Wkurza mnie...

joan

#5874654 Napisano: 13.06.2014 11:16:24
Wkurza mnie, że zepsuł mi się czajnik i to akurat po zakończeniu konkursu Zelmera. Nowego konkursu z czajnikami nie ma, na forum info o chęci wymiany czajnika nie znalazłam.

Ale nic to, trafiłam na Olx na ogłoszenie o sprzedaży nowego czajnika. Gwarancji i paragonu brak. A cena? O ok. 30 zł WYŻSZA, niż w przeciętnym sklepie. Właśnie się zastanawiam, w co by tu się uszczypnąć...
0 0

maribog

#5874667 Napisano: 13.06.2014 11:40:13
joan napisał(a):

Wkurza mnie, że zepsuł mi się czajnik i to akurat po zakończeniu konkursu Zelmera. Nowego konkursu z czajnikami nie ma, na forum info o chęci wymiany czajnika nie znalazłam.

Ale nic to, trafiłam na Olx na ogłoszenie o sprzedaży nowego czajnika. Gwarancji i paragonu brak. A cena? O ok. 30 zł WYŻSZA, niż w przeciętnym sklepie. Właśnie się zastanawiam, w co by tu się uszczypnąć...

Jak masz Real gdzieś w pobliżu to tam zerknij emotka bo jest wyprzedaż większości sprzętu AGD itd. emotka Wczoraj w Olsztynie dorwałem 3 wkrętarki za 50 zł z 239 emotka
0 0

joan

#5874674 Napisano: 13.06.2014 11:45:38
maribog napisał(a):

Jak masz Real gdzieś w pobliżu to tam zerknij emotka bo jest wyprzedaż większości sprzętu AGD itd. emotka Wczoraj w Olsztynie dorwałem 3 wkrętarki za 50 zł z 239 emotka

Zaraz się zacznę rozglądać, ale wiesz, tak bez konkursu wydać więcej, niż 50 zł... psychika nie pozwala! emotka
0 0

aurorcia

#5874675 Napisano: 13.06.2014 11:47:42
joan napisał(a):

maribog napisał(a):

Zaraz się zacznę rozglądać, ale wiesz, tak bez konkursu wydać więcej, niż 50 zł... psychika nie pozwala! emotka

dobrze Cie rozumiem, wszyscy w domu krzywo na mnie patrzą, bo krajalnica zepsuła się 2-3 tygodnie temu, ale zaznaczyłam, że owszem kupię, ale jak będzie konkurs, bo tak na samo krojenie to szkoda kasy emotka
0 0

joan

#5874678 Napisano: 13.06.2014 11:53:28
aurorcia napisał(a):

dobrze Cie rozumiem, wszyscy w domu krzywo na mnie patrzą, bo krajalnica zepsuła się 2-3 tygodnie temu, ale zaznaczyłam, że owszem kupię, ale jak będzie konkurs, bo tak na samo krojenie to szkoda kasy emotka

Na forum zawsze można spotkać bratnią duszę! emotka

Siostra się ze mnie śmieje, że niby jak idę do marketu i widzę, że ktoś kupuje nie-tę-co-warto cenzurataśmę, płyn do naczyń, czekoladę i wodę mineralną, to robię miny emotka A to moja wina, że on zwyczajnie leci w koszty, a ja - inwestuję? Przecież konkursowicz ma prawo do szoku emotka
0 0

agnike

#5874682 Napisano: 13.06.2014 12:00:15
Joan akcja teraz taka w Media Markt jest emotka trzeba kupić za minimum 50 zł a później strzelić bramkę,jak strzelisz zwracają kwotę z rachunku emotka
0 0

marlena083

#5874683 Napisano: 13.06.2014 12:01:16
joan napisał(a):

maribog napisał(a):

skąd ja to znam... a ja właśnie wydałam kilka tysięcy na sprzęt do kuchni BEZ KONKURSU... emotka to dopiero ból...
0 0

joan

#5874685 Napisano: 13.06.2014 12:02:05
agnike napisał(a):

Joan akcja teraz taka w Media Markt jest emotka trzeba kupić za minimum 50 zł a później strzelić bramkę,jak strzelisz zwracają kwotę z rachunku emotka

Widziałam wczoraj ową reklamę w przerwie meczu. Ale prędzej trafię główną w loterii, niż w światło tej bramki emotka
0 0

dolly

#5874689 Napisano: 13.06.2014 12:07:24
joan napisał(a):

agnike napisał(a):

Widziałam wczoraj ową reklamę w przerwie meczu. Ale prędzej trafię główną w loterii, niż w światło tej bramki emotka

niech Twoj strzela emotka
albo dziecko jakies zlapcie emotka
0 0

notta

#5874691 Napisano: 13.06.2014 12:09:29
wkurza mnie intermarche.. kupione 2x czekolada milka za 10,59 szt, na paragonie ceny 9,99 nosz kurde.. znowu ten sam numer emotka
0 0

joan

#5874693 Napisano: 13.06.2014 12:12:23
dolly napisał(a):

niech Twoj strzela emotka
albo dziecko jakies zlapcie emotka

Mój ma zakaz gry w piłkę, bo co grał, to kontuzja. Kilka lat temu... halówka, dwóch na dwóch. Efekt? Tak trzaśnięta przez innego gracza kość, że stopa Mojego do dziś nie doszła do siebie (a powinna, bo od tego są stopy, żeby chodzić) i powstała "buła". No i teraz trudno Mojemu buty kupić emotka

Temat dziecka przemilczę, jak zwykle emotka

marlena083 - mogę Ci jedynie napisać, że pewnie Twoja kuchnia jest przepiękna, wobec czego masz duże szanse w konkursach kulinarnych i wszelakich foto emotka
0 0

zezowaty_kot

#5874696 Napisano: 13.06.2014 12:15:04
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

maribog napisał(a):

Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony emotka emotka emotka
0 0

joan

#5874702 Napisano: 13.06.2014 12:19:32
zezowaty_kot napisał(a):

Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony emotka emotka emotka

I jeszcze typowy dialog:
- ... to poszedłem do sklepu...
- JAK ŚMIAŁEŚ PÓJŚĆ NA MIASTO I MNIE O TYM NIE UPRZEDZIĆ?!
- Ale ja tylko po masło do Biedronki i...
- JAK TO: DO BIEDRONKI?! TERAZ OGÓLNE ZAKUPY ROBIMY TYLKO W DELIKATESACH CENTRUM. A W BIEDRONCE POWINIENEŚ ZAKUPIĆ KONKURSOWY PRODUKT X. I W OGÓLE MASZ ZAKAZ OPUSZCZANIA DOMU BEZ ZEZWOLENIA!

Mój facet potwierdzi, że tak to właśnie wygląda emotka
0 0

zarania

#5874707 Napisano: 13.06.2014 12:22:28
Dziś jest piątek trzynastego i już mam pecha od rana. emotka
0 0

aurorcia

#5874710 Napisano: 13.06.2014 12:25:01
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Taaa, skąd ja to znam...

I jeszcze typowy dialog:
- ... to poszedłem do sklepu...
- JAK ŚMIAŁEŚ PÓJŚĆ NA MIASTO I MNIE O TYM NIE UPRZEDZIĆ?!
- Ale ja tylko po masło do Biedronki i...
- JAK TO: DO BIEDRONKI?! TERAZ OGÓLNE ZAKUPY ROBIMY TYLKO W DELIKATESACH CENTRUM. A W BIEDRONCE POWINIENEŚ ZAKUPIĆ KONKURSOWY PRODUKT X. I W OGÓLE MASZ ZAKAZ OPUSZCZANIA DOMU BEZ ZEZWOLENIA!

Mój facet potwierdzi, że tak to właśnie wygląda emotka

Buahaha, mój to już czasem nawet nie przyznaje się, że w sklepie był! emotka ale ma pecha jak płaci kartą, bo wchodzę na bank online i awantura gotowa emotka
0 0

zezowaty_kot

#5874712 Napisano: 13.06.2014 12:26:33
Mój mąż mógłby teraz wpisać się w tym wątku. Już widzę całą litanię:
-wkurza mnie robienie zakupów w kilku sklepach.
-wkurza mnie kupowanie produktów konkretnych marek i konkretnej wielkości (wagi/ilości)
-wkurza mnie rozbijanie paragonów
-wkurza mnie proszenie o pieczątki
-wkurza mnie, że sama sobie nie pojedzie po te zakupy
emotka
0 0

Gość: alusia29

#5874720 Napisano: 13.06.2014 12:40:01
Mój nie chce współpracować emotka O cudzie pamięta by brać w ogóle paragony z DC i kuponik emotka Cała reszta - nie ma szans.
0 0

monikar

#5874721 Napisano: 13.06.2014 12:40:19
agnike napisał(a):

a jak kupię tv z 5 tys. i strzelę bramkę to też mi zwrócą? emotka

Wkurza mnie że dziś piątek 13, który zazwyczaj jest dla mnie szczęśliwy a tu żadnej nagrody... emotka
0 0

Gość: Anonima

#5874722 Napisano: 13.06.2014 12:43:07
hehe a mnie wkurza konkurs kaufland zeby zrobic zakupy za 25zl, tyle tej drobnicy w produktach, ze trzeba najlepiej z kalkulatorem chodzic, zeby sie doliczyc czy sie przekroczylo okreslona kwote emotka
0 0

Gość: BeMyPenguin

#5874756 Napisano: 13.06.2014 14:14:14
Mój mąż wie tylko o nielicznych zakupach na konkursy, bo by mnie chyba zjadł emotka "I tak nic nie wygrasz, a kasę tylko tracisz" - jak to słyszę, to najchętniej bym udusiła. Ale totka wysyła średnio 2 razy w tygodniu emotka
0 0