Wkurza mnie...

asantesana

#5875157 Napisano: 14.06.2014 00:00:18
madzia34 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

wurza mnie ze młodszego syna omijaja wszelkie wyjazdy autokarem(wyjazd na wakacje ze zorganizowana grupą)z kolegami:(
niestety ma straszna chorobe lokomocyjna i nic na niego nie dziala,sprawdziłam juz wszystko emotka
starszy syn moze jeździc nawet na koniec świata emotka

Madzia, skąd ja to znam, każda wycieczka szkolna to był KOSZMAR, a po Aviomarinie (nic innego kiedyś nie było w aptekach)chodziłam jak naćpana a i tak rzygałam jak kot. Z wiekiem wyrosłam trochę, ale to cholerstwo chyba już do końca życia będzie mi towarzyszyć. Mi pomagaja tabletki imbirowe trochę, zaklejałam nawet pępek plastrem i kupowałam opaski akupunkturowe, ale czy to działa-nie wiem, bo stosowałam raz i akurat wtedy mnie nie dopadło.

no własnie na niego działa tylko aviomarin(zamulacz)a i tak po jakimś czasie i tak zwraca:(w zeszłym roku w wyniku takiego silnego zwracania wyladowalismy na pogotowiu(zawineło mi sie końcówka jelita i trzebabyło odwijac)licze tylko ze za pare lat mu przejdzie tak jak mi przeszło

Pamiętam ze swojego dzieciństwa, że to był koszmar. Do tej pory nie mogę czytać w samochodzie, kilka linijek i mnie zaczyna mdlić. Polecam podawać mu przed jazdą banany - dają dużą ulgę przy mdłościach, a jak juz zwroci, to będzie to miało łagodniejszy przebieg. Sprawdzone.
0 0

bridget

#5875160 Napisano: 14.06.2014 00:13:36
anialistopad napisał(a):

kurde...kto moze tak wkur.,.czlowieka na noc? No kto? Proste- chcesz miec nerwa na noc mniej meza. Co za gatunek pogiety

uhuh moj niestety tez mnie emotka swoimi porzadkami i wyrzucaniem jego zdaniem zbednych rzeczy emotka
0 0

Gość: gosia16

#5875184 Napisano: 14.06.2014 09:28:40
awaria w Orange od wczoraj ,kart sim nie działają emotka
0 0

zezowaty_kot

#5875185 Napisano: 14.06.2014 09:30:04
gosia16 napisał(a):

U nas pomogło wyjęcie i włożenie karty
0 0

Gość: gosia16

#5875186 Napisano: 14.06.2014 09:37:29
zezowaty_kot napisał(a):

gosia16 napisał(a):

U nas pomogło wyjęcie i włożenie karty

a u mnie dopiero pomogła zmiana sieci na 2 G

0 0

Gość: poprostuanette

#5875486 Napisano: 15.06.2014 12:35:31
Pani Monika Czaplicka która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka
0 0

zezowaty_kot

#5875495 Napisano: 15.06.2014 13:11:05
poprostuanette napisał(a):

Pani Monika Czaplicka która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka

Przydałoby się teraz o niej napisać artykuł emotka
0 0

#5875497 Napisano: 15.06.2014 13:13:31
zezowaty_kot napisał(a):

dziwne, że postępuje w ten sposób sama prowadząc bloga o dobrym marketingu i uczciwości
0 0

malenka

#5875498 Napisano: 15.06.2014 13:15:34

zezowaty_kot napisał(a):

dziwne, że postępuje w ten sposób sama prowadząc bloga o dobrym marketingu i uczciwości

A to ciekawe, zwykle w regulaminach jest zapis, że rodzina organizatora nie może brać udziału emotka
0 0

koper

#5875499 Napisano: 15.06.2014 13:19:17
A gdzie ten konkurs organizowała? Na swoim blogu?

Ona chyba prowadzi też fanpage o tym, że "kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy". Tak jakby pasuje emotka

https://www.faceb...lmediakryzys?fref=ts
0 0

synk

#5875500 Napisano: 15.06.2014 13:20:29
a kiedy był marsz równości? Może to ma jakiś związek z tym marszem... emotka
0 0

#5875502 Napisano: 15.06.2014 13:24:58
koper napisał(a):

Ona chyba prowadzi też fanpage o tym, że "kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy". Tak jakby pasuje emotka

https://www.faceb...alayaHerbals?fref=ts ta firma zatrudniła jej jednoosobową firmę do prowadzenia fanpgae tego i prowadzenia konkursu
https://www.faceb...om/wobuzz?fref=photo fanpgae jej firmy emotka
0 0

maria1980

#5875504 Napisano: 15.06.2014 13:32:18
Wkurza mnie ,że przegrzebałam wczoraj kontener z papierami w poszukiwaniu wyrzuconego paragonu na loterię Halls (zgłosiłam go),nie znalazłam i całą noc zastanawiałam się co to będzie jak zadzwonią i powiedzą,że wygrałam główną -przez co całą noc nie spałam emotka
a dziś znalazłam go w pudełku z paragonami ,nie wiem chyba diabeł ogonem nakrył emotka

Całe osiedle pewnie teraz myśli,że szukałam danych osobowych i będę brała na nich kredyty emotka
0 0

#5875523 Napisano: 15.06.2014 14:17:13

koper napisał(a):

https://www.faceb...alayaHerbals?fref=ts ta firma zatrudniła jej jednoosobową firmę do prowadzenia fanpgae tego i prowadzenia konkursu
https://www.faceb...om/wobuzz?fref=photo fanpgae jej firmy emotka

i usunęli post z fanpgae że nagradzają po znajomości emotka
0 0

zarania

#5875529 Napisano: 15.06.2014 14:37:07
przez promocje w Kauflandzie szlag trafił mój paragon na loterię emotka , ale pociecha jest taka, że zaoszczędziłam na majonezach, które i tak kupuję. emotka
0 0

#5875538 Napisano: 15.06.2014 14:45:08
mikki85 napisał(a):

malenka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A to ciekawe, zwykle w regulaminach jest zapis, że rodzina organizatora nie może brać udziału emotka

a ja nazwisko "Czaplicka, Czaplicki" kojarzę z różnych list laureatów jeszcze sprzed kilku lat

taka drobnica nagrodowa - nic szczególnego, raczej żadnych cenniejszych "łupów"

zapewne więc "niewyżyta" konkursowiczka przekierowała swoja energie na tępienie lepszych od siebie

jest taki zapis, ale partner życiowy w przypadku lesbijki to związek partnerski... wytłumaczyła się tylko, że nie ona organizuje konkurs a tylko go przeprowadza...
0 0

zezowaty_kot

#5875540 Napisano: 15.06.2014 14:53:14
mikki85 napisał(a):

malenka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Pani Monika Cz która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka

a ja nazwisko "Cz" kojarzę z różnych list laureatów jeszcze sprzed kilku lat

zapewne więc "niewyżyta" konkursowiczka przekierowała swoja energie na tępienie lepszych od siebie

Podobnie to odbieram, obnosi się z tępieniem konkursowiczów, bo wie, że są bardziej kreatywni niż ona. Kiedy wyeliminuje dobre prace, zasłaniając się właśnie walką o sprawiedliwość, może rozdysponować nagrody między "swoimi". Czytałam jej wypowiedź na fb, przerażające - na jakiej podstawie odrzuca prace? Bo np dostanie wiadomość, że ktoś, gdzieś, kiedyś widział zdjęcie. Że być może zdjęcie wygrało. Że być może to konkursowicz. Że być może, a być może nie, ale ma dobrą pracę, to lepiej ją zdyskwalifikować profilaktycznie, żeby nie robić konkurencji swojej dziewczynie.
0 0

mia

#5875545 Napisano: 15.06.2014 15:06:05
mikki85 napisał(a):

a ja nazwisko "C*****, C*****" kojarzę z różnych list laureatów jeszcze sprzed kilku lat

Czy możecie przestać obracać tym nazwiskiem/nazwiskami? emotka
Jest dość popularne i podejrzewam, że nie wiąże się tylko i wyłącznie z jedną rodziną...

To jest to właśnie, co mnie wkurza - bezmyślne kłapanie dziobem, rzucanie nazwiskami i danymi. A co post, to kolejny cytat. emotka
0 0

zezowaty_kot

#5875548 Napisano: 15.06.2014 15:18:34
Ja u siebie poprawiłam, nazwiska nie ma. emotka
0 0

Gość: mikki85

#5875549 Napisano: 15.06.2014 15:20:24
mia, wykasuj swój post, bo cytujesz mój z nazwiskami
0 0