Wkurza mnie...

Gusiol

#5873665 Napisano: 11.06.2014 13:48:59
Wkurza mnie ferrero polska...;p
0 0

Gość: mlodybogxde

#5873673 Napisano: 11.06.2014 13:54:14
ja tak mam z tic tac
0 0

#5873678 Napisano: 11.06.2014 13:56:18
mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ślą eski, że... paragony wykorzystane emotka emotka

tylko jakim cudem i przez kogo ???

ktoś też tak ma ?

też tak mam i dla mnie jest żałosne, że z powodu błędu ich systemu muszę się fatygować i wysyłać paragony
0 0

#5873679 Napisano: 11.06.2014 13:57:15
Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

Tak ja tak miałem, ujadanie się, wysyłanie paragonów pocztą i w końcu swoje kody dostałem...

po jakim czasie od wysłania paragonów pocztą dostałeś?
0 0

#5873687 Napisano: 11.06.2014 14:12:49
Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

Tak ja tak miałem, ujadanie się, wysyłanie paragonów pocztą i w końcu swoje kody dostałem...

Po jakim czasie dostałeś?
0 0

Gość: mikki85

#5873689 Napisano: 11.06.2014 14:13:16
Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

2 tygodnie temu kody na eski przyszły normalnie

a dziś info, że PARAGONY WYKORZYSTANE emotka emotka emotka

zadzwoniłam do agencji Lowe i jakiś baaardzo kompetentny pan zaczął mi wmawiać, że najwidoczniej "paragony wzbudziły zastrzeżenia"

zastrzeżenia... sytemu komputerowego

i niby w ramach reklamacji trzeba odsyłać paragony pocztą dopłacając po 5,50 za polecony

nadmienię, że chodzi o 4 zgłoszenia - 4 różne osoby, 4 różne sklepy w różnych miejscowościach, więc nawet nie kolejne paragony

normalnie złodzieje i oszuści

wpisuje agencję LOWE na czarną listę krętaczy

bo nagrody niewydane przechodzą na własność Organizatora emotka emotka
0 0

Gusiol

#5873698 Napisano: 11.06.2014 14:24:51
mlodybogxde napisał(a):

Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

Kody dostałem jakieś 10-13 dni po wysłaniu paragonów. Oczywiście wina leży po ich stronie już zauważylem błedy ich oprogramowania więc polecam się na to powołać... mi np ich "pajac" kazał dodać kody drugi raz... potem stwierdzili, że użyte drugi raz i abym wysłał je pocztą... ogólnie cyrk na kółkach ale swoje odzyskałem
0 0

Gość: mikki85

#5873710 Napisano: 11.06.2014 14:38:30
a propos Tic Taków

pani na recepcji agencji Lowe starała mi się wmówić, że pani od konkursów nie ma dzisiaj w pracy

więc zapytałam - kto w takim razie wysyłał SMS-y ? Duch święty ???

no i wtedy przełączyła mnie do tego durnego faceta, który chciał mi wmówić, że nie znam regulaminu emotka

dzwoniłam też do Ferrero, ale podobno ludzie z marketingu do czwartku na wyjeździe i kontakt dopiero w piątek

wkurzyłam się na maksa, bo mam sporo paragonów i nie trawię debilizmu
0 0

#5873717 Napisano: 11.06.2014 14:42:13
Gusiol napisał(a):

mlodybogxde napisał(a):

Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

Kody dostałem jakieś 10-13 dni po wysłaniu paragonów. Oczywiście wina leży po ich stronie już zauważylem błedy ich oprogramowania więc polecam się na to powołać... mi np ich "pajac" kazał dodać kody drugi raz... potem stwierdzili, że użyte drugi raz i abym wysłał je pocztą... ogólnie cyrk na kółkach ale swoje odzyskałem

A coś więcej o tych błędach? Jak dodawać zgłoszenia, żeby bylo dobrze?
0 0

Gusiol

#5873730 Napisano: 11.06.2014 14:58:51
mikki85 napisał(a):

a propos Tic Taków

pani na recepcji agencji Lowe starała mi się wmówić, że pani od konkursów nie ma dzisiaj w pracy

więc zapytałam - kto w takim razie wysyłał SMS-y ? Duch święty ???

no i wtedy przełączyła mnie do tego durnego faceta, który chciał mi wmówić, że nie znam regulaminu emotka

dzwoniłam też do Ferrero, ale podobno ludzie z marketingu do czwartku na wyjeździe i kontakt dopiero w piątek

wkurzyłam się na maksa, bo mam sporo paragonów i nie trawię debilizmu

Pocieszę Cie, ja osobiście miałem z nimi plejadę wesołą
a) tutaj problem z kodami, awantury, próby wmawiania mojej winy - groźba skargą podziałałą
b) brazzilmania - zmieniło mi w trakcie gry maila na ich - baba wmawiała mi, ze to nie ich, że mam do nich wysłać z tego maila wiadomość... groźba zgłoszenia na policję zadziałała ... klapki są obleśne, brudne, niedoróbki, logo się odkleiło... tragedia
c) raffaello - przez 26 dni po regulaminie wysyłali do mnie przesyłkę - kłamali, ze powiadomili a do tego 2-krotnie kłamali, ze wysłali.

d) obsługa z ferrero - nie lepsza... pani nie widzi w tym problemów, ma problemy ze stwierdzeniem, że 27 maj jest po 11 maja... ogólnie klapa nie firma...
0 0

Gusiol

#5873736 Napisano: 11.06.2014 15:10:59
mlodybogxde napisał(a):

Gusiol napisał(a):

mlodybogxde napisał(a):

Gusiol napisał(a):

mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ktoś też tak ma ?

A coś więcej o tych błędach? Jak dodawać zgłoszenia, żeby bylo dobrze?

U nich strona nie odświeża pliku zuploadowanego i za każdym razem dodawało wam ten sam plik a inne dane... tak to wygląda, sprawdzałem... za każdym razem ten sam paragon a inne dane do paragonu przez to mają burdel w systemie... oczywiście mi to nawet gdzieś potwierdzili bo prowadziłem batalię mailową ...
0 0

maria1980

#5874220 Napisano: 12.06.2014 13:27:46
Dziś znowu się wkurzam na siebie tym razem emotka
Juz trochę gram w konkursach ,a mimo to wciąż zachowuje sie jak Mugol konkursowy emotka
Nie zapisuję haseł , nie pamiętam o wynikach , ba czasem zapominam zagrać ...konkursy to jedynie znajduje w wątku zakupy ...,nie biorę paragonów w sklepie ,wyrzucam je nie myśląc o rezerwie...a do tego taka jestem wybredna z tymi konkursami ...
Mało tego bywa ,ze by odwrócić zła karmę wpisuje sie w wątku nic nie wygrałem ,doskonale wiedząc ,ze to nic nie da ,bo zeby wygrać trzeba grac ,a ja przecież nie wysyłam zgłoszeń to ten wątek chyba cudu mi nie przyniesie a jednak ja na ten cud czekam emotka
Chyba muszę wziasc urlop konkursowy emotka emotka
0 0

joan

#5874223 Napisano: 12.06.2014 13:36:26
maria1980 - łojojoj. A u mnie wręcz odwrotnie, przytomność umysłu konkursowego tak dobra, jak rzadko. Podejrzewam, że to zasługa wszechobecnej klimatyzacji. Nie lubię jej, ale mam wrażenie, że rozum lepiej funkcjonuje emotka
0 0

anialistopad

#5874226 Napisano: 12.06.2014 13:38:36
Tak joan klimatyzacji ,a później gardło wysiada i na antybiotyku kończymy ,a o konkursach zapominamy,bo mamy w gardle kaktusa
0 0

maria1980

#5874227 Napisano: 12.06.2014 13:40:54
anialistopad napisał(a):

Tak joan klimatyzacji ,a później gardło wysiada i na antybiotyku kończymy ,a o konkursach zapominamy,bo mamy w gardle kaktusa

anialistopad jest jakiś konkurs z "kaktusami " emotka

żartuję ,bo cóż mi pozostało gdy na horyzoncie szaro emotka
0 0

joan

#5874228 Napisano: 12.06.2014 13:40:57
anialistopad napisał(a):

Etam, antybiotyk to brałam niedawno, bo mi pół twarzy spuchło. Ale to inna historia. Poprzedni raz na antybiotyku to chyba coś wele kilkanaście lat temu byłam emotka
0 0

aurorcia

#5874229 Napisano: 12.06.2014 13:41:41
pierwszy raz wysłałam wczoraj hasło na Oreo (dzień ojca) a dzisiaj patrzę, że tekst praktycznie identyczny jak mój wygrał wczoraj! emotka kurcze i to też może być podciągnięte pod plagiat, a mnie na myśl nie przyszło żeby czytać wszystkie nagrodzone zgłoszenia przed wzięciem udziału emotka
0 0

wanderlust

#5874352 Napisano: 12.06.2014 17:17:50
Wkurza mnie, że nie ogarniam Megaloterii emotka Dziś byłem w Lewiatanie i kupiłem napój Tymabark Kaktus, bo była przy nim znaczek, że on bierze udział. Teraz patrzę na stronę internetową, że w tych aktualnych produktach w tym etapie nie ma tego produktu. Za to są Wafle Familijne, które również na szczęście kupiłem.
0 0

Gość: gosia16

#5874353 Napisano: 12.06.2014 17:22:52
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ogarniam Megaloterii emotka Dziś byłem w Lewiatanie i kupiłem napój Tymabark Kaktus, bo była przy nim znaczek, że on bierze udział. Teraz patrzę na stronę internetową, że w tych aktualnych produktach w tym etapie nie ma tego produktu. Za to są Wafle Familijne, które również na szczęście kupiłem.

a to nie sią te produkty,bo ja wafli nie widzę emotka
http://www.megalo...plakat_A1_ogolna.pdf
0 0

Gość: gosia16

#5874354 Napisano: 12.06.2014 17:25:49
gosia16 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

a to nie sią te produkty,bo ja wafli nie widzę emotka
http://www.megalo...plakat_A1_ogolna.pdf

a tutaj sa inne http://www.megalo...v/produkty-w-loterii ja też nie wiem o co kaman?
0 0