Wkurza mnie...

barszcz

#6066038 Napisano: 03.09.2015 11:49:19
buncia88 napisał(a):

Właśnie zrozumiałam tych wszystkich ludzi, którzy nie chwalą się nagrodą w MDW i...od dziś wchodzę do ich grona.

Wkurza mnie to, że komus nie wystarczy lekka podpowiedź dot.konkursu na pw tylko...
MAM WKLEIĆ TO CO NAPISAŁAM

i jestem złą "koleżanką" bo tego nie zrobiłam.

Mimo, iŻ stanowimy sobie tu "małą społeczność" chyba czasami zapominamy o tym, że nadal jesteśmy dla siebie konkurencją

AMEN

Nie wkurzaj się Kochana:-) Na takich ludzi szkoda czasu. A na forum jest też duuuża grupa cudownych ludzi i tej części poświęcaj uwagę!:-)
0 0

freyja88

#6066040 Napisano: 03.09.2015 11:53:38
barszcz napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Właśnie zrozumiałam tych wszystkich ludzi, którzy nie chwalą się nagrodą w MDW i...od dziś wchodzę do ich grona.

Wkurza mnie to, że komus nie wystarczy lekka podpowiedź dot.konkursu na pw tylko...

i jestem złą "koleżanką" bo tego nie zrobiłam.

Mimo, iŻ stanowimy sobie tu "małą społeczność" chyba czasami zapominamy o tym, że nadal jesteśmy dla siebie konkurencją

AMEN

Nie wkurzaj się Kochana:-) Na takich ludzi szkoda czasu. A na forum jest też duuuża grupa cudownych ludzi i tej części poświęcaj uwagę!:-)

Ja wiem Kochana...i tylko dlatego nie wrzucam wszystkich do jednego wora. No ale ręce mi opadły w momencie jak 'opr" dostałam za cos takiego emotka
0 0

79magda

#6066042 Napisano: 03.09.2015 11:54:40
A co napisałaś??? emotka poka, poka, ocenimy emotka
0 0

freyja88

#6066044 Napisano: 03.09.2015 11:57:05
79magda napisał(a):

emotka ja pierdziel....przy was sie nawet powkurzać porządnie nie da emotka
0 0

misiamisiam

#6066050 Napisano: 03.09.2015 12:04:42
buncia88 napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka ja pierdziel....przy was sie nawet powkurzać porządnie nie da emotka

freyja88 nie bądź taka - jak nie chcesz pokazać na pw to wklej tutaj emotka ocenimy czy zasłużenie zostałaś wyróżniona do nagrody emotka

a w temacie wkurza mnie moje lenistwo, obżarstwo i za dużo konkursów z colą (ale wygrane są zbyt kuszące)
0 0

Gość: giuliettaX

#6066108 Napisano: 03.09.2015 12:46:54
elotta napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ranyyyy emotka

a najlepsze jest ani hej ani nic, tylko od razu jakie hasło wygrało, bo ja już tyle wysłałam i żadnej wygranej....   emotka    po czy plagiaty w publikowanych hasłach emotka  pewnie i w nie publikowanych, bo jak złodziej raz ukradnie to....  i  jeszcze chwalenie się nagrodami wygranymi ukradzionym splagiatowanym hasłem emotka    a od siebie oczywiście żadnych konkursów do bazy od lat.... 
0 0

Gość: aka

#6066122 Napisano: 03.09.2015 12:56:14
Wszystko w życiu w plecy....
0 0

anialistopad

#6066128 Napisano: 03.09.2015 12:59:10
Buncia nie wkurzaj się ją kiedyś komuś napisalam całe hasło, które wygrało i dostałam ODP. Cytuje nie sciemniaj takie cos nie mogło wygrac
0 0

freyja88

#6066130 Napisano: 03.09.2015 13:00:49
anialistopad napisał(a):

Buncia nie wkurzaj się ją kiedyś komuś napisalam całe hasło, które wygrało i dostałam ODP. Cytuje nie sciemniaj takie cos nie mogło wygrac

No to już jest chamstwo do potegi n emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6066131 Napisano: 03.09.2015 13:00:52
anialistopad napisał(a):

emotka

Wkurza mnie pogoda. Jak nie słońce, to chmury. A deszczu jak nie było, tak nie ma. Grzybów w lesie brak, jak żyć? emotka
0 0

anialistopad

#6066141 Napisano: 03.09.2015 13:06:29
No niestety są tacy ludzie i nic na to nie poradzimy
0 0

elotta

#6066142 Napisano: 03.09.2015 13:07:19
anialistopad napisał(a):

emotka  no nie wierzę emotka

A jak już jesteśmy w temacie wykorzystywania innych, niech mi ktoś zrobi cydrolaureata, bo już tyle zrobiłam tych cydrofanów, a koszulki żadnej  emotka
W sumie nie zależy mi na tej koszulce, ale jakoś mnie to wkurza, że nie mogę trafić emotka
0 0

Gość: Ewelajna

#6066239 Napisano: 03.09.2015 14:41:59
Wkurza mnie, że wchodzę tu po 2 miesiącach "nie grania" i nigdzie nie mogę wejść!
0 0

ultrixx

#6066245 Napisano: 03.09.2015 14:43:33
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

elotta napisał(a):

buncia88 napisał(a):

ranyyyy emotka

a najlepsze jest ani hej ani nic, tylko od razu jakie hasło wygrało, bo ja już tyle wysłałam i żadnej wygranej....   emotka    po czy plagiaty w publikowanych hasłach emotka  pewnie i w nie publikowanych, bo jak złodziej raz ukradnie to....  i  jeszcze chwalenie się nagrodami wygranymi ukradzionym splagiatowanym hasłem emotka    a od siebie oczywiście żadnych konkursów do bazy od lat.... 

No przesadziłaś teraz- ostatnio dodany link do krzyżówki, która trwałą już miesiąc a kończyła się za 3 godzinyemotka

Aż sobie musiałam przejrzeć krzyżówki...
0 0

Gość: mattadore

#6066518 Napisano: 03.09.2015 19:29:18
CZY KIEDYŚ NADEJDZIE TAKI DZIEŃ, ŻE BEDZIE ZAKAZ W KONKURSACH FOTO "UCZESTNICTWA" (WYKORZYSTYWANIA ) NIEPEŁNOLETNICH DZIECI???? NOŻ K.... MAĆ  pije do KOral-biedronka wyniki !!! non stop te same nazwiska i non stop te same dzieciaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0

delfinka101

#6066524 Napisano: 03.09.2015 19:47:06
anialistopad napisał(a):

Mnie osoba (znana na forum) poprosiła bym jej kilka hasełek napisała..odwdzięczy się...wygrała pralkę.W ramach odwdieczenia..zablokowała mnie na fb:) hahahaaemotka
0 0

sosna

#6066525 Napisano: 03.09.2015 19:50:49
Zachłannośc ludzka. Mam na myśli osoby, które teraz sprzedaja walizki Leonowe, a  może ktoś chciał wygrać chociaż jedną dla własnego dzieciaka! 
0 0

freyja88

#6066531 Napisano: 03.09.2015 19:55:47
delfinka101 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mnie osoba (znana na forum) poprosiła bym jej kilka hasełek napisała..odwdzięczy się...wygrała pralkę.W ramach odwdieczenia..zablokowała mnie na fb:) hahahaaemotka

-Wyłudzić hasło
-"gnębić" organizatorów, chcąc wziąć ich na litość (słyszałam o takich akcjach)
-naciągać na paragony

jak taki jeden z drugim może na siebie patrzeć w lustrze?

przecież to nie jest konkursowicz tylko zwyczajna pijawa
0 0

#6066542 Napisano: 03.09.2015 20:13:23
buncia88 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

-Wyłudzić hasło
-"gnębić" organizatorów, chcąc wziąć ich na litość (słyszałam o takich akcjach)
-naciągać na paragony

jak taki jeden z drugim może na siebie patrzeć w lustrze?

przecież to nie jest konkursowicz tylko zwyczajna pijawa

dokładnie! taka kradzież to też całokształt charakteru i nie tylko.... ja mam coś takiego, że od razu wymiotuję jak trafiam na oszustkę, poważnie, wyczuwam aurę i blee...  nikomu nie zazdroszczę nagród, ale niech wygrywa swoimi hasłami, bo to kwestia czasu, kiedy go życie oduczy złodziejstwa emotka   znajomym układam hasła za paragony i wygrywają, bo staram się tak jak dla siebie emotka   i jak ognia unikam osób fałszywych, zakłamanych, dwulicowych, hipokrytów emotka  lubię tak zwanych "dobrych, szczerych, życzliwych, spontanicznych" ludzi i oby tylko takich spotykać na swojej drodze  emotka
0 0

#6066552 Napisano: 03.09.2015 20:29:13
sosna napisał(a):

Zachłannośc ludzka. Mam na myśli osoby, które teraz sprzedaja walizki Leonowe, a  może ktoś chciał wygrać chociaż jedną dla własnego dzieciaka! 

nie muszę się tłumaczyć  emotka  ale akurat ja ogłosiłam się, bo ktoś wpisał, ze jest ograniczenie na adres? nie mam czasu teraz poczytać reg. i forum, jak sprawdzę, że nie ma to usunę  emotka   a zachłanność to ile sztuk? dwie też? 
0 0