Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
-A czyje są te zakupy?
-Moje-odpowiadam.
-A dlaczego są oddzielone napisem: "Następny klient?"
-Ponieważ kupuję na osobne paragony
-A po co Pani kupuje na osobne paragony?
No losie!
aniolka2310
Postów 1308
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza, że z tylu projektów, przy których spędziłam sporo czasu i naprawdę się starałam wybrali taki, który zrobiłam od niechcenia i w sumie tylko po to żeby jakiś zrobić.
Więc może nie warto się starać, bo jak widzę pozostałe wygrane to mam wrażenie, że im mniej wkładu tym lepiej
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest wkurzające. Kiedyś w stokrotce kupowałam coś na 3 albo 4 paragony. Za mną kilka osób, w tym dziadek. Myślę sobie, że zaraz zacznie się burzyć. A tu z pretensją wyjechał jakiś koleś w średnim wieku. Na co dziadek: "Pani też jest klientką i może sobie kupować na ile chce paragonów"
Mappet
Postów 185
Data rejestracji 20.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może spróbuję coś zrobić na progu snu
Dzięki za radę
Gość: mikki85
bo dla sąsiadki kupujesz ?
aniolka2310
Postów 1308
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko pamiętaj, że jak przejdzie ten kubek, to i tak będziesz niezadowolona, że dostaniesz akurat taki, który jest mało fajny
gosposia07
Postów 380
Data rejestracji 15.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie było dokładnie tak samo, ten kubek zrobiony od niechcenia się załapał, a te ładniejsze bez odzewu.
Nie warto się starać.
patijm
Postów 297
Data rejestracji 05.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: amaretta1
Po prostu szlag człowieka trafia... i jeszcze ktoś taki (tutaj najchętniej wpisałabym odpowiednie słowa) nie ma sobie nic do zarzucenia... Słów brakuje, że można być tak pozbawionym wrażliwości. Po co mu były te psy???? Do szału doprowadzają mnie tacy ludzie (przez bardzo małe "c", a właściwie, ech...)
jomajd86
Postów 2392
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odnośnie "mojego lewego kuriera" poszłam do nich z informacją że w Lesznie złapali gościa, który identycznie naciągał ludzi i zdjęcia które dodane były na stronie -wyglądało wszystko identycznie, jak w moim przypadku i wiecie co nawet tego nie sprawdzili... dzisiaj dostaje pismo o odmówieniu wszczęcia dochodzenia... bez komentarza... już NIGDY nie powiem o nich dobrego słowa a tfuuuu....
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brawo, prawdziwie obywatelska postawa
norweska20
Postów 3820
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie również ....koniec roku tuż tuż a bilans w nagrodach słabiutki....żadne znaczące trofea nie zdobią mojego życia..do tego wątek dziś nic nie wygrałam w moim wypadku nie działa i nie odczarowuje nagród
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
jomajd86
Postów 2392
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwona0103
Postów 2678
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mnie wkurza
niezła wpadka z książką ehhh
Gość: pok
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wielkie okna od południowej strony, a muszę mieć zapalone światło od samego rana.
POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!!