Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Postów 8819
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też odpuszczam. najlepszy sposób na takie rzeczy to bojkot. bo głosami można bez końca manipulować.
niedawno widziałam sytuację taką, że osoba, która uczciwie grała, została oskarżona o kupowanie dziwnych głosów, bo ktoś (zapewne konkurent liczący na dyskwalifikację) zaczął tej osobie sam nabijać głosy. jak więc widać, wszystko wolno,. jeżeli więc w regulaminie jest napisane, że liczą się głosy bez weryfikacji itd, to takie się liczą i nic nie zrobisz, więc najlepiej.. ignorować takie durne "zabawy".
w temacie: właśnie wszelkie konkursy na głosy mnie wkurzają.
aha. wkurzają mnie też ciągi myślowe, popularne na czytelniczych stronach, typu: "wieczór z książką i ciepłą herbatą". zupełnie jakby nikt nie czytał książek z kuflem piwa.
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: dragen
W regulaminie jest niby info że mail musi być aktywny, ale dotyczy to jakoby użytkownika który składa pracę ( bo wygrana przychodzi na maila, może po to tak jest? ) nie ma nic o osobie oddającej głos...
teraz jak ktoś ma walić lewe maile i ładować głosy to zastanawia mnie czy są w stanie sprawdzić czy taki mail istnieje..? to z tego co wiem robią serwery pocztowe, lub może jakieś narzędzia? tylko czy to legalne? sprawdzać czy mail doszedł? bez porozumienia z właścicielem serwera?
co do bojkotu to nie ma sensu, nagrody są śmieszne:) ot zachodziłem głowę jak mają się takie konkursy do tego co potrafią inni ludzie. mimo że wartość nagrody śmieszna w porównaniu do ilości spędzonych godzin przed kompem i wklepywaniu kodów..
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc nie ma szans na wygraną, jeśli taka grupa się skrzyknie.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak się konczą wizyty w toalecie, bez wylogowania.Przepraszam za zabałaganienie,adminów uprzejmie proszę o usunięcie radosnej twórczości, bo nie mogę sama
Gość: dotti25
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
elotta
Postów 729
Data rejestracji 01.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: zuzola
Frama
Postów 572
Data rejestracji 19.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
elotta
Postów 729
Data rejestracji 01.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No jasne, że mogliby się denerwować, jak ktoś ma zakupów pełny wózek to ludzie w kolejce również się denerwują, ale... takie życie przecież
monkakk
Postów 2829
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku mojej przygody z konkursami zbierałam przez 2 tyg ponad 600 lajków, dzień przed końcem wskoczyła panienka nawaliła ponad tysiąc głosów i co ... wygrała. Organizator tłumaczył się tym że to ich pierwszy konkurs, nie wiedzieli że można oszukiwać w taki sposób, ale nagrody przyznali oszustce - weekend w Krakowie. Po ogólnej awanturze na ich, wygrana nie została odebrana przez tą panią. I po sprawie ... Od tamtej pory nigdy więcej konkursów na lajki. Zresztą jak widzę ciągle te same nazwiska królują
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dotti25
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
tereniagno
Postów 5280
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
jokan
Postów 8819
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
staszek