Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
oryginalny80
Postów 516
Data rejestracji 19.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
Oj są tacy kurierzy !
Mi zostawił wieżę wartą ponad tysiąc złotych na trawniku pod domem, a drugi dołożył sukienkę za 300 zł. Podczas gdy tutaj kradną wszystko co się da, nawet na złom. Całe szczęście, że nikt tego nie zabrał.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ach, te opowieści o kurierach...
U mnie akurat DPD to najporządniejszy kurier, ale Siódemka...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: poprostuanette
u mnie dpd i UPS zawsze super - zeroproblemów. siódemka za to zawsze problem.
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak nie to zostawiają paczkę u mojej przyjaciółki.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
nanajka81
Postów 5235
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 7
a u mnie w zimie kurier wrzucil paczke o wartosci 600 zl za bramke. Cale szczescie ze tesciowa szybko wrocila bo pies juz zaczynal sie zastanawiac jak "rozgryzc" ta niespodziewana zabawke
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poszukaj w necie, co to jest, kto odpowiada za numer i zadzwoń lub napisz do nich, że żądasz usunięcia swojego numeru z ich bazy danych.
Ja tak przed chwilą zrobiłam z Mobiltek, co wysyła smsy o dowcipach, a wcześniej z wrapsterem czy jakoś tak
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ostanio dużo mnie wukrza... wyniki nivea np
Gość: boom30
Miałem to samo, sprawcą okazał się Audiotele, niestety @ nic nie dał ale rozmowa telefoniczna z działem reklamacji tak.
bezaczek7
Postów 3583
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tą ankietę akurat prosili o wypełnienie do czwartego zdaje się, bo coś tam im się przyspieszyło. pisali pw w tej sprawie do każdego
mnie wkurza to, że jak już znajdę tanio przedmiot na allegro(konkretnie kartę pamięci), to aby kupić drugą lub cokolwiek innego u tego samego sprzedawcy, to trzeba do darmowej wysyłki tej pierwszej dopłacić koszta poleconego priorytetu, a sposób wysyłki nadal pozostaje zwykłym ekonomicznym... albo wcale nie można dokupić nic innego, chyba że się zapłaci drugi raz wysyłkę! a jeszcze często wysyłają takie zamówienie w jednej paczce z poniesionym jednym kosztem przesyłki. zaniżają cenę produktu nadrabiając kosztami wysyłki
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, wiem.. na szczęście już wszystko ogarnięte i wytłumaczone
a wkurza mnie stres, stres i jeszcze raz stres.. serce kołacze, żołądek się zaciska, chyba muszę sięgnąć po jakieś leki, bo nie pociągnę tak długo..
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jadę sobie i widzę biedną psinkę błąkającą się w skwarze, kołtunów ma więcej niż sierści,ledwo przez nie idzie. Dzwonię do schroniska,Pani mówi,że psiak ma właścicieli,jest stary i to są jego ostatnie dni, więc zadzwoniłam do Straży Miejskiej, mam nadzieję,że odnajdą owych "właścicieli", bo serce się kraje
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wróżka od siedmiu boleści i osobisty weterynarz tego psa w jednym
wanderlust
Postów 843
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Przyszła kolejna burza
Gość: katrin22
U nas ukrop okropny i 33 w cieniu, pewnie od Was na dlnśląsk też burzysko przyjdzie..
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak to popękały sufity??
tez nienawidzę upału i duchoty.. w mieszkaniu mam pok 26, ale jest tak duszno, że wyglądam jakbym dopiero wyszła spod prysznica