Wkurza mnie...

monikar

#5951937 Napisano: 05.12.2014 14:48:03
Wkurza mnie ludzka wścibskość emotka Byłam dzis w Biedronce po 2 paragony na konkurs Eden. Oddzieliłam zakupy aby kasjerka dobrze je nabiła, ludzi było dużo akurat za mną stanęła rodzina:kobieta wieku ok 45 lat, mąż i córka. Płóacę za pierwszy koncentrat a kobieta za mną na to:
-A czyje są te zakupy?
-Moje-odpowiadam.
-A dlaczego są oddzielone napisem: "Następny klient?"
-Ponieważ kupuję na osobne paragony
-A po co Pani kupuje na osobne paragony?

No losie! emotka Przecież to moja sprawa co, gdzie i na ile paragonów kupuję! I jeszcze żeby to była jakaś starsza babuleńka to może bym i zrozumiała.
0 0

aniolka2310

#5951939 Napisano: 05.12.2014 14:49:05
Mappet napisał(a):

rachel napisał(a):

wkurza mnie Jacobs....w ogóle nie rozumieją mojej twórczości:///

Mojej też nie emotka
A marzą mi się kubki dla rodziny ._.

A mnie wkurza, że z tylu projektów, przy których spędziłam sporo czasu i naprawdę się starałam wybrali taki, który zrobiłam od niechcenia i w sumie tylko po to żeby jakiś zrobić.

Więc może nie warto się starać, bo jak widzę pozostałe wygrane to mam wrażenie, że im mniej wkładu tym lepiej emotka
0 0

staszek

#5951962 Napisano: 05.12.2014 15:38:13
monikar napisał(a):

Wkurza mnie ludzka wścibskość emotka Byłam dzis w Biedronce po 2 paragony na konkurs Eden. Oddzieliłam zakupy aby kasjerka dobrze je nabiła, ludzi było dużo akurat za mną stanęła rodzina:kobieta wieku ok 45 lat, mąż i córka. Płóacę za pierwszy koncentrat a kobieta za mną na to:
-A czyje są te zakupy?
-Moje-odpowiadam.

No losie! emotka Przecież to moja sprawa co, gdzie i na ile paragonów kupuję! I jeszcze żeby to była jakaś starsza babuleńka to może bym i zrozumiała.

to jest wkurzające. Kiedyś w stokrotce kupowałam coś na 3 albo 4 paragony. Za mną kilka osób, w tym dziadek. Myślę sobie, że zaraz zacznie się burzyć. A tu z pretensją wyjechał jakiś koleś w średnim wieku. Na co dziadek: "Pani też jest klientką i może sobie kupować na ile chce paragonów" emotka Może ma w rodzinie konkursowicza? emotka
0 0

Mappet

#5951964 Napisano: 05.12.2014 15:42:44
aniolka2310 napisał(a):

Mappet napisał(a):

rachel napisał(a):

Mojej też nie emotka

A mnie wkurza, że z tylu projektów, przy których spędziłam sporo czasu i naprawdę się starałam wybrali taki, który zrobiłam od niechcenia i w sumie tylko po to żeby jakiś zrobić.

Więc może nie warto się starać, bo jak widzę pozostałe wygrane to mam wrażenie, że im mniej wkładu tym lepiej emotka

Może spróbuję coś zrobić na progu snu emotka
Dzięki za radę emotka

0 0

Gość: mikki85

#5951965 Napisano: 05.12.2014 15:43:58
monikar napisał(a):

-A czyje są te zakupy?
-Moje-odpowiadam.

bo dla sąsiadki kupujesz ?
0 0

aniolka2310

#5951978 Napisano: 05.12.2014 16:18:22
Mappet napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

Mappet napisał(a):

rachel napisał(a):

Mojej też nie emotka

Może spróbuję coś zrobić na progu snu emotka
Dzięki za radę emotka

Tylko pamiętaj, że jak przejdzie ten kubek, to i tak będziesz niezadowolona, że dostaniesz akurat taki, który jest mało fajny emotka
0 0

gosposia07

#5951986 Napisano: 05.12.2014 16:47:13
aniolka2310 napisał(a):

Mappet napisał(a):

rachel napisał(a):

Mojej też nie emotka

U mnie było dokładnie tak samo, ten kubek zrobiony od niechcenia się załapał, a te ładniejsze bez odzewu.
Nie warto się starać.
0 0

patijm

#5952009 Napisano: 05.12.2014 18:06:09
a mnie wkurza pustki w nagrodach...
0 0

Gość: amaretta1

#5952037 Napisano: 05.12.2014 19:13:59
http://wiadomosci...bane-zwierzeta/9gvcb

Po prostu szlag człowieka trafia... i jeszcze ktoś taki (tutaj najchętniej wpisałabym odpowiednie słowa) nie ma sobie nic do zarzucenia... Słów brakuje, że można być tak pozbawionym wrażliwości. Po co mu były te psy???? Do szału doprowadzają mnie tacy ludzie (przez bardzo małe "c", a właściwie, ech...) emotka emotka emotka
0 0

jomajd86

#5952323 Napisano: 06.12.2014 20:41:43
policja...i kapeć w aucie ;/
odnośnie "mojego lewego kuriera" poszłam do nich z informacją że w Lesznie złapali gościa, który identycznie naciągał ludzi i zdjęcia które dodane były na stronie -wyglądało wszystko identycznie, jak w moim przypadku i wiecie co nawet tego nie sprawdzili... dzisiaj dostaje pismo o odmówieniu wszczęcia dochodzenia... bez komentarza... już NIGDY nie powiem o nich dobrego słowa a tfuuuu.... emotka
0 0

joan

#5952360 Napisano: 06.12.2014 23:51:15
jomajd86 - nigdy nie liczę na to, że mi w czymkolwiek pomogą, każda sprawa nadaje się do kabaretu, naprawdę. Ale zgłaszam wszystko skrupulatnie, żeby sobie nie przyznawali nagród za to, że "przestępczość maleje", skoro mniejsza liczba akt wynika tylko z tego, że w skuteczność policji mało kto wierzy i ludziom się nie chce iść na komisariat. Ja chodzę. Żeby im sp* statystyki emotka
0 0

androm

#5952361 Napisano: 06.12.2014 23:53:47
joan napisał(a):

jomajd86 - nigdy nie liczę na to, że mi w czymkolwiek pomogą, każda sprawa nadaje się do kabaretu, naprawdę. Ale zgłaszam wszystko skrupulatnie, żeby sobie nie przyznawali nagród za to, że "przestępczość maleje", skoro mniejsza liczba akt wynika tylko z tego, że w skuteczność policji mało kto wierzy i ludziom się nie chce iść na komisariat. Ja chodzę. Żeby im sp* statystyki emotka

brawo, prawdziwie obywatelska postawa emotka
0 0

norweska20

#5952362 Napisano: 06.12.2014 23:56:23
patijm napisał(a):

a mnie wkurza pustki w nagrodach...

i mnie również ....koniec roku tuż tuż a bilans w nagrodach słabiutki....żadne znaczące trofea nie zdobią mojego życia..do tego wątek dziś nic nie wygrałam w moim wypadku nie działa i nie odczarowuje nagród emotka
0 0

jomajd86

#5952386 Napisano: 07.12.2014 10:27:17
joan napisał(a):

dlatego chyba napisze to zazalenie...
0 0

iwona0103

#5952523 Napisano: 07.12.2014 20:18:41
wkurza mnie, że finał masterschefa dopiero się zaczął, a ja już wiem, kto go wygra... ahh ten empik emotka
0 0

mkrzysiek

#5952533 Napisano: 07.12.2014 20:48:45
iwona0103 napisał(a):

wkurza mnie, że finał masterschefa dopiero się zaczął, a ja już wiem, kto go wygra... ahh ten empik emotka

tez mnie wkurza
niezła wpadka z książką ehhh
0 0

Gość: pok

#5952538 Napisano: 07.12.2014 21:06:30
A mnie wkurza że za oknem jest tak zimno. Całe szczęście śniegu nie ma.
0 0

arya

#5952733 Napisano: 08.12.2014 12:34:39
Wkurza mnie totaltnie nasza służba zdrowia emotka Po 3 godzinach spędzonych na izbie przyjęć z głodnym dzieckiem (bo miało być na czczo), stwierdzono, że nie przyjmą nas na oddział, bo nie ma miejsc i mamy się zgłosić w styczniu emotka
0 0

Gość: katrin22

#5952742 Napisano: 08.12.2014 12:41:44
A mnie wkurza fakt, że nic mi się nie chce, a tyle jest do zrobienia..
0 0

koper

#5952750 Napisano: 08.12.2014 12:57:24
Wkurza mnie, że słońce zapomniało dzisiaj wstać emotka
Mam wielkie okna od południowej strony, a muszę mieć zapalone światło od samego rana.

POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!! emotka
0 0