Wkurza mnie...

cudaczek121

#6068250 Napisano: 07.09.2015 10:38:51
Wkurzają mnie stomatolodzyemotka W ciągu ostatniego miesiąca byłam u 3 i tak: pierwsza pani doktor stwierdziła,że oprócz tego, który mi zrobiła, mam jeszcze 12 zębów do zrobienia (wizyta 150 zł), druga babka gada,że aż 16 zębów (tu zapłaciłam tylko za zdjęcie zębów 20 zł), w tym jeden do leczenia kanałowego.Na 3 wizycie u kolejnej dentystki-niby tylko 6 zębów do  leczenia i okazało się,że może jednak obejdzie się bez kanałowego, bo zęba trzeba chronić przed kanałowym (tu tylko 60 zł za założenie lekarstwa). Tak naprawdę więc nie wiem,czy ktoś próbuje mnie naciągnąć, czy o co chodzi emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6068269 Napisano: 07.09.2015 11:15:03
wkurza mnie dodawanie konkursów do bazy z takim wyprzedzeniem, ze nawet nie ma jeszcze regulaminu, strony ani zadnej informacji... też mogę zacząc dodawać konkursy z duzych firm i czekać aż konkurs się pojawi...
0 0

Gość: chochliczka

#6068279 Napisano: 07.09.2015 11:32:32
Kasia z dentystami to jest różnie, to że któryś mówi tylko 6 a inny 16 (swoją drogą szok ile nie chodziłaś lat do dentysty? emotka  )  to też może wynikać z tego jak widzi dentysta. Bo są partacze, którzy nie widzą małej dziurki, albo takiej jakby między zębami- mój przypadek. Ale są też naciągacze, ja często się uzerałam z dentystami i wiem jedno- dobry wzrok u dentysty  plus jego sprytność, a takze w gabinecie aparat do robienia zdjęc i ogladania kanałów to podstawa.

Wkurza mnie, ze od czwartku boli mnie gardło, czuje jakby nos zatkany biorę sinulan forte i jakoś nic mi się nie odtyka echh 
0 0

enfamka

#6068288 Napisano: 07.09.2015 11:37:03
też mnie to wkurza... - to dodawanie konków z tak dużym wyprzedzeniem!!
0 0

cudaczek121

#6068348 Napisano: 07.09.2015 13:06:19
poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie dodawanie konkursów do bazy z takim wyprzedzeniem, ze nawet nie ma jeszcze regulaminu, strony ani zadnej informacji... też mogę zacząc dodawać konkursy z duzych firm i czekać aż konkurs się pojawi...

a mnie jeszcze wkurza, a raczej może śmieszy fakt,że konkurs jest w bazie,ale się jeszcze nie rozpoczął nawet,a już kilkadziesiąt osób odznacza rubrykę,że wzięło w nim udział emotka Tak było np. w rozpoczętym dziś Prince Polo.
0 0

mia

#6068350 Napisano: 07.09.2015 13:09:58
Wkurza mnie, że tydzień się zaczął parszywie. Najpierw mnie coś zaczęło łamać (pewnie prze cudowną pogodę), potem na poczcie, na którą się mimo wszystko powlekłam z listem do Nestle, awaria... nie przyjmują poleconych. emotka emotka Jeszcze zaparkowałam tak na krzywy ryj pod cholerną pocztą, że więcej zajęło wyjeżdżanie jak droga na nią, no ale wszak spieszyło mi się...emotka
Dotarłam do domu, zrobiłam sobie kawę dla relaksu i wylałam - dobrze, że na balkon, nie na dywan. Niemniej zrobiłam to z odpowiednim rozmachem i wszystkie "meble" balkonowe do wycierania. Niby płytki już dawno należało umyć...

I na koniec: tego posta pisze drugi raz, bo pierwszego zamiast wysłać skasowałam.
Chyba jednak nie lubię poniedziałków. emotka
0 0

#6068351 Napisano: 07.09.2015 13:12:58
Mia - u mnie też dziś awaria na poczcie była... 
0 0

mia

#6068352 Napisano: 07.09.2015 13:14:25
chochliczka napisał(a):

To może coś centralnie im padło?
Termin wysyłki mam do środy, więc lepiej niech się ogarną...emotka
0 0

kaskaderka1

#6068353 Napisano: 07.09.2015 13:14:40
Poniedziałek .
Z 300 zł na okulary skończyło się na 460zł emotka bo na zamówienie dla synka.
Choroba synka ,od 6.30 na nogach i czerwony nos.
Mnie już coś bierze ,zaczyna się łamanie w kościach.
Także mia nie jesteś sama .... emotka
Do tego leje ...
0 0

#6068354 Napisano: 07.09.2015 13:16:57
mia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

To może coś centralnie im padło?
Termin wysyłki mam do środy, więc lepiej niech się ogarną...emotka

Bardzo możliwe, ja byłam przed 9 na poczcie i powiedzieli, że awaria.
Kurcze wkurza mnie, bo akurat jak mam  trudny tydzień w robocie to mnie coś łamie  ech emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6068405 Napisano: 07.09.2015 14:05:31
cudaczek121 napisał(a):

a mnie jeszcze wkurza, a raczej może śmieszy fakt,że konkurs jest w bazie,ale się jeszcze nie rozpoczął nawet,a już kilkadziesiąt osób odznacza rubrykę,że wzięło w nim udział emotka Tak było np. w rozpoczętym dziś Prince Polo.

hahah... a mi chodzi o łaciate... link do strony mlekpol a tam zero info o konkursie... bez jaj.
0 0

snowflake

#6068411 Napisano: 07.09.2015 14:13:12
cudaczek121 napisał(a):

Żebym ja miała takie problemy w życiu...kto sobie jakim kolorem oznaczy konkurs emotka
0 0

asantesana

#6068418 Napisano: 07.09.2015 14:27:39

cudaczek121 napisał(a):

hahah... a mi chodzi o łaciate... link do strony mlekpol a tam zero info o konkursie... bez jaj.

A co to za konkurs i gdzie jest w bazie - wpisuję łaciate, mleko, mlekpol - zero aktualnych konkursów w bazie...
0 0

rwas

#6068420 Napisano: 07.09.2015 14:30:55
asante napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A co to za konkurs i gdzie jest w bazie - wpisuję łaciate, mleko, mlekpol - zero aktualnych konkursów w bazie...

https://www.e-kon...go.html#.Ve2CmBG8PGc

pewnie ten
0 0

asantesana

#6068430 Napisano: 07.09.2015 14:42:59
rwas napisał(a):

asante napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

http://www.e-konk...go.html#.Ve2CmBG8PGc

pewnie ten

No lepiej wpisanego konkursu dawno nie widziałam. A tagi nie działają - zgłosiłam moderatorom.
0 0

dolly

#6068437 Napisano: 07.09.2015 14:45:54
asante napisał(a):

rwas napisał(a):

asante napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

http://www.e-konk...go.html#.Ve2CmBG8PGc

pewnie ten

No lepiej wpisanego konkursu dawno nie widziałam. A tagi nie działają - zgłosiłam moderatorom.

Haha, wpisalam wczoraj ten konkurs w zapowiedzi i prosze haha
0 0

tereniagno

#6068613 Napisano: 07.09.2015 16:47:35
Wkurza mnie,że już chyba nie nadaję się do niczego,nawet Biedronka mnie omija bokiem.Od dłuższego czasu  tylko wysyłam,a nic nie mogę wygrać w żadnym konku.Chyba już czas na emeruturęemotka
0 0

maa

#6068735 Napisano: 07.09.2015 19:31:06
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie stomatolodzyemotka W ciągu ostatniego miesiąca byłam u 3 i tak: pierwsza pani doktor stwierdziła,że oprócz tego, który mi zrobiła, mam jeszcze 12 zębów do zrobienia (wizyta 150 zł), druga babka gada,że aż 16 zębów (tu zapłaciłam tylko za zdjęcie zębów 20 zł), w tym jeden do leczenia kanałowego.Na 3 wizycie u kolejnej dentystki-niby tylko 6 zębów do  leczenia i okazało się,że może jednak obejdzie się bez kanałowego, bo zęba trzeba chronić przed kanałowym (tu tylko 60 zł za założenie lekarstwa). Tak naprawdę więc nie wiem,czy ktoś próbuje mnie naciągnąć, czy o co chodzi emotka

jak to możliwe żeby mieć 12 lub 16 zębów do naprawy? żaden Cię nie bolał do tej pory? Jak dla mnie jesteś fenomenem!
0 0

ludzka_istota

#6068739 Napisano: 07.09.2015 19:33:36
mój chłop...
0 0

anialistopad

#6068771 Napisano: 07.09.2015 20:13:45
ludzka_istota napisał(a):

mój chłop.....

Zmien na lepszy model O:-) 
0 0