Wkurza mnie...

gosposia07

#5953462 Napisano: 09.12.2014 18:13:03
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie branie ludzi na litość emotka

widziałam w rozdaniu pepco na fb, kazar , lub innych- u mnie niektóre odpowiedzi budzą zażenowanie- nie litość

A co do wkurzenia, może nie od razu wkurza, ale trochę jestem rozczarowana niewspółmiernie niską nagrodą do tego ile się trzeba nawysilać w niektórych konkursach....

A już wiem co mnie dziś wkurza- myszka kupiona 2 tyg. temu, nie "styka", czy cuś emotka , co chwilę na lapku słyszę pa-bam, że się wyłączyła, lub załączyła emotka
Nie mam szczęścia do ładowarek, myszek i tego typu rzeczy, ledwo kupione, a za chwilę leci do kosza.
0 0

moskala22

#5953468 Napisano: 09.12.2014 18:21:20
gosposia07 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

widziałam w rozdaniu pepco na fb, kazar , lub innych- u mnie niektóre odpowiedzi budzą zażenowanie- nie litość

Niestety teraz w okresie konkusrów Mikołajowo-świątecznych to zjawisko szczególnie się nasiliło i jak widze wypowiedzi niektórych to mam ochote napisac im co o tym myslę, ale z drugiej strony po co mam tracic czas na takich ... hmmm
0 0

ziolko

#5953617 Napisano: 10.12.2014 09:34:51
wkurza mnie, że chciałam zrealizować bon wygrany kilka miesięcy temu na fb i okazało się, że jest już nieważny emotka a nie było podanej informacji o terminie realizacji.
Dobrze, że zapytałam się PRZED zakupami, bo byłam pewna, że wszystko ok.

Czy mogą mi odmówić realizacji, jeśli nie było podanej daty??
0 0

cudaczek121

#5953638 Napisano: 10.12.2014 10:03:45
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

To w kontekście wyników Mam talent? emotka

Tak, głównie o to mi chodziło i o konkursy zresztą też.Co do Mam talent, najpierw była Klaudia Kulawik, potem Magda Welc,a teraz ten Adrian Makar. Ja bardzo współczuje temu chłopcu,że musi mieszkać w domu dziecka, ale uważam,że w tym finale było kilka osób, na które zresztą głosowałam i znacznie bardziej zasłużyły na te 300 tysięcy emotka Poza tym myślę,że dla dzieci powinien być osobny program tego typu.Ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok i w miarę przyzwoite życie,ale nigdy by mi nie przyszło do głowy,aby kogokolwiek brać na litość i o tym pisać na fb czy iść do telewizji i o tym opowiadać emotka
0 0

Gość: Machonsky22

#5953675 Napisano: 10.12.2014 10:55:36
Wkurzają mnie problemy finansowe...
0 0

joan

#5953766 Napisano: 10.12.2014 13:03:42
cudaczek121 napisał(a):

Tak, głównie o to mi chodziło i o konkursy zresztą też.Co do Mam talent, najpierw była Klaudia Kulawik, potem Magda Welc,a teraz ten Adrian Makar. Ja bardzo współczuje temu chłopcu,że musi mieszkać w domu dziecka, ale uważam,że w tym finale było kilka osób, na które zresztą głosowałam i znacznie bardziej zasłużyły na te 300 tysięcy emotka Poza tym myślę,że dla dzieci powinien być osobny program tego typu.Ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok i w miarę przyzwoite życie,ale nigdy by mi nie przyszło do głowy,aby kogokolwiek brać na litość i o tym pisać na fb czy iść do telewizji i o tym opowiadać emotka

To są takie "gwiazdki jednego tygodnia" emotka Tyle jest programów dla śpiewaków, że piosenkarze nie powinni być w ogóle brani do Mam talent.

Swoją drogą, ciekawe co by było, gdyby np. inny finalista oświadczył, że również jest z domu dziecka, a do tego jego mama choruje na raka, a tata jest sparaliżowany. Licytacja nieszczęść emotka
0 0

cudaczek121

#5953783 Napisano: 10.12.2014 14:02:43
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

To są takie "gwiazdki jednego tygodnia" emotka Tyle jest programów dla śpiewaków, że piosenkarze nie powinni być w ogóle brani do Mam talent.

Swoją drogą, ciekawe co by było, gdyby np. inny finalista oświadczył, że również jest z domu dziecka, a do tego jego mama choruje na raka, a tata jest sparaliżowany. Licytacja nieszczęść emotka

No właśnie, ja uważam,że umiejętność pięknego śpiewania to duży dar- sama tak nie potrafię,ale jednak dla muzyków powinny być osobne show, a do Mam talent przyjmowani ludzie z innymi, równie wartościowymi zdolnościami emotka Zresztą co do Adriana, to najbardziej mi się podobał jego wykon na castingu emotka
0 0

dorotade

#5953788 Napisano: 10.12.2014 14:25:49
Dziewczyny, nie ma się co wkurzać na wyniki programów TV, większość z nich to ustawka emotka

http://m.wprost.p...ac-reality-show.html
0 0

kadett33

#5953791 Napisano: 10.12.2014 14:29:50
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No właśnie, ja uważam,że umiejętność pięknego śpiewania to duży dar- sama tak nie potrafię,ale jednak dla muzyków powinny być osobne show, a do Mam talent przyjmowani ludzie z innymi, równie wartościowymi zdolnościami emotka Zresztą co do Adriana, to najbardziej mi się podobał jego wykon na castingu emotka

a ty brałaś udział w tym programie że tak cie wkurza? Pewnie te pieniądze i tak przejmie ten dom dziecka.
0 0

malenka

#5953799 Napisano: 10.12.2014 14:52:59
A mnie wkurzają ludzie, którzy muszą się z resztą świata podzielić niemal każdym filmikiem jaki obejrzą na youtube. Mam internet mobilny i każde buforowanie, każde samoistne odtworzenie się filmiku zżera mi transfer. Wypada w ogóle przestać korzystać z facebooka.
0 0

zdolnabestia

#5953818 Napisano: 10.12.2014 15:28:33
malenka napisał(a):

A mnie wkurzają ludzie, którzy muszą się z resztą świata podzielić niemal każdym filmikiem jaki obejrzą na youtube. Mam internet mobilny i każde buforowanie, każde samoistne odtworzenie się filmiku zżera mi transfer. Wypada w ogóle przestać korzystać z facebooka.

Gdzieś się to ustawia, żeby filmiki nie odtwarzały się automatycznie. Ale gdzie i jak - niech ktoś inny pomoże, bo nie wiem.
0 0

Gość: eveliina

#5953899 Napisano: 10.12.2014 18:22:41
wkurza mnie, że moje wszystkie przegrane jacobsowe kubki wcale nie są gorsze od tych, które nagradzają emotka
0 0

sydariameki

#5953904 Napisano: 10.12.2014 18:33:34
zdolnabestia napisał(a):

malenka napisał(a):

Gdzieś się to ustawia, żeby filmiki nie odtwarzały się automatycznie. Ale gdzie i jak - niech ktoś inny pomoże, bo nie wiem.

ustawienia/filmy (są na samym dole)/automatyczne odtwarzanie filmów -wyłącz
0 0

majonez

#5953905 Napisano: 10.12.2014 18:34:32
zdolnabestia napisał(a):

Proszę http://prntscr.com/5fb8qa
0 0

ludzka_istota

#5953914 Napisano: 10.12.2014 18:49:03
majonez napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Proszę http://prntscr.com/5fb8qa

o, ja też skorzystam emotka
0 0

Lamay

#5953916 Napisano: 10.12.2014 18:56:20
eveliina napisał(a):

wkurza mnie, że moje wszystkie przegrane jacobsowe kubki wcale nie są gorsze od tych, które nagradzają emotka

O to, to! Mam to samo, wspinam się na wyżyny swoich możliwości i cenzura emotka
0 0

pecia

#5953919 Napisano: 10.12.2014 19:05:40
Lamay napisał(a):

eveliina napisał(a):

O to, to! Mam to samo, wspinam się na wyżyny swoich możliwości i cenzura emotka

u mnie to samo emotka nawet do 1000 testerek na everydayme się nie załapałam emotka cieniutko oj oj
0 0

androm

#5953920 Napisano: 10.12.2014 19:05:44
A ja uważam, że to dobrze, że chłopiec wygrał. Kto ma zrobić karierę, zrobi, show jest dla promowania i zarabiania przez jurorów. Jemu temu pieniądze pomogą, chciał pomóc siostrze. W żadnym wypadku nie uważam, żeby to było złe. Bardzo dobrze, że wygrał chłopak i tak już pokrzywdzony przez los, a naprawdę miły, "niezniszczony" chłopak. Żyć bez mamy czy ojca w jakimś zbiorczym domu, to z pewnością żadna radość i słaby start w trudne życie w Polsce. Więcej empatii emotka życzę.
0 0

malenka

#5953921 Napisano: 10.12.2014 19:07:35
sydariameki, majonez wielkie dzięki! emotka Życie od razu stało się łatwiejsze emotka
0 0

moskala22

#5953924 Napisano: 10.12.2014 19:11:45
A propo brania na litość organizatorów konkursów na FB

https://www.faceb...p;id=223959210962825
0 0