Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego, w temacie - teściowa dzwoni co dzień i sie pyta czy nie będę dziś rodzić (nie, nie będę) i znów podkreśla, że jak będą mi chcieli zrobić cc to mam się zgodzić... o matko święta... Czy ja mogę to dziecko urodzić w spokoju???
Gość: eveliina
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak według ciebie objawia się pomaganie kredytobiorcom, którzy wzięli kredyt we frankach? Bo ja nigdy złotówki od nikogo nie dostałam w ramach żadnej pomocy.
Lamay
Postów 193
Data rejestracji 01.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A już najmniej teściową - niech sobie sama zafunduje CC. Jak dobrze zapłaci to może i bez ciąży jej gdzieś prywatnie zrobią.
W temacie - zła passa, zły nastrój...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, ona o tej cesarce to już mi od czasów pierwszego dziecka truje. Nawet pieniądze chciała dawać. Myślałam, że przy trzecim już zrozumie, ale jak widać wciąż ma jakieś wątpliwości.
Gość: ewikewik
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swego czasu był w mediach i w społeczeństwie taki obraz, że ci co mają kredyt w pln to biedni naiwniacy. Frankowcy chodzili z głową podniesioną wysoko jaki to oni interes życia nie zrobili. Nie chcę absolutnie nikogo urazić nie każdy taki był i jest. Wystarczyło jednak odwiedzić nowe osiedle w dużym mieście by zobaczyć ten podział ludzi ze względu na walutę kredytu. Przykre ale prawdziwe
Gość: spineczka
Nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści? My Polacy uwielbiamy cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia .... uwielbiamy cieszyć się z tego, że komuś się gorzej powodzi - dzieje.
Wkurza mnie głośne okrzyki kredytobiorców w PLN "Nie pomagać, nam nikt nie chce pomóc" ... jak również wkurza mnie pieprzenie w mediach, że przewalutowanie kredytów po kursie z dnia umowy doprowadzi do milionowych strat (żaden bank udzielając kredyt w CHF nie zakupił nigdy franka - co najwyżej po kursie złotówki przeliczył) ...
Tak, mam kredyt we frankach i miałam świadomość ryzyka walutowego w momencie podpisywania umowy. Na ratę kredytu nawet przy tak wysokim kursie mnie stać, ale współczuje innym, którym niestety zdolność kredytowa się w dniu dzisiejszym skończyła....
Ja nie żądam i nie krzyczę głośno by nie dopłacać młodym biorącym kredyt w PLN do zakupu mieszkań, by bezrobotnym nie wypłacać zasiłków, by rodzinom o niskich dochodach nie wypłacać dodatków... by nie leczyć kobiet ciężarnych które nie płacą ZUS .... nie płacić becikowego, nie pomagać innym ... tylko dlatego, że MI PAŃSTWO nie pomogło. Polacy w większości to takie "pieski ogrodnika" - sami nie "dostaną" to innemu też nie dadzą!!!
Nie da się wszystkim pomóc!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: gosia16
moja wypowiedź jest odpowiedzią na ogólnodostępny hejt w necie.
Dopłat do apartamentów nie ma
Widzę, że moja wypowiedź nie znalazła zrozumienia/
Nie wiem czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens.
Nie ma ...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to nie tu, to w dziale kupie, powinnam pisac
a w temacie... wkurza mnie..... ze juz ciemno na dworze
Gość: mikki85