Wkurza mnie...

mczarna

#6090426 Napisano: 08.10.2015 20:19:48
Ja zdecydowanie jestem przeciw takim konkursom, gdzie widzę te same nazwiska w nagrodach dziennych,więc zawsze czekam na pierwsze wyniki i wtedy podejmuję decyzję czy zagram.Nie zamierzam brać udziału jak na 10 osób jest kilka tych samych ( wszystkie Mondelez od IQ (Halls,Milka,Belvita itd),czy ostatnio Loreal,Wedel). Kto w ogóle na takie coś pozwala??Będę o tym trąbić, bo po prostu jestem zła! Fajne nagrody,a zgarniają ci sami.
0 0

barszcz

#6090480 Napisano: 08.10.2015 21:50:04
Cudaczek121 jakbyś wygrała auto,to wiesz mam w rodzinie kawalera,prawnik i ma prawko,tylko chwilowo bryki brak.Chętnie przyjmę Cię do rodziny,a ty zyskasz szofera!:-))emotka
0 0

cudaczek121

#6090483 Napisano: 08.10.2015 21:55:54
barszcz napisał(a):

Cudaczek121 jakbyś wygrała auto,to wiesz mam w rodzinie kawalera,prawnik i ma prawko,tylko chwilowo bryki brak.Chętnie przyjmę Cię do rodziny,a ty zyskasz szofera!:-)):hyh

Marzenko, dzięki Ci za dobre intencje,ale ciekawe, co na to sam zainteresowany kawaler emotka Zresztą kto by tam chciał takiego cudaczka- wyśmiewaczkaemotka
0 0

barszcz

#6090485 Napisano: 08.10.2015 21:59:20
cudaczek121 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Cudaczek121 jakbyś wygrała auto,to wiesz mam w rodzinie kawalera,prawnik i ma prawko,tylko chwilowo bryki brak.Chętnie przyjmę Cię do rodziny,a ty zyskasz szofera!:-)):hyh

Marzenko, dzięki Ci za dobre intencje,ale ciekawe, co na to sam zainteresowany kawaler emotka Zresztą kto by tam chciał takiego cudaczka- wyśmiewaczkaemotka

Juz ja Cię dobrze zareklamuję,a kawaler siostry ciotecznej posłucha,bo po śmierci Mamy,to ja mu matkuję.Jakby co to śmiało graj o autko:-) A tak na poważnie,to życzę Ci z całego serca mega wygranej,żeby rodzinie zagrać na nosie!!
0 0

cudaczek121

#6090504 Napisano: 08.10.2015 22:22:49
barszcz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Juz ja Cię dobrze zareklamuję,a kawaler siostry ciotecznej posłucha,bo po śmierci Mamy,to ja mu matkuję.Jakby co to śmiało graj o autko:-) A tak na poważnie,to życzę Ci z całego serca mega wygranej,żeby rodzinie zagrać na nosie!!

Dziękuję, zawsze wiedziałam,że z Ciebie w porządku kobieta:) Dużo szczęścia życzę!
Wkurza mnie,że od kilku dni jestem jakaś taka rozdrażniona i rozmemłanaemotka
0 0

monkakk

#6090561 Napisano: 08.10.2015 23:37:18
mczarna napisał(a):

Ja zdecydowanie jestem przeciw takim konkursom, gdzie widzę te same nazwiska w nagrodach dziennych,więc zawsze czekam na pierwsze wyniki i wtedy podejmuję decyzję czy zagram.Nie zamierzam brać udziału jak na 10 osób jest kilka tych samych ( wszystkie Mondelez od IQ (Halls,Milka,Belvita itd),czy ostatnio Loreal,Wedel). Kto w ogóle na takie coś pozwala??Będę o tym trąbić, bo po prostu jestem zła! Fajne nagrody,a zgarniają ci sami.

Dokładnie !
0 0

elotta

#6090565 Napisano: 08.10.2015 23:44:57
Wczoraj chciałam wysłać odpowiedzi na ten konkurs:
https://www.e-kon...cs.html#.VhbipPntmko
w którym codziennie wygrywa osoba, która pierwsza wyśle maila. Siedziałam 10 minut jak na szpilkach, klikałam o równej północy, a tu mail wysłany o... 23:59:59 emotka  Wściekłam się na siebie.
0 0

bezaczek7

#6090581 Napisano: 09.10.2015 00:34:22
że między dwoma rozmiarami jednego modelu biustonosza w misce jest 3,5 cm różnicy emotka , że dziecko ma brzydką wysypkę, że mam robotę na kompie, a dziecko zasypia mi o 24 kwękając i jęcząc, że chce na ręce, a na rękach rozrabia, choć na podłodze prawie zasypia, że muszę siedzieć potem do 3-4 w nocy żeby cokolwiek zrobić, że potem zostaje mi może 5 godzin snu, no bo dziecko się już wyspało, że mam 5 dni na zrobienie czegoś, od czego zależy moja "kariera" i moje spokojne sumienie, bo męczy mnie to niemożebnie, że różnica w cenie pronto między dwoma sklepami to 4zł, że nie wygrałam nawet bransoletki z rexony, że belvita jest taka niesmaczna  emotka  ale przynajmniej na promocji w tesco. bo mi się kubka zachciało, którego pewnie i tak nie wygram emotka , że zamknęli mój zakład pracy, że mam bana na mocy, a mąż wygrywa za każdym razem, że mamy dwie myszy w domu, tyle dobrze że chyba poszły spać, bo byłoby po nocy!, że lajkonik żabka nawet zestawu nie dał, w końcu mam mało paczek po itmowskim lajkoniku emotka
i jeszcze parę innych
edit: no dobra, cocoa crunch mogę stwierdzić, że "nawet" smaczne emotka
0 0

Gość: rachel

#6090689 Napisano: 09.10.2015 10:47:03
Wkurza mnie dzisiaj że jest zimno i wena odeszła...no jak żyć??
0 0

Gość: kosztelka

#6090697 Napisano: 09.10.2015 10:58:54
rachel napisał(a):

Musisz kupić wenę metodą ... rachelową emotka
Wena twórcza znajduje się w Ferrero Rocher, w Wedlu i w Milce emotka
0 0

Gość: rachel

#6090700 Napisano: 09.10.2015 11:01:34
kosztelka napisał(a):

rachel napisał(a):

Wena twórcza znajduje się w Ferrero Rocher, w Wedlu i w Milce

Odpada....już mi tyłek urósł od tej wedlowskiej a jeszcze się szykuje że zamiast ruchu przy wycieczkach, robieniu zdjęć czy nawet graniu na konsoli bedę w kinie siedziec:P
0 0

Gość: kosztelka

#6090706 Napisano: 09.10.2015 11:05:57
rachel napisał(a):

kosztelka napisał(a):

rachel napisał(a):

Wena twórcza znajduje się w Ferrero Rocher, w Wedlu i w Milce

Odpada....już mi tyłek urósł od tej wedlowskiej a jeszcze się szykuje że zamiast ruchu przy wycieczkach, robieniu zdjęć czy nawet graniu na konsoli bedę w kinie siedziec:P

Musisz wygrać chociaż kijki do Nordic Walking emotka
0 0

zaczytana-pola

#6090776 Napisano: 09.10.2015 12:18:21
Wkurzają mnie maszynki. Drugi dzień pod rząd dzwonią z warszawskiego numeru i rozłączają się po 5 sekundach. emotka
0 0

erychta00

#6090918 Napisano: 09.10.2015 14:16:13
Wszystkie kampanie przeszły mu obok nosa emotka no żesz!
0 0

monikar

#6090931 Napisano: 09.10.2015 14:30:29
Wkurza mnie jad sączący się na forum. Konkursowicz wygrywa wymarzone nagrody, zgodnie z regulaminem, jest uradowany co zresztą oczywiste a inni zamiast pogratulować zasłużonej nagrody zaczynają sączyć swój jad...Doprawdy dochodzę do wniosku, że nie warto się chwalić wygranymi na tym forum...
0 0

Gość: dotti25

#6090935 Napisano: 09.10.2015 14:35:04
wkurza mnie trnd, chyba się na nich obrażę
0 0

lolka182

#6090937 Napisano: 09.10.2015 14:37:26
monikar napisał(a):

Wkurza mnie jad sączący się na forum. Konkursowicz wygrywa wymarzone nagrody, zgodnie z regulaminem, jest uradowany co zresztą oczywiste a inni zamiast pogratulować zasłużonej nagrody zaczynają sączyć swój jad...Doprawdy dochodzę do wniosku, że nie warto się chwalić wygranymi na tym forum...

dobrze powiedziane ! emotka
0 0

edzia21

#6090938 Napisano: 09.10.2015 14:38:31
monikar napisał(a):

zgadzam się z Moniką...niektórzy powinni solidnie puknąć się w łeb zanim coś napiszą. Pamiętajcie - karma to su*a emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#6090939 Napisano: 09.10.2015 14:39:42
monikar napisał(a):

Ja już z tego zrezygnowałam totalnie emotka wystarczy hejt przy wynikach konkursów na stronie.

Wkurza mnie brak motywacji do walki z magisterką.
0 0

edzia21

#6090940 Napisano: 09.10.2015 14:41:09
iwonciaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

Ja już z tego zrezygnowałam totalnie emotka wystarczy hejt przy wynikach konkursów na stronie.

Wkurza mnie brak motywacji do walki z magisterką.

A nie macie tam na Uczelni jakiś "tysięcznych" kar za warunkowe oddanie pracy w przyszłym roku? To chyba najlepsza motywacja...
0 0