Wkurza mnie...

Gość: nouvelle

#6023565 Napisano: 27.05.2015 14:56:54
stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Poczta kwiatowa co za ciule mieli dzis dostarczyc kwiaty dla mamy i du.....telefonów nie odbierają na @ nie odpusuja. Jeny jaki wstyd nic mamie nie dalam,a miala byc niespodzianka

Na stronie poczty kwiatowej w regulaminie jest napisane,że w takie dni szczególne jak Dzień Matki, Ojca,Dziadka czy Babci mogą nie nadążać z dostarczeniem kwiatów, niestety.Wkurza mnie merkantylny stosunek do życia mojej Mamy-ona byle kwiatkiem czy czekoladkami się nie zadowoli,lecz np. drogą biżuteriąemotka

emotka emotka

Przykro mi, Cudaczku.
0 0

anialistopad

#6023609 Napisano: 27.05.2015 16:23:58
nouvelle napisał(a):

stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Poczta kwiatowa co za ciule mieli dzis dostarczyc kwiaty dla mamy i du.....telefonów nie odbierają na @ nie odpusuja. Jeny jaki wstyd nic mamie nie dalam,a miala byc niespodzianka

Na stronie poczty kwiatowej w regulaminie jest napisane,że w takie dni szczególne jak Dzień Matki, Ojca,Dziadka czy Babci mogą nie nadążać z dostarczeniem kwiatów, niestety.Wkurza mnie merkantylny stosunek do życia mojej Mamy-ona byle kwiatkiem czy czekoladkami się nie zadowoli,lecz np. drogą biżuteriąemotka

emotka emotka

Przykro mi, Cudaczku.

Specjalnie do nich dzwoniłam i miałam potwierdzenie,że wyslą kwiaty na 100 %.Po czym po godzinie 20 dostaje @,że nie wpłaciłam pieniędzy ,a okazało się,że konsultantka przyjmując zamówienie nie zaksięgowała pieniędzy tak jakby z voucheru i to jej wina,że kwiaty nie zostały wysłane .Mama na pocieszenie dostała bombonierkę solidarności i zamówiony bukiet,aja straciłam kupę nerwów na nich 
0 0

Gość: marielu

#6023617 Napisano: 27.05.2015 16:44:22
cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Trzeba było mamie robić laurki w wieku 5 lat i wszelkie rękodzieła a nie od małego kupować gadżety w Aparcie emotka  

wkurza mnie kurier, walnął focha bo mu nie pokazałam co jest w kopercie emotka
0 0

mama2006

#6023626 Napisano: 27.05.2015 17:00:08
dziś wkurzył mnie okropnie kurier DPD-z bonem z Marcpolu , który zadzwonił rano ,że ma przesyłkę.Powiedziałam , że jestem w pracy (notabene 500 m od mojego domu), poprosiłam żeby mi przywiózł do pracy, że w domu jest córka ale jeszcze tylko przez godzinę, że póżniej mam zaprzyjaźnioną sąsiadkę, która zawsze chętnie odbiera przesyłki.Obraził się strasznie, bo on  mnie nigdzie nie będzie szukać i jeszcze się zastanowi, czy zawiezie przesyłkę do mieszkania. Dzwoni za 2 godziny, że przesyłka jest do podpisania przeze mnie , więc ponieważ mnie nie ma w domu to przesyłka wraca do bazy.Żadne negocjacje nic nie dały, gdy prosiłam o nr telefonu do szefa to tylko roześmiał się i rozłączył. Zadzwoniłam na infolinę DPD, po 5 minutach odsłuchiwania automat.sekretarki połączyłam się z konsultantką, która zażądała nr przesyłki. Mam jej podać, bo inaczej ona nic nie może zrobić.Opowiedziałam jej całą sytuację, prosiłam żeby skontaktowała się z kurierem ale  pani była nieubłagana.Podobno kurier nie musi mnie szukać, mam warować w domu i czekać na jego przybycie. Chcąc nie chcąc zadzwoniłam znowu do kuriera o nr przesyłki, a potem znowu na infolinię, gdzie po 5 minutach odsłuchiwania automat.sekretarki w końcu połączyłam się tym razem z panem, i paczkę przekierowano na jutro na adres mojego zakładu pracy. Tak więc pan kurier jutro i tak przyjedzie do mnie do pracy (chyba go uduszę), a mój portfel jest lżejszy  o ponad 10 zł (za połączenia telefoniczne). Faktycznie, to jet chory kraj, nie dziwię się młodym że stąd uciekają.emotka
0 0

elotta

#6023639 Napisano: 27.05.2015 17:14:42
Wkurza mnie, że czasem naprawdę się staram na konkursach i wychodzi mi naprawdę fajny, kreatywny teskt i guzik, a publikowane wygrane odpowiedzi zawierają nawet błędy ortograficzne i spacje przed znakami interpunkcyjnymi  emotka
0 0

androm

#6023643 Napisano: 27.05.2015 17:22:05
marielu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Trzeba było mamie robić laurki w wieku 5 lat i wszelkie rękodzieła a nie od małego kupować gadżety w Aparcie emotka  

wkurza mnie kurier, walnął focha bo mu nie pokazałam co jest w kopercie emotka

tacy ciekawscy są wkurzający
0 0

Gość: hittmanka

#6023655 Napisano: 27.05.2015 18:05:53
bzowapani napisał(a):

Niezmiennie wkurza mnie pogoda. Deszcz, ulewa, deszcz, ulewa i tak ciągle. emotka

Co jednych wkurza, drugich cieszy emotka w końcu odetchnęłam od pyłków i w końcu w lesie zacznie się życie bo susza była okropna i nic ładnego nie rosło  emotka
0 0

Gość: pola731

#6023657 Napisano: 27.05.2015 18:08:31
szef mi dziś ciśnienie podniósł
0 0

androm

#6023658 Napisano: 27.05.2015 18:10:06
Wkurza mnie, że tak zimno, a nie puszczają już ogrzewania.
0 0

Gość: chochliczka

#6023673 Napisano: 27.05.2015 19:00:06
androm napisał(a):

oj tak mnie to też wkurza, straszna zimnica w domu.A dodatkowo wkurza mnie, ze jak próbuję wejśc z linków w wyniki konkursów znów zostaję przekierowana na earn money czy cos wrrrrrr emotka
0 0

freyja88

#6023684 Napisano: 27.05.2015 19:19:47
chochliczka napisał(a):

androm napisał(a):

oj tak mnie to też wkurza, straszna zimnica w domu.A dodatkowo wkurza mnie, ze jak próbuję wejśc z linków w wyniki konkursów znów zostaję przekierowana na earn money czy cos wrrrrrr emotka

No....a tu kąpać dzieci trzeba, pranie suszyć.... U nas farelka na pełnych obrotach... emotka aż się boję rachunku za prąd
0 0

kaskaderka1

#6023687 Napisano: 27.05.2015 19:23:37
A mnie wkurza cały ten tydzień.mam dwie ręce i proszę o kolejne dwie. emotka
Nie mam czasu na konkursy.
Czekam do końca tygodnia,miesiąca.
0 0

defed

#6023691 Napisano: 27.05.2015 19:35:04
buncia88 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

androm napisał(a):

No....a tu kąpać dzieci trzeba, pranie suszyć.... U nas farelka na pełnych obrotach... emotka aż się boję rachunku za prąd

buncia88 - wsiadaj na rowery o ile mają na wyposażeniu dynamo i produkuj energię  emotka  a tak serio, to ja w takich momentach bardzo się cieszę, że mam mieszkanie ogrzewane CO/gaz - grzeję sobie kiedy chcę emotka  i wbrew powszechnej opinii, to nie wychodzi mnie drożej niż znajomych co płacą za ogrzewanie w czynszu emotka
0 0

edzia21

#6023694 Napisano: 27.05.2015 19:42:06
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

androm napisał(a):

buncia88 - wsiadaj na rowery o ile mają na wyposażeniu dynamo i produkuj energię  emotka  a tak serio, to ja w takich momentach bardzo się cieszę, że mam mieszkanie ogrzewane CO/gaz - grzeję sobie kiedy chcę emotka  i wbrew powszechnej opinii, to nie wychodzi mnie drożej niż znajomych co płacą za ogrzewanie w czynszu emotka

Dokładnie emotka  kiedyś w wynajmowanym mieszkaniu miałam ogrzewanie z miasta i buliłam jak za zboże...teraz luz, blues własny kocioł w mieszkanku (już od developera) i jakieś 500 zł do przodu. Niby wykorzystuje nawet własne spaliny do cna...swoją drogą ciekawe czy to prawda, bo wychodzi naprawdę tanio emotka
0 0

cudaczek121

#6023700 Napisano: 27.05.2015 19:54:29
androm napisał(a):

Cudaczek, Twój tata rozpieścił ją emotka

ażebyś wiedziała.Na dzień Matki wczoraj dostała biżuterię za 501 złotych, bynajmniej nie od męża emotka Siostrzeńcowi kupiliśmy na dzień dziecka trampolinę za 1245 złotych.Wymagająca rodzinka, nie ma coemotka
0 0

Gość: pola731

#6023704 Napisano: 27.05.2015 20:06:14
cudaczek121 napisał(a):

androm napisał(a):

Cudaczek, Twój tata rozpieścił ją emotka

ażebyś wiedziała.Na dzień Matki wczoraj dostała biżuterię za 501 złotych, bynajmniej nie od męża emotka Siostrzeńcowi kupiliśmy na dzień dziecka trampolinę za 1245 złotych.Wymagająca rodzinka, nie ma coemotka

myślę Cudaczku, ze to tylko od Was zależy - skoro Was stać i taki prezent nie jest wyrzeczeniem - to super i tylko się cieszyć ;
a jeśli wolałabyś inaczej dysponować swoimi pieniędzmi to kwiaty są zawsze dobrym rozwiązaniem - piękny storczyk - 49,90  emotka

a ja najbardziej lubię konwalie - prezentów przyjmować nie potrafię - nauczyłam dzieci, że w "mój" dzień szczególnie mile widziana jest kawa do łóżka, zmywarka, której nie muszę puszczać i coś pysznego do wspólnej kawy emotka
0 0

freyja88

#6023710 Napisano: 27.05.2015 20:22:14
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

androm napisał(a):

dafed - dynamo powiadasz? emotka
Wolałabym odjechać do Ciepłych krajów,ale Moja kondycja nie pozwoli nawet na przejechanie granicy miasta emotka

Co do CO z miasta to prawda....ceny straszne i jeszcze jesteś od nich uzależniony...więc teraz marzniemy emotka
0 0

ondine

#6023781 Napisano: 27.05.2015 22:57:02
Kurczę, ale żeby na przełomie maja i czerwca była taka pogoda, żeby ogrzewanie włączać... Masakra!
0 0

mia

#6023782 Napisano: 27.05.2015 23:02:21
ondine napisał(a):

Kurczę, ale żeby na przełomie maja i czerwca była taka pogoda, żeby ogrzewanie włączać... Masakra!

No nie? Nie chcę widzieć tego rachunku za gaz, jaki dostanę. emotka
Jak już wyglądało, że się ociepla...
0 0

kachaaa__

#6023784 Napisano: 27.05.2015 23:08:00
Ja mam 20 miesieczną coreczkę która strasznie wierci się w nocy i odkrywa... tez mamy strasznie zimno. Śpi pod grubym kocem i kołderką... mimo to co wchodzę do jej pokoju  to ta odkryta i zimnymi rączkami i nosem. teraz instyktownie budzę się w nocy kilka razy żeby ja przykryć. Masakra...
0 0