Wkurza mnie...

joan

#6066554 Napisano: 03.09.2015 20:32:37
giulietta napisał(a):

nie muszę się tłumaczyć  emotka  ale akurat ja ogłosiłam się, bo ktoś wpisał, ze jest ograniczenie na adres? nie mam czasu teraz poczytać reg. i forum, jak sprawdzę, że nie ma to usunę  emotka   a zachłanność to ile sztuk? dwie też? 

Oczywiście, że dwie też - o ile masz już w domu kredki. Bo jak nie masz, to pardon i spokojnie możesz wygrywać. Wiesz, jak jest emotka Ja nawet nie grałam i co? Żadnych podziękowań za to, że świadomie komuś dałam szansę. To koniec mojej dobroci, fiu fiu emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6066556 Napisano: 03.09.2015 20:35:00
joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

nie muszę się tłumaczyć  emotka  ale akurat ja ogłosiłam się, bo ktoś wpisał, ze jest ograniczenie na adres? nie mam czasu teraz poczytać reg. i forum, jak sprawdzę, że nie ma to usunę  emotka   a zachłanność to ile sztuk? dwie też? 

Oczywiście, że dwie też - o ile masz już w domu kredki. Bo jak nie masz, to pardon i spokojnie możesz wygrywać. Wiesz, jak jest emotka Ja nawet nie grałam i co? Żadnych podziękowań za to, że świadomie komuś dałam szansę. To koniec mojej dobroci, fiu fiu emotka

dobre emotka  emotka
0 0

freyja88

#6066558 Napisano: 03.09.2015 20:37:21
giulietta napisał(a):

sosna napisał(a):

Zachłannośc ludzka. Mam na myśli osoby, które teraz sprzedaja walizki Leonowe, a  może ktoś chciał wygrać chociaż jedną dla własnego dzieciaka! 

Ja mam dwójkę dzieci. Miałam dwa paragony i udało się ustrzelić dwie walizki. Żałowałam, że nie kupiłam więcej Leonów,bo gdyby tak trafiła się tylko jedna? Więcej paragonów=większa szansa na wygrane.

Gdyby w takim wypadku wpadły mi 3 lub więcej... nadwyżkę chciała bym pewnie sprzedać i nie widzę w tym nic złego.
Nie znasz powodów sprzedaży. A też nie możesz mieć do kogoś pretensji o to, ze jego hasło wygrało walizkę a Twoje nie.

Czy idąc chodnikiem wszyscy ludzie usuwają Ci się z drogi?
0 0

barszcz

#6066560 Napisano: 03.09.2015 20:40:48
O Matko,ale jestem zachłanna-nie w Leonie,bo tam grałam tyko raz,ale w Mocy nagród gram każdego dnia!!Nawet nie wzięłam pod uwagę,że ktos nie wygra,bo ja piszę hasło codziennie!:-))
0 0

joan

#6066563 Napisano: 03.09.2015 20:42:50
barszcz napisał(a):

O Matko,ale jestem zachłanna-nie w Leonie,bo tam grałam tyko raz,ale w Mocy nagród gram każdego dnia!!Nawet nie wzięłam pod uwagę,że ktos nie wygra,bo ja piszę hasło codziennie!:-))

A widzisz? Nagrody się nie rozmnożą! Natychmiast oddaj paragony i slogany też! emotka
0 0

freyja88

#6066564 Napisano: 03.09.2015 20:43:11
barszcz napisał(a):

Na kolana grzesznico! I ojca dyrektora o przebaczenie prosić! emotka
0 0

defed

#6066565 Napisano: 03.09.2015 20:44:17
10 paragonów na Tropikanę + Pringels  emotka
dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinaćemotka  emotka  ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty...
0 0

barszcz

#6066566 Napisano: 03.09.2015 20:44:45
Sorry dziewczyny,ale ja wolę do piekła,bo tam więcej znajomych:-))
0 0

joan

#6066567 Napisano: 03.09.2015 20:45:15
buncia88 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Na kolana grzesznico! I ojca dyrektora o przebaczenie prosić! emotka

Ewentualnie graj dalej i wpisuj w formularzu laureata numer konta radyjka :D
0 0

#6066575 Napisano: 03.09.2015 20:53:44
defed napisał(a):

dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinaćemotka  emotka  ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty...

oj pomieszał konkursy  emotka  pewnie bardzo chciał zestaw do karaoke  https://www.e-kon...es.html#.VeiWGBG8PRY       https://www.youtu.../watch?v=pGcXHrZdo1o  
0 0

dydys

#6066583 Napisano: 03.09.2015 21:01:54
Wkurza mnie , że tracę czas czytając forum i wątek wkurza mnie...emotka  (ale nie mogę się oprzeć tak ciekawie i zabawnie piszecie) wkurza mnie, że wszystkie konki są na colę, chipsy, czekoladę czy piwo, które nota bene spijam po stresach pierwszych dni w żłobku mojego maluszka. Przeciętnie zaangażowanego konkursowicza będzie można niedługo poznać po kilku więcej fałdkach tu i tam  emotka  A w temacie jestem w miarę nowicjuszem i jeszcze nie do końca umiem wyszukiwać konkursy, a gdy w końcu wyszukałam 2, których nie było już w bazie, jednego nie dodano, a za drugi, który pojawił sie na tablicy nie mam na koncie dodanego...
0 0

brylka

#6066587 Napisano: 03.09.2015 21:06:42
Speecjalnie kupiłam produkty na moc nagród i wyskakuje mi ze podany nr. zakupu został już wykorzystany . no rzesz miał ktoś taki problem ???
0 0

alaalicja

#6066590 Napisano: 03.09.2015 21:08:27
Moja 16 miesięczna demolka!!!Ok dużo zniosłam...ale żeby pomidorki koktajlowe powciskać w podpaski??? emotka  kreatywność porażająca
0 0

maa

#6066595 Napisano: 03.09.2015 21:13:16
giulietta napisał(a):

defed napisał(a):

oj pomieszał konkursy  emotka  pewnie bardzo chciał zestaw do karaoke  http://www.e-konk...es.html#.VeiWGBG8PRY       https://www.youtu.../watch?v=pGcXHrZdo1o  

albo lubi pringels:)
0 0

#6066598 Napisano: 03.09.2015 21:17:17
maa napisał(a):

giulietta napisał(a):

defed napisał(a):

oj pomieszał konkursy  emotka  pewnie bardzo chciał zestaw do karaoke  http://www.e-konk...es.html#.VeiWGBG8PRY       https://www.youtu.../watch?v=pGcXHrZdo1o  

albo lubi pringels:)

nawet się nie dziwię, bo jak zobaczył zmiętolone co pierwsze i co DRUGIE paczki cheetosów to odpuścił i te chrupki i te naklejki emotka
0 0

sosna

#6066599 Napisano: 03.09.2015 21:19:52
buncia88 napisał(a):

giulietta napisał(a):

sosna napisał(a):

Zachłannośc ludzka. Mam na myśli osoby, które teraz sprzedaja walizki Leonowe, a  może ktoś chciał wygrać chociaż jedną dla własnego dzieciaka! 

Ja mam dwójkę dzieci. Miałam dwa paragony i udało się ustrzelić dwie walizki. Żałowałam, że nie kupiłam więcej Leonów,bo gdyby tak trafiła się tylko jedna? Więcej paragonów=większa szansa na wygrane.

Gdyby w takim wypadku wpadły mi 3 lub więcej... nadwyżkę chciała bym pewnie sprzedać i nie widzę w tym nic złego.
Nie znasz powodów sprzedaży. A też nie możesz mieć do kogoś pretensji o to, ze jego hasło wygrało walizkę a Twoje nie.

Czy idąc chodnikiem wszyscy ludzie usuwają Ci się z drogi?

Nie grałam w Leonie, bo moje dzieci już kredeczek i farb nie używają, ale czytałam wypowiedzi rozgoryczonych osób, które mają dzieci w wieku szkolnym. Gram w Biedronce..., bo kasa akurat mi potrzebna
0 0

taalvikki

#6066601 Napisano: 03.09.2015 21:23:23
defed napisał(a):

haha, następnym razem lepiej chodzić na wspólne zakupy emotka

a zwroty? ludzie... czasem mnie "wkurza"  takie podejście.. z byle chrupkami za  pomyłkę i już do zwrotu. a nie lepiej sobie zasiąść wspólnie, film obejrzeć i zagryzać pringlesami na zgodę?  emotka
0 0

dolly

#6066618 Napisano: 03.09.2015 21:53:05
taalvikki napisał(a):

defed napisał(a):

haha, następnym razem lepiej chodzić na wspólne zakupy emotka

a zwroty? ludzie... czasem mnie "wkurza"  takie podejście.. z byle chrupkami za  pomyłkę i już do zwrotu. a nie lepiej sobie zasiąść wspólnie, film obejrzeć i zagryzać pringlesami na zgodę?  emotka

10 paczkami????? emotka
0 0

joan

#6066621 Napisano: 03.09.2015 21:53:53
dolly napisał(a):

10 paczkami????? emotka

Maraton serialu "Gra o tron" emotka
0 0

asantesana

#6066630 Napisano: 03.09.2015 21:58:27
joan napisał(a):

dolly napisał(a):