Wkurza mnie...

Gość: swibek

#5870644 Napisano: 05.06.2014 00:34:41
ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

Może niech pionas zlikwiduje w edycji profilu przycisk USUŃ KONTO. Tak będzie bezpieczniej, a jeśli ktoś naprawdę będzie chcial usunąc konto to napisze do admina i on to sam usunie. Ja sama kilka razy zawisłam nad przyciskiem i o mały włos bym nie wyleciała w kosmos. emotka

o to chodzi, ze wiele osób pytało o możliwość samodzielnego usunięcia konta, dlatego to jest

Hmm.. pytać o coś a korzystać z tego to wielka przepaść.. Zazwyczaj pytają Ci co wogóle nie korzystają! emotka logiczne, że osoba poważna, nie chowająca głowy w piasek konta nie skasuje. A kto je będzie kasował? ktoś kto będzie chciał się "oczyścić" i zacząć wszystko "od nowa". Ci co najwięcej rozrabiają mogą najczęsciej kasować, znikac i pojawiać się pod nowym nickiem i dalej siać zamęt. Uważam, że jakby admin miał kontrolę nad kasowaniem konta, jeśli ktoś poprosi to nie byłoby takich cudów, ze ktoś się nagle obraża i "idzie sobie i nigdy nie wraca". Wraca tylko jego duch... emotka juz takie przypadki były..
0 0

zezowaty_kot

#5870662 Napisano: 05.06.2014 08:28:10
swibek napisał(a):

ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

Może niech pionas zlikwiduje w edycji profilu przycisk USUŃ KONTO. Tak będzie bezpieczniej, a jeśli ktoś naprawdę będzie chcial usunąc konto to napisze do admina i on to sam usunie. Ja sama kilka razy zawisłam nad przyciskiem i o mały włos bym nie wyleciała w kosmos. emotka

o to chodzi, ze wiele osób pytało o możliwość samodzielnego usunięcia konta, dlatego to jest

Hmm.. pytać o coś a korzystać z tego to wielka przepaść.. Zazwyczaj pytają Ci co wogóle nie korzystają! emotka logiczne, że osoba poważna, nie chowająca głowy w piasek konta nie skasuje. A kto je będzie kasował? ktoś kto będzie chciał się "oczyścić" i zacząć wszystko "od nowa". Ci co najwięcej rozrabiają mogą najczęsciej kasować, znikac i pojawiać się pod nowym nickiem i dalej siać zamęt. Uważam, że jakby admin miał kontrolę nad kasowaniem konta, jeśli ktoś poprosi to nie byłoby takich cudów, ze ktoś się nagle obraża i "idzie sobie i nigdy nie wraca". Wraca tylko jego duch... emotka juz takie przypadki były..

Prawdę mówiąc nie wnikam kto kasuje i myślę, że opcja samodzielnego usunięcia powinna być - ale ten guzik umieszczony w miejscu, gdzie prawie zawsze jest opcja "zapisz" to niezła fantazja autora emotka
0 0

Gość: Anonim

#5870670 Napisano: 05.06.2014 08:42:29
Moim zdaniem guzik może być ale wystarczyłoby jakieś potwierdzenie typu" Czy na pewno chcesz usunąć konto", a tu wystarczy kliknąć omyłkowo i już. a guzik jest ustawiony tak, jak przeważnie "zapisz" i dodatkowo jest wyróżniony. Ale mnie już ten problem nie dotyczy, chociaż szkoda mi trochę tamtego konta.

I drugą sprawa jaką zauważyłam jest to, że bardzo łatwo usunąć konto komuś. Wystarczy tylko wkleić linka i poprosić aby ten ktoś kliknął.
0 0

zezowaty_kot

#5870673 Napisano: 05.06.2014 08:57:00
isiulka napisał(a):

I drugą sprawa jaką zauważyłam jest to, że bardzo łatwo usunąć konto komuś. Wystarczy tylko wkleić linka i poprosić aby ten ktoś kliknął.

emotka
Jak to? Ja akurat nie klikam nigdy w linki od nieznajomych, a i od znajomych się zastanawiam długo. Ale gdyby np w Prima Aprilis ktoś "bliski" wysłałby mnie na kasację, to nie gwarantuję za swoją przezorność. Naprawdę ktoś może wygenerować taki link? Jakim K*rwa cudem? emotka
0 0

#5870674 Napisano: 05.06.2014 08:59:26
zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka
Jak to? Ja akurat nie klikam nigdy w linki od nieznajomych, a i od znajomych się zastanawiam długo. Ale gdyby np w Prima Aprilis ktoś "bliski" wysłałby mnie na kasację, to nie gwarantuję za swoją przezorność. Naprawdę ktoś może wygenerować taki link? Jakim K*rwa cudem? emotka

Może lepiej nie będę podawać jak, ale jest to banalnie proste.
0 0

koper

#5870678 Napisano: 05.06.2014 09:14:20
Z tym usunięciem to rzeczywiście przegięcie. Też parę razy prawie nacisnęłam ten magiczny guziczek po edycji konta.

Myślałam, że jednak po naciśnięciu pojawia się komunikat w stylu "czy na pewno chcesz usunąć konto?"

Nich nawet ta możliwość samodzielnego skasowania konta zostanie, ale jestem za zmianą lokalizacji "guziczka" i koniecznie musi pojawić się jakieś ostrzeżenie i dodatkowe potwierdzenie po kliknięciu, żeby uniknąć pomyłki...
0 0

joan

#5870683 Napisano: 05.06.2014 09:20:04
swibek napisał(a):

Podpisuję się pod tym. Tak będzie demokratycznie, biorąc pod uwagę, ile osób tutaj jest i omal nie usunęła konta, a ile chce zniknąć emotka Dla 5 osób miesięcznie nie zamierzam się stresować emotka Zresztą, komu ma być dobrze: tym, co się na e-konki wypinają, czy tym, którzy je współtworzą? emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5870788 Napisano: 05.06.2014 12:09:33
https://apps.face....com/find-a-cheater/

wkurza mnie że każdy konkursowicz to oszust... zrobili już nawet apliakcję to znajdywania nas. Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...
0 0

joan

#5870791 Napisano: 05.06.2014 12:14:33
poprostuanette napisał(a):

(...) Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...

Aplikacji nie znam.
Cóż powiedzieć, dla mnie każda taka pani to ebola.
0 0

edzia21

#5870795 Napisano: 05.06.2014 12:17:09

wkurza mnie że każdy konkursowicz to oszust... zrobili już nawet apliakcję to znajdywania nas. Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...

To jest tekst poświęcony głównie specjalistom od konkursów na FB "lubie to", ktorzy wladaja obszerna flota fejk kont i posluguja sie grupami do wymian. emotka emotka
0 0

Gość: Anonima

#5870804 Napisano: 05.06.2014 12:25:22

nie dziala link niestety ;/
0 0

zezowaty_kot

#5870805 Napisano: 05.06.2014 12:26:13
joan napisał(a):

(...) Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...

Aplikacji nie znam.
Cóż powiedzieć, dla mnie każda taka pani to ebola.

Joan, daj sobie spokój, nie czaję zupełnie czym Ci ebola zawiniła, że ją tu obrażasz takimi porównaniami... emotka emotka
0 0

Gość: programsmsy

#5870848 Napisano: 05.06.2014 13:25:12
Taki zbieg okoliczności:) http://www.graf.t....pl/pdf/lau_wgpz.pdf

Jakieś pytania?
0 0

staszek

#5870850 Napisano: 05.06.2014 13:26:46
programsmsy napisał(a):

Taki zbieg okoliczności:) http://www.graf.t....pl/pdf/lau_wgpz.pdf

Jakieś pytania?

a co w tym dziwnego, że dwóch kolesi z Wrocławia wygrało? Duże miasto, ludzi też sporo...
0 0

Gość: programsmsy

#5870865 Napisano: 05.06.2014 13:55:56
hahaha, duże miasto... hahaha i znają się jak łyse konie, hahaha i nic, tylko pozazdrościć.
0 0

#5870869 Napisano: 05.06.2014 13:58:43
programsmsy napisał(a):

hahaha, duże miasto... hahaha i znają się jak łyse konie, hahaha i nic, tylko pozazdrościć.

hahaha ale żes nas rozbawił hahaha rzeczywiście to niemożliwe hahaha chyba narobiłam gacie z tej euforii emotka
0 0

wanderlust

#5870880 Napisano: 05.06.2014 14:02:45
isiulka napisał(a):

programsmsy napisał(a):

hahaha ale żes nas rozbawił hahaha rzeczywiście to niemożliwe hahaha chyba narobiłam gacie z tej euforii emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: BeMyPenguin

#5870944 Napisano: 05.06.2014 16:03:00
programsmsy napisał(a):

Nawet jeśli się znają, to o czym to świadczy? Bo nadal nie rozumiem.
0 0

koper

#5871026 Napisano: 05.06.2014 18:54:23
Kasowanie własnych profili na e-konkach stało się ostatnio bardzo popularne
0 0

Gość: kaki761

#5871089 Napisano: 05.06.2014 21:45:19
Dziewczyny to ja anialistopad ,koza.k90 podesłała mi jakiś dziwny link i usuneło mi konto emotka emotka napisałam już do Pionasa sprawdza o co kaman
0 0