Wkurza mnie...

MEG13

#6090944 Napisano: 09.10.2015 14:43:23
edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Wkurza mnie jad sączący się na forum. Konkursowicz wygrywa wymarzone nagrody, zgodnie z regulaminem, jest uradowany co zresztą oczywiste a inni zamiast pogratulować zasłużonej nagrody zaczynają sączyć swój jad...Doprawdy dochodzę do wniosku, że nie warto się chwalić wygranymi na tym forum...

zgadzam się z Moniką...niektórzy powinni solidnie puknąć się w łeb zanim coś napiszą. Pamiętajcie - karma to su*a emotka

podpisuję się pod tym, jad niektórym już uszami wychodzi ...
0 0

Gość: iwonciaaa

#6090959 Napisano: 09.10.2015 15:12:00
edzia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

Wkurza mnie jad sączący się na forum. Konkursowicz wygrywa wymarzone nagrody, zgodnie z regulaminem, jest uradowany co zresztą oczywiste a inni zamiast pogratulować zasłużonej nagrody zaczynają sączyć swój jad...Doprawdy dochodzę do wniosku, że nie warto się chwalić wygranymi na tym forum...

Ja już z tego zrezygnowałam totalnie emotka wystarczy hejt przy wynikach konkursów na stronie.

Wkurza mnie brak motywacji do walki z magisterką.

A nie macie tam na Uczelni jakiś "tysięcznych" kar za warunkowe oddanie pracy w przyszłym roku? To chyba najlepsza motywacja...

Właśnie nie mamy emotka Uniwersytet Śląski jest w miarę łaskawy. Jak siadam do pisania to dzieje się wszystko co mnie rozprasza. Nagle jestem głodna, boli mnie głowa, ukazuje się ciekawy konkurs, czy przyjeżdża wujek, którego nie widziałam kilka lat.  emotka
0 0

squika

#6090978 Napisano: 09.10.2015 15:37:00
Wkurza mnie Kaufland i Żabka i Praczka-Sprzątaczka, no nic nie doceniło mojej wesołej twórczości emotka
0 0

pszczola

#6091070 Napisano: 09.10.2015 17:11:49
mnie wkurza, że nie mogę się wpisać w mdw... albo w informuja... albo w dziś cieszę się z...

a tak bym chciała.
0 0

aniolka2310

#6091086 Napisano: 09.10.2015 17:42:02

gosiulka28

#6091096 Napisano: 09.10.2015 17:55:29
a mnie wkurza, że ludzie biorą udział w konkursach nie mając paragonów, a potem proszą o paragony i najgorsze, ze zawsze znajdą się naiwni i za 5 zeta sprzedają zamiast czekać na rezerwe
0 0

ziolko

#6091132 Napisano: 09.10.2015 19:01:41
gosiulka28 napisał(a):

a mnie wkurza, że ludzie biorą udział w konkursach nie mając paragonów, a potem proszą o paragony i najgorsze, ze zawsze znajdą się naiwni i za 5 zeta sprzedają zamiast czekać na rezerwe

też mnie to wkurza... marzy mi się, żeby ktoś taki naiwny kiedyś sprzedał paragon za wartość zakupów albo i niższą, po czym okazałoby się, że był na liście rezerwowej i w ten sposób nagroda mu przepadła.... emotka  emotka  może by się ktoś nauczył, żeby nie wspierać cwaniaków paragonowych.
Bo co innego, jak ktoś raz przez przypadek straci paragon, a co innego jak ktoś notorycznie postępuje w ten sposób emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6091164 Napisano: 09.10.2015 19:48:46
ziolko napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

też mnie to wkurza... marzy mi się, żeby ktoś taki naiwny kiedyś sprzedał paragon za wartość zakupów albo i niższą, po czym okazałoby się, że był na liście rezerwowej i w ten sposób nagroda mu przepadła.... emotka  emotka  może by się ktoś nauczył, żeby nie wspierać cwaniaków paragonowych.
Bo co innego, jak ktoś raz przez przypadek straci paragon, a co innego jak ktoś notorycznie postępuje w ten sposób emotka

a nie widzicie jak wątek paragonowy odżywa po każdym konkursie gdzie nie nie trzeba wpisywać nr paragonu? zamknijmy tę fabrykę zła.... emotka
0 0

mczarna

#6091173 Napisano: 09.10.2015 20:14:50
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

a nie widzicie jak wątek paragonowy odżywa po każdym konkursie gdzie nie nie trzeba wpisywać nr paragonu? zamknijmy tę fabrykę zła.... emotka

ja nie mam dostępu emotka ((
0 0

taalvikki

#6091180 Napisano: 09.10.2015 20:25:28
iwonciaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

Ja już z tego zrezygnowałam totalnie emotka wystarczy hejt przy wynikach konkursów na stronie.

z magisterką się nie walczy, magisterkę się tworzy i wychowuje jak dziecko  :)

wkurza mnie.. głód i w ogóle poczucie cielesności. 
0 0

bezaczek7

#6091281 Napisano: 10.10.2015 03:16:00
iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

A nie macie tam na Uczelni jakiś "tysięcznych" kar za warunkowe oddanie pracy w przyszłym roku? To chyba najlepsza motywacja...

Właśnie nie mamy emotka Uniwersytet Śląski jest w miarę łaskawy. Jak siadam do pisania to dzieje się wszystko co mnie rozprasza. Nagle jestem głodna, boli mnie głowa, ukazuje się ciekawy konkurs, czy przyjeżdża wujek, którego nie widziałam kilka lat.  emotka

ani nie mów. za 5 dni mam odesłać moją wersję promotorowi, potem będą 2 tyg na poprawki (na które już się cieszę, bo do tej pory nie usłyszałam ani słowa czy idę w ogóle w dobrym kierunku  emotka  ) i brak możliwości przesunięcia terminów, bo to już ostateczne, po przesuwaniu, a tu tyle konkursów, zwłaszcza paragonowych, no a szkoda, żeby przepadło, skoro już kupiłam emotka
0 0

simsonowa

#6091306 Napisano: 10.10.2015 09:55:29
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

Mądre słowaemotka
0 0

zdolnabestia

#6091315 Napisano: 10.10.2015 10:30:56
polarniczka napisał(a):

Ludzie i tak będą pytać o paragony. Jeżeli zamkniemy fabrykę zła, poszukiwania paragonów zaczną się we wszystkich możliwych wątkach. Kiedyś tak było.
0 0

alaalicja

#6091319 Napisano: 10.10.2015 10:43:32
Opuściła mnie Wena twórcza...i nawet wina nie mogę upolować:(
0 0

Gość: polarniczka

#6091357 Napisano: 10.10.2015 12:21:53
emotka zdolnabestia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Ludzie i tak będą pytać o paragony. Jeżeli zamkniemy fabrykę zła, poszukiwania paragonów zaczną się we wszystkich możliwych wątkach. Kiedyś tak było.

no to posypią się karniaki....rozwinie się szara strefa paragonowa.... 
0 0

ultrixx

#6091410 Napisano: 10.10.2015 15:16:24
Wkurza mnie, że zgrzeszyłam z Wedlem - choć w poniedziałek ma być u mnie śnieg, to czas tłuszczyk hodować emotka
0 0

mczarna

#6091415 Napisano: 10.10.2015 15:58:19
A ja dziś kupiłam szczoteczkę Colgate i co- okazało się ,że na paragonie jest Szczoteczka do zębów i wsio , ehhh!
0 0

freyja88

#6091443 Napisano: 10.10.2015 17:41:07
mczarna napisał(a):

A ja dziś kupiłam szczoteczkę Colgate i co- okazało się ,że na paragonie jest Szczoteczka do zębów i wsio , ehhh!

Ja miałam po zakupie Prince Polo na paragonie: 3x art.spożywcze emotka
Oczywiście kto kupil? Mąż emotka
0 0

lola.lola

#6091452 Napisano: 10.10.2015 18:08:08
buncia88 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja miałam po zakupie Prince Polo na paragonie: 3x art.spożywcze emotka
Oczywiście kto kupil? Mąż emotka

Ja ostatnio robiłam zakupy w małym sklepiku w centrum Warszawy.. na paragonie 
- woda
- słodycze
- mleko

kupowałam Łaciate dlatego cieszyłam się, że do konkursu nie potrzebny jest paragon tylko sam kod...
0 0

leoniu

#6091589 Napisano: 10.10.2015 23:32:55
Wkurzyło mnie Allegro. Zawsze był w wyszukiwarce taki myk, ze można było zobaczyć aukcje zakończone. Jak coś sprzedawałam, to mogłam zobaczyć, czy schodzi, za ile, czy może odpuścić sobie wystawianie itp. W każdym razie przydatne to dla mnie było.
No i co?
I oczywiście nie ma...
Kurde no...
0 0