się polepszy, to drugie od razu spieprzy. emotka
Przynajmniej moim.
0 0

marta_1234

#5863979 Napisano: 19.05.2014 15:31:24
moskala22 napisał(a):

joan napisał(a):

I mnie to cholernie wkurza - pamiętam że w jakimś konkursie foto było zadanie przedstawienie jaka jest Twoja pasja. Było mnóstwo naprawdę świetnych zgłoszeń, a wygrała babka która napisała że uwielbia patrzec jak jej dzieci śpią emotka Sama mam dzieci ale nie daję ich zdjęć i nie opisuję jacy to są wspaniali do każdego konkursu bez względu na temat.

Zbliża się 1.06, czyli Dzień Dziecka. To sporo bedzie konkursów dla dzieci i o dzieciach. A dzieci to wdzięcny temat konkursowy i szeroko pojęty...
0 0

beniaminowa

#5864044 Napisano: 19.05.2014 17:41:18
Wkurza mnie że mam kaca - mordercę emotka
A mega wkurz że byłam na Komunii (jako chrzestna) i towarzystwo się pospijało emotka Nosz k...! A zresztą szkoda słów emotka
0 0

Gość: karolciaa2811

#5864287 Napisano: 20.05.2014 10:41:55
wkurza mnie,że w biedronce znów mi tak wydrukowali paragon,że jak zwykle ucięty został kod systemowy.......... emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5864294 Napisano: 20.05.2014 10:49:51
Zawiść emotka unikać mówienia o wygranych, a nawet wpisywania podziękować na tablicach sponsorów.
Od razu zaczynają się niewybredne komentarze.

emotka
0 0

cudaczek121

#5864298 Napisano: 20.05.2014 10:59:07
Wkurzyłam się wczoraj, bo chciałam kupić na konkurs Kiory ten z pytaniem o wyjazd do Paryża książkę Samoloty na licencji Disney.Na pytanie sprzedawcy,czy kolorowanka Disney bierze udział w Konkursie,odpowiedział: "to jest jakieś przekłamanie, nasza księgarnia nie berze udziału w tym konkursie, nie mamy żadnych wytycznych, ulotek ani plakatu konkursowego emotka Dodam,że księgarnia ta jest uwzględniona w regulaminie,więc teraz nie wiem, czy ryzykować zakup emotka
0 0

bloomcia

#5864653 Napisano: 20.05.2014 23:06:56
Wkurza mnie że już 3 razy pod rząd piszę tą sama wiadomość w wątku "Szukam" i ciągle jej nie widać... emotka

I wkurza mnie problem który tam opisuję, tj. - nie dostaję meili z automatów. Zarejestrowałam się na 3 portalach i z żadnego nie przyszedł mi link aktywacyjny do potwierdzenia. Dodatkowo w newsletterze orsay była jakaś ankieta do wypełnienia za którą był rabat 20% i ten kod rabatowy też nie przyszedł. Mam tak na WP i o2... Będą mi przepadać nagrody jak tak dalej pójdzie ;/
0 0

martunik3

#5864849 Napisano: 21.05.2014 14:26:14
poczta onet, nie działa emotka
0 0

memos

#5864852 Napisano: 21.05.2014 14:29:41
martunik3 napisał(a):

poczta onet, nie działa emotka

Myslałam, że tylko u mnie - też mnie wkurza, a co!
0 0

arabela79

#5864853 Napisano: 21.05.2014 14:34:39
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się wczoraj, bo chciałam kupić na konkurs Kiory ten z pytaniem o wyjazd do Paryża książkę Samoloty na licencji Disney.Na pytanie sprzedawcy,czy kolorowanka Disney bierze udział w Konkursie,odpowiedział: "to jest jakieś przekłamanie, nasza księgarnia nie berze udziału w tym konkursie, nie mamy żadnych wytycznych, ulotek ani plakatu konkursowego emotka Dodam,że księgarnia ta jest uwzględniona w regulaminie,więc teraz nie wiem, czy ryzykować zakup emotka

Pewnie po prostu nie wiedza. Nie musza miec plakatu. Ja bym grala jesli jest w regulamimie.
Mnie podobnie wkurza Megaloteria,tzn.sklepy"biorace" w niej udzial.-musialam jechac do innego mniejszego miasta, u nas nigdzie nie ma urn.
0 0

notta

#5864943 Napisano: 21.05.2014 16:34:19
wkurza mnie że mam tyle pracy że nie mam czasu na konkursy emotka
0 0