Wkurza mnie...

buka

#6093901 Napisano: 14.10.2015 17:51:54
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra oblała egzamin notarialny,a ja na wieść o tym, zamiast ją pocieszać,że wszystko będzie dobrze,bo zda w przyszłym roku, z tego żalu i niemocy nad jej porażką, całkowicie się rozkleiłam i zaczęłam autentycznie ryczeć zamiast niej i to ona musiała mnie uspakajać emotka Nadomiar złego dziś dowiedziałam się,że trafiła ona do szpitala, gdyż ma naczyniaka jamistego w rdzeniu kręgowym.Lekarze w Polsce jeszcze nigdy ponoć nie leczyli naczyniaka umiejscowionego w rdzeniu kręgowym, a z kolei ci za granicą nie mogą zagwarantować,że po operacji usunięcia siostra wróci do pełnej sprawności jak przed operacją czy też będzie jeszcze odpukać gorzejemotka Nie wiem jak mam ją wesprzeć, skoro sama nie znajduję sensownych słów pocieszenia ani wyjścia z tej sytuacji,ech.

emotka będzie dobrze, musi być, nos do góry emotka
0 0

aniago81

#6093916 Napisano: 14.10.2015 18:14:48
calliope napisał(a):

wkurzyła mnie moc biedronki, ponad dwie godziny czekania na wyniki no ja pie....emotka

i to jeszcze, żeby w końcu wpadła wiadomość o wygranej, to by było na co czekać! Mi też moc opadła dzisiaj przez tą bieronkę
0 0

taalvikki

#6093957 Napisano: 14.10.2015 19:33:22
ale po cóż tak wyczekiwać? wrzucą, to wrzucą, odliczanie wiele w wynikach nie zmieni  :)

mnie wkurzają niektóre wpisy w mdw, takie jak: nagroda dyrektora czy też narodzenie dziecięcia. takie rzeczy, jak ktoś chce, niech wpisuje w innych wątkach, chociażby w "dziś cieszę się z..", a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretnych informacji. jeszcze później zdziwienie, że ktoś się pyta, z jakiego to konkursu..
0 0

dolly

#6093972 Napisano: 14.10.2015 20:12:37
taalvikki napisał(a):

ale po cóż tak wyczekiwać? wrzucą, to wrzucą, odliczanie wiele w wynikach nie zmieni  :)

mnie wkurzają niektóre wpisy w mdw, takie jak: nagroda dyrektora czy też narodzenie dziecięcia. takie rzeczy, jak ktoś chce, niech wpisuje w innych wątkach, chociażby w "dziś cieszę się z..", a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretnych informacji. jeszcze później zdziwienie, że ktoś się pyta, z jakiego to konkursu..

Ale chrzanisz.

Cudaczku emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6093988 Napisano: 14.10.2015 20:39:00
A ja lubię jak ktoś pisze o swoich osobistych wygranych, narodzinach dziecka, egzaminie, znalezieniu pracy itd,
cenię porządek w wątkach ale forum to nie tylko miejsce na informacje, przecież w takim wypadku wystarczyłoby dane w tabelki wpisywać, forum to wirtualne miejsce spotkań i rozmów ludzi, takie informacje są fantastyczne!
0 0

freyja88

#6094002 Napisano: 14.10.2015 20:54:41
czarnygreg napisał(a):

A ja lubię jak ktoś pisze o swoich osobistych wygranych, narodzinach dziecka, egzaminie, znalezieniu pracy itd,
cenię porządek w wątkach ale forum to nie tylko miejsce na informacje, przecież w takim wypadku wystarczyłoby dane w tabelki wpisywać, forum to wirtualne miejsce spotkań i rozmów ludzi, takie informacje są fantastyczne!

emotka
0 0

buka

#6094029 Napisano: 14.10.2015 21:45:42
taalvikki napisał(a):

Ale chciala bys by z twoich osobistych sukcesow ktos sie cieszyl po za toba? Na pewno....
0 0

staszek

#6094043 Napisano: 14.10.2015 22:10:58
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra oblała egzamin notarialny,a ja na wieść o tym, zamiast ją pocieszać,że wszystko będzie dobrze,bo zda w przyszłym roku, z tego żalu i niemocy nad jej porażką, całkowicie się rozkleiłam i zaczęłam autentycznie ryczeć zamiast niej i to ona musiała mnie uspakajać emotka Nadomiar złego dziś dowiedziałam się,że trafiła ona do szpitala, gdyż ma naczyniaka jamistego w rdzeniu kręgowym.Lekarze w Polsce jeszcze nigdy ponoć nie leczyli naczyniaka umiejscowionego w rdzeniu kręgowym, a z kolei ci za granicą nie mogą zagwarantować,że po operacji usunięcia siostra wróci do pełnej sprawności jak przed operacją czy też będzie jeszcze odpukać gorzejemotka Nie wiem jak mam ją wesprzeć, skoro sama nie znajduję sensownych słów pocieszenia ani wyjścia z tej sytuacji,ech.

Nie przejmuj się za bardzo, może jeszcze okaże się, że diagnoza była nietrafna, że może nie będzie tak źle emotka I pierwsza zasada, chociaż wiem, że ciężko tego nie robić. Ale jeśli możesz, to nie czytaj internetów w tej kwestii. Już kilka razy się na tym przejechałam.
0 0

jokan

#6094096 Napisano: 15.10.2015 00:04:43
meduza2015 napisał(a):

Wygrałam wczoraj i dziś kubek z Belvity i co?dostałam email ,że utraciłam prawo do nich 
Witamy, 

Dziękujemy za udział w loterii „Kto rano wstaje temu kubek”. Informujemy, że nie spełniłeś warunków regulaminu loterii (§ 5, pkt. 16 - 20), w związku z tym utraciłeś prawo do nagrody. 

Nadal możesz wziąć udział w loterii „Kto rano wstaje temu kubek” i walczyć o nagrody. 

Pozdrawiamy 
Organizator Loterii

Dziękuję już tam nie gram wrrrr

a dlaczego?

wrkurza mnie ze mam za malo czasu na wszystko
0 0

bezaczek7

#6094106 Napisano: 15.10.2015 00:49:19
nanajka81 napisał(a):

mnie wkurza rossman - malo tego ze konkursy ma beznadziejne to od 4 miesięcy nic u nich nie udało mi się wygrać. Porażka!!!

to gratuluję trafionych zgłoszeń u nich, ja przez ponad 2 lata od założenia konta nic u nich nie wygrałam, a pamiętam to był czas, co było mnóstwo konkursów w grudniu zdaje się. teraz się zdarza raz na 3-6 miesięcy, zależy czy biorę udział. a że beznadziejne, to fakt. hitem aktualnie jest wizyta w 20m2  emotka

a mnie wkurza, że do dziś miałam termin na wysłanie pracy do promotora, zaznaczę, że całą pisałam całkowicie sama i ma też dziury, bo nie wiem gdzie szukać tekstu, z podpowiedzią jedynie do ankiet i spisu treści od poprzedniego promotora (co również mnie wkurza!!! poprzednia babka stwierdziła, że przeczyta jak jej całość przyniosę wydrukowaną emotka  a że nie wiem co gdzie szukać, to już martw się sama. zaniosłam jej z dziurami wydruk, to mi go oddała, że nie przeczyta emotka  a z tą mam kontakt mailowy tylko bo mam trochę daleko, a naukę skończyłam dawno), więc nie mam pojęcia czy połowa nie będzie do napisania od nowa, wysłałam w nocy, a wieczorem dostałam wiadomość, że pani wyjeżdża i w weekend poczyta i mi napisze. kiedyś mi tam coś napisze co poprawić. nic, że do końca miesiąca mam oddać wydrukowaną i każdy dzień jest na wagę złota... a przy moim roczniaku siedzę do 3-4 w nocy, bo przez dzień nic nie zrobię emotka  smutno mi, po prostu.
0 0

Gość: bc14

#6094107 Napisano: 15.10.2015 00:56:38
bezaczek7 dasz rad. Ja dokladnie rok temu mialam podbna sytuacje - jak pisalam przy maly. to jego ulubionym zajeciem bylo zwiedzanie zmywarki -przemeczyzz sie  a uwierz mi za rok bedziesz z usmiechem i duma to wspominala
0 0

bezaczek7

#6094108 Napisano: 15.10.2015 01:06:06
bc14 napisał(a):

bezaczek7 dasz rad. Ja dokladnie rok temu mialam podbna sytuacje - jak pisalam przy maly. to jego ulubionym zajeciem bylo zwiedzanie zmywarki -przemeczyzz sie  a uwierz mi za rok bedziesz z usmiechem i duma to wspominala

dziękuję emotka  wiem, nawet za miesiąc już będę wspominać, jak mogłam być taka głupia i na sam koniec końców zostawić to wszystko, ale odetchnę dopiero jak będzie po obronie. z rozmów też nie jestem dobra, z ustnego polskiego miałam całe 30% emotka
0 0

pioge7

#6094171 Napisano: 15.10.2015 09:40:20
kupiłem wczoraj colgate a konkurs do wtorku był emotka
0 0

Gość: bc14

#6094178 Napisano: 15.10.2015 10:01:05
pioge7 napisał(a):

kupiłem wczoraj colgate a konkurs do wtorku był emotka

no to i ja mam paragon do wyrzucenia...
0 0

serene

#6094195 Napisano: 15.10.2015 10:15:55
Wkurza mnie to,że zepsuła mi się zmywarka- przez 7 lat oduczyłam się zmywania...wstyd..

Zamiast tworzyć piękne sentencje na konkursy stoję nad garami i zmywam po całej familii...koszmar!
0 0

zaczytana-pola

#6094202 Napisano: 15.10.2015 10:21:34
serene napisał(a):

Wkurza mnie to,że zepsuła mi się zmywarka- przez 7 lat oduczyłam się zmywania...wstyd..

Zamiast tworzyć piękne sentencje na konkursy stoję nad garami i zmywam po całej familii...koszmar!

Rozumiem Cię doskonale. Ja wreszcie po ośmiu latach ręcznego zmywania odpaliłam zmywarkę. Po trzech miesiącach posiadania zmywarki nie wyobrażam sobie, żeby jej nie mieć.

Wkurza mnie wiatr, który wieje tak, że prawie głowę urwie emotka
0 0

lola.lola

#6094203 Napisano: 15.10.2015 10:23:12
zaczytana-pola napisał(a):

serene napisał(a):

Rozumiem Cię doskonale. Ja wreszcie po ośmiu latach ręcznego zmywania odpaliłam zmywarkę. Po trzech miesiącach posiadania zmywarki nie wyobrażam sobie, żeby jej nie mieć.

Przy zmywaniu też można coś stworzyć emotka  tak samo jak w wannie czy jadąc pociągiem  emotka
0 0

kasiulll

#6094239 Napisano: 15.10.2015 11:00:55
Wkurza mnie właścicielka wynajmowanego mieszkania która z każdego odczytu licznika, wodomierza czy innych cyferek w mieszkaniu robi wydarzenie stulecia i bombarduje mnie telefonami od rana czy spisałam numer tych co będą kontrolować i czy wiem że trzeba siedzieć w domu wtedy bo jak nie to ona będzie musiała tam iść i czatować emotka  Do tego nie potrafi wyczekać pięciu minut na mój telefon tylko w międzyczasie potrafi już zadzwonić po informacje do sąsiadki z góry i przy okazji otrzymać sympatyczne info , że mój pies wył X dni temu emotka  A wiem że nie wyje tak dużo i często żeby to komuś mogło ewidentnie przeszkadzać bo sukę nagrywamy... eh...
0 0

Gość: polarniczka

#6094243 Napisano: 15.10.2015 11:06:25
in post....zamówiłam na allegro towar przez nich...od 07.10.2015 mam status przesyłki przekazano do doręczenia...w Piekarach Śląskich w oddziale nikt nic nie wie gdzie moja przesyłka... emotka
0 0

Gość: thefirm

#6094267 Napisano: 15.10.2015 11:29:42
Mnie wkurzaja zasady na tym forum. Jedyne forum z jakim się spotkałem w internecie które wymaga absurdalnych rzeczy tj dodania 3 konkursów w październiku. Może lepiej opłata msc tak z 200zl? Jeszcze więcej ludzi się zniechęci do tego forum. P.S.
Polak Polakowi Polakiem.
0 0