Wkurza mnie...

wanderlust

#5904087 Napisano: 18.08.2014 19:27:02
Wkurza mnie, że kończy się lato a za oknami już prawie jesień emotka
0 0

calliope

#5904091 Napisano: 18.08.2014 19:47:24
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że kończy się lato a za oknami już prawie jesień emotka

też mnie to martwi emotka
0 0

ktosiu

#5904507 Napisano: 19.08.2014 16:06:55
Wkurza mnie brak zwrotek z Leclerc (grill). Doszły eski? A może nie doszły? Oto jest pytanie emotka Wkurza mnie też, że Kasztelan z Marcpol nie zadzwonił. I że taka pogoda za oknem, że się w porach roku pogubiłam.
0 0

anialistopad

#5904524 Napisano: 19.08.2014 16:35:00
Cały sierpień jest do du........i to mnie wkurza
0 0

cudaczek121

#5904527 Napisano: 19.08.2014 16:43:44
ktosiu napisał(a):

Wkurza mnie brak zwrotek z Leclerc (grill). Doszły eski? A może nie doszły? Oto jest pytanie emotka Wkurza mnie też, że Kasztelan z Marcpol nie zadzwonił. I że taka pogoda za oknem, że się w porach roku pogubiłam.

U mnie wczoraj zwrotka dotarła normalnie z tego konkursu tsieć t-mobile). Wkurza mnie,że jestem jakaś rozkojarzona i na niczym nie mogę się skupić emotka
0 0

bezaczek7

#5904528 Napisano: 19.08.2014 16:43:59
może nie wkurza, ale zastanawia. co to za wysyp komentarzy "nowych" użytkowników? niektórzy założyli konto niedawno, ale niektórzy np w 2009 roku a komentarzy na koncie np 20 albo 50. skąd to się biere? emotka
0 0

ludzka_istota

#5904554 Napisano: 19.08.2014 17:43:09
Reklamy mnie wkurzają, w telepudle. Na sześć reklam- pięć wmawia mi, że powinnam leczyć wątrobę, oczy, nerki, hemoroidy, migrenę, serce, zakwaszenie (wtf?)... Kraj hipochondryków mamy?
0 0

bridget

#5904589 Napisano: 19.08.2014 18:52:50
wkurzam sie, ze ktos przez pomyłke w ogloszeniu o prace w wyborczej do jakiejs stadniny koni podał moj nr konkursowy;] pewnie czeski bład lub inna pomyłka ale od 2-3 dni co rusz ktos dzwoni w sprawie tego ogłoszenia emotka
0 0

iszhara

#5904594 Napisano: 19.08.2014 18:59:23
ktosiu napisał(a):

Dziś mają trochę opóźnienia - nie martw się dotrą po jakiś dwóch godzinach. emotka
0 0

ktosiu

#5904611 Napisano: 19.08.2014 19:40:18
iszhara napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Dziś mają trochę opóźnienia - nie martw się dotrą po jakiś dwóch godzinach. emotka

Dokładnie emotka Po 2 godzinach wszystkie zwrotki grzecznie przyszły. I za oknem się przejaśniło emotka Przynajmniej 2 powody do wkurzania się odpadły emotka
0 0

zezowaty_kot

#5904615 Napisano: 19.08.2014 19:45:03
bridget napisał(a):

wkurzam sie, ze ktos przez pomyłke w ogloszeniu o prace w wyborczej do jakiejs stadniny koni podał moj nr konkursowy;] pewnie czeski bład lub inna pomyłka ale od 2-3 dni co rusz ktos dzwoni w sprawie tego ogłoszenia emotka

Tak? Na mój konkursowy co wieczór, ok 22 dzwonili panowie. Umawiać się wiadomo na co emotka Tylko Smolar miał ten numer, niezłe żarty się ich trzymają emotka
0 0

bridget

#5904617 Napisano: 19.08.2014 19:53:57
zezowaty_kot napisał(a):

bridget napisał(a):

Tak? Na mój konkursowy co wieczór, ok 22 dzwonili panowie. Umawiać się wiadomo na co emotka Tylko Smolar miał ten numer, niezłe żarty się ich trzymają emotka

ostatnio ze smolarem sie polubiłam:) emotka nie chciałabym go odlubić:) emotka
0 0

zezowaty_kot

#5904622 Napisano: 19.08.2014 19:59:38
Groszek ma więcej taktu i na konkursowy, z ich numery przychodzą mi jedynie nieśmieszne żarty i wróżkowie z przepowiedniami. Smolar poszedł po bandzie. Ale wybaczam, dają fajne nagrody emotka
0 0

kalisto1986

#5904669 Napisano: 19.08.2014 21:30:05
Nie sądziłam, że zakup książek do szkoły może być tak wkurzający emotka
Jest lista na niej tytuł, wydawnictwo, dane autorów .... tylko nie pisze czy podstawowy pakiet, czy multi - to jeszcze bym przeżyła, bo po kontakcie z innymi każdy kupuje podstawowy ... ale cholera nawet pakiet podstawowy różni się od siebie w różnych księgarniach emotka Już w tamtyk roku było tak,że część dzieci nie miało 1 książki w pakiecie, więc czy tak trudno jest wypisać co pakiet powinien zawierać ? emotka

I oczywiście ceny wyprawki też mnie wkurzają, ale tutaj pewnie nie jestem sama emotka
0 0

ziolko

#5904732 Napisano: 19.08.2014 23:55:53
bezaczek7 napisał(a):

może nie wkurza, ale zastanawia. co to za wysyp komentarzy "nowych" użytkowników? niektórzy założyli konto niedawno, ale niektórzy np w 2009 roku a komentarzy na koncie np 20 albo 50. skąd to się biere? emotka

czasami jest tak, że ktoś zarejestrował się kilka lat temu, coś wtedy popisał, ale wiadomo... po jakimś czasie różne tematy są czyszczone i np. jeśli ktoś mocno udzielał się np. w wc albo kliknijcie, to już nie ma tych wpisów.

Sami pewno czasami zauważacie, że po jakimś czasie ubywa wam komentarzy na liczniku.
Więc to, że ktoś ma teoretycznie zero na koncie, nie znaczy, że faktycznie nic nie pisał wcześniej
0 0

zaczytana-pola

#5904740 Napisano: 20.08.2014 00:29:45
kalisto1986 napisał(a):

Jest lista na niej tytuł, wydawnictwo, dane autorów .... tylko nie pisze czy podstawowy pakiet, czy multi - to jeszcze bym przeżyła, bo po kontakcie z innymi każdy kupuje podstawowy ... ale cholera nawet pakiet podstawowy różni się od siebie w różnych księgarniach emotka Już w tamtyk roku było tak,że część dzieci nie miało 1 książki w pakiecie, więc czy tak trudno jest wypisać co pakiet powinien zawierać ? emotka

I oczywiście ceny wyprawki też mnie wkurzają, ale tutaj pewnie nie jestem sama emotka

Mnie z kolei wkurza, że w naszej szkole nie podają jakie książki trzeba kupić. Nauczycielka zawsze mówi, że książki będą od końca lipca do kupienia w księgarni u pana takiego i takiego... A na komentarz, że może rodzice będą chcieli kupić w innym miejscu pada odpowiedź: Tam i tak będzie najtaniej emotka
0 0

bezaczek7

#5904750 Napisano: 20.08.2014 02:15:18
ziolko napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czasami jest tak, że ktoś zarejestrował się kilka lat temu, coś wtedy popisał, ale wiadomo... po jakimś czasie różne tematy są czyszczone i np. jeśli ktoś mocno udzielał się np. w wc albo kliknijcie, to już nie ma tych wpisów.

Sami pewno czasami zauważacie, że po jakimś czasie ubywa wam komentarzy na liczniku.
Więc to, że ktoś ma teoretycznie zero na koncie, nie znaczy, że faktycznie nic nie pisał wcześniej

z tym ubywaniem komentarzy na liczniku to pierwsze słyszę akurat emotka natomiast założenie konta by wpisać dowcip w wątku uśmiechnij się, to chyba nie ma sensu emotka ale w zasadzie mnie nic do tego emotka
0 0

Gość: barcza

#5904770 Napisano: 20.08.2014 09:08:24
bezaczek7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

z tym ubywaniem komentarzy na liczniku to pierwsze słyszę akurat emotka natomiast założenie konta by wpisać dowcip w wątku uśmiechnij się, to chyba nie ma sensu emotka ale w zasadzie mnie nic do tego emotka

jednak prawda mi kilka lat temu ubyło i to dużo na liczniku
0 0

slonecznik1309

#5904784 Napisano: 20.08.2014 09:38:38
zaczytana-pola napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Mnie z kolei wkurza, że w naszej szkole nie podają jakie książki trzeba kupić. Nauczycielka zawsze mówi, że książki będą od końca lipca do kupienia w księgarni u pana takiego i takiego... A na komentarz, że może rodzice będą chcieli kupić w innym miejscu pada odpowiedź: Tam i tak będzie najtaniej emotka

lista podręczników musi być podana publicznie np. wywieszona na dzrzwiach przy wejsciu do szkoły, na stronie www szkoły itp. szkoła ma taki obowiązek i u nas tak jest emotka
0 0

ludzka_istota

#5904819 Napisano: 20.08.2014 10:43:56
asiabuczkowska napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

lista podręczników musi być podana publicznie np. wywieszona na dzrzwiach przy wejsciu do szkoły, na stronie www szkoły itp. szkoła ma taki obowiązek i u nas tak jest emotka

Potwierdzam- jako nauczyciel. Pani, która nagania klientów do jakiejś konkretnej księgarni musi coś z tego mieć.
U nas lista wisi na drzwiach szkoły przez całe lato, jest na stronie www szkoły, a ja dodatkowo pod koniec roku daję dzieciakom karteczki, na których dokładnie jest zapisane jakie książki- jaki poziom, jaki zeszyt itp. Nie ingeruję w to, gdzie kupują.
0 0