Wkurza mnie...

anialistopad

#6065599 Napisano: 02.09.2015 18:38:49
Przed chwilą taka sytuacja  Przychodzi kobieta i pyta się> czy I piętro to na dole, czy na górze.  A jesteśmy na parterze emotka
0 0

parole21

#6065630 Napisano: 02.09.2015 19:26:53
Wkurzają mnie nowe zasady na forum z dodawaniem konkursów. Normalnie nosi mnie na wszystkie strony. Pytam się: "Na co to komu?", "Cóż to zmieni?". Teraz panuje jakiś chory wyścig szczurów. Każdy walczy o to, żeby jak najszybciej dodać jakiś konkurs żeby mieć dostęp do jakby nie patrzeć zwyczajnych choć bardzo przydatnych wątków. Pracuję zawodowo, ale konkursy to moja pasja. Wyjeżdżam z domu o 7, wracam o 16 i choć dwoję się i troję szukając nowych konkursów, okazuje się, że wszystkie są już w bazie. To już paranoja, bo każdy aktywny forumowicz dodaje teraz konkursy, a co ma zrobić ten co nie zdąży? Niech ktoś mi wytłumaczy sens tego, to znaczy bezsens.
0 0

magisterek

#6065636 Napisano: 02.09.2015 19:31:50
parole21 napisał(a):

Wkurzają mnie nowe zasady na forum z dodawaniem konkursów. Normalnie nosi mnie na wszystkie strony. Pytam się: "Na co to komu?", "Cóż to zmieni?". Teraz panuje jakiś chory wyścig szczurów. Każdy walczy o to, żeby jak najszybciej dodać jakiś konkurs żeby mieć dostęp do jakby nie patrzeć zwyczajnych choć bardzo przydatnych wątków. Pracuję zawodowo, ale konkursy to moja pasja. Wyjeżdżam z domu o 7, wracam o 16 i choć dwoję się i troję szukając nowych konkursów, okazuje się, że wszystkie są już w bazie. To już paranoja, bo każdy aktywny forumowicz dodaje teraz konkursy, a co ma zrobić ten co nie zdąży? Niech ktoś mi wytłumaczy sens tego, to znaczy bezsens.

POPIERAM! Wpisujesz 50 konkurs i 50 raz ten sam komunikat: KONKURS JEST JUŻ W BAZIE!
0 0

joan

#6065639 Napisano: 02.09.2015 19:37:12
parole21 napisał(a):

(...) Pracuję zawodowo, ale konkursy to moja pasja. Wyjeżdżam z domu o 7, wracam o 16 (...)

No patrz, a ja pracując dokładnie w takim samym układzie, dodałam ok. 900 konkursów. Ty w - w ciągu 2 lat bytności tuta - zero. Nie mogę więc powiedzieć, by wzruszyła mnie Twoja historia emotka
0 0

aurorcia

#6065642 Napisano: 02.09.2015 19:42:40
joan napisał(a):

parole21 napisał(a):

(...) Pracuję zawodowo, ale konkursy to moja pasja. Wyjeżdżam z domu o 7, wracam o 16 (...)

No patrz, a ja pracując dokładnie w takim samym układzie, dodałam ok. 900 konkursów. Ty w - w ciągu 2 lat bytności tuta - zero. Nie mogę więc powiedzieć, by wzruszyła mnie Twoja historia emotka

Mnie takie historie też wzruszają, aż się łezka w oku kręciemotka Nie powiem, żebym była przodownikiem w dodawaniu konkursów,ale jestem za tym by każdy miał taki obowiązek i ostatnio  świetnie się wywiązuję, a pracuję, mam 3 dzieci, leżącą babcię w domu i kto wie co jeszcze! Skoro mam czas na zakupy, wymyślanie zgłoszeń, wysyłanie ich itp.to bez problemu znajdę i czas na dodanie konkursu emotka  
0 0

delvitto

#6065654 Napisano: 02.09.2015 20:05:22
magisterek napisał(a):

parole21 napisał(a):

POPIERAM! Wpisujesz 50 konkurs i 50 raz ten sam komunikat: KONKURS JEST JUŻ W BAZIE!

Wkurzyło mnie pytanie: "Na co to komu?"
Ano, dla Ciebie, skoro z tego forum korzystasz. Dla mnie, dla nas wszystkich, bo wszyscy gramy i lubimy to. Ale fajnie jest mieć podane na tacy, nie ma to jak gotowce, przecież inni nie pracują, nie mają żadnych spraw, obowiązków, nudzą się potwornie, to niech szukają, i dodają do bazy, a najlepiej, niech jeszcze  hasełka wymyślą, i podzielą się z tymi tak mocno zapracowanymi. 
0 0

parole21

#6065655 Napisano: 02.09.2015 20:06:57
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

parole21 napisał(a):

Mnie takie historie też wzruszają, aż się łezka w oku kręciemotka Nie powiem, żebym była przodownikiem w dodawaniu konkursów,ale jestem za tym by każdy miał taki obowiązek i ostatnio  świetnie się wywiązuję, a pracuję, mam 3 dzieci, leżącą babcię w domu i kto wie co jeszcze! Skoro mam czas na zakupy, wymyślanie zgłoszeń, wysyłanie ich itp.to bez problemu znajdę i czas na dodanie konkursu emotka  

Cieszę się, że wzrusza Was moja historia, natomiast żadna z Was nie potrafiła mi wyjaśnić sensu takiego działania. Dla mnie możecie dodawać i po 1000 konkursów, nie obchodzi mnie to zupełnie. Wątek jest o tym co mnie wkurza, a nie o licytowaniu się kto ma ile dzieci, ile babć chorych i kto ma ile czasu na szukanie konkursów.
0 0

aurorcia

#6065657 Napisano: 02.09.2015 20:08:44
No to mnie wkurzają ludzie żerujący na innych,korzystający z pracy i wysiłku innych i jeszcze rżną głupa...wrrrrr
0 0

parole21

#6065672 Napisano: 02.09.2015 20:25:15
Wkurzają mnie ludzie, którzy poza swoim "świętym"  zdaniem nie widzą żadnego innego i jeszcze rżną głupa...wrrr
0 0

Gość: giuliettaX

#6065691 Napisano: 02.09.2015 20:56:33
parole21 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy poza swoim "świętym"  zdaniem nie widzą żadnego innego i jeszcze rżną głupa...wrrr

http://demotywato...-dajesz-sobie-samemu    emotka
0 0

bridget

#6065692 Napisano: 02.09.2015 20:56:49
elhad napisał(a):

Wkurzył mnie Atlantic - w Poznaniu już zamknięty. Gdzie jeszcze mogę wykorzystać karty?

super a ja wczoraj dzowniłam do Poznania to Pani nic nie wiedziała o zamknieciu, wrecz przeciwnei mowiła ze beda  do konca roku, zi maja im dokładac  asortyment z zamykanych sklepów -  mozemy zwrocic sie do organizatora konkursu ze taka sytuacja jest skoro karty   sa jeszcze wazne??
0 0

ziolko

#6065746 Napisano: 02.09.2015 22:17:50
parole21 napisał(a):

tiaaa...
żeby coś dostać, trzeba też coś dać od siebie. Nie tylko brać i brać.
giulietta napisał(a):

parole21 napisał(a):

http://demotywato...-dajesz-sobie-samemu    emotka

no właśnie emotka
0 0

elotta

#6065748 Napisano: 02.09.2015 22:25:37
Wkurza mnie, że się tal ludzie aferują o to, żę muszą dodać ze 2-3 konkursy. Bo przecież nikt ich nie powinien dodawać, same powinny spadać do bazy z nieba.
0 0

Gość: iwonciaaa

#6065751 Napisano: 02.09.2015 22:27:43
elotta napisał(a):

Wkurza mnie, że się tal ludzie aferują o to, żę muszą dodać ze 2-3 konkursy. Bo przecież nikt ich nie powinien dodawać, same powinny spadać do bazy z nieba.

emotka Aniołki już je tam zrzucają... emotka
0 0

bridget

#6065928 Napisano: 03.09.2015 09:58:01
bridget napisał(a):

elhad napisał(a):

Wkurzył mnie Atlantic - w Poznaniu już zamknięty. Gdzie jeszcze mogę wykorzystać karty?

super a ja wczoraj dzowniłam do Poznania to Pani nic nie wiedziała o zamknieciu, wrecz przeciwnei mowiła ze beda  do konca roku, zi maja im dokładac  asortyment z zamykanych sklepów -  mozemy zwrocic sie do organizatora konkursu ze taka sytuacja jest skoro karty   sa jeszcze wazne??

czy cos jeszcze mozemy zrobic, ktos ma jakies informacj o Atlanticu?
0 0

Gość: polec

#6065972 Napisano: 03.09.2015 10:49:00
bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

elhad napisał(a):

czy cos jeszcze mozemy zrobic, ktos ma jakies informacj o Atlanticu?

Mam ten sam problem. Dzwoniłam na komórkę Rybnika ( w Rybniku, kobieta uparcie twierdziła, że jest ok, tylko mam przyjechać za kilka dni, towar dostaną i karty ok. Byłam tam tego samego dnia, sklep zamknięty, a telefon głuchy), u mnie Kraków się wypiął, powiedzieli, że oni już nie należą pod sieć atlantic, tylko są prywatnym sklepem (ale szyld itp jest ).

Porażka!
0 0

edzia21

#6065980 Napisano: 03.09.2015 10:56:03
A Atlantic Piaseczno? 
0 0

freyja88

#6066022 Napisano: 03.09.2015 11:34:43
Właśnie zrozumiałam tych wszystkich ludzi, którzy nie chwalą się nagrodą w MDW i...od dziś wchodzę do ich grona.

Wkurza mnie to, że komus nie wystarczy lekka podpowiedź dot.konkursu na pw tylko...
MAM WKLEIĆ TO CO NAPISAŁAM

i jestem złą "koleżanką" bo tego nie zrobiłam.

Mimo, iŻ stanowimy sobie tu "małą społeczność" chyba czasami zapominamy o tym, że nadal jesteśmy dla siebie konkurencją

AMEN
0 0

joan

#6066025 Napisano: 03.09.2015 11:37:56
freyja88 - oj bo Ty zła kobieta jesteś, powinny być jeszcze frytki do tego emotka
0 0

elotta

#6066037 Napisano: 03.09.2015 11:47:05
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie to, że komus nie wystarczy lekka podpowiedź dot.konkursu na pw tylko...
MAM WKLEIĆ TO CO NAPISAŁAM

ranyyyy emotka
0 0