Wkurza mnie...

joan

#6074118 Napisano: 15.09.2015 21:57:31
zaczytana-pola napisał(a):

Nowa konsola+ 3 gry, wiadomość na olx.pl:
moge zaporponowac 200 pln

Nie wiem już, czy się śmiać, czy płakać emotka . Wkurza mnie to.

Połknął jedynkę.
Niechaj więc będzie szczerbaty.
emotka
0 0

zaczytana-pola

#6074119 Napisano: 15.09.2015 21:58:38
ziolko stosuję patent zerżnięty od joan. Przeważnie działa.

W temacie wkurza mnie, że po młodym rozchorowałam się i ja emotka . Jak ja kocham mieć katar po pas emotka
0 0

Gość: jackk76

#6074120 Napisano: 15.09.2015 21:58:51

He He emotka
Ja kiedyś jak sprzedawałem konsolę na OLX to otrzymałem wiadomośc łamaną polszczyzną coś w tym stylu - Ja interesować się konsola. Proponować dobra cena itp..... Podpis Ahmed

Jako konkursowicz odpisałem bez namysłu szybko: O Ahmedzie  ..... CHu.a z tego bedzie!
0 0

jolidlo

#6074121 Napisano: 15.09.2015 22:00:55
Wkurzam się, że w tamtym tygodniu byłam na rozmowie o pracę a wyniki mają być pod koniec tego tygodnia, czemu tak długo? Nerwy mnie zjedzą.
0 0

joan

#6074122 Napisano: 15.09.2015 22:02:54
jackk76 napisał(a):

(...) Jako konkursowicz odpisałem bez namysłu szybko: O Ahmedzie  ..... CHu.a z tego bedzie!

Boskie! emotka emotka
0 0

delfinka101

#6074218 Napisano: 15.09.2015 23:50:54
Wkurzam się na siebie,że dopiero dzisiaj zobaczyłam konkurs w Biedronce gdzie do wygrania było aż 100 tabletów..wryyy
0 0

bridget

#6074262 Napisano: 16.09.2015 00:54:02
wkurzam sie ze jestem nieogarnieta konkursowo:P   wedla juz kupiłam mimo ze konkurs sie nei zaczał:) a  maz poszedł po prince polo  wrocił z princessa;))   - totalna porazka;)),  nie mam czasu na nic, nawet czytanie  regulaminow:))
0 0

taalvikki

#6074264 Napisano: 16.09.2015 01:12:28
jackk76 napisał(a):

He He emotka
Ja kiedyś jak sprzedawałem konsolę na OLX to otrzymałem wiadomośc łamaną polszczyzną coś w tym stylu - Ja interesować się konsola. Proponować dobra cena itp..... Podpis Ahmed

Jako konkursowicz odpisałem bez namysłu szybko: O Ahmedzie  ..... CHu.a z tego bedzie!

lepiej uważaj z takimi "nazistowskimi" wpisami, bo jutro Cię obudzą smutni panowie  ;p

a co do takich propozycji to też je znam. ostatnio człowiek najpierw proponował mi na olx jakąś kwotę, a inną proponował na konto na allegro, bo nie wiedział, że to ja. tak kombinował, że w końcu sprzedałam bilet konkretnej osobie, a jemu z radością odpisałam, że już sprzedane (i mam nadzieję, że został  z niczym emotka ).  kiedyś też człowiek pisał do mnie nachalne wiadomości, że "ej, dawaj za tyle, ile chcę, bo za tyle, ile ty chcesz, to nikt nie kupi" (oczywiście ktoś kupił). ludzi nie ogarniesz.  :D
0 0

staszek

#6074326 Napisano: 16.09.2015 09:27:01
taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a):

He He emotka

lepiej uważaj z takimi "nazistowskimi" wpisami, bo jutro Cię obudzą smutni panowie  ;p

a co do takich propozycji to też je znam. ostatnio człowiek najpierw proponował mi na olx jakąś kwotę, a inną proponował na konto na allegro, bo nie wiedział, że to ja. tak kombinował, że w końcu sprzedałam bilet konkretnej osobie, a jemu z radością odpisałam, że już sprzedane (i mam nadzieję, że został  z niczym emotka ).  kiedyś też człowiek pisał do mnie nachalne wiadomości, że "ej, dawaj za tyle, ile chcę, bo za tyle, ile ty chcesz, to nikt nie kupi" (oczywiście ktoś kupił). ludzi nie ogarniesz.  :D

Ale co jest "nazistowskiego" w imieniu Ahmed? emotka tekst genialny emotka odpisał coś Ahmed?
0 0

Gość: jackk76

#6074327 Napisano: 16.09.2015 09:30:24
Kontakt się urwał 
0 0

Gość: boom30

#6075106 Napisano: 16.09.2015 23:23:06
delfinka101 napisał(a):

Wkurzam się na siebie,że dopiero dzisiaj zobaczyłam konkurs w Biedronce gdzie do wygrania było aż 100 tabletów..wryyy

A ja się wkurzam, że mam na ten konkurs 3 paragony, a prace nie wysłane emotka
0 0

kalka

#6075110 Napisano: 16.09.2015 23:31:27
boom30 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

A ja się wkurzam, że mam na ten konkurs 3 paragony, a prace nie wysłane emotka

a ja myślałam, że tylko ja jestem do takich rzeczy zdolna, nie wysłane prace to u mnie morma ! emotka
0 0

kalka

#6075113 Napisano: 16.09.2015 23:40:37
staszek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a):

He He emotka

Ale co jest "nazistowskiego" w imieniu Ahmed? emotka tekst genialny emotka odpisał coś Ahmed?

jackk76 potrafisz człowieka rozśmieszyć  emotka  emotka  emotka  
0 0

taalvikki

#6075126 Napisano: 17.09.2015 00:32:23
staszek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a):

He He emotka

nazistowskie i iście ksenofobiczne jest wyśmiewanie się z Ahmeda. oczywiście według niektórych psaudo - mediów, a nie według mnie.  ;p
0 0

lena5_1985

#6075188 Napisano: 17.09.2015 09:24:05
...że do tej pory mój list polecony jest listem widmo i nie dotarł do Organizatora...
0 0

enfamka

#6075192 Napisano: 17.09.2015 09:31:54
To ja się wkurzyłam też na allegro, ktoś mi napisał że chce kupić mój przedmiot za 350, warty 1500 i dodał, ze jego propozycja jest ważna do dziś do 18-stej, a od jutra jego cena będzie spadała...super co? takiemu komuś to nawet nie chce mi się odpisywać.
0 0

joan

#6075197 Napisano: 17.09.2015 09:34:37
enfamka napisał(a):

To ja się wkurzyłam też na allegro, ktoś mi napisał że chce kupić mój przedmiot za 350, warty 1500 i dodał, ze jego propozycja jest ważna do dziś do 18-stej, a od jutra jego cena będzie spadała...super co? takiemu komuś to nawet nie chce mi się odpisywać.

Niech sam spada emotka
0 0

cherry_coke

#6075200 Napisano: 17.09.2015 09:39:38
lena5_1985 napisał(a):

...że do tej pory mój list polecony jest listem widmo i nie dotarł do Organizatora...

a skąd pewność że nie dotarła?
Należy wziąć pod uwagę, że śledzenie listów poleconych działa z opóźnieniem. Nie wiem czy inni też się z tym spotykali, ale ja po wpisaniu ostatnio wysłanego listu poleconego który wysyłałam dziewczynie z zakupami allegro w ogóle nie istnieje wg systemu śledzenia. Przesyłka wysłana w agencji pocztowej (nie na poczcie) bezpiecznie dotarła do odbiorcy.
0 0

lena5_1985

#6075270 Napisano: 17.09.2015 10:50:50
cherry_coke napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

a skąd pewność że nie dotarła?
Należy wziąć pod uwagę, że śledzenie listów poleconych działa z opóźnieniem. Nie wiem czy inni też się z tym spotykali, ale ja po wpisaniu ostatnio wysłanego listu poleconego który wysyłałam dziewczynie z zakupami allegro w ogóle nie istnieje wg systemu śledzenia. Przesyłka wysłana w agencji pocztowej (nie na poczcie) bezpiecznie dotarła do odbiorcy.

Potwierdzone na Poczcie i u Organizatora, Wysłane 9 dni temu, trochę długo prawda?
0 0

barszcz

#6075278 Napisano: 17.09.2015 10:58:24
Wkurza mnie,że nie mogę wysłać zgłoszenia na Biedronkę(WEDEL):-(Czy to idzie tylko ze stacjonarnych komputerów?
0 0