Wkurza mnie...

norweska20

#5902566 Napisano: 14.08.2014 00:40:45
a mnie wkurza że ludziska nie raczą wpisywać informacji o swoich wygranych- informacje uzyskać o konkursach to tak, ale zwrotnej informacji to już nie..rozumiem zazdrość ludzką, ale ona nagród nie odbiera..wiec dlaczego nie informujecie o wygranych- ja czekałam na rozstrzygnięcie tygodniowej z Tesco Nescafe, sprawdzam wpisy...-a tu się okazuje że już były, ale wpisów brak o wygranych..może tu trzeba należeć do jakiegoś elitarnego klubu-żeby uzyskać potwierdzone wiadomości.. emotka
0 0

synk

#5902656 Napisano: 14.08.2014 11:15:13
mikki85 napisał(a):

synk napisał(a):

i jak tu nie mówić że 13 to pechowy. Dobrze że to nie piątek. DPD połamało zlewozmywak, który udało mi sie w końcu sprzedać...teraz trzeba kasę oddawać, reklamacje pisac.
A na pudle było z 15 naklejek "ostrożnie"

a dostałaś jakieś foty ?

kurier spisał protokół?

nawet nie wiesz jak kupujący potrafią kombinować i kit wciskać

fotek nie mam, kurier ponoć protokół spisał. Dziwny jest tylko status mojej przesyłki - nie była to przesyłka pobraniowa, a przesyłka zwykła. A w statusie jest że odbiorca nie miał kasy na odbiór.
Zaraz ma być u mnie kurier do spisania protokołu reklamacji (bo ponoć ja też muszę takowy spisać) - opakowania jeszcze nie otwierałem, czekam na kuriera i przy nim otworzę.
0 0

joan

#5902658 Napisano: 14.08.2014 11:21:45
Z miłości do banalności -> tylko tej opcji chyba jeszcze nie było emotka
0 0

Gość: mikki85

#5902660 Napisano: 14.08.2014 11:24:12
synk, pierwszy raz słyszę o takiej procedurze emotka

też wysyłam DPD i kiedyś u odbiorcy kurier spisywał taki protokół, ale już nie u mnie

chyba, że kupujący nie odebrał paczki i wraca ona do Ciebie
0 0

zezowaty_kot

#5902662 Napisano: 14.08.2014 11:27:41
joan napisał(a):

Z miłości do banalności -> tylko tej opcji chyba jeszcze nie było emotka

Z miłości do produktuikswspaniałości emotka
0 0

kalka

#5902665 Napisano: 14.08.2014 11:31:23
ziolko napisał(a):

teodozja napisał(a):

Czekałam dziś na rozstrzygnięcie konkursu, na którym mi zależało, napracowałam się. Kur.. wygrały prace niezgodne z regulaminem. Nie wiem czy tam w tych komisjach debile siedzą?Jaki to ma cel żeby nagrodzić prace niezgodne z regulaminem?
Wogóle jakis pos... dzień.

no bo to nazywa się "kreatywność" emotka emotka

moim zdaniem pseudokreatywność

a Ty pisz reklamację

Kurcze, jak mnie wkurzają sytuacje, w których jury nie respektuje zapisów własnego regulaminu. W takim wypadku nie można się poddawać i koniecznie trzeba reklamować! Inną kwestią jest, że pewnie często-gęsto te reklamacje olewają, ale i tak trzeba walczyć z nieuczciwym traktowaniem bądź co bądź klientów.
Powodzenia! emotka
p.s.
a wogóle co to jury, co to za konk?! emotka
0 0

teodozja

#5902667 Napisano: 14.08.2014 11:35:45
kalka napisał(a):

ziolko napisał(a):

teodozja napisał(a):

Czekałam dziś na rozstrzygnięcie konkursu, na którym mi zależało, napracowałam się. Kur.. wygrały prace niezgodne z regulaminem. Nie wiem czy tam w tych komisjach debile siedzą?Jaki to ma cel żeby nagrodzić prace niezgodne z regulaminem?
Wogóle jakis pos... dzień.

no bo to nazywa się "kreatywność" emotka emotka

moim zdaniem pseudokreatywność

a Ty pisz reklamację

Kurcze, jak mnie wkurzają sytuacje, w których jury nie respektuje zapisów własnego regulaminu. W takim wypadku nie można się poddawać i koniecznie trzeba reklamować! Inną kwestią jest, że pewnie często-gęsto te reklamacje olewają, ale i tak trzeba walczyć z nieuczciwym traktowaniem bądź co bądź klientów.
Powodzenia! emotka
p.s.
a wogóle co to jury, co to za konk?! emotka

Konkurs z bazy na fb był, był w topie szybkie konkursy na fb, trzeba było dodać zdjęcie fryzury.Większość pań pododawała jakieś zupełnie inne uczesania, chyba im zostały fotki z uroczystości rodzinnych co nijak się miało do fryzury wzorcowej, a one wygrały emotka
0 0

Gość: frezja

#5902898 Napisano: 14.08.2014 18:10:39
admini coś się wam schrzaniły konkursy bo nie da się przejść na pozostałe stronki ,żeby zobaczyć konkursy emotka
0 0

delfinka101

#5902912 Napisano: 14.08.2014 18:27:54
wkurza mnie Lajkonik tyle zgłoszeń i dusza...
0 0

Gość: lucja

#5902913 Napisano: 14.08.2014 18:30:34
Wkurza mnie, że dziś nic nie wygrałam, a tak mocno się starałam... emotka
0 0

frodo

#5902919 Napisano: 14.08.2014 18:47:48
Wkurza mnie fakt, że wystawiłam sprzęt na sprzedaż a wszyscy którzy dzwonią chcą żebym im wysłała za pobraniem! Co robić emotka
0 0

zarania

#5902931 Napisano: 14.08.2014 19:11:10
frodo napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że wystawiłam sprzęt na sprzedaż a wszyscy którzy dzwonią chcą żebym im wysłała za pobraniem! Co robić emotka

poproś, aby wpłacili zaliczkę w kwocie podwójnej wysyłki, bo boisz się, czy odbiorą i nie chcesz być w plecy
0 0

frodo

#5902946 Napisano: 14.08.2014 20:41:02
zarania napisał(a):

frodo napisał(a):

poproś, aby wpłacili zaliczkę w kwocie podwójnej wysyłki, bo boisz się, czy odbiorą i nie chcesz być w plecy

Dzięki za radę emotka
Mam jeszcze pytanie, sprzęt jest nowy, fabrycznie zapakowany, nie otwierałam go. Babka zainteresowana zakupem pyta się czy jestem pewna, że w środku jest to co być powinno emotka I już nie wiem czy rozpakować i sprawdzić czy nie? emotka
0 0

silvia8

#5902947 Napisano: 14.08.2014 20:44:44
frodo napisał(a):

zarania napisał(a):

frodo napisał(a):

Dzięki za radę emotka
Mam jeszcze pytanie, sprzęt jest nowy, fabrycznie zapakowany, nie otwierałam go. Babka zainteresowana zakupem pyta się czy jestem pewna, że w środku jest to co być powinno emotka I już nie wiem czy rozpakować i sprawdzić czy nie? emotka

Ja bym nie rozpakowywała, bo w razie czego, nie będzie już oryginalnie zapakowany. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby w środku nie było tego, co powinno. Co do wysyłki, ostatnio sprzedałam na allegro dwie drogie rzeczy i klienci też zażyczyli sobie za pobraniem. Wysłałam i wszystko ok. Powodzenia!
0 0

frodo

#5902954 Napisano: 14.08.2014 20:59:32
silvia8 napisał(a):

frodo napisał(a):

zarania napisał(a):

frodo napisał(a):

Dzięki za radę emotka

Ja bym nie rozpakowywała, bo w razie czego, nie będzie już oryginalnie zapakowany. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby w środku nie było tego, co powinno. Co do wysyłki, ostatnio sprzedałam na allegro dwie drogie rzeczy i klienci też zażyczyli sobie za pobraniem. Wysłałam i wszystko ok. Powodzenia!

Ja wystawiłam na olxie i gratce, mam nadzieję, że są tak samo bezpieczne jak allegro...
0 0

joan

#5902956 Napisano: 14.08.2014 21:05:47
Ja wysyłam towar z opcją sprawdzenia zawartości - dodatkowy koszt ok. 6 zł. A jak odbiorca na poczcie podpisze protokół, że towar się zgadza z tym, co zadeklarowałam, to potem nie powie, że w paczce było coś innego emotka

Aczkolwiek ostatnio sprzedałam babeczce jakieś pierdoły i ona też chciała opcję sprawdzenia. Przesyłka wyszła więcej, niż opłata za towar. Ale podobno parę razy już dostała kamienie i cegły emotka
0 0

simsonowa

#5902958 Napisano: 14.08.2014 21:14:16
Odebrałam nagrodę z Rossmanna "ZABAWA NA OKRĄGŁO"
Wartość nagrody z nimm2 miała być 170 zł
Mi wychodzi (góra)110zł. Ręcznik 90zł+słodycze 20zł
Czy też macie takie odczucia
0 0

frodo

#5902965 Napisano: 14.08.2014 21:37:09
joan napisał(a):

Ja wysyłam towar z opcją sprawdzenia zawartości - dodatkowy koszt ok. 6 zł. A jak odbiorca na poczcie podpisze protokół, że towar się zgadza z tym, co zadeklarowałam, to potem nie powie, że w paczce było coś innego emotka

Aczkolwiek ostatnio sprzedałam babeczce jakieś pierdoły i ona też chciała opcję sprawdzenia. Przesyłka wyszła więcej, niż opłata za towar. Ale podobno parę razy już dostała kamienie i cegły emotka

Dzięki za podpowiedź emotka Wartość sprzedaży to 1 500,00 dlatego trochę się cykam emotka
0 0

jokan

#5903007 Napisano: 14.08.2014 23:18:19
delfinka101 napisał(a):

wkurza mnie Lajkonik tyle zgłoszeń i dusza...

mnie też, chociaż się nie łudzę, bo tam jedna osoba dziennie wygrywa więc.....

wkurza mnie, że nic mi nie idzie...nic nie wygrywam emotka mimo starań emotka
0 0

Gość: bassia5

#5903016 Napisano: 14.08.2014 23:40:26
wkurza mnie że stronka mi nie chodzi, próbuję wejść na aktualne konkursy, które się niedługo kończą i wyskakuje mi informacja, że stronka o danym adresie nie istnieje emotka
0 0