Wkurza mnie...

bridget

#6091864 Napisano: 11.10.2015 23:40:54
dysia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam się, bo maz    przełożył gdzieś  kartkę   odnosnie kriokomory, (co ubrac, co kupić, co przynieś) i nie moge znaleźć, a jutro zaczynam z rana zabiegi.

kuknij na necie. znajdziesz tam dużo informacji co ubrać emotka

juz patrzyłam,  zastanawiam sie czy    moga byc jakies rozbieznosci:) miedzy  wymaganiami z róznych zakładów rehabilitacji. Spróbuje przed wyjsciem jeszcze zadzwonić.
0 0

dysia

#6091872 Napisano: 12.10.2015 00:27:36
bridget napisał(a):

dysia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam się, bo maz    przełożył gdzieś  kartkę   odnosnie kriokomory, (co ubrac, co kupić, co przynieś) i nie moge znaleźć, a jutro zaczynam z rana zabiegi.

kuknij na necie. znajdziesz tam dużo informacji co ubrać emotka

juz patrzyłam,  zastanawiam sie czy    moga byc jakies rozbieznosci:) miedzy  wymaganiami z róznych zakładów rehabilitacji. Spróbuje przed wyjsciem jeszcze zadzwonić.

metodyka jest taka sama, kwestia tylko czy masz później jeszcze jakieś zabiegi, na które trzeba jakieś specjalne rzeczy.  ale zadzwonic oczywiscie nie zaszkodzi emotka
0 0

alaalicja

#6091876 Napisano: 12.10.2015 01:00:54
puściłam właśnie hasło na MOC z Biedronki...ehhh zrobiłam w tekście malutki błąd, który wszystko zmienia...Jak myslicie mam jeszcze szanse?              Gdy nadchodzi noc, wypełnia mnie MOCZ ( zamiast moc!!!).....itd.

:) a zabłysnąć chciałam emotka
0 0

vivi

#6091878 Napisano: 12.10.2015 01:02:24
alaalicja napisał(a):

puściłam właśnie hasło na MOC z Biedronki...ehhh zrobiłam w tekście malutki błąd, który wszystko zmienia...Jak myslicie mam jeszcze szanse?              Gdy nadchodzi noc, wypełnia mnie MOCZ ( zamiast moc!!!).....itd.

trzeba wierzyć, że mają poczucie humoru emotka
0 0

dolly

#6091879 Napisano: 12.10.2015 01:13:44
vivi napisał(a):

alaalicja napisał(a):

albo mały pęcherz emotka
0 0

bezaczek7

#6091881 Napisano: 12.10.2015 01:51:17
dolly napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

że mąż pojechał z kolegami na piwo emotka

Zawszeć to lepiej, niżby pojechał z koleżankami... emotka

albo na.... koleżanki emotka

staszek napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

A Ty nigdzie nie wychodzisz i z nikim? emotka  masz wolną chatę, spokój, cisze.

coś pokiełbasiłam i tam wyżej nie chce wkleić odpowiedzi.
do dolly i mia: niech i na koleżanki se jedzie, ale niech da znać, że żyje, a nie że ja wracam z miasta, kiedy on dawno miał być w domu, a tu tylko teściowa się dzieckiem naszym zajmuje.

staszek sprawa jest taka, że... nie wychodzę. przeprowadziłam się do męża i muszę mieć auto żeby dojechać i się umówić najlepiej tydzień wcześniej na wizytę u kogokolwiek. a wolna chata równa się roczne dziecko mocno domagające się uwagi, a ja mam ważne rzeczy do zrobienia na laptopie i z nim nie dam rady, a czas mocno goni. wkurzam się o to, że obiecał zająć się dzieckiem, a zniknął bez echa. mógł choć smsa napisać, że po meczu na boisku znika na kolejne dwie godziny! emotka
cudaczek121 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7, wyluzuj.A Ty nie słyszałaś o czymś takim jak kompromis? Raz mąż z kolegami na piwko,a innym razem albo w tym samym nawet czasie Ty z koleżankami na babski wieczóremotka

mój ostatni babski wieczór był pół roku temu na dwie godziny od 14 do 16 i to mnie wkurza.

tak, czuję się biedna, pokrzywdzona. i to też mnie wkurzaemotka  a do tego się rozpisałam.
0 0

taalvikki

#6091885 Napisano: 12.10.2015 02:34:01
wkurza mnie, a raczej dziwi sam powyżej dyskutowany fakt: że są w ogóle na świecie mężowie, którzy wolą piwo z kolegami niż ze swą żoną. emotka
0 0

Gość: rachel

#6091886 Napisano: 12.10.2015 03:12:42
Wkurza mnie rotawirus w moim domu. W piatek wieczorem zaczelo sie u mojej starszej corki.wieczorem zaczela troche lepiej wygladac a o 24 start objela mlodsza 6 miesieczna. karmie ja piersia co chwila i po swoim zoladku czuje ze i ja dlugo nie wytrzymam. A musze jeszcze rano opiekowac sie sama ta dwojka ...makabra jakas
0 0

misiamisiam

#6091893 Napisano: 12.10.2015 07:34:20
dolly napisał(a):

vivi napisał(a):

alaalicja napisał(a):

albo mały pęcherz emotka

a ja Wam powiem, że prawie monitor oplułam emotka chciałam tu ponarzekać ale humor już mi się poprawił emotka
0 0

anialistopad

#6091894 Napisano: 12.10.2015 07:40:13
Bezaczek,bo faceci już tak maja,że pojawiają się i nagle znikają. Oni tylko z  początku są wspaniali i spędzają czas z nami,później już wybierają kolegów. I to działa w obie strony, my też z początku siedziby tylko z nimi, a później już nie. Chociaż ją zawsze wolalam moje przyjaciółki i to z nimi spędzałam  wolne chwilę Heh i zawsze mam o to wojny, że wychodze jak mam wolne z dziewczynami,a nie siedze z nim w domu.
0 0

MEG13

#6091913 Napisano: 12.10.2015 08:51:10
misiamisiam napisał(a):

dolly napisał(a):

vivi napisał(a):

alaalicja napisał(a):

albo mały pęcherz emotka

a ja Wam powiem, że prawie monitor oplułam emotka chciałam tu ponarzekać ale humor już mi się poprawił emotka

emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6091914 Napisano: 12.10.2015 08:51:44
pogoda... i komu te lato przeszkadzało:(
0 0

Gość: poprostuanette

#6091917 Napisano: 12.10.2015 08:53:16
violetta napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

dolly napisał(a):

vivi napisał(a):

alaalicja napisał(a):

albo mały pęcherz emotka

emotka

a ja myślę że Oni nawet tego nie czytają emotka
0 0

Gość: gszok

#6091976 Napisano: 12.10.2015 10:46:57
hahahahaha świetny błąd emotka wygrać nie masz szans ale na pewno rozbawisz cały zespół emotka
0 0

staszek

#6091982 Napisano: 12.10.2015 10:55:06
gszok napisał(a):

hahahahaha świetny błąd emotka wygrać nie masz szans ale na pewno rozbawisz cały zespół emotka

Szans nie przekreślałabym. Obstawiam, że będzie trafione emotka
0 0

enfamka

#6091996 Napisano: 12.10.2015 11:09:40
staszek napisał(a):

gszok napisał(a):

ha ha! świetne!!!!!!!!!!!!
0 0

freyja88

#6092013 Napisano: 12.10.2015 11:35:07
enfamka napisał(a):

staszek napisał(a):

gszok napisał(a):

ha ha! świetne!!!!!!!!!!!!

Hahaha! Może się uda! Po wczorajszym meczu gdy nadeszła noc po spożyciu piwa nie jednego wypelnił mocz emotka
0 0

lolka182

#6092024 Napisano: 12.10.2015 11:44:39
poniedziałkowe nie-myślenie... jakim trzeba być odrealnionym w poniedziałek, żeby pisać naprawdę fajny wierszyk na konkurs Wawel...i pisać o Wedlu emotka  
dostałam e-mail stąd wiem o swojej pomyłce...
ale przynajmniej wiem, że zgłoszenia czytają emotka

Powód odrzucenia zgłoszenia:
Pani .,rnrndziękujemy za zainteresowanie naszym konkursem, jednak jego organizatorem jest marka WAWEL, a nie WEDEL.rnrnPozdrawiamy,rnZespół Wawel

ale wstyd...emotka
0 0

elotta

#6092025 Napisano: 12.10.2015 11:45:29
alaalicja napisał(a):

Genialne, takie prawdziwe! emotka
0 0

elotta

#6092029 Napisano: 12.10.2015 11:49:02
lolka182 napisał(a):

poniedziałkowe nie-myślenie... jakim trzeba być odrealnionym w poniedziałek, żeby pisać naprawdę fajny wierszyk na konkurs Wawel...i pisać o Wedlu emotka  
dostałam e-mail stąd wiem o swojej pomyłce...
ale przynajmniej wiem, że zgłoszenia czytają emotka

Powód odrzucenia zgłoszenia:
Pani .,rnrndziękujemy za zainteresowanie naszym konkursem, jednak jego organizatorem jest marka WAWEL, a nie WEDEL.rnrnPozdrawiamy,rnZespół Wawel

ale wstyd...emotka

Nie jesteś tutaj pierwsza z takim błędem emotka
0 0