Wkurza mnie...

bezaczek7

#6071287 Napisano: 11.09.2015 03:13:59
a ja się wkurzyłam, bo pisałam w wordzie, dałam ctrl s i wyskoczyło, że za mało pamięci ?! to skopiowałam dopisany tekst, ale oczywiście nigdzie go nie zapisałam i uruchomiłam ponownie komputer. czuję się jak blondynka, a blondynką byłam tylko do wieku ok 3-4 lat... emotka
0 0

asiam

#6071290 Napisano: 11.09.2015 06:40:05
Frama napisał(a):

anet napisał(a):

malutka456 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja się wkurzam, że przez taki natłok konkursowy i brak czasu dopuszczam się konkursowego grzechu głównegoo - bałaganu w paragonach.. dzisiaj po zakupach w biedrze wysłałam na persil nr z cheetosami, a na paragon z persila na cheetosy, gdzie wydawało mi się żę nigdy mi się nic takiego nie przytrafi.. . Jak wygram pralkę na zły paragon to się chyba pochlastam tymi paragonami emotka

ja tak zrobiłam z colą i cheetosami....i 1000 zł wpadł, a raczej wpadł i wypadł emotka  wkurza mnie, że wysyłam mnóstwo smsów na konkursy i NIC  emotka emotka emotka emotka

emotka  Ja dziś na "Moc nagród" dostałam cały wyblakły paragon, a spojrzałam na niego dopiero w domu..

nie dość, że paragon wyblakły, to jeszcze potargany... czy we wszystkich biedronkach dają takie dziwnie utargnięte z jednej strony paragony??!! 

Chyba tak: ja mam na paragonach z jednej strony czubek, a na dole  wyszarpnięty  róg .Mało estetyczne.
0 0

asiam

#6071292 Napisano: 11.09.2015 06:45:09
bridget napisał(a):

wkurza mnie moj małz, miał mi   na tesco kupic paragon  na colgate 2 produkty na 1 paragon zrobił odwrotnie mam 2 paragony z 1  produktem,  nie przejdzie odsylajac? ( kosmetyki)

Przed wysyłką małży do sklepu wręcza się kartkę z dokładnym opisem:
np. dwa paragony, na każdym paragonie po dwa dezodoranty Rexona.+ dalsze uwagi odnośnie produktu.
I przykazuje się,że przed podejściem do kasy "muszą " wyciągnąć z porfela kartkę i sprawdzić co i ile kupują. Czasem skutkuje emotka
0 0

barszcz

#6071330 Napisano: 11.09.2015 09:16:19
Wkurzył mnie kolejny raz kurier!Od dwóch dni ustalam godziny.Miał przyjechać po południu,ale oczywiście przyjechał o 7.30!Masakra,kurierzy,to chyba odrębny gatunek!!
0 0

szczupak

#6071338 Napisano: 11.09.2015 09:37:09
a mnie wkurza że dodaję konkursy, a nie ma ich w bazie ani mi się nie doliczają emotka
0 0

lager

#6071348 Napisano: 11.09.2015 09:52:35
barszcz napisał(a):

Wkurzył mnie kolejny raz kurier!Od dwóch dni ustalam godziny.Miał przyjechać po południu,ale oczywiście przyjechał o 7.30!Masakra,kurierzy,to chyba odrębny gatunek!!

to nie jest twój prywatny kurier, żeby miał się do ciebie dostosowywać emotka
0 0

barszcz

#6071352 Napisano: 11.09.2015 09:55:48
lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz!Jeśli ktoś jest umówiony przez firmę na konkretną godzine i przywozi towar na palecie(nie lekki liścik),to jego obowiązkiem jest się dostosować własnie do mnie.Równie dobrze moglo mnie nie być i musiałby przyjechać ponownie!!
0 0

lager

#6071358 Napisano: 11.09.2015 10:06:53
barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz!Jeśli ktoś jest umówiony przez firmę na konkretną godzine i przywozi towar na palecie(nie lekki liścik),to jego obowiązkiem jest się dostosować własnie do mnie.Równie dobrze moglo mnie nie być i musiałby przyjechać ponownie!!

jego obowiązkiem jest ci to dostarczyć, a nie dopasowywać się do widzimisiów.
0 0

koper

#6071403 Napisano: 11.09.2015 11:13:18
Jak mnie wkurza bałagan na forum! 
Dyskusje o tym samym w kilku wątkach. Te same pytania zadawane w różnych tematach. Kila stron w wątku wałkowania jednej i tej samej kwestii... 
Oj ciężko teraz znaleźć na forum informacje których się szuka... 
0 0

Gość: tusienka

#6071412 Napisano: 11.09.2015 11:29:37
wkurza mnie że jestem taka potrzepana.
Rano miałąm wysłać paczkę i przy okazji odwieźć córkę do szkoły. Przy szkole zorientowałam się że paczki zapomniałam emotka
wróciłam więc do domu po paczkę, wsiadam do samochodu i na szczęście w porę przypomniałam sobie,że nie zamknęłam domu
w drodze powrotnej wpadłam do Biedry z nastawieniem że spróbuję sił w mocynagród. No i dumna wchodzę do domu wyciągam paragon, wierszyk ułożony w myślach a tam zonk- na stronie  jak byk wielkie logo pepsi a nie coli emotka
0 0

zaczytana-pola

#6071419 Napisano: 11.09.2015 11:40:09
lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jeżeli kurier umawia się na konkretny przedział czasowy, jeżeli klient jest o tym poinformowany to powinien przyjechać w tym właśnie czasie, a nie wtedy, kiedy mu się podoba, ewentualnie poinformować o zmianie godziny. Jeśli mam info, że będzie między 15, a 17, to nie czekam od rana.

Wkurza mnie brak weny na Moc Nagród. Wypalenie chyba emotka
0 0

katrin1

#6071421 Napisano: 11.09.2015 11:45:15
lonar2301 napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wkurzył mnie kolejnyraz kurier!Od dwóch dni ustalam godziny.Miał przyjechać po południu,ale oczywiście przyjechał o 7.30!Masakra,kurierzy,to chyba odrębny gatunek!!

to nie jest twój prywatny kurierżeby miał się do ciebie dostosowywać emotka

.

Wkurza mnie brak weny na Moc Nagród. Wypalenie chyba emotka

Mam to samo, do tego wczorajsze 3 pudła w mocy odebrało mi moc na wymyślanie haseł. A to dopiero drugi tydzień konkursuemotka .I w kurza mnie to, że mam czas i mogłabym hasła na inne konki powymyślać a tak mi się nie chce
0 0

kalisto1986

#6071423 Napisano: 11.09.2015 11:47:56
Wkurza mnie nad opiekuńcza mamuśka z klapkami na oczach, której dziecko jest grzeczne, a tylko inne rozrabiaja. Babsko skarży niczym pierwszoklasitka na każde dziecko, nawet jeśli nie jest powiązana z sytuacją, a jak wczoraj nie wytrzymałam i wspomniałam jej delikatnie, że nie tylko inne dzieci rozrabiają, a jej syn od kilku miesięcy gnoi mojego to rozpetalam wojne. 
A najśmieszniejsze jest to, że tlumaczy gnebienie dziecka (i to takie, że od kilku dni, mój wiecznie radosny syn jest w rozsypce) tym, że moje dziecko jest niegrzeczne, ale jej jest grzeczne emotka  Nawet to, że osobiście słyszałam co robi mały gnojek, nie ruszyło jej " bo on mówi, że to nieprawda".
Matko jedyna kobieta mnie odmlodzila... ostatkiem siły woli powstrzymalam się od rekoczynow niczym nastolatka emotka
0 0

joan

#6071447 Napisano: 11.09.2015 12:27:19
lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

lager napisał(a):

barszcz napisał(a):

Zależy, za co zapłacił & co konkretnie zamówił nadawca przesyłki. O ile nie wykupił specjalnej usługi z określonym zakresem godzin, kurier ma prawo podjechać, kiedy mu się podoba. I nie musi do nikogo dzwonić ani się umawiać smsowo - to również jest dodatkowo płatne. Pamiętajmy o tym emotka
0 0

barszcz

#6071470 Napisano: 11.09.2015 12:40:28
Joan ja wszystko rozumiem tylko po co agencja dzwoni ,ustala,pisze o konkretnych godzinach ?Ponoć kurier miał podane godziny dostawy,więc pewnie opłacili taką opcję.Wkurzyłam się i tyle.W kazdy piątek jeżdżę do lekarza poza miasto i stąd mój foch na kuriera!
0 0

ondine

#6071574 Napisano: 11.09.2015 14:19:07
To, że mnie wkurza to mało powiedziane, doprowadza mnie do szału! Moja angina, to, że jestem wyłączona z życia, nie mogę mówić, jeść, pić, że po pięciu dniach antybiotyku i zastrzyków dopiero dziś poczułam lekką poprawę... Już dawno powinnam nie mieć tego dziadostwa emotka No ale oby bliżej niż dalej...
0 0

joan

#6071581 Napisano: 11.09.2015 14:26:26
barszcz napisał(a):

Joan ja wszystko rozumiem tylko po co agencja dzwoni ,ustala,pisze o konkretnych godzinach ?Ponoć kurier miał podane godziny dostawy,więc pewnie opłacili taką opcję.Wkurzyłam się i tyle.W kazdy piątek jeżdżę do lekarza poza miasto i stąd mój foch na kuriera!

W 99% to wina agencji emotka Zdziwiłabym się, gdyby jednak kuriera. Przez kuriera rozumiem oczywiście gościa z UPS/DHL/GLS itp., a ni jakiegoś prywatnego przewoźnika Pana Józka. A z ciekawości: jaką firmą przysłali pralkę?
0 0

barszcz

#6071601 Napisano: 11.09.2015 14:42:31
Nie było logo na aucie:-(a przynajmnie ja nie widziałam.Duży dostawczak przeznaczony chyba tylko do ciężkich przesyłek,z wózkiem ,podnosnikiem itp!W środku stały jeszcze jakies lodówki i inne duuże sprzęty!
0 0

joan

#6071613 Napisano: 11.09.2015 14:49:27
barszcz napisał(a):

Nie było logo na aucie:-(a przynajmnie ja nie widziałam.Duży dostawczak przeznaczony chyba tylko do ciężkich przesyłek,z wózkiem ,podnosnikiem itp!W środku stały jeszcze jakies lodówki i inne duuże sprzęty!

Jeśli na sprzęcie nie było naklejek, może to jakiś Pan Józek był, a nie żaden kurier. List przewozowy typu DHL podpisałaś? Coś Ci zostawił? Jeśli nie, to zakładam, że to jednak nie kurier, tylko zwykły przewoźnik. I napisałabym od organizatora skargę na niego emotka
0 0

olimpica83

#6071900 Napisano: 11.09.2015 22:25:45
Wkurzają mnie kurierzy, którzy traktują paczki jak worki na ziemniaki, mimo oznaczenia szkło?! I potem nie wiadomo czy reklamować nagrodę częściową uszkodzoną, pisać kolejne e-maile i fotki robić.
0 0