Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gusiol
Postów 54
Data rejestracji 10.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mlodybogxde
też tak mam i dla mnie jest żałosne, że z powodu błędu ich systemu muszę się fatygować i wysyłać paragony
po jakim czasie od wysłania paragonów pocztą dostałeś?
Po jakim czasie dostałeś?
Gość: mikki85
2 tygodnie temu kody na eski przyszły normalnie
a dziś info, że PARAGONY WYKORZYSTANE
zadzwoniłam do agencji Lowe i jakiś baaardzo kompetentny pan zaczął mi wmawiać, że najwidoczniej "paragony wzbudziły zastrzeżenia"
zastrzeżenia... sytemu komputerowego
i niby w ramach reklamacji trzeba odsyłać paragony pocztą dopłacając po 5,50 za polecony
nadmienię, że chodzi o 4 zgłoszenia - 4 różne osoby, 4 różne sklepy w różnych miejscowościach, więc nawet nie kolejne paragony
normalnie złodzieje i oszuści
wpisuje agencję LOWE na czarną listę krętaczy
bo nagrody niewydane przechodzą na własność Organizatora
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gusiol
Postów 54
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kody dostałem jakieś 10-13 dni po wysłaniu paragonów. Oczywiście wina leży po ich stronie już zauważylem błedy ich oprogramowania więc polecam się na to powołać... mi np ich "pajac" kazał dodać kody drugi raz... potem stwierdzili, że użyte drugi raz i abym wysłał je pocztą... ogólnie cyrk na kółkach ale swoje odzyskałem
Gość: mikki85
pani na recepcji agencji Lowe starała mi się wmówić, że pani od konkursów nie ma dzisiaj w pracy
więc zapytałam - kto w takim razie wysyłał SMS-y ? Duch święty ???
no i wtedy przełączyła mnie do tego durnego faceta, który chciał mi wmówić, że nie znam regulaminu
dzwoniłam też do Ferrero, ale podobno ludzie z marketingu do czwartku na wyjeździe i kontakt dopiero w piątek
wkurzyłam się na maksa, bo mam sporo paragonów i nie trawię debilizmu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
A coś więcej o tych błędach? Jak dodawać zgłoszenia, żeby bylo dobrze?
Gusiol
Postów 54
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cie, ja osobiście miałem z nimi plejadę wesołą
a) tutaj problem z kodami, awantury, próby wmawiania mojej winy - groźba skargą podziałałą
b) brazzilmania - zmieniło mi w trakcie gry maila na ich - baba wmawiała mi, ze to nie ich, że mam do nich wysłać z tego maila wiadomość... groźba zgłoszenia na policję zadziałała ... klapki są obleśne, brudne, niedoróbki, logo się odkleiło... tragedia
c) raffaello - przez 26 dni po regulaminie wysyłali do mnie przesyłkę - kłamali, ze powiadomili a do tego 2-krotnie kłamali, ze wysłali.
d) obsługa z ferrero - nie lepsza... pani nie widzi w tym problemów, ma problemy ze stwierdzeniem, że 27 maj jest po 11 maja... ogólnie klapa nie firma...
Gusiol
Postów 54
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nich strona nie odświeża pliku zuploadowanego i za każdym razem dodawało wam ten sam plik a inne dane... tak to wygląda, sprawdzałem... za każdym razem ten sam paragon a inne dane do paragonu przez to mają burdel w systemie... oczywiście mi to nawet gdzieś potwierdzili bo prowadziłem batalię mailową ...
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Juz trochę gram w konkursach ,a mimo to wciąż zachowuje sie jak Mugol konkursowy
Nie zapisuję haseł , nie pamiętam o wynikach , ba czasem zapominam zagrać ...konkursy to jedynie znajduje w wątku zakupy ...,nie biorę paragonów w sklepie ,wyrzucam je nie myśląc o rezerwie...a do tego taka jestem wybredna z tymi konkursami ...
Mało tego bywa ,ze by odwrócić zła karmę wpisuje sie w wątku nic nie wygrałem ,doskonale wiedząc ,ze to nic nie da ,bo zeby wygrać trzeba grac ,a ja przecież nie wysyłam zgłoszeń to ten wątek chyba cudu mi nie przyniesie a jednak ja na ten cud czekam
Chyba muszę wziasc urlop konkursowy
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad jest jakiś konkurs z "kaktusami "
żartuję ,bo cóż mi pozostało gdy na horyzoncie szaro
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, antybiotyk to brałam niedawno, bo mi pół twarzy spuchło. Ale to inna historia. Poprzedni raz na antybiotyku to chyba coś wele kilkanaście lat temu byłam
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
wanderlust
Postów 843
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
a to nie sią te produkty,bo ja wafli nie widzę
http://www.megalo...plakat_A1_ogolna.pdf
Gość: gosia16
a tutaj sa inne http://www.megalo...v/produkty-w-loterii ja też nie wiem o co kaman?