Wkurza mnie...

androm

#5954071 Napisano: 11.12.2014 00:08:03
administracja jest na pewno ubezpieczona, powiadom o szkodzie, niech wypłacą odszkodowanie
zrób zdjęcia demolki,nie sprzątaj, przyjdzie ktos z ubezpieczalni
0 0

Gość: hittmanka

#5954087 Napisano: 11.12.2014 05:27:52
u mnie administracja jest na to przygotowana.... bez ich zgody nie można zrobić remontu a jak dadzą zgodę to trzeba podpisać papier, że w razie awarii umożliwię im pracę (w tym kucie). Zazwyczaj dają jeden dzień na rozebranie kafelek samemu, jeżeli się tego nie zrobi to wlażą i kują jak leci emotka

a mnie może nie wkurzyło ale mocno zasmuciło, że nie udało mi się załapać do testów odżywek do włosów.... tak bardzo chciałam je wypróbować emotka
0 0

freyja88

#5954118 Napisano: 11.12.2014 09:33:30
Zdjęcia zrobione, mężowi czapkę na głowę założyłam, pendrive ze zdjęciami do wywołania wręczyłam i wysłałam do Administracji.

Jeszcze z jednym nie skończyłam a już drugie zdążyło mnie wkurzyć... Zacięła się winda ze mną w środku i Moją starszą córką, którą zaprowadzałam do przedszkola. Wyciągał nas ten sam Pan który rozpier@#$@ emotka nam pół łazienki.
Dzień dopiero się zaczął a Ja już na relanium emotka
0 0

zezowaty_kot

#5954129 Napisano: 11.12.2014 10:11:16
Znowu zła data w konkursie! Jak zwykle ten przeklęty wizaż emotka Czy ludzie nigdy się nie nauczą, że czas trwania całego konkursu nie pokrywa się z czasem przyjmowania zgłoszeń!? emotka
0 0

aniolka2310

#5954133 Napisano: 11.12.2014 10:18:50
zezowaty_kot napisał(a):

Znowu zła data w konkursie! Jak zwykle ten przeklęty wizaż emotka Czy ludzie nigdy się nie nauczą, że czas trwania całego konkursu nie pokrywa się z czasem przyjmowania zgłoszeń!? emotka

Mój błąd, datę wpisałam z regulaminu zgodnie z tym co napisali : konkurs będzie trwał od, do.
Ale chyba nie jest dużym problemem sprawdzenie, do kiedy przyjmowane są zgłoszenia?
Cały konkurs trwa do 18.01.15
Ale ok emotka Masz prawo się wkurzać z tego powodu, mam nadzieję, że ten "problem" nie popsuje Ci humoru na cały dzień emotka
0 0

androm

#5954135 Napisano: 11.12.2014 10:20:59
buncia88 napisał(a):

Zdjęcia zrobione, mężowi czapkę na głowę założyłam, pendrive ze zdjęciami do wywołania wręczyłam i wysłałam do Administracji.

Jeszcze z jednym nie skończyłam a już drugie zdążyło mnie wkurzyć... Zacięła się winda ze mną w środku i Moją starszą córką, którą zaprowadzałam do przedszkola. Wyciągał nas ten sam Pan który rozpier@#$@ emotka nam pół łazienki.
Dzień dopiero się zaczął a Ja już na relanium emotka

Skoro Wam pomógł, to nie jest taki zły emotka
0 0

zezowaty_kot

#5954144 Napisano: 11.12.2014 10:32:33
aniolka2310 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mój błąd, datę wpisałam z regulaminu zgodnie z tym co napisali : konkurs będzie trwał od, do.
Ale chyba nie jest dużym problemem sprawdzenie, do kiedy przyjmowane są zgłoszenia?
Ale ok emotka Masz prawo się wkurzać z tego powodu, mam nadzieję, że ten "problem" nie popsuje Ci humoru na cały dzień emotka

1. Akurat miałam na myśli test wrzucony przez kogoś innego emotka
2. Owszem, każdy czyta w regulamin, ale czasem w bazie konkurs wisi jako trwający a okazuje się, że zbieranie zgłoszeń dawno się skończyło. Na wizażu ZAWSZE najpierw podany jest termin całego konkursu (zbieranie zgłoszeń,testowanie, wystawianie opinii itp) a kilka akapitów niżej termin zbierania zgłoszeń.
0 0

aniolka2310

#5954150 Napisano: 11.12.2014 10:43:41
zezowaty_kot napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

2. Owszem, każdy czyta w regulamin, ale czasem w bazie konkurs wisi jako trwający a okazuje się, że zbieranie zgłoszeń dawno się skończyło. Na wizażu ZAWSZE najpierw podany jest termin całego konkursu (zbieranie zgłoszeń,testowanie, wystawianie opinii itp) a kilka akapitów niżej termin zbierania zgłoszeń.

Wiem i staram się wrzucać daty przyjmowania zgłoszeń, tym razem nie wiem jak to się stało, ale faktem jest, że wrzuciłam z datą zakończenia całego konkursu. Nawet jeśli nie chodziło o mnie, to i tak popełniłam błąd emotka
Chciałabym to zmienić, ale chyba się nie da. Jeszcze nie do końca ogarnęłam mechanizmy wrzucania, czy edytowania postów i konkursów.
0 0

arabela79

#5954156 Napisano: 11.12.2014 10:50:41
Mnie też tak dwa konkursy przeleciały z Wizażu właśnie z tego powodu.
Wkurza mnie ITM
0 0

zdolnabestia

#5954163 Napisano: 11.12.2014 11:12:47
aniolka2310 napisał(a):

Chciałabym to zmienić, ale chyba się nie da. Jeszcze nie do końca ogarnęłam mechanizmy wrzucania, czy edytowania postów i konkursów.

Przy każdym konkursie jest w rogu koniczynka. Wystarczy na nią kliknąć i zgłosić błąd. Każdy może zgłosić błąd. Pionas później edytuje i poprawia.
0 0

zaczytana-pola

#5954192 Napisano: 11.12.2014 12:09:22
Wkurzają mnie klienci Lidla, którzy rozpie***ają opakowania z ubraniami, wyjmują ubrania z opakowań i rzucają je byle jak i byle gdzie emotka emotka
0 0

aniolka2310

#5954199 Napisano: 11.12.2014 12:15:06
zdolnabestia napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

Przy każdym konkursie jest w rogu koniczynka. Wystarczy na nią kliknąć i zgłosić błąd. Każdy może zgłosić błąd. Pionas później edytuje i poprawia.

Tak, już ktoś z forum mnie doinformował i swój błąd zgłosiłam emotka
0 0

dolly

#5954200 Napisano: 11.12.2014 12:15:24
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie klienci Lidla, którzy rozpie***ają opakowania z ubraniami, wyjmują ubrania z opakowań i rzucają je byle jak i byle gdzie emotka emotka

a obok lezy juz taka sama rzecz rozpakowana, ale przeciez trzeba wymacac druga emotka
0 0

Gość: kaskawrr

#5954204 Napisano: 11.12.2014 12:38:09
aniolka2310 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wiem i staram się wrzucać daty przyjmowania zgłoszeń, tym razem nie wiem jak to się stało, ale faktem jest, że wrzuciłam z datą zakończenia całego konkursu. Nawet jeśli nie chodziło o mnie, to i tak popełniłam błąd emotka

To chyba ja namieszałam i tutaj chodzi o test przeze mnie dodany.
Sorki wielkie jak narazie pierwsza wpadka. Na przyszłość zapamietam. emotka
0 0

mkrzysiek

#5954205 Napisano: 11.12.2014 12:39:00
zaczytana-pola napisał(a):

Normalka w lidlu
Przed otwarciem w poniedziałki i czwartki mega kolejki potem wyścig aby coś złapać emotka
0 0

jola29k

#5954232 Napisano: 11.12.2014 13:27:13
Wszystko mnie wkurza emotka
0 0

monikar

#5954263 Napisano: 11.12.2014 14:04:27
Popieram zezowatego_kota bo w naszym katalogu wszystkie konkursy na wizazu mają podaną nie datę zakończenia przyjmowania zgłoszeń tylko datę zakończenia całego konkursu (już z wysyłką, opiniami itp.) Sama się na to nie raz nacięłam.

W ogóle fajnie byłoby gdyby konkursy, które kończą się w etapach dziennych, tygodniowych itd. miały swój oddzielny katalog. Nie każdy sprawdza codziennie nowo dodane konkursy a potem niestety okazuje się że dziś ostatni dzień, ostatniego etapu i ludzie ślą zgłoszenia na potęgę emotka
0 0

asiatko

#5954276 Napisano: 11.12.2014 14:07:04
zamówiłam pierwszy raz w życiu coś przez gruper - 100% olejki arganowe w pięknych butelkach. Miały być na prezent. Owszem przyszły dziś olejki, pojemnosc ta sama, ale butelka jak po flegaminie. Juz nigdy wiecej.
0 0

cudaczek121

#5954370 Napisano: 11.12.2014 15:26:37
Wkurza mnie,że w panelu imasonline brakuje mi tylko 2 punktów,aby zdobyć 30 zł,a ankiet jak na lekarstwo i pewnie po Nowym Roku dopiero uzbieram tę kasę emotka
0 0

anialistopad

#5954378 Napisano: 11.12.2014 15:53:48
https://www.e-kon...ysznie-napisane.html kupiłam buliony grzybowe,mogli dodac zalacznik z produktami emotka
0 0