Wkurza mnie...

joan

#6030630 Napisano: 11.06.2015 18:06:59
koper napisał(a):

Czasem ma wrażenie, że jestem ostatnim cenzuraem na forum, który zawsze ma tyle samo paragonów ile zgłoszeń- nawet w konkursach w których nie podaje się numeru paragonu (chociaż w takich staram się nie grać...).
(...)

Oj tam oj tam nie przesadzaj, jestem jeszcze ja emotka

A w nawiązaniu do powyższego i do tytułu wątku tegoż... wkurza mnie ogłaszanie wszem i wobec, że się zapuszcza sierść. Taka nowa moda: drwaloseksualność w damskim wydaniu. Mogłyby się już skończyć te konki / rezerwy Bic Soleil, bo jak tak dalej pójdzie, cudze futra pod pachami i na nogach zaczną mi się śnić po nocach.
0 0

sylzab2294

#6030639 Napisano: 11.06.2015 18:23:33
asiabuczkowska napisał(a):

koper napisał(a):

Czasem ma wrażenie, że jestem ostatnim cenzuraem na forum, który zawsze ma tyle samo paragonów ile zgłoszeń- nawet w konkursach w których nie podaje się numeru paragonu (chociaż w takich staram się nie grać...).

Po co robić zakupy na konkurs w którym nie podaje się numeru paragonu w zgłoszeniu, skoro po ewentualnym wygraniu nagrody wartej kilka ładnych stówek, można kupić na forum paragon i to nawet poniżej wartości samego produktu konkursowego  emotka

Nie wiem, nie rozumiem, ale wkurza mnie to... 

mam dokładnie tak samo ;( chyba zacznę grać bez paragonów, bo zakupy zrobione, kasa wydana, pustki w portfelu, wygranych zero ;( nivea, nescafe, coca cola, hochland, kawy, proszki i inne do prania, lody,  mlekołaki, hallsy, milki i inne.........a tylko skromniutkie leżaczki wpadły....

i ja sie dopiszę... paragonów pełno, a wygranych minimum... może to dobry sposób grania bez paragonów...Bo wątek paragonowy szaleje jak zwykle emotka
0 0

zazulek

#6030650 Napisano: 11.06.2015 18:43:15
nie polecam grania bez paragonów, raz się wymieniłam było ok lecz organizator nie wydał nagrody-długa historia/ nigdy nie wiesz kiedy będzie potrzebny paragon - zawsze kupuję artykuły- dzięki temu że 2 osoby nie miały paragonu przede mna wygrałam podróż za 30tys emotka emotka emotka także nie marudzić i wierzyć w cuda POWODZENIA        kiedyś na pewno się uda
0 0

zazulek

#6030654 Napisano: 11.06.2015 18:45:08
wkurza mnie naciąganie na zakup np. BIPON/Bros - konkurs do 14 czerwca a w sklepach brak kuponów ! emotka
0 0

taalvikki

#6030783 Napisano: 11.06.2015 23:31:44
jestem przerażona durnotą niektórych grających. nie dość, że grają bez paragonów, to nawet grają w ten sposób tam, gdzie numer paragonu trzeba podać w zgłoszeniu. kolejni czepiają się Podlaskiego, że "ojoj, jak to jedna osoba wygrała sporo", kiedy wystarczy przeczytać regulamin, by wiedzieć, że każdy paragon uprawnia do nowego zgłoszenia i - jak ktoś się uprze - to i całą Polskę po kilka razy może poobstawiać. ech, idiotów nie sieją..

wkurzają mnie też konkursy, które niby są fajne, ale nikt przy zgłoszeniach nie che numerów paragonu. powoduje to masę bezsensownych zgłoszeń na ilość, a następnie ten nieprzyjemny handel, który zazwyczaj nic dobrego nie przynosi.
0 0

asantesana

#6030789 Napisano: 11.06.2015 23:49:11
A mnie wkurza, że można wciąż i wciąż obrażać innych i wyzywać od idiotów. Tak bezkarnie. 
0 0

jomajd86

#6030793 Napisano: 11.06.2015 23:54:40
orange - za przedłużenie umowy miałam dostać wideorejestrator (do końca marca) a pomimo reklamacji nie mam go w domu do tej pory...
0 0

bezaczek7

#6030796 Napisano: 12.06.2015 00:00:38
mnie wkurza, że wszyscy w domu kaszlą na mokro, a ja do tego stopnia, że aż mnie naciąga. jutro lecę do apteki pytać czy jest coś przeciwkaszlowego niezabronionego przy karmieniu, bo ten suchy na wieczór mnie wykończy, a dziecko też, bo go budzę  emotka
0 0

norweska20

#6030797 Napisano: 12.06.2015 00:00:52
a mnie wkurza to ze zawodzi mnie moje przeczucie- że tym razem to będzie mój konkurs i wygram główna nagrodę - o ileż tego już było a nagrody jak nie było tak nie ma..ach te zawiedzione nadzieje . Nie lubię marudzić ,ale ostatnio to już mnie to wkurza . Ach ten los ......
0 0

Gość: Soledad

#6030805 Napisano: 12.06.2015 05:25:22
Wkurzają mnie Activie zalegające w lodówce-brak wygranych, a one mi nie smakują
0 0

ludzka_istota

#6030815 Napisano: 12.06.2015 07:37:24
norweska20 napisał(a):

a mnie wkurza to ze zawodzi mnie moje przeczucie- że tym razem to będzie mój konkurs i wygram główna nagrodę - o ileż tego już było a nagrody jak nie było tak nie ma..ach te zawiedzione nadzieje . Nie lubię marudzić ,ale ostatnio to już mnie to wkurza . Ach ten los ......

To zacznij tak robić, jak ja (przypadkiem mi to wyszło)- gram o nagrodę II, III stopnia- a okazuje się, że trafiam główną (z Istrą tak miałam i bakaliami z Biedronki). Jak gram z nastawieniem na główną- to mam guzik z pętelką...

W temacie- wkurza mnie zmęczenie emotka
0 0

frodo

#6030818 Napisano: 12.06.2015 08:21:28
ludzka_istota napisał(a):

norweska20 napisał(a):

To zacznij tak robić, jak ja (przypadkiem mi to wyszło)- gram o nagrodę II, III stopnia- a okazuje się, że trafiam główną (z Istrą tak miałam i bakaliami z Biedronki). Jak gram z nastawieniem na główną- to mam guzik z pętelką...

W temacie- wkurza mnie zmęczenie emotka

Święta racja! Ja też tak mam: jak grałam o tablet - trafiłam autko, jak grałam o zestaw produktów - trafiłam tablet. Zawsze wszystko na odwrótemotka
0 0

ziolko

#6030888 Napisano: 12.06.2015 10:30:39
no to macie nieźle emotka  jak gram o rower to rowera nie wygrywam... Grałam o torebkę w c4, wygrałam zestaw do zębów (na który nie odesłałam paragonu, bo mi go wcięło) 

a wkurza mnie, że kolejny dzień upałów. I szlag mnie trafia, jak w pogodzie słyszę, że "kolejny piękny słoneczny dzień".
jasne... ale nie wszyscy się cieszą - pszenica wysycha, truskawki są suche i mało smaczne, morele są malutkie i nie wiadomo, jak będzie dalej.
Ciekawe, co później powiedzą ci, co tak cieszą się ze słońca, jak wszystkie warzywa i owoce podrożeją. A później chleb, bo skoro mało pszenicy, to będzie droga.

No i osobiście nienawidzę upałów, bo wtedy źle się czuję - głowa mnie boli, gorąco mi, ze skóry można wyleźć emotka emotka
0 0

dolly

#6030910 Napisano: 12.06.2015 10:57:43
asante napisał(a):

A mnie wkurza, że można wciąż i wciąż obrażać innych i wyzywać od idiotów. Tak bezkarnie. 

ja do tego dorzucę ciaagłe marudzenie i niezadowolenie emotka
0 0

freyja88

#6030927 Napisano: 12.06.2015 11:11:33
Niech ktoś wyłączy ten trąbiący, dziadowy alarm samochodowy pod moim blokiem, bo mnie zaraz szlag jasny trafi i zrzucę na ten samochód coś ciężkiego! Od dwóch godzin regularnie co 2minuty się włącza i właściciela brak! emotka emotka
0 0

jokan

#6031013 Napisano: 12.06.2015 12:50:35
wkurza mnie moj pech w konkursach, nie wiem jak przelamac zla passe, nawet playobya nie moge wygrac, a inni sie chwala x 2 czy x3

chyba czas na odpoczynekemotka
0 0

jokan

#6031017 Napisano: 12.06.2015 12:53:34
jokan napisał(a):

wkurza mnie moj pech w konkursach, nie wiem jak przelamac zla passe, nawet playobya nie moge wygrac, a inni sie chwala x 2 czy x3

chyba czas na odpoczynekemotka

nie chodzi mi o to ze inni wygrywaja, ale mam wrazenie ze wszystko jest przeciwko mnie!!!
0 0

ondine

#6031131 Napisano: 12.06.2015 15:30:46
ziolko napisał(a):

no to macie nieźle emotka  jak gram o rower to rowera nie wygrywam... Grałam o torebkę w c4, wygrałam zestaw do zębów (na który nie odesłałam paragonu, bo mi go wcięło) 

a wkurza mnie, że kolejny dzień upałów. I szlag mnie trafia, jak w pogodzie słyszę, że "kolejny piękny słoneczny dzień".
jasne... ale nie wszyscy się cieszą - pszenica wysycha, truskawki są suche i mało smaczne, morele są malutkie i nie wiadomo, jak będzie dalej.
Ciekawe, co później powiedzą ci, co tak cieszą się ze słońca, jak wszystkie warzywa i owoce podrożeją. A później chleb, bo skoro mało pszenicy, to będzie droga.

No i osobiście nienawidzę upałów, bo wtedy źle się czuję - głowa mnie boli, gorąco mi, ze skóry można wyleźć emotka emotka

Ja lubię upały, ale też rozumiem rolników emotka U nas jest jeszcze większy hardkor - w sadach dookoła są działa przeciwgradowe i mimo zapewnień, że nie rozpraszają zwykłych, deszczowych chmur to łatwo zauważyć, że to nie do końca prawda i często bywa tak, że dookoła pada, a u nas susza.
0 0

joan

#6031143 Napisano: 12.06.2015 15:51:35
frodo napisał(a):

Święta racja! Ja też tak mam: jak grałam o tablet - trafiłam autko, jak grałam o zestaw produktów - trafiłam tablet. Zawsze wszystko na odwrót emotka

W tym szaleństwie jest metoda emotka
0 0

wojowniczka

#6031148 Napisano: 12.06.2015 16:01:22
a mnie wkurza rossmann! kupuję dzisiaj ręczniki i liczę, liczę co by jak najtaniej poszło i co?! cenzura! promocja weszla ( a na półce żadnej info) i brak kodu do konkursu- niepotrzebne zwroty, nowy paragon- pani chce stary, ale ja nie mogę oddać bo na paragonie jeszcze playboy emotka w kolejce wielkie oburzenie, bo jakto można tak wydziwiac... jak widać można emotka  
wkurza mnie też że mimo super gifu nie wygrałam tableta emotka wiem, skromna jestem, ale naprawdę dumna z niego byłam emotka
0 0