Wkurza mnie...

oryginalny80

#5872195 Napisano: 09.06.2014 10:32:48
Ale mnie dziś kurier z DPD wku...Miałem rano nieodebrane połączenie z piątku na telefonie który zostawiłem w pracy. Dzwonie i pytam co chce, a on mi mówi że miał dla mnie paczkę i zostawił ją w piątek na korytarzu bo nikogo nie bylo. Dzwonie do rodziców czy aby niezapomnieli mnie poinformować że coś odebrali a oni że nikogo nie było. Pojechałem sam szukać paczki, pytałem sąsiada i nic Po kilku telefonach do kuriera, gdzie słychać było w jego głosie iż mózg puścił mu wiadomość do jego pupy że ma przesrane jak się paczka nie znajdzie, nastąpił cud. Skubaniec położył tableta z Groszka na drabinie, gdzie jakimś cudem przez cały weekend nikt go nie widział. Już pal licho że sfałszował odbiór moim podpisem, to jakim trzeba być osiołkiem żeby zostawiać paczki na korytarzu przez który przewija się pełno ludzi. Normalnie ręce mi opadają z tymi kurierami czasem.
0 0

Gość: iwonciaaa

#5872198 Napisano: 09.06.2014 10:34:42
oryginalny80 napisał(a):

Ale mnie dziś kurier z DPD wku...Miałem rano nieodebrane połączenie z piątku na telefonie który zostawiłem w pracy. Dzwonie i pytam co chce, a on mi mówi że miał dla mnie paczkę i zostawił ją w piątek na korytarzu bo nikogo nie bylo. Dzwonie do rodziców czy aby niezapomnieli mnie poinformować że coś odebrali a oni że nikogo nie było. Pojechałem sam szukać paczki, pytałem sąsiada i nic Po kilku telefonach do kuriera, gdzie słychać było w jego głosie iż mózg puścił mu wiadomość do jego pupy że ma przesrane jak się paczka nie znajdzie, nastąpił cud. Skubaniec położył tableta z Groszka na drabinie, gdzie jakimś cudem przez cały weekend nikt go nie widział. Już pal licho że sfałszował odbiór moim podpisem, to jakim trzeba być osiołkiem żeby zostawiać paczki na korytarzu przez który przewija się pełno ludzi. Normalnie ręce mi opadają z tymi kurierami czasem.

Oj są tacy kurierzy !
Mi zostawił wieżę wartą ponad tysiąc złotych na trawniku pod domem, a drugi dołożył sukienkę za 300 zł. Podczas gdy tutaj kradną wszystko co się da, nawet na złom. Całe szczęście, że nikt tego nie zabrał.
0 0

mia

#5872216 Napisano: 09.06.2014 11:00:25
oryginalny80 napisał(a):

emotka Sorry, ale poprawiłeś mi tym tekstem humor z samego rana i nawet ból głowy mnie już mniej wkurza. emotka
Ach, te opowieści o kurierach... emotka
U mnie akurat DPD to najporządniejszy kurier, ale Siódemka... emotka Hospody pomyłuj!
0 0

Gość: poprostuanette

#5872223 Napisano: 09.06.2014 11:06:31
mia napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

emotka Sorry, ale poprawiłeś mi tym tekstem humor z samego rana i nawet ból głowy mnie już mniej wkurza. emotka
U mnie akurat DPD to najporządniejszy kurier, ale Siódemka... emotka Hospody pomyłuj!

u mnie dpd i UPS zawsze super - zeroproblemów. siódemka za to zawsze problem. emotka
0 0

zarania

#5872225 Napisano: 09.06.2014 11:10:51
Moi kurierzy na tyle znają moje zwyczaje, że wiedzą gdzie mnie znajdą, gdy nie ma mnie w domu. emotka
A jak nie to zostawiają paczkę u mojej przyjaciółki. emotka
0 0

nanajka81

#5872232 Napisano: 09.06.2014 11:35:48
poprostuanette napisał(a):

mia napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

u mnie dpd i UPS zawsze super - zeroproblemów. siódemka za to zawsze problem. emotka

a u mnie w zimie kurier wrzucil paczke o wartosci 600 zl za bramke. Cale szczescie ze tesciowa szybko wrocila bo pies juz zaczynal sie zastanawiac jak "rozgryzc" ta niespodziewana zabawke emotka
0 0

#5872234 Napisano: 09.06.2014 11:37:18
https://www.faceb...om/wobuzz?ref=stream to chyba jest ta firma Pani Moniki Cz emotka Mam ochotę napisać że kiepsko u niej w praktyce bo przepraszam nie umie powiedzieć. emotka
0 0

benasia

#5872237 Napisano: 09.06.2014 11:47:15
wkurza mnie spam na tel który przychodzi typu "twój nr xxxxxxxx jest zwyciezcą - masz szanse wygrać 400tys, bla bla bla..." masakra emotka
0 0

ziolko

#5872239 Napisano: 09.06.2014 11:52:32
benasia napisał(a):

wkurza mnie spam na tel który przychodzi typu "twój nr xxxxxxxx jest zwyciezcą - masz szanse wygrać 400tys, bla bla bla..." masakra emotka

poszukaj w necie, co to jest, kto odpowiada za numer i zadzwoń lub napisz do nich, że żądasz usunięcia swojego numeru z ich bazy danych.

Ja tak przed chwilą zrobiłam z Mobiltek, co wysyła smsy o dowcipach, a wcześniej z wrapsterem czy jakoś tak
0 0

benasia

#5872240 Napisano: 09.06.2014 11:53:49
super dzięki ziołko emotka
0 0

asantesana

#5872607 Napisano: 09.06.2014 18:10:31
Wkurza mnie tak zwany "sądny dzień", taki, którego nie chce się pamiętać...
0 0

#5872669 Napisano: 09.06.2014 20:05:32
https://www.faceb...828180781&type=1

ostanio dużo mnie wukrza... wyniki nivea np emotka
0 0

Gość: boom30

#5872741 Napisano: 09.06.2014 22:31:44
ziolko napisał(a):

benasia napisał(a):

poszukaj w necie, co to jest, kto odpowiada za numer i zadzwoń lub napisz do nich, że żądasz usunięcia swojego numeru z ich bazy danych.

Ja tak przed chwilą zrobiłam z Mobiltek, co wysyła smsy o dowcipach, a wcześniej z wrapsterem czy jakoś tak

Miałem to samo, sprawcą okazał się Audiotele, niestety @ nic nie dał ale rozmowa telefoniczna z działem reklamacji tak.
0 0

bezaczek7

#5872770 Napisano: 10.06.2014 01:20:08
efelinkaaa napisał(a):

Zapomniałam wypełnić ankiety z wizażu dot. odżywek.. straciłam rachubę czasu.. jak nie praca to szpital i tak w kółko.. achh.. a trzeba było do wczoraj. No trudno..

o tą ankietę akurat prosili o wypełnienie do czwartego zdaje się, bo coś tam im się przyspieszyło. pisali pw w tej sprawie do każdego emotka także spóźniłaś się prawie tydzień emotka

mnie wkurza to, że jak już znajdę tanio przedmiot na allegro(konkretnie kartę pamięci), to aby kupić drugą lub cokolwiek innego u tego samego sprzedawcy, to trzeba do darmowej wysyłki tej pierwszej dopłacić koszta poleconego priorytetu, a sposób wysyłki nadal pozostaje zwykłym ekonomicznym... albo wcale nie można dokupić nic innego, chyba że się zapłaci drugi raz wysyłkę! a jeszcze często wysyłają takie zamówienie w jednej paczce z poniesionym jednym kosztem przesyłki. zaniżają cenę produktu nadrabiając kosztami wysyłki emotka mam w koszyku rzeczy za 11 zł z groszami, koszty wysyłki ekonomicznej podliczyło mi na ponad 30zł, a poleconym ponad 50 emotka

emotka
0 0

efelinkaaa

#5872777 Napisano: 10.06.2014 07:25:32
bezaczek7 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Zapomniałam wypełnić ankiety z wizażu dot. odżywek.. straciłam rachubę czasu.. jak nie praca to szpital i tak w kółko.. achh.. a trzeba było do wczoraj. No trudno..

o tą ankietę akurat prosili o wypełnienie do czwartego zdaje się, bo coś tam im się przyspieszyło. pisali pw w tej sprawie do każdego emotka także spóźniłaś się prawie tydzień emotka

emotka

wiem, wiem.. na szczęście już wszystko ogarnięte i wytłumaczone emotka

a wkurza mnie stres, stres i jeszcze raz stres.. serce kołacze, żołądek się zaciska, chyba muszę sięgnąć po jakieś leki, bo nie pociągnę tak długo..
0 0

beata21

#5872794 Napisano: 10.06.2014 09:12:12
Bezmyślność ludzka emotka emotka
Jadę sobie i widzę biedną psinkę błąkającą się w skwarze, kołtunów ma więcej niż sierści,ledwo przez nie idzie. Dzwonię do schroniska,Pani mówi,że psiak ma właścicieli,jest stary i to są jego ostatnie dni, więc zadzwoniłam do Straży Miejskiej, mam nadzieję,że odnajdą owych "właścicieli", bo serce się kraje
emotka
0 0

joan

#5872796 Napisano: 10.06.2014 09:21:04
beata21 napisał(a):

(...) Pani mówi,że psiak ma właścicieli,jest stary i to są jego ostatnie dni, (...)

Wróżka od siedmiu boleści i osobisty weterynarz tego psa w jednym emotka
0 0

wanderlust

#5872800 Napisano: 10.06.2014 09:37:04
Wkurzyła mnie wczorajsza burza w Wielkopolsce, uderzyło w główną centralę prądową, większości wysiadły korki, sąsiadom aż poszły żarówki i popękały sufity emotka A nam na dodatek rozdupcył się telewizor emotka Zawsze się śmiałem, że ludzie wyłączają telewizory. A teraz masz babo placek emotka Człowiek przynajmniej się nauczy emotka
PS. Przyszła kolejna burza emotka A miałbyć taki piękny dzień
0 0

Gość: katrin22

#5872803 Napisano: 10.06.2014 09:56:47
rosik93 mi w tamtym roku po burzy też spaliło piękny nowy tv i 1000 poszedł się...paść.

U nas ukrop okropny i 33 w cieniu, pewnie od Was na dlnśląsk też burzysko przyjdzie..
0 0

ziolko

#5872815 Napisano: 10.06.2014 10:30:40
rosik93 napisał(a):

Wkurzyła mnie wczorajsza burza w Wielkopolsce, uderzyło w główną centralę prądową, większości wysiadły korki, sąsiadom aż poszły żarówki i popękały sufity emotka A nam na dodatek rozdupcył się telewizor emotka Zawsze się śmiałem, że ludzie wyłączają telewizory. A teraz masz babo placek emotka Człowiek przynajmniej się nauczy emotka
PS. Przyszła kolejna burza emotka A miałbyć taki piękny dzień

jak to popękały sufity?? emotka emotka

tez nienawidzę upału i duchoty.. w mieszkaniu mam pok 26, ale jest tak duszno, że wyglądam jakbym dopiero wyszła spod prysznica emotka emotka
0 0