Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś tu chyba wchodził na brzydkie strony
Gość: koz.ka90
można też post samemu usunąć lub edytować
i po problemie
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tu takie buty
A wystarczyłoby, żeby przed skasowaniem pojawiało się okienko z komunikatem "czy jesteś pewien, że chcesz usunąć konto".
A zresztą przecież można tak zrobić, że jak użytkownik usuwa swoje konto, to ono przez jakiś czas pozostaje nieaktywne i można je łatwo przywrócić znowu się na nie logując. A całkowicie usuwane jest dopiero po jakimś czasie. Tak jest np na facebooku i chyba dobrze się sprawdza
Gość: koza.k90
jakimś cudem udało mi się aktywować moje stare konto, ale... boję sie go używać
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jest taki komunikat.
to ciekawe
bo żaden komunikat mi sie nie wyświetlił
katrin1
Postów 3155
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: eveliina
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dokładnie to samo mnie wkurza,wrr
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: rachel
ja też tak mam - może za mało sie staram:/
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
i mnie tez
jolidlo
Postów 332
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh już nie mam nerwów do tych Lay's.
katrin1
Postów 3155
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje obydwa hasła które wygrały były puszczane po godzinie 24-tej, może to jest sposób
-------------------
-------------------
Gość: Anonim
Jak dla mnie, trzeba mieć po prostu szczęście, nie ma żadnej happy hour. Ja wygrałam zwykłym hasełkiem a słałam po południu, nie można się poddawać.
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam jestem akurat wdzięczna, z reguły nie klikam w linki, ale nie wiem jak bym zareagowała na wiadomość od "znajomego" z prośbą o sprawdzenie daty - tak jak tu miało miejsce. Gdyby Isiulka nie wspomniała o tym, nawet bym nie wiedziała, że jest taka możliwość. Teraz już nawet w linki od znajomych nie kliknę
Co do haseł na Lay's (mam 3 karty) - ja słałam raczej z rana, 4 takie same hasła pod rząd, jedno za drugim. Nigdy nie próbowałam wcelować się w 500. Nie wiem czy jest reguła, teraz wciąż wysyłam w ten sposób, ale już się nie udaje. Myślę, że tam jest taki przemiał, że serio trudno zostać zauważonym. Widzę, że często wygrywa jedna rodzina i myślę, że JURY bardzo podchodzi jej sposób pisania, rytmika, jakieś słowo (w wygranych hasłach często wplecione są ciekawe słowa, metafory, choćby "pułki sklepowe")
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: BeMyPenguin
Gość: iskierka
...a taki spokój na telefonie miałam wrr