Wkurza mnie...

kozuszka38

#6068797 Napisano: 07.09.2015 20:56:54
Wkurza mnie że z nju mobile wciąż  nie mogę wysyłać sms premium. Pisałam do nich w tej sprawie ,no i odpisali,że odblokowali  a jak wysyłam to lipa...najgorsze jest to ,że przez stronkę wysłałam zgłoszenia z Coli na ten numer i w razie W i tak do mnie nic nie dojdzie bo to chyba działa w dwie strony? Miał  już ktoś z Was taki sam problem?
0 0

staszek

#6068799 Napisano: 07.09.2015 21:06:20
kozuszka38 napisał(a):

Wkurza mnie że z nju mobile wciąż  nie mogę wysyłać sms premium. Pisałam do nich w tej sprawie ,no i odpisali,że odblokowali  a jak wysyłam to lipa...najgorsze jest to ,że przez stronkę wysłałam zgłoszenia z Coli na ten numer i w razie W i tak do mnie nic nie dojdzie bo to chyba działa w dwie strony? Miał  już ktoś z Was taki sam problem?

Ja z orange się użerałam już dwa razy. Odblokowywali mi chyba 3 dni emotka
0 0

ludzka_istota

#6068807 Napisano: 07.09.2015 21:21:52
anialistopad napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

mój chłop.....

Zmien na lepszy model O:-) 

ryzykowne... tutaj jest wkurzający ale swój, znany, na własnych łzach wyhodowany.. a nowszy... no cóż emotka
0 0

zarania

#6068811 Napisano: 07.09.2015 21:31:07
maa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie stomatolodzyemotka W ciągu ostatniego miesiąca byłam u 3 i tak: pierwsza pani doktor stwierdziła,że oprócz tego, który mi zrobiła, mam jeszcze 12 zębów do zrobienia (wizyta 150 zł), druga babka gada,że aż 16 zębów (tu zapłaciłam tylko za zdjęcie zębów 20 zł), w tym jeden do leczenia kanałowego.Na 3 wizycie u kolejnej dentystki-niby tylko 6 zębów do  leczenia i okazało się,że może jednak obejdzie się bez kanałowego, bo zęba trzeba chronić przed kanałowym (tu tylko 60 zł za założenie lekarstwa). Tak naprawdę więc nie wiem,czy ktoś próbuje mnie naciągnąć, czy o co chodzi emotka

jak to możliwe żeby mieć 12 lub 16 zębów do naprawy? żaden Cię nie bolał do tej pory? Jak dla mnie jesteś fenomenem!

też mnie to wkurza, bo moje dziecko w kwietniu było u pierwszego stomatologa i było ok., zero ubytków. Na początku sierpnia było u drugiego i też zero ubytków. A 2 tygodnie później przyszła do 3 stomatologa na lakierowanie, a zamiast tego otrzymała niebieską plombę, a tydzień później (zamiast zaplanowanego lakierowania) 2 kolejne, w tym różową. Wcześniej miała białe zęby, a teraz kolorowo w buzi. Czy to możliwe, aby babka widziała to, czego inni nie widzą? Córki już więcej tam nie zaprowadzę.
0 0

Gość: bc14

#6068813 Napisano: 07.09.2015 21:32:50
KOZUSZYKA38 mam taka sama sytuacje i tez niby naprawiaja i dalej nie dziala ;/
0 0

ewka656

#6069380 Napisano: 08.09.2015 16:01:32
Wkurza mnie a raczej jest mi przykro bo na 7 zgłoszeń z Biedry nie wpadło nic.... emotka :( chyba tylko ja mam takiego pecha emotka
0 0

Gość: alusia29

#6069405 Napisano: 08.09.2015 16:23:04
ewka656 napisał(a):

Wkurza mnie a raczej jest mi przykro bo na 7 zgłoszeń z Biedry nie wpadło nic.... emotka :( chyba tylko ja mam takiego pecha emotka

Nie tylko ty. U mnie na 20 zgł nic nie wpadło.
0 0

cudaczek121

#6069408 Napisano: 08.09.2015 16:25:50
ewka656 napisał(a):

bo to trzeba po 1 słać, a nie 7 jednego dnia emotka .Wkurza mnie,że po raz pierwszy od 5 dni nie wygrałam 50 zł w Biedronce.Jakoś tak głupio nie zobaczyć swojego nazwiska na liście zwycięzców emotka Coraz trudniej będzie wygraćemotka
0 0

ewka656

#6069469 Napisano: 08.09.2015 17:40:34
cudaczek121 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

bo to trzeba po 1 słać, a nie 7 jednego dnia emotka .Wkurza mnie,że po raz pierwszy od 5 dni nie wygrałam 50 zł w Biedronce.Jakoś tak głupio nie zobaczyć swojego nazwiska na liście zwycięzców emotka Coraz trudniej będzie wygraćemotka

7 w 3 dni, nie jednego dnia...
0 0

constanza

#6069482 Napisano: 08.09.2015 17:51:26
a mnie wkurza, że zazdroszcze Wam tych piecdziesiatek z Biedry ale sama zagralam tylko raz emotka   za leniwa jestem chyba, ale zazdroscic to pierwszaemotka
0 0

bezaczek7

#6069520 Napisano: 08.09.2015 18:50:29
chłop. zarysował samochód, z blacharzem wycenione na 1000zł. nie idzie mu nic powiedzieć, ani się na niego powkurzać, bo chodzi taki zły, tak klnie i tak przeżywa, że trzeba koło niego chodzić na paluszkach  emotka  z drugiej strony cieszę się, że to on pierwszy zarysował to nowe dla nas auto, bo jakbym ja to zrobiła, to nie wiem co by się działo emotka
0 0

mellowfruit

#6069648 Napisano: 08.09.2015 22:19:44
wkurza mnie, że konkursy w poszczególnych miastach nie są dodawane do tych lokalnych i śmiecą tylko w bazie... no ludzie...
0 0

taalvikki

#6069658 Napisano: 08.09.2015 22:31:13
bezaczek7 napisał(a):

chłop. zarysował samochód, z blacharzem wycenione na 1000zł. nie idzie mu nic powiedzieć, ani się na niego powkurzać, bo chodzi taki zły, tak klnie i tak przeżywa, że trzeba koło niego chodzić na paluszkach  emotka  z drugiej strony cieszę się, że to on pierwszy zarysował to nowe dla nas auto, bo jakbym ja to zrobiła, to nie wiem co by się działo emotka

miej trochę litości  ;) po co wkurzać się na człowieka, skoro ten już i tak jest wkurzony? (zwłaszcza, że "dobro" jest wspólne). lepiej dać mu się jakoś wyładować i potem mieć spokój. gdybyś teraz się jeszcze nań dodatkowo wkurzała, to zapewne następnym razem, gdyby Tobie się coś przytrafiło (czego nie życzę), facet miałby poczucie, że też może się na Ciebie powkurzać. lepiej wprowadzać spokój, niż powiększać chaos - takie moje zdanie emotka
0 0

maria1980

#6069688 Napisano: 08.09.2015 22:49:11
staszek napisał(a):

jokan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurzyłam się,ponieważ wysyłałam sporo  paragonów z Halls bez rezultatu,a w wynikach wygranych jest dużo osób z tym samym imieniem i miejscowością emotka  Jak to możliwe,że 1 osoba może tyle razy wygrać w loterii emotka emotka

hurtownikemotka

e tam, ja wygrałam 3 razy, wysłałam może z 20 zgłoszeń (plus minus kilka) i hurtownikiem nie jestem emotka

Tu mowa o panu L ,ktory wygrał dużo wiecej niż 3  emotka  widziałam dzis wyniki ,ja zagrałam raz nie udało sie i dałam sobie spokój ,dziś widząc wyniki pomyślałam ,ze dobrze zrobiłam emotka  Ktoś miał bardzo dużo paragonów (ponad 20) ,albo bardzo dużo szczęścia emotka  i oczywiscie ponad 20 paragonów emotka
0 0

benasia

#6069702 Napisano: 08.09.2015 23:11:19
Wkurza mnie,że dopadło mnie mega przeziębienie właśnie w czasie gdy prawie nic nie mogę brac... Poza tym mam nadzieję,że rodzina w tym synek nie zarażą się ode mnie   emotka
0 0

bezaczek7

#6069703 Napisano: 08.09.2015 23:12:10
taalvikki napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

miej trochę litości  ;) po co wkurzać się na człowieka, skoro ten już i tak jest wkurzony? (zwłaszcza, że "dobro" jest wspólne). lepiej dać mu się jakoś wyładować i potem mieć spokój. gdybyś teraz się jeszcze nań dodatkowo wkurzała, to zapewne następnym razem, gdyby Tobie się coś przytrafiło (czego nie życzę), facet miałby poczucie, że też może się na Ciebie powkurzać. lepiej wprowadzać spokój, niż powiększać chaos - takie moje zdanie emotka

nie ma litości. jak on jest zły, to cały dom ma siedzieć cicho. a jak jakiś problem, prośba, to najlepiej na drugi dzień albo wcale. on nie jest jedyny w domu, nie jest panem i władcą. też mogę się na coś denerwować, a nie idzie mu nic, absolutnie nic powiedzieć. z niczego się wyżalić, o nic zapytać. nie ma tak. i nie wiem jak mu to uzmysłowić! emotka

a ja jak zarysowałam sobie i komuś auto (jeszcze poprzednim naszym), to zostawiłam paragon z nr tel za wycieraczką, spotkałam się i zapłaciłam za swoją winę. i też się na mnie wkurzał a ja na siebie, że poszły niepotrzebnie pieniądze, które miały pójść na coś innego. i nic mu nie powiedziałam jak się wkurzał na mnie, bo wiedziałam, że ma rację. a ten nic, najlepiej się do niego nie odzywać. nie na tym polega życie, że mam chodzić koło niego na paluszkach. no zdarzyło się, trudno. po co kopie we wszystko, co się nawinie?  emotka
0 0

bezaczek7

#6069706 Napisano: 08.09.2015 23:17:10
i jeszcze poza chłopem wkurza mnie, że auta nie będzie przez to tydzień, jutro muszę jakoś wysłać oświadczenie do biedry, nie będzie nowych paragonów na nic, do tego pewnie się synek pochoruje, bo zawsze jak auta nie ma, to jemu coś jest, z gorączką 40 stopni włącznie  emotka  i siedzę nad czymś od długiego czasu i skończyć nie umiem, a terminy gonią, a do tego jestem uzależniona od konkursów i internetu, bo w realu nie mam z kim pogadać nawet... jedna koleżanka w austrii, druga ma rodzinę i trzeba się umawiać z wyprzedzeniem no i potrzebuję auto żeby się do niej dostać emotka  a trzeciej brak emotka  jestem wyrzutkiem!
0 0

cudaczek121

#6069761 Napisano: 09.09.2015 08:46:48
Wkurza mnie,że wpisując numer nipu sklepu w konkursie Prince Polo pomyliłam 1 cyfrę.NIP był niewyraźny,jakby ucięty, a o swoim błędzie zorientowałam jak wpisałam go do wyszukiwarki NIP-ów w necieemotka
0 0

Gość: kosztelka

#6069778 Napisano: 09.09.2015 09:25:06
Znowu zaczęto wysyłać mejle o niedoręczonych paczkach - tym razem z epaczki. Na stronie e-paczki widnieje informacja, że są to mejle fałszywe i aby nie wysyłać sms-ów, bo to jest naciąganie.
0 0

cc_investigator

#6069824 Napisano: 09.09.2015 11:01:59
Że przestaję ogarniać te wszystkie konkursy. Mózg mi paruje, co by nie pomylić daty, paragonu i oświadczenia. Na częśc konkursów nawet nie patrzę i cały czas się boję, że się gdzieś pomylę, tyle tego. I nie wkurzam się na tsunami konkursowe, tylko na siebie.

Ide do roboty, wracam po paru godzinach, patrzę a tu 6 stron w topie biedronki... I zaczynam się przebijać.
0 0