Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób zdjęcia demolki,nie sprzątaj, przyjdzie ktos z ubezpieczalni
Gość: hittmanka
a mnie może nie wkurzyło ale mocno zasmuciło, że nie udało mi się załapać do testów odżywek do włosów.... tak bardzo chciałam je wypróbować
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze z jednym nie skończyłam a już drugie zdążyło mnie wkurzyć... Zacięła się winda ze mną w środku i Moją starszą córką, którą zaprowadzałam do przedszkola. Wyciągał nas ten sam Pan który rozpier@#$@
Dzień dopiero się zaczął a Ja już na relanium
zezowaty_kot
Postów 2797
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
aniolka2310
Postów 1308
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój błąd, datę wpisałam z regulaminu zgodnie z tym co napisali : konkurs będzie trwał od, do.
Ale chyba nie jest dużym problemem sprawdzenie, do kiedy przyjmowane są zgłoszenia?
Cały konkurs trwa do 18.01.15
Ale ok
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro Wam pomógł, to nie jest taki zły
zezowaty_kot
Postów 2797
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Akurat miałam na myśli test wrzucony przez kogoś innego
2. Owszem, każdy czyta w regulamin, ale czasem w bazie konkurs wisi jako trwający a okazuje się, że zbieranie zgłoszeń dawno się skończyło. Na wizażu ZAWSZE najpierw podany jest termin całego konkursu (zbieranie zgłoszeń,testowanie, wystawianie opinii itp) a kilka akapitów niżej termin zbierania zgłoszeń.
aniolka2310
Postów 1308
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem i staram się wrzucać daty przyjmowania zgłoszeń, tym razem nie wiem jak to się stało, ale faktem jest, że wrzuciłam z datą zakończenia całego konkursu. Nawet jeśli nie chodziło o mnie, to i tak popełniłam błąd
Chciałabym to zmienić, ale chyba się nie da. Jeszcze nie do końca ogarnęłam mechanizmy wrzucania, czy edytowania postów i konkursów.
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie ITM
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Przy każdym konkursie jest w rogu koniczynka. Wystarczy na nią kliknąć i zgłosić błąd. Każdy może zgłosić błąd. Pionas później edytuje i poprawia.
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniolka2310
Postów 1308
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, już ktoś z forum mnie doinformował i swój błąd zgłosiłam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a obok lezy juz taka sama rzecz rozpakowana, ale przeciez trzeba wymacac druga
Gość: kaskawrr
To chyba ja namieszałam i tutaj chodzi o test przeze mnie dodany.
Sorki wielkie jak narazie pierwsza wpadka. Na przyszłość zapamietam.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalka w lidlu
Przed otwarciem w poniedziałki i czwartki mega kolejki potem wyścig aby coś złapać
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W ogóle fajnie byłoby gdyby konkursy, które kończą się w etapach dziennych, tygodniowych itd. miały swój oddzielny katalog. Nie każdy sprawdza codziennie nowo dodane konkursy a potem niestety okazuje się że dziś ostatni dzień, ostatniego etapu i ludzie ślą zgłoszenia na potęgę
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6779
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74